evraklarım doktorumda net hatrılayamıyorum değerimi ama pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum...
bu sabah doktor amcamıza gittik babamızla ve içimde yaşama tutunan pıt pıtları değil "ben buradayım büyüyorum anne-babayı" duyduk...çok mutlu oldum tüylerim ürperdi.doktor amcamız 3 hafta sonra bizi çağırdı tarama testlerini yapacak,12.haftada ense kalınlığını ölçecek bu arada 7 hafta 2 günlük bebeğimiz ....sonra ayda bir bebeğimizi görmeye gidicez....allah bu mübarek günlerde olmayanlara evlat arayanlara da nasip etsin...doktorum seyehat için birşey demedi şu saatten sonra düşsün diye uğraşsanda artık düşmez normal hayatına abartmadan devam et dedi...bu arada bu gece tatile gidiyoruz kızlar ancak 1 hafta sonra aranıza katılıcam...anneler bebelerinize ve kendinize çok iyi bakın.....
gecmis olsun. Benim de degerim altinda cikti ama dr onemli degil dedi o yuzden sormustum. Aslinda protein s tahlilimi arastirdim ne demek diye azligi kan pihtilasmana neden oluyormus oyle yani. Hamilelikte aziliyormus zaten bu deger. Dr uma guvenip bir sey yapmiyorum simdilik.
MERHABA BURCU,sana burcu dedim doğrudur umarım.bende son adet tarihim 1 haziran.tokatlıyım.tokatlılar el kaldrısn lütfen :)) tokatlı olup takibini medikalparkta yaptıranlar da el kaldırsın :) canım mide bulantıların ne zman başladı.bende 7 haftam bitti 8.e giriyoruz inşalah.henüz bulantı vs gibi bi yan etkisini görmedim.kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum.limon da yiyebilirsin.bebeişimin dün kalp atışını duydum bende çok şkr.içimde bi canlı olduğunu dün anladım çok garipti.rabbim sağlıklı hamilelik gecirmemizi nasip etsin,hayırısıyla bebşimizide kucağımıza almayı nasip etsin
Selamlar.. Tokatlıyım ve medicale takılıyorum...
kızlar bende heterezigt taşıyıcı olduğum için clexan iğne kulanıyorum.doktor size kaçıncı aya kadar kulanmanızı söyedi.ben 12.haftaya kadar kulanıcam.
sende pıhtılaşma iğnesi kullanıyorsun değilmi?
kızlar içinzde izmirden olan var mı bi de listeye adımı yazdramadım ben bi ilgilenen arkdasa da ozel msj attm ama :26:
kızlar içinzde izmirden olan var mı bi de listeye adımı yazdramadım ben bi ilgilenen arkdasa da ozel msj attm ama :26:
kayracım slm Allah sağlıkla sıhhatle bebişini kollarına almayı nasip eetsin şekerşm bir şeyi merak ettim sen 8. haftandasın yanlış bilmiorsam bebişin kalp atışını hala duyamadınız mı ?
listeyi yapan arkadaş baya zor bir hamilelik geçiriyor birde annesigil var hollandadan geldi aramıza bile katılamıyor.azıcık sabır edelim gelip listemizi düzenler.çünkü aramızdan ayrılan arkadaşlarımızda var malesef...yeni eklenenlerde çok maşallahhh.
herkese slm
kendimi zorlaya zorlaya bu saate kadar uyuyabildim, daha yeni uyandim.
bir cubuk kraker yedim 2 de cikolata
canim yemek istemiyor bunlari da mide bulantim gecsin diye yedim
Evet can sikintisi basliyor artik
gülüm ben kendi rızamla gitmedim canım benim.keseyi gördük biraz bekleyim herşeyine gideyim dedim.bu hafta gideceğim allah izin verirse....bu arada daha 8.haftaya girmedim güzelim...amin canım hep birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?