2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

1 haftadan fazladır sürüyo tatlım beni korkutan o 12 gündür devam ediyor ağrılar.Yatarken problem yok ama yürümeye başlıyım hemen başlıyo gaz gibi gelmedi bana :44:

yanlış tahmin... istanbulluyum, tokatta yaşıyorum. eşim tokatlı...

Aklıma da gelmedi değil :) Yine de çok fazla yanılmış sayılmam .Seneler evvel memleketten çıktığımı ve bir Tokatlı ile evli olmadığımı düşünürsek,benden Tokatlı sayılırsın :) Bizden olmuşsundur sen artık .Hatta az aşersem bat bile yaparsın sen bana bolll cevizlisinden :) Beklenen adet tarihi BAT'la karışmasın lütfen,uzunca bir dönem böyle bir beklentimiz de yok evlerden ırak :)))

1 haftadan fazladır sürüyo tatlım beni korkutan o 12 gündür devam ediyor ağrılar.Yatarken problem yok ama yürümeye başlıyım hemen başlıyo gaz gibi gelmedi bana :44:
ihmal etme o zaman doktoruna söyle
belki normaldir

sen de sağol tatlım sonuçları yazmayı unutma :)

benim şimdi korkum 3 ay önce anneler gününde hamile olduğumu öğrenemeden düşük yaptım
belirti vardı ama tedavisiz bebek olmadığından hiç ihtimal vermedim
düşük yaptığımı öğrenince çok üzüldüm
bi görsem herşey yolunda dese dr rahat bir nefes alacam :18:
yarın akşam yazarım sonuçları

doktor normal diyor ama benim içimde garip bir his var.Geçmiş olsun tatlım düşükten ben de çok korkuyorum daha önce başıma gelmedi ama her ağrı olduğunda dua ediyorum olmasın nolur diye.İnşallah herşey sorunsuz çıkcak hep pozitif düşün sen :)

Dr bir kerelige mahsus böyle ayrıntılı test yaptıracaksın dedi. İstersen devlet hastanesinde de yaptirabilirsin dedi. Test çok pahalıyı çünkü 1400 tl ydi.

ben devlet hastanesine gidiyorum
4 sene özele gittim doktorlar gevşek davrandılar
yumurtam oluşuyordu çatlatma iğnesi vermiyorlardı
bu gittiğim doktoru tavsiye ettiler çok memnun kaldım
testte çok pahalıymış 1400 tl ne demek

Ben Medicana ya Faruk Abike ye gidiyorum. Çok iyi bir doktor.

inşallah sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız
iyi geceler hepinize yarın görüşürüz

cnm benden de 4 tup kan aldılar 12 13 tane tahlıl yaptılar kanda bıde ıdrar tabı ben kanları sağlık oxagında yaptırdım hatta aynı gun ıcındede aldım sonucu

Ben Medicana ya Faruk Abike ye gidiyorum. Çok iyi bir doktor.

istanbuldasın heralde cnm ben sivastayım
sivaslı kimse yokmuuuuu
ayrıca tokatlı komşularım o batı bizde biliriz çokta sık yapar yeriz
iyi geceler tekrar

cnm benden de 4 tup kan aldılar 12 13 tane tahlıl yaptılar kanda bıde ıdrar tabı ben kanları sağlık oxagında yaptırdım hatta aynı gun ıcındede aldım sonucu

tamam cnm saol
kanımı alan hemşireye neden 4 tüp dedim
oda bilmiyorum ama gerçekten çok istemiş dedi bende neden acaba diye merak etmiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…