• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
erkek olursa demir-kız olursa ceylin yada melek sizin belirlediğiniz isimler varmı

İlk çocuğumun ismini ben koymuştum. Bu sefer eşime bırakacam isim işini çünkü kızıma aylarca isim aradım. İsim düşünenler için MERVE DURU benim kızım...

kızlar ya benim ağrım var baya hem bel hem karın daha önce de sordum cevap veren olmadı.Size de oluyo mu?

dr gittim bugün...test sonuçlarına göre hamilesin ama çok küçük olduğu için ultrasonda görünmez haftaya bakalım dedi
kan ve idrar tahlili istedi
4 tüp kan verdim
sizdende o kadar kan aldılarmı
bu 2. hamileliğim
ilkte böyle bişey olmamıştı
adetim 2 gün geçmişti ultrasonla bakınca kese görünmüştü
randevum ayın 27 sinde o zamana kadar meraktan çatlıycam günler hiç geçmek bilmiyor

dr gittim bugün...test sonuçlarına göre hamilesin ama çok küçük olduğu için ultrasonda görünmez haftaya bakalım dedi
4 tüp kan verdim
bu 2. hamileliğim
randevum ayın 27 sinde o zamana kadar meraktan çatlıycam günler hiç geçmek bilmiyor

hayırlı olsun tatlım :) benden de istedi doktor idrar ve bikaç tane kan.

kızlar ya benim ağrım var baya hem bel hem karın daha önce de sordum cevap veren olmadı.Size de oluyo mu?

benim ilkte belim ve göğüslerim kopacak gibi ağrıyordu
şimdikinde sadece göğüslerim çok hassas...uçları fındık kadar oldu sanki kopacak gibi oluyor
karın ağrın belki gazdır...1 haftadır benimde karın ağrım var sanki adet şişkinliği gibi

4 tüp kan verdim
bu 2. hamileliğim

Senden yine az almışlar benden 8 tüp kan aldılar :50:

Back