• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Twety Evet ben kullanıyorum canım ama degerimi falan hatirlamiyorum her gun bir kez claxene 0,4 lük kullanıyorum 6+3 de leke oldu Dr bebe aspirinini kestirdi sonra yine başlayacakmışız sanirim

Son düzenleme:
selam.kısmetse bende mart annesi olacağım.bir kızım var 3 yaşında ismi nehir..bu ikinci bebeğim olacak inş.26 yaşındayım...

Ben de 2013 Mart ayı anne adayıyım. 29 yaşındayım ve Tokat'lıyım. Son adet tarihim 27/05/2012. Allah nasip ederse bebeğimi 4 Mart'ta kucağıma alacağım. İlk bebeğim, çok heyecanlığım. Kalp atışlarını duymak çok güzeldi. Tek sorun 24 saat kesintisiz süren mide bulantılarım :(

Tüm anne adaylarını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgiler...
MERHABA BURCU,sana burcu dedim doğrudur umarım.bende son adet tarihim 1 haziran.tokatlıyım.tokatlılar el kaldrısn lütfen :)) tokatlı olup takibini medikalparkta yaptıranlar da el kaldırsın :) canım mide bulantıların ne zman başladı.bende 7 haftam bitti 8.e giriyoruz inşalah.henüz bulantı vs gibi bi yan etkisini görmedim.kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum.limon da yiyebilirsin.bebeişimin dün kalp atışını duydum bende çok şkr.içimde bi canlı olduğunu dün anladım çok garipti.rabbim sağlıklı hamilelik gecirmemizi nasip etsin,hayırısıyla bebşimizide kucağımıza almayı nasip etsin

bugün doktoruma gittim :21: maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi :nazar::nazar::nazar::nazar: tam 8 haftalığım bugün :49::nazar:

vee bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra :31:

hamdolsun yine pıt-pıtları duydum maşallah bebeğime yaaa :nazar::nazar::nazar:

hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah :46::49::emir_bebek::nazar::16::16::16:

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :3::49::emir_bebek::nazar:

başım felaket ağrıyor ve tahmininiz üzerine acayip uykum var :111::111::111::111: hadi bana müsade :10:

bugün doktoruma gittim :21: maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi :nazar::nazar::nazar::nazar: tam 8 haftalığım bugün :49::nazar:

hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah :46::49::emir_bebek::nazar::16::16::16:

başım felaket ağrıyor ve tahmininiz üzerine acayip uykum var :111::111::111::111: hadi bana müsade :10:

gözünüz aydın....maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınlar güzel anneler ve melekleri :16:

maşallah canım inşallah kucağına alacağın günlerde gelir :nazar: :38: benimde doktorum geldiyse yarın gidecem inş bana da senin gibi müjdeler vermek nasip olur :17:

selam.kısmetse bende mart annesi olacağım.bir kızım var 3 yaşında ismi nehir..bu ikinci bebeğim olacak inş.26 yaşındayım...

hoşgeldin canım hayırlı olsun :38: bende 26 yım ama benim ilk bebeğim :16:

Son düzenleme:
gözünüz aydın....maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
ALLAH razı olsun canım benim darısı hepimizin başına gelsin inşallah :34::49::emir_bebek::nazar: hep keyifli-sağlıklı paylaşımlarımız devam etsin :46::38:

günaydınlar güzel anneler ve melekleri :16:

maşallah canım inşallah kucağına alacağın günlerde gelir :nazar: :38: benimde doktorum geldiyse yarın gidecem inş bana da senin gibi müjdeler vermek nasip olur :17:

hoşgeldin canım hayırlı olsun :38: bende 26 yım ama benim ilk bebeğim :16:
günaydın rosemm canım hem sana hem cici bebeğine :49::54::nazar::nazar::nazar: ALLAH razı olsun canım benim aminn inşallah yarın dr una ulaşırsın inşallah en güzel haberlerin olacak canım benim :29::29::29::49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

günaydın anneler... haftaya perşembe gidicem doktora. inşallah biz de duyarız pıt pıtları...

günaydın anneler... haftaya perşembe gidicem doktora. inşallah biz de duyarız pıt pıtları...
günaydın tatlım ben daha kısaltayım süreni :27: bugünü saymayalım 3 gün sonra göreceksin inşallah bebeğini :52::52::52::29: güzel paylaşımlarımız bol-bol olacak inşallah :32::nazar::nazar::nazar::nazar::38:

hoşgeldin canım hayırlı olsun yaparız tabii.ramazan bitsinde...hangi kasabadasın doktorundamı orada.bende öğretmenim:)))):54::54:[

ben konya'nın Taşkent ilçesine bağlı bir kasabadayım. kasabanın adını söylesem çok ifşa olur muyum acaba :) özel mesaj yazabilsem oradan yazacağım ama. Balcılar'dayım.orada öğretmenim.Doktorum konyada. başkente gideceğim nasipse. daha hiç gidemedim gerçi o doktora, eşimin memleketindeyiz şuan. ama 27sine randevu aldım. nasipse kalp atışlarını kendi doktoruyla duyalım diyoruz bebişimin. sen hangi doktora gidiyorsun kayracım?

Allah nazarlardan saklasın inşallah.

Bu arada sifaa editörüm Çok teşekkür ederim mesajın için. ben cevap yazamadım çünkü henü 100 iletim yok :31: ama senin sayende geliyorrr artık sarı kafacıklaaaarrrr :21::3::8::10: :54: :54: :54: editörüme :10::10::10:

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabah kalktığınzda öğürtü ve kusma olmadan midenizde yanma oluyormu ve birde bende bulantı haali var bu haftalardamı başlıyor bu durumlar:26:

gunaydınnn kızlar şifam biz sennle aynı gruptayıuz demine guzell bşey bu yaaa maşallalh bebişneeee de sana da cnmmm bnmmm :nazar::nazar::16:
kızlar bnm de deger 603 çıktı 14.gun degeri perşmbe keseyi görcz biz deeeee çok heyccnlymmm:46::46::46::52:

günaydın kızlar sabah kalktığınzda öğürtü ve kusma olmadan midenizde yanma oluyormu ve birde bende bulantı haali var bu haftalardamı başlıyor bu durumlar:26:

ben de hiç bulantı olmuyor. henüz aşerme falan da yok. idare edip gidiyoz:))) sadece acıkınma midmde yanma oluyo kısa bir süre..

Son düzenleme:
Back