2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
istanbuldasın heralde cnm ben sivastayım
sivaslı kimse yokmuuuuu
ayrıca tokatlı komşularım o batı bizde biliriz çokta sık yapar yeriz
iyi geceler tekrar

Ben Ankara dayım. Batı ben de bilirim. Canımı çektirdiniz :26:

tamam cnm saol
kanımı alan hemşireye neden 4 tüp dedim
oda bilmiyorum ama gerçekten çok istemiş dedi bende neden acaba diye merak etmiştim :)

cnm bı kaç çeşit grupta test yapılıyo mesela tsh testlerı kansızlık testelrı falan dıe oldugundan ayrı tuplerde ayrılıyo

tamam cnm saol
kanımı alan hemşireye neden 4 tüp dedim
oda bilmiyorum ama gerçekten çok istemiş dedi bende neden acaba diye merak etmiştim :)

canım gebelik öncesi bende test yaptırmıştım.bendende 4 tüp kan alındı.tiroid,kızamıkçık,sarılık,hepatit b testi için.tabi bununla beraber kolestrol şeker gibi değerlere bakılıyo.
1-2 tüpten bile birçok değerlere birden bakabiliyorlar.

iyi akşamlar arkadaşlar gruba benide ekleyin biraz hızlıyım ben 8 aylık bebişim var ama 6 haftalık tekrar hamileyim 31 mayıs sat bugun gittik dr ama bebiş daha görünmedi keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gidicez o zamn görücez bebegimi

canım hoşgeldin tebrikler.
8 aylık daha küçük değilmi nasıl büyütmeyi düşünüyorsun.
bende 32 yaşındayım yaş geçmeden önce bunu büyüteyim sonra 2.bebişi bende düşünüyorum 2-3 yaşına gelince

yeni arkadaslar hosgeldınız hepinizi teprık ederım rabbim saglıgyla kucaklarınıza almayı nasip etsin

Beni de listeye ekler mısınız bilgilerim önceki sayfada kaldı tekrar yazayım
Yas 25
İlk gebelik
Son adet tarihim 8 Haziran
Kese göründü

küçük ama bu kaza kurşunu
bizim 3.5 sene çocugumuz olmadı 4 aşılama oldum dediler sizin çocugunuz olmaz anca tüp bebek am 2011 marta yani tüp bebek yaptıracagım ay hamile oldugumu ögrendim
sonra umut yiğit dogdu bizde dedik ki 1 yaşından sonra korunmayalım zati anca oluyor ama son ay işte 1 veya 2 kez korunmadık sonuç HAMİLEYİM yani benim hikayem böyle

Yeşil ne yersem midemi yakıyor tatlıda bulatiyorrrr.. Ölüyorummm

amann hoşgeldin şekerim.benimde bi oğlum var ama 3 ü bitirdik biz..hayırlı olsun canım...

benide ekleyin listeye sat 4haziran yaş 26 2. bebek kese görüldü ....
2.bebek...hoşgeldin canım hayırlı olsun..

Beni de listeye ekler mısınız bilgilerim önceki sayfada kaldı tekrar yazayım
Yas 25
İlk gebelik
Son adet tarihim 8 Haziran
Kese göründü
canlarım sürmelinin özele TIN PEK UĞRAYAMIYOR KAÇIRABİLİR GÖZDEN...

Yeşil ne yersem midemi yakıyor tatlıda bulatiyorrrr.. Ölüyorummm

ÇOK YARAMAZ SENİN BEBİŞ ÇOKKK

benim canımda hep tatlı istiyo valla oğlumda da çok tatlı istemişdi canım

AYNEN BENİMDE.SAAT 23 VE BEN NUTELLA EKMEK YİYORUM:)))

Sayılmanın ötesindeyiz canım,anne tarafından da Orduluyum :) Korgan'dan...Ne güzel vallahi,Tokat-Ordu bağlantım da oldu yaşasın.Sizleri tanıdığıma sevindim :)

bak hemşeri çıktık işte bende çok sevindim valla çok özledim karadenizi.eşim asker benim o yüzden bingöldeyiz işte.haziran ayında karadenizliler hamile kalmış desene :))

:18::18::18::18:nerelerdesinnnnnnnnnn??ya sizleri çok merak ediyorum çokkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…