• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben de hiç bulantı olmuyor. henüz aşerme falan da yok. idare edip gidiyoz:))) sadece acıkınma midmde yanma oluyo kısa bir süre..

bende çok fena yanma oluyor ama bi bulantı hali var hani bulansamı bulanmasamı ikisinin arası bi haldeyim yani:26:aşerme bendede yok ama ben zaten gebe olmadan önceden de canım herşeyi istiodu yani:)))))

bende çok fena yanma oluyor ama bi bulantı hali var hani bulansamı bulanmasamı ikisinin arası bi haldeyim yani:26:aşerme bendede yok ama ben zaten gebe olmadan önceden de canım herşeyi istiodu yani:)))))

bulantın varsa siyah üzüm ye... hem bulantıyı önler hem de kan yapar...

Dünde yazdım bugun tekrar yazıyorum kimse görmedi sanırım. Tansiyonu düşen var mı? Benim gun icinde cok. Fazla oluyor. 8-5 e düştüğü oluyor. Cok kötü oluyorum. Ve istahsizim. Doğru düzgün beslenemiyorum . Tabi hafiften bulantım tiksinmelerim var. Sizler nasılsiniz ?

Dünde yazdım bugun tekrar yazıyorum kimse görmedi sanırım. Tansiyonu düşen var mı? Benim gun icinde cok. Fazla oluyor. 8-5 e düştüğü oluyor. Cok kötü oluyorum. Ve istahsizim. Doğru düzgün beslenemiyorum . Tabi hafiften bulantım tiksinmelerim var. Sizler nasılsiniz ?

bazı kokuları çok net alıyorum. yattığım yastığın yünündeki koyun kokusunu alıyorum içim kalkıyo. güneşletiyorum şimdi yastıkları:))) 4 kat kumaş olmasına ağmen üstünde alıyorum kokuyu ve yeni yıkanmış yün. düşünün yani...

günaydınlar.aslında kalkalı çok oldu ama günaydın yazayım dedim nasılsınız kk nın şekerlikleri ve göbüşlerindeki şekerleri???

selam.kısmetse bende mart annesi olacağım.bir kızım var 3 yaşında ismi nehir..bu ikinci bebeğim olacak inş.26 yaşındayım...
HOŞGELDİN CANIM BURADADA BERABERİZ DESENE.ÖPERİM NEHİRİMİ:54::54:

bugün doktoruma gittim :21: maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi :nazar::nazar::nazar::nazar: tam 8 haftalığım bugün :49::nazar:

vee bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra :31:

hamdolsun yine pıt-pıtları duydum maşallah bebeğime yaaa :nazar::nazar::nazar:

hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah :46::49::emir_bebek::nazar::16::16::16:

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :3::49::emir_bebek::nazar:

başım felaket ağrıyor ve tahmininiz üzerine acayip uykum var :111::111::111::111: hadi bana müsade :10:

OYY OYY OYYY.ÇOK SEVİNDİM ÇOKKK GÖZÜN AYDIN FISTIĞIM.HER ZAMAN ÇOK DAHA GÜZEL HABERLER ALACAKSIN İNŞALLAHH..UYKUCU GÜZELİ SENİ UYDA BÜYÜYÜN KUZUNLA...:nazar::nazar:
günaydın anneler... haftaya perşembe gidicem doktora. inşallah biz de duyarız pıt pıtları...
GÜNAYDIN.HAYIRLI HABERLERLE CANIM...
günaydıınn :)

ben de çok heyecanlıyım,haftaya perşembe duyarız inşallah kalp atışlarımızı :)
İNŞALLAH CANIM.HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH..
günaydın kızlar sabah kalktığınzda öğürtü ve kusma olmadan midenizde yanma oluyormu ve birde bende bulantı haali var bu haftalardamı başlıyor bu durumlar:26:
GÜNAYDIN CANIM.HAYIRLI HABERLERLE İNŞ..
ben konya'nın Taşkent ilçesine bağlı bir kasabadayım. kasabanın adını söylesem çok ifşa olur muyum acaba :) özel mesaj yazabilsem oradan yazacağım ama. Balcılar'dayım.orada öğretmenim.Doktorum konyada. başkente gideceğim nasipse. daha hiç gidemedim gerçi o doktora, eşimin memleketindeyiz şuan. ama 27sine randevu aldım. nasipse kalp atışlarını kendi doktoruyla duyalım diyoruz bebişimin. sen hangi doktora gidiyorsun kayracım?

CANIMSIN...KIZ NE İŞİN VAR ORALARDA...SELÇUK HASTANESİNDE HİKMET BEY,BELEDİYE HASTANESİNDE AYİŞE HANIM VE MEHMET ÇOLAKOĞLU...BUNLARDAN BİRİ ELENECEK VE BU MUHTEMELEN AYİŞE HANIM OLACAK.HİKMET VE MEHMET BEYLE DEVAM EDECEĞİM.İNŞALLAH CANIM..BAŞKENTTE DİYETİSYENİM VE DAHİLİYECEİM VAR KADIN DOĞUMCUSUNU BİLMİYORUM.HAYIRLISI OLUR İNŞALLAHH..

Allah nazarlardan saklasın inşallah.

Bu arada sifaa editörüm Çok teşekkür ederim mesajın için. ben cevap yazamadım çünkü henü 100 iletim yok :31: ama senin sayende geliyorrr artık sarı kafacıklaaaarrrr :21::3::8::10: :54: :54: :54: editörüme :10::10::10:

AYNI BENNNNNNNNNNNNNNNNNN...HALA YİYEMİYORUM BU ARADA...RESMEN AÇ GEZİYORUM RESMENN...
TİKSİNME BENDEDE ÇOK ARTI KOKULARA ACAİP HASSASIM.BENİM TANSİYONDA SÜREKLİ 8/5 VEYA 9/5 NEYSE DİYORUM YÜKSEK OLMASINDA ALLAH ESİRGESİN VARSIN DÜŞÜK OLSUN..
bazı kokuları çok net alıyorum. yattığım yastığın yünündeki koyun kokusunu alıyorum içim kalkıyo. güneşletiyorum şimdi yastıkları:))) 4 kat kumaş olmasına ağmen üstünde alıyorum kokuyu ve yeni yıkanmış yün. düşünün yani...

AYNENNNN MAHVOLDUM:43::43::43:

gunaydin hanimlar insallah iyisinizdir ben cok sukur iyiyim midem de iyi onceki gunlerden daha iyiyim cok sukur/ persembe gun bebisi gorecegiz insaalah Allahin izniyle hersey yolunda olsun hepimiz icin

gunaydin hanimlar insallah iyisinizdir ben cok sukur iyiyim midem de iyi onceki gunlerden daha iyiyim cok sukur/ persembe gun bebisi gorecegiz insaalah Allahin izniyle hersey yolunda olsun hepimiz icin

hadi bakalım..bende cuma gidecektim ama görünmezde hayal kırıklığı yaşarım diye gitmedim.bu hafta giderim inşallahhh....gün yaklaştıkça korkum artıyor....hayırlı haberler canımm...

hadi bakalım..bende cuma gidecektim ama görünmezde hayal kırıklığı yaşarım diye gitmedim.bu hafta giderim inşallahhh....gün yaklaştıkça korkum artıyor....hayırlı haberler canımm...

canim senin kacinci haftada kismet olursa benim 9.hafta cuma gun bitiyor ben de persembe veya cuma gitmeyi dusunuyorum oncesinde 2 kez bulsutuk bebisle..ama benim oncesinde aci tecrubelerim oldugu icin neredeyse eve ultrason cihazi almayi dusunuyorum o kadar yani 1 hafta bile gecmek bilmiyor.riskli bir gebelik oldugu icin 6 haftadan bu yana evden cikmiyoruz:))

kizlar ben facebookta sayfayi bulamiyorum demistim ama buldum buldum:))

Son düzenleme:
kızlar benim kan grubum A(-) eşimink ise 0(+) ... biizm durumumuzda olan var mı? bebeğin kanı (+) olursa kan uyuşmazlığı olabiliyor. bu nedele ya 6. ayda ya da doğumdan 72 saat içinde iğne olmamız gerekiyor. mutlaka doktora sorun bunu..

canim senin kacinci haftada kismet olursa benim 9.hafta cuma gun bitiyor ben de persembe veya cuma gitmeyi dusunuyorum oncesinde 2 kez bulsutuk bebisle..ama benim oncesinde aci tecrubelerim oldugu icin neredeyse eve ultrason cihazi almayi dusunuyorum o kadar yani 1 hafta bile gecmek bilmiyor.riskli bir gebelik oldugu icin 6 haftadan bu yana evden cikmiyoruz:))

sen benden 1 hafta öndesin gülüm.ben sadece keseye gittim.cuma gel demişti baktımki göremeyenler çok üzülüyor benim hayal kırıklıklarım zor geçiyor dedim ben 1 hafta sonra gideyim.bakalım perşembe 8.haftam olacak.giderim o gün görürüm kuzucuğumu inşallah tabiii..bakalım bana ne dicek canım.erken doğum riskinden yatmıştım daha önce benimde çok ağır bir sınavım oldu şükür atlattım...korkmuyorda değilim görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler deyip gideceğim...

HOŞGELDİN CANIM BURADADA BERABERİZ DESENE.ÖPERİM NEHİRİMİ:54::54:

OYY OYY OYYY.ÇOK SEVİNDİM ÇOKKK GÖZÜN AYDIN FISTIĞIM.HER ZAMAN ÇOK DAHA GÜZEL HABERLER ALACAKSIN İNŞALLAHH..UYKUCU GÜZELİ SENİ UYDA BÜYÜYÜN KUZUNLA...:nazar::nazar:

GÜNAYDIN.HAYIRLI HABERLERLE CANIM...

İNŞALLAH CANIM.HAYIRLI HABERLERLE İNŞALLAH..

GÜNAYDIN CANIM.HAYIRLI HABERLERLE İNŞ..

AYNI BENNNNNNNNNNNNNNNNNN...HALA YİYEMİYORUM BU ARADA...RESMEN AÇ GEZİYORUM RESMENN...

TİKSİNME BENDEDE ÇOK ARTI KOKULARA ACAİP HASSASIM.BENİM TANSİYONDA SÜREKLİ 8/5 VEYA 9/5 NEYSE DİYORUM YÜKSEK OLMASINDA ALLAH ESİRGESİN VARSIN DÜŞÜK OLSUN..

AYNENNNN MAHVOLDUM:43::43::43:

Yazıma cevap verdiginiz icin teşekkürler kizlar. Ya ne bileyim bu ikinci hamileliğim ilkinde her sabah düzenli başlanmış yumurta yerdim. Simdi o da yok canım istemiyor. Tansiyon da düşünce basımı kaldıramıyorum nefes alamıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Daha bebeğimin kalp atisinida duymadım. Haftaya randevu var.sanki bu hamileliğim keyifsiz geçiyor :31:

Yazıma cevap verdiginiz icin teşekkürler kizlar. Ya ne bileyim bu ikinci hamileliğim ilkinde her sabah düzenli başlanmış yumurta yerdim. Simdi o da yok canım istemiyor. Tansiyon da düşünce basımı kaldıramıyorum nefes alamıyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Daha bebeğimin kalp atisinida duymadım. Haftaya randevu var.sanki bu hamileliğim keyifsiz geçiyor :31:

her hamilelik aynı olmazki canım.benimde bu hamileliğimde ağrım sızım yok ama çok sinirliyim patlıyorum herşeye.sebepsiz abartıyor ağlıyorum...yemiyorum içmiyorum uyumuyorum.kilo almadım hatta verdim..diğerlerinde böle değildi mesela....korkma iyi olacak inşş..

her hamilelik aynı olmazki canım.benimde bu hamileliğimde ağrım sızım yok ama çok sinirliyim patlıyorum herşeye.sebepsiz abartıyor ağlıyorum...yemiyorum içmiyorum uyumuyorum.kilo almadım hatta verdim..diğerlerinde böle değildi mesela....korkma iyi olacak inşş..

İnsallah tatlim. Umarım hamileliklerimiz guzel gecer. Ve en büyük duam Allah in sağlıklı ve hayırlı bir evlat vermesi ins cümlemize...

kayracım slm Allah sağlıkla sıhhatle bebişini kollarına almayı nasip eetsin şekerşm bir şeyi merak ettim sen 8. haftandasın yanlış bilmiorsam bebişin kalp atışını hala duyamadınız mı ?

Back