- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam.kısmetse bende mart annesi olacağım.bir kızım var 3 yaşında ismi nehir..bu ikinci bebeğim olacak inş.26 yaşındayım...
MERHABA BURCU,sana burcu dedim doğrudur umarım.bende son adet tarihim 1 haziran.tokatlıyım.tokatlılar el kaldrısn lütfen :)) tokatlı olup takibini medikalparkta yaptıranlar da el kaldırsın :) canım mide bulantıların ne zman başladı.bende 7 haftam bitti 8.e giriyoruz inşalah.henüz bulantı vs gibi bi yan etkisini görmedim.kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum.limon da yiyebilirsin.bebeişimin dün kalp atışını duydum bende çok şkr.içimde bi canlı olduğunu dün anladım çok garipti.rabbim sağlıklı hamilelik gecirmemizi nasip etsin,hayırısıyla bebşimizide kucağımıza almayı nasip etsinBen de 2013 Mart ayı anne adayıyım. 29 yaşındayım ve Tokat'lıyım. Son adet tarihim 27/05/2012. Allah nasip ederse bebeğimi 4 Mart'ta kucağıma alacağım. İlk bebeğim, çok heyecanlığım. Kalp atışlarını duymak çok güzeldi. Tek sorun 24 saat kesintisiz süren mide bulantılarım
Tüm anne adaylarını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim. Sevgiler...
hoşgeldin canımmm.. Rabbim sağlıcakla kucağına almyı nasip eder inşallah.. benimde 2. çocuğum =)
bugün doktoruma gittim maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi tam 8 haftalığım bugün
vee bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra
hamdolsun yine pıt-pıtları duydum maşallah bebeğime yaaa
hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
başım felaket ağrıyor ve tahmininiz üzerine acayip uykum var :111::111::111::111: hadi bana müsade
bugün doktoruma gittim maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi tam 8 haftalığım bugün
başım felaket ağrıyor ve tahmininiz üzerine acayip uykum var :111::111::111::111: hadi bana müsade
selam.kısmetse bende mart annesi olacağım.bir kızım var 3 yaşında ismi nehir..bu ikinci bebeğim olacak inş.26 yaşındayım...
ALLAH razı olsun canım benim darısı hepimizin başına gelsin inşallah hep keyifli-sağlıklı paylaşımlarımız devam etsingözünüz aydın....maşallahhhhh
günaydın rosemm canım hem sana hem cici bebeğine ALLAH razı olsun canım benim aminn inşallah yarın dr una ulaşırsın inşallah en güzel haberlerin olacak canım benimgünaydınlar güzel anneler ve melekleri
maşallah canım inşallah kucağına alacağın günlerde gelir benimde doktorum geldiyse yarın gidecem inş bana da senin gibi müjdeler vermek nasip olur
hoşgeldin canım hayırlı olsun bende 26 yım ama benim ilk bebeğim
günaydın anneler... haftaya perşembe gidicem doktora. inşallah biz de duyarız pıt pıtları...
günaydın tatlım ben daha kısaltayım süreni bugünü saymayalım 3 gün sonra göreceksin inşallah bebeğini güzel paylaşımlarımız bol-bol olacak inşallahgünaydın anneler... haftaya perşembe gidicem doktora. inşallah biz de duyarız pıt pıtları...
seninde süren kısaldı tatlım 3 gün sonra inşallah pıt-pıtları duyacaksıngünaydıınn :)
ben de çok heyecanlıyım,haftaya perşembe duyarız inşallah kalp atışlarımızı :)
hoşgeldin canım hayırlı olsun yaparız tabii.ramazan bitsinde...hangi kasabadasın doktorundamı orada.bende öğretmenim:))))[
günaydın kızlar sabah kalktığınzda öğürtü ve kusma olmadan midenizde yanma oluyormu ve birde bende bulantı haali var bu haftalardamı başlıyor bu durumlar:26: