benim ilkte belim ve göğüslerim kopacak gibi ağrıyordu
şimdikinde sadece göğüslerim çok hassas...uçları fındık kadar oldu sanki kopacak gibi oluyor
karın ağrın belki gazdır...1 haftadır benimde karın ağrım var sanki adet şişkinliği gibi
saol cnm teşekkür ederim..seninkide hayırlı olsun
yarın çıkacak benim sonuçlar heyecandan ölecem
saol cnm teşekkür ederim..seninkide hayırlı olsun
yarın çıkacak benim sonuçlar heyecandan ölecem
Senden yine az almışlar benden 8 tüp kan aldılar
kızlar ya benim ağrım var baya hem bel hem karın daha önce de sordum cevap veren olmadı.Size de oluyo mu?
yanlış tahmin... istanbulluyum, tokatta yaşıyorum. eşim tokatlı...
Ben de olmuyor. Sen bir Dr danis istersen.
ihmal etme o zaman doktoruna söyle1 haftadan fazladır sürüyo tatlım beni korkutan o 12 gündür devam ediyor ağrılar.Yatarken problem yok ama yürümeye başlıyım hemen başlıyo gaz gibi gelmedi bana :44:
sen de sağol tatlım sonuçları yazmayı unutma :)
yaaa benden niye az aldılar o zaman
doktora sordum 2 kez normal diyor ama bi garipmiş gibi geliyor bana.Belki idrar yolunda bişey vardır diye idrar testi istedi ama inşallah bişey çıkmadan geçer.Düşük olcak diye çok korkuyorum.
ihmal etme o zaman doktoruna söyle
belki normaldir
benim şimdi korkum 3 ay önce anneler gününde hamile olduğumu öğrenemeden düşük yaptım
belirti vardı ama tedavisiz bebek olmadığından hiç ihtimal vermedim
düşük yaptığımı öğrenince çok üzüldüm
bi görsem herşey yolunda dese dr rahat bir nefes alacam :18:
yarın akşam yazarım sonuçları
bende orduluyum hemşeri sayılırız :)
Dr bir kerelige mahsus böyle ayrıntılı test yaptıracaksın dedi. İstersen devlet hastanesinde de yaptirabilirsin dedi. Test çok pahalıyı çünkü 1400 tl ydi.
Ben Medicana ya Faruk Abike ye gidiyorum. Çok iyi bir doktor.ben devlet hastanesine gidiyorum
4 sene özele gittim doktorlar gevşek davrandılar
yumurtam oluşuyordu çatlatma iğnesi vermiyorlardı
bu gittiğim doktoru tavsiye ettiler çok memnun kaldım
testte çok pahalıymış1400 tl ne demek
doktor normal diyor ama benim içimde garip bir his var.Geçmiş olsun tatlım düşükten ben de çok korkuyorum daha önce başıma gelmedi ama her ağrı olduğunda dua ediyorum olmasın nolur diye.İnşallah herşey sorunsuz çıkcak hep pozitif düşün sen :)
dr gittim bugün...test sonuçlarına göre hamilesin ama çok küçük olduğu için ultrasonda görünmez haftaya bakalım dedi
kan ve idrar tahlili istedi
4 tüp kan verdim
sizdende o kadar kan aldılarmı
bu 2. hamileliğim
ilkte böyle bişey olmamıştı
adetim 2 gün geçmişti ultrasonla bakınca kese görünmüştü
randevum ayın 27 sinde o zamana kadar meraktan çatlıycam günler hiç geçmek bilmiyor
Ben Medicana ya Faruk Abike ye gidiyorum. Çok iyi bir doktor.
cnm benden de 4 tup kan aldılar 12 13 tane tahlıl yaptılar kanda bıde ıdrar tabı ben kanları sağlık oxagında yaptırdım hatta aynı gun ıcındede aldım sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?