istanbuldasın heralde cnm ben sivastayım
sivaslı kimse yokmuuuuu
ayrıca tokatlı komşularım o batı bizde biliriz çokta sık yapar yeriz
iyi geceler tekrar
tamam cnm saol
kanımı alan hemşireye neden 4 tüp dedim
oda bilmiyorum ama gerçekten çok istemiş dedibende neden acaba diye merak etmiştim :)
tamam cnm saol
kanımı alan hemşireye neden 4 tüp dedim
oda bilmiyorum ama gerçekten çok istemiş dedibende neden acaba diye merak etmiştim :)
iyi akşamlar arkadaşlar gruba benide ekleyin biraz hızlıyım ben 8 aylık bebişim var ama 6 haftalık tekrar hamileyim 31 mayıs sat bugun gittik dr ama bebiş daha görünmedi keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gidicez o zamn görücez bebegimi
istanbuldasın heralde cnm ben sivastayım
sivaslı kimse yokmuuuuu
ayrıca tokatlı komşularım o batı bizde biliriz çokta sık yapar yeriz
iyi geceler tekrar
canım hoşgeldin tebrikler.
8 aylık daha küçük değilmi nasıl büyütmeyi düşünüyorsun.
bende 32 yaşındayım yaş geçmeden önce bunu büyüteyim sonra 2.bebişi bende düşünüyorum 2-3 yaşına gelince
Beni de listeye ekler mısınız bilgilerim önceki sayfada kaldı tekrar yazayım
Yas 25
İlk gebelik
Son adet tarihim 8 Haziran
Kese göründü
Yeşil ne yersem midemi yakıyor tatlıda bulatiyorrrr.. Ölüyorummm
amann hoşgeldin şekerim.benimde bi oğlum var ama 3 ü bitirdik biz..hayırlı olsun canım...iyi akşamlar arkadaşlar gruba benide ekleyin biraz hızlıyım ben 8 aylık bebişim var ama 6 haftalık tekrar hamileyim 31 mayıs sat bugun gittik dr ama bebiş daha görünmedi keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gidicez o zamn görücez bebegimi
2.bebek...hoşgeldin canım hayırlı olsun..benide ekleyin listeye sat 4haziran yaş 26 2. bebek kese görüldü ....
canlarım sürmelinin özele TIN PEK UĞRAYAMIYOR KAÇIRABİLİR GÖZDEN...Beni de listeye ekler mısınız bilgilerim önceki sayfada kaldı tekrar yazayım
Yas 25
İlk gebelik
Son adet tarihim 8 Haziran
Kese göründü
benim canımda hep tatlı istiyo valla oğlumda da çok tatlı istemişdi canım
Sayılmanın ötesindeyiz canım,anne tarafından da Orduluyum :) Korgan'dan...Ne güzel vallahi,Tokat-Ordu bağlantım da oldu yaşasın.Sizleri tanıdığıma sevindim :)
benim annem ordu-fatsalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?