• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Aklıma da gelmedi değil :) Yine de çok fazla yanılmış sayılmam .Seneler evvel memleketten çıktığımı ve bir Tokatlı ile evli olmadığımı düşünürsek,benden Tokatlı sayılırsın :) Bizden olmuşsundur sen artık .Hatta az aşersem bat bile yaparsın sen bana bolll cevizlisinden :) Beklenen adet tarihi BAT'la karışmasın lütfen,uzunca bir dönem böyle bir beklentimiz de yok evlerden ırak :)))

dürüst olmak gerekirse sadece mercimek batını yiyorum. baklayı sevmedim ve bennnnn bat yapmasını öğrenmedim çünkü eltim çok güzel yapıyor

bu sabah bile yedim ben hurma hergün 1 adet yiyordum ..O zaman bırakayım ben de yemeyi..Doğuma doğru yeriz artık..

Kız erkek fark etmez ama gittikçe meraklanıyorum ben cnm ..Sağlıklı olsun da gerisi boş tabiki.

aynen bende kız erkek hiç farketmez hayırlısıyla gelsinde inşallah.. sürekli hayal kuruyorum evinn için poposunda bez ağzında emzik koşuyooo oy annesinin kuzusu.. ben onu bırakıp nasıl çalışcam bilmiyorum :14::14:

Merhaba Güzel anne adayları. bu sabah bulantıları mahfetti beni. içim dışıma çıkıyor. Cumartesi doktora gidiyorum. bakalım bebiş nasıl...:nazar::nazar::nazar:

bu sabah bile yedim ben hurma hergün 1 adet yiyordum ..O zaman bırakayım ben de yemeyi..Doğuma doğru yeriz artık..

Kız erkek fark etmez ama gittikçe meraklanıyorum ben cnm ..Sağlıklı olsun da gerisi boş tabiki.

aynen bende kız erkek hiç farketmez hayırlısıyla gelsinde inşallah.. sürekli hayal kuruyorum evinn için poposunda bez ağzında emzik koşuyooo oy annesinin kuzusu.. ben onu bırakıp nasıl çalışcam bilmiyorum :14::14:

canım ben de ilk bebek de nasıl bırakıp işe gidecem diyordum... 4.5 aylıkken işe başladım ve 8:30-12:30 arası çalıştım... başlarda zordu, dersler bitmek bilmiyordu. ayaklanınca da okula gitsem de biraz dinlensem demeye başladım. koşma olayı çok yorucu çünkü tehlikeli ne varsa seviyor yumurcaklar.... :52:

canım ben de ilk bebek de nasıl bırakıp işe gidecem diyordum... 4.5 aylıkken işe başladım ve 8:30-12:30 arası çalıştım... başlarda zordu, dersler bitmek bilmiyordu. ayaklanınca da okula gitsem de biraz dinlensem demeye başladım. koşma olayı çok yorucu çünkü tehlikeli ne varsa seviyor yumurcaklar.... :52:

oda geliyo aklıma aslında ama benden soğur beni unutur diye korkuyorum başka birşey değil. öğretmensin sanırım senin işin güzelmiş öğlene kadar benimki özel şirket akşam 6ya kadar çalışıcam kayınvalidem bakıcak. hayırlısı bakalım..

:52:hemşerim nasılsın hg cnm
hangi dr gidiyorsun..ben sultan şalk'a gidiyorum[/QUOTE]

ben anadolu hastanesindeki op.dr .ruhnaz YILMAZ çok güzel muayane ediyor kafana takılan seni sıkıntıya sokan bişey olunca araya biliyorsun ben memnunum tavsiye ederim canım

ben bebeğim olunca işten ayrılmayı düşünüyorum ben kendim bakıcam bebeğime ben büyütücem herşeyini görmek isterim benim terbiyemle benim öğrettiklerimle büyüsün isterim...eşimlede hep konuşuyorduk hamile olduğumu öğrenince daha netlik kazandı...annemi ve kayınvalidemi çocuk bakmaları hayatlarını bize endekslemelerini isteyememem.....

bende aynı şekilde düşünüyroum inşallah imkanlarımız el verirse bende işten ayrılacağımmm.

ben bebeğim olunca işten ayrılmayı düşünüyorum ben kendim bakıcam bebeğime ben büyütücem herşeyini görmek isterim benim terbiyemle benim öğrettiklerimle büyüsün isterim...eşimlede hep konuşuyorduk hamile olduğumu öğrenince daha netlik kazandı...annemi ve kayınvalidemi çocuk bakmaları hayatlarını bize endekslemelerini isteyememem.....

Bende ilk bebeğimi kucağıma aldığımda ilk gece hastanede başladım ağlamaya ben bunu bırakıp nasıl işe gidicem diye evde tam 3 ay her aklıma geldiğinde ağladım .
İşe başlayacağım o son geceyi hayatım boyunca unutamam beşiğinin başında sabaha kadar uyumamıştım . İşe geldiğim gün işim çok rahat olmasına rağmen kendimi köle gibi hissetmiştim. Çok sonra alıştım onu bırakıp çalışmaya ama şimdi doğumdan sonra çalışmayacağım inşallah iki kuzumla birlikte güzel günler geçireceğim inşallah.

ben bebeğim olunca işten ayrılmayı düşünüyorum ben kendim bakıcam bebeğime ben büyütücem herşeyini görmek isterim benim terbiyemle benim öğrettiklerimle büyüsün isterim...eşimlede hep konuşuyorduk hamile olduğumu öğrenince daha netlik kazandı...annemi ve kayınvalidemi çocuk bakmaları hayatlarını bize endekslemelerini isteyememem.....[/QUOTE

çok doğru bir karar vermişsiniz bunu bebişler 1-2 yaşına gelince daha da iyi anlayacaksınız. Benimde kızıma kayınvalidem bakıyor ama içimde bir sızı o benim istediğim değerleri tam vveremediğimi düşünüyorum. O yüzden bir anne eğer şartlar elveriyorsa kesinlikle çalışmamalı. Hem çalışan anne olmak çok zor hem de çalışan annenin çocuğu olmak zor.

oda geliyo aklıma aslında ama benden soğur beni unutur diye korkuyorum başka birşey değil. öğretmensin sanırım senin işin güzelmiş öğlene kadar benimki özel şirket akşam 6ya kadar çalışıcam kayınvalidem bakıcak. hayırlısı bakalım..

ben hamileyken anneanneye/babaanneye baktırmam diye söyleyip duruyordum.. arkadaşlar da görürüz diyorlardı. ne zaman ki işe başlama yaklaştıkça babaannesine yaklaştım. en güzeli bu. aklın kalmıyor. bu konuda şanslıyız. anneanne ve babaanneden başka iyi bakıcı olmaz. için rahat olsun.. şimdi 2. geliyor, kayınvalidemin yanına yardımcı almayı düşünüyorum. kızım 2.5 yaşında olacak, bir de bebek... oooffff ooofffffff

İşten ayrılmayı düşünen arkadaşlar... Ben öğretmenim. 6.5 aylık hamileyken yaz tatiline girdik ve Şubata kadar evde oturdum. Kendi adıma söyleyeyim, çalışan biri olarak evde oturmak çok sıkıcı. Çok sıkıldım, her gün eşimle tartışmaya başladık. Kızıma ben bakacam deyip duruyordum, eşim de bana eğer işe başlamazsan bu işe sonu ayrılık dedi. haklıydı. çalışan kadın, evde oturamıyor. sıkılıyor. yaşayın, görün... umarım ben haklı çıkmam...

ben hamileyken anneanneye/babaanneye baktırmam diye söyleyip duruyordum.. arkadaşlar da görürüz diyorlardı. ne zaman ki işe başlama yaklaştıkça babaannesine yaklaştım. en güzeli bu. aklın kalmıyor. bu konuda şanslıyız. anneanne ve babaanneden başka iyi bakıcı olmaz. için rahat olsun.. şimdi 2. geliyor, kayınvalidemin yanına yardımcı almayı düşünüyorum. kızım 2.5 yaşında olacak, bir de bebek... oooffff ooofffffff

günün 10 saati çalışıp akşam 19.00 da eve gelip (trafik azsa)ve c.tesi günleri öğlen 13.00 kadar çalıştığım için bebeğime ayıracağım süre çok kısıtlı olacak ayrıca anneme ve kayınvalidemin bebekten kendilerine ayıracakları zamanları kısıtlı olacak kimseyi saatlerce eve bağlamak istemem...en baştada onlara söyledi.çok acil işim olur birkaç gün hafta sonu bırakabilirim ama sürekli onları eve bağlamak istemiyorum ayrıca kendi bebeğime kendim bakmak istiyorum....

çok doğru bir karar vermişsiniz bunu bebişler 1-2 yaşına gelince daha da iyi anlayacaksınız. Benimde kızıma kayınvalidem bakıyor ama içimde bir sızı o benim istediğim değerleri tam vveremediğimi düşünüyorum. O yüzden bir anne eğer şartlar elveriyorsa kesinlikle çalışmamalı. Hem çalışan anne olmak çok zor hem de çalışan annenin çocuğu olmak zor.
[/QUOTE]

aynı bende öyle düşünüyorum ama çalışmamda gerekiyor şuan şartlardan dolayı bırakmam mümkün de değil. Rabbime sığınıyorum belki bir kapı açar diye. ama kesnlikle çocuğuma eğitimimi kendim vermek isterdim. benim değerlerimle büyüsün babanne illaki çok iyi bakacak ama benim çocuğum benimle büyümeyecek :14:

Back