ben de hiç bulantı olmuyor. henüz aşerme falan da yok. idare edip gidiyoz:))) sadece acıkınma midmde yanma oluyo kısa bir süre..
ben de hiç bulantı olmuyor. henüz aşerme falan da yok. idare edip gidiyoz:))) sadece acıkınma midmde yanma oluyo kısa bir süre..
bende çok fena yanma oluyor ama bi bulantı hali var hani bulansamı bulanmasamı ikisinin arası bi haldeyim yani:26:aşerme bendede yok ama ben zaten gebe olmadan önceden de canım herşeyi istiodu yani:)))))
Dünde yazdım bugun tekrar yazıyorum kimse görmedi sanırım. Tansiyonu düşen var mı? Benim gun icinde cok. Fazla oluyor. 8-5 e düştüğü oluyor. Cok kötü oluyorum. Ve istahsizim. Doğru düzgün beslenemiyorum . Tabi hafiften bulantım tiksinmelerim var. Sizler nasılsiniz ?
HOŞGELDİN CANIM BURADADA BERABERİZ DESENE.ÖPERİM NEHİRİMİselam.kısmetse bende mart annesi olacağım.bir kızım var 3 yaşında ismi nehir..bu ikinci bebeğim olacak inş.26 yaşındayım...
bugün doktoruma gittimmaşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi tam 8 haftalığım bugün
vee bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra
hamdolsun yine pıt-pıtları duydum maşallah bebeğime yaaa
hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
başım felaket ağrıyor ve tahmininiz üzerine acayip uykum var :111::111::111::111: hadi bana müsade
GÜNAYDIN.HAYIRLI HABERLERLE CANIM...günaydın anneler... haftaya perşembe gidicem doktora. inşallah biz de duyarız pıt pıtları...
İNŞALLAH CANIM.HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH..günaydıınn :)
ben de çok heyecanlıyım,haftaya perşembe duyarız inşallah kalp atışlarımızı :)
GÜNAYDIN CANIM.HAYIRLI HABERLERLE İNŞ..günaydın kızlar sabah kalktığınzda öğürtü ve kusma olmadan midenizde yanma oluyormu ve birde bende bulantı haali var bu haftalardamı başlıyor bu durumlar:26:
ben konya'nın Taşkent ilçesine bağlı bir kasabadayım. kasabanın adını söylesem çok ifşa olur muyum acaba :) özel mesaj yazabilsem oradan yazacağım ama. Balcılar'dayım.orada öğretmenim.Doktorum konyada. başkente gideceğim nasipse. daha hiç gidemedim gerçi o doktora, eşimin memleketindeyiz şuan. ama 27sine randevu aldım. nasipse kalp atışlarını kendi doktoruyla duyalım diyoruz bebişimin. sen hangi doktora gidiyorsun kayracım?
CANIMSIN...KIZ NE İŞİN VAR ORALARDA...SELÇUK HASTANESİNDE HİKMET BEY,BELEDİYE HASTANESİNDE AYİŞE HANIM VE MEHMET ÇOLAKOĞLU...BUNLARDAN BİRİ ELENECEK VE BU MUHTEMELEN AYİŞE HANIM OLACAK.HİKMET VE MEHMET BEYLE DEVAM EDECEĞİM.İNŞALLAH CANIM..BAŞKENTTE DİYETİSYENİM VE DAHİLİYECEİM VAR KADIN DOĞUMCUSUNU BİLMİYORUM.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAHH..
Allah nazarlardan saklasın inşallah.
Bu arada sifaa editörüm Çok teşekkür ederim mesajın için. ben cevap yazamadım çünkü henü 100 iletim yokama senin sayende geliyorrr artık sarı kafacıklaaaarrrr editörüme
AYNI BENNNNNNNNNNNNNNNNNN...HALA YİYEMİYORUM BU ARADA...RESMEN AÇ GEZİYORUM RESMENN...bende çok fena yanma oluyor ama bi bulantı hali var hani bulansamı bulanmasamı ikisinin arası bi haldeyim yani:26:aşerme bendede yok ama ben zaten gebe olmadan önceden de canım herşeyi istiodu yani:)))))
TİKSİNME BENDEDE ÇOK ARTI KOKULARA ACAİP HASSASIM.BENİM TANSİYONDA SÜREKLİ 8/5 VEYA 9/5 NEYSE DİYORUM YÜKSEK OLMASINDA ALLAH ESİRGESİN VARSIN DÜŞÜK OLSUN..Dünde yazdım bugun tekrar yazıyorum kimse görmedi sanırım. Tansiyonu düşen var mı? Benim gun icinde cok. Fazla oluyor. 8-5 e düştüğü oluyor. Cok kötü oluyorum. Ve istahsizim. Doğru düzgün beslenemiyorum . Tabi hafiften bulantım tiksinmelerim var. Sizler nasılsiniz ?
bazı kokuları çok net alıyorum. yattığım yastığın yünündeki koyun kokusunu alıyorum içim kalkıyo. güneşletiyorum şimdi yastıkları:))) 4 kat kumaş olmasına ağmen üstünde alıyorum kokuyu ve yeni yıkanmış yün. düşünün yani...
gunaydin hanimlar insallah iyisinizdir ben cok sukur iyiyim midem de iyi onceki gunlerden daha iyiyim cok sukur/ persembe gun bebisi gorecegiz insaalah Allahin izniyle hersey yolunda olsun hepimiz icin
hadi bakalım..bende cuma gidecektim ama görünmezde hayal kırıklığı yaşarım diye gitmedim.bu hafta giderim inşallahhh....gün yaklaştıkça korkum artıyor....hayırlı haberler canımm...
canim senin kacinci haftada kismet olursa benim 9.hafta cuma gun bitiyor ben de persembe veya cuma gitmeyi dusunuyorum oncesinde 2 kez bulsutuk bebisle..ama benim oncesinde aci tecrubelerim oldugu icin neredeyse eve ultrason cihazi almayi dusunuyorum o kadar yani 1 hafta bile gecmek bilmiyor.riskli bir gebelik oldugu icin 6 haftadan bu yana evden cikmiyoruz:))
Mrb güzel anneler nasılsınız?
bazı kokuları çok net alıyorum. yattığım yastığın yünündeki koyun kokusunu alıyorum içim kalkıyo. güneşletiyorum şimdi yastıkları:))) 4 kat kumaş olmasına ağmen üstünde alıyorum kokuyu ve yeni yıkanmış yün. düşünün yani...
HOŞGELDİN CANIM BURADADA BERABERİZ DESENE.ÖPERİM NEHİRİMİ
OYY OYY OYYY.ÇOK SEVİNDİM ÇOKKK GÖZÜN AYDIN FISTIĞIM.HER ZAMAN ÇOK DAHA GÜZEL HABERLER ALACAKSIN İNŞALLAHH..UYKUCU GÜZELİ SENİ UYDA BÜYÜYÜN KUZUNLA...
GÜNAYDIN.HAYIRLI HABERLERLE CANIM...
İNŞALLAH CANIM.HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH..
GÜNAYDIN CANIM.HAYIRLI HABERLERLE İNŞ..
AYNI BENNNNNNNNNNNNNNNNNN...HALA YİYEMİYORUM BU ARADA...RESMEN AÇ GEZİYORUM RESMENN...
TİKSİNME BENDEDE ÇOK ARTI KOKULARA ACAİP HASSASIM.BENİM TANSİYONDA SÜREKLİ 8/5 VEYA 9/5 NEYSE DİYORUM YÜKSEK OLMASINDA ALLAH ESİRGESİN VARSIN DÜŞÜK OLSUN..
AYNENNNN MAHVOLDUM
Yazıma cevap verdiginiz icin teşekkürler kizlar. Ya ne bileyim bu ikinci hamileliğim ilkinde her sabah düzenli başlanmış yumurta yerdim. Simdi o da yok canım istemiyor. Tansiyon da düşünce basımı kaldıramıyorum nefes alamıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Daha bebeğimin kalp atisinida duymadım. Haftaya randevu var.sanki bu hamileliğim keyifsiz geçiyor
her hamilelik aynı olmazki canım.benimde bu hamileliğimde ağrım sızım yok ama çok sinirliyim patlıyorum herşeye.sebepsiz abartıyor ağlıyorum...yemiyorum içmiyorum uyumuyorum.kilo almadım hatta verdim..diğerlerinde böle değildi mesela....korkma iyi olacak inşş..
her hamilelik aynı olmazki canım.benimde bu hamileliğimde ağrım sızım yok ama çok sinirliyim patlıyorum herşeye.sebepsiz abartıyor ağlıyorum...yemiyorum içmiyorum uyumuyorum.kilo almadım hatta verdim..diğerlerinde böle değildi mesela....korkma iyi olacak inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?