2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
evraklarım doktorumda net hatrılayamıyorum değerimi ama pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum...

gecmis olsun. Benim de degerim altinda cikti ama dr onemli degil dedi o yuzden sormustum. Aslinda protein s tahlilimi arastirdim ne demek diye azligi kan pihtilasmana neden oluyormus oyle yani. Hamilelikte aziliyormus zaten bu deger. Dr uma guvenip bir sey yapmiyorum simdilik.

herkese slm
kendimi zorlaya zorlaya bu saate kadar uyuyabildim, daha yeni uyandim.
bir cubuk kraker yedim 2 de cikolata
canim yemek istemiyor bunlari da mide bulantim gecsin diye yedim
Evet can sikintisi basliyor artik

iyi tatiller canım...

sende pıhtılaşma iğnesi kullanıyorsun değilmi?

Selamlar.. Tokatlıyım ve medicale takılıyorum...

kızlar bende heterezigt taşıyıcı olduğum için clexan iğne kulanıyorum.doktor size kaçıncı aya kadar kulanmanızı söyedi.ben 12.haftaya kadar kulanıcam.

Merhaba kızlar ve mercimekler...
Nasılsınız? Çoğumuz keseyi gördü ve pıt pıtları duydu. Allah duymayanlara da duymayı nasip etsin...
Mide bulantısı, baş ağrısı, halsizlik ve rahatsızlık çeken tüm arkadaşlara acil şifalar dilerim...
Tokatlılar arada görünüp kayboluyor.. Ben burdayım şimdilik....

kızlar içinzde izmirden olan var mı bi de listeye adımı yazdramadım ben bi ilgilenen arkdasa da ozel msj attm ama :26:

kızlar içinzde izmirden olan var mı bi de listeye adımı yazdramadım ben bi ilgilenen arkdasa da ozel msj attm ama :26:

listeyi yapan arkadaş baya zor bir hamilelik geçiriyor birde annesigil var hollandadan geldi aramıza bile katılamıyor.azıcık sabır edelim gelip listemizi düzenler.çünkü aramızdan ayrılan arkadaşlarımızda var malesef...yeni eklenenlerde çok maşallahhh.

kayracım slm Allah sağlıkla sıhhatle bebişini kollarına almayı nasip eetsin şekerşm bir şeyi merak ettim sen 8. haftandasın yanlış bilmiorsam bebişin kalp atışını hala duyamadınız mı ?

gülüm ben kendi rızamla gitmedim canım benim.keseyi gördük biraz bekleyim herşeyine gideyim dedim.bu hafta gideceğim allah izin verirse....bu arada daha 8.haftaya girmedim güzelim...amin canım hep birlikte...

anlıorm cnm tez zamanda duzelr herşey yoluna grer inşşşşşşşşşşş

herkese slm
kendimi zorlaya zorlaya bu saate kadar uyuyabildim, daha yeni uyandim.
bir cubuk kraker yedim 2 de cikolata
canim yemek istemiyor bunlari da mide bulantim gecsin diye yedim
Evet can sikintisi basliyor artik

a.slm canım.valla 8 de hortluyorum gecede 2 den önce yatmıyorum sık uyanıyorum nasıl olacak bilmiyorum..benim çok azaldı şükür bulantılarım.ama yemekte ye cnm onlarla olmazki....ben hep sıkılıyorum evde temiz işte bulamıyorum kendime..ütü yapacam kocam yemek yapıyor yiyeyim ütüye başlıcamm

gülüm ben kendi rızamla gitmedim canım benim.keseyi gördük biraz bekleyim herşeyine gideyim dedim.bu hafta gideceğim allah izin verirse....bu arada daha 8.haftaya girmedim güzelim...amin canım hep birlikte...

inşallah hayırlı haberlerle dönersin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…