• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sevincimi paylaşan herkese teşekkürler arkadaşlar.Ben de sizlerin güzel haberlerinizin takipçisiyim,aynı zamanda duacısıyım da...Bu topikten marta kadar hep güzel haberler duyulsun,bolca sevinçler,umutlar paylaşılsın,paylaşıldıkça çoğalsın inşallah...Yaz tatili sebebiyle iş arkadaşlarımdan,memleketimde yaşamayışım nedeniyle de ailemden uzakta geçirdiğim şu hassas dönemde burada olmak ve varlığınızı hissetmek gerçekten çok motive edici.

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin.... Memleket Tokat mı?

:52: güzel çok güzelde :52: ya benim su içince midem çok bulanıyo gomacanda göbüşüm oluyo 5 aylık gibi aynı:49:

o şişlik bende de var. korkunç bir göbek var. bi de mayomla sahile iniyorum, millet 6 aylık haile sanıyordur herhalde... az önce doktordan geldim ve mide bulantısı olan hastalarına kahve-kola önerdiğini söyledi. bi de onları dene....

:52: güzel çok güzelde :52: ya benim su içince midem çok bulanıyo gomacanda göbüşüm oluyo 5 aylık gibi aynı:49:

demekki bu göbüş herkeste var....

valla o kadar çıktı ki göbüşüm...
kardeşim falan inanamıyor bu nasıl olur diye:9::9::9:

canım nacizane benden sana bir tavsiye,kendini 2 buçuk saatte yemeye odakla,hatta zorla:39:
aralarada çokk için geçerse salatalık falan ye ama kesinlikle bir ara bir ana öğün yemeye odaklan..
belki böylelikle iştahını kontrol edebilirsin..inşallahh..

ben böyle yaptığım halde şu an itibariyle 2 kilo aldım ve canım çokk sıkkın bu duruma...
ne yapcam bilemiyorum,kızımdaki gibi olmak istemiyorummmmm:47:

o şişlik bende de var. korkunç bir göbek var. bi de mayomla sahile iniyorum, millet 6 aylık haile sanıyordur herhalde... az önce doktordan geldim ve mide bulantısı olan hastalarına kahve-kola önerdiğini söyledi. bi de onları dene....

sende demi var canım yhaaa:53:
peki bu göbüşler nolcak sence,bi fikrin var mı?
bi de kaç kilo aldın cnm sen?
dr afalan sordun mu bu şişliği..

ben 10 gündür tartılamıyorum, çünkü yazlıktayım ve tartı yok. şimdi aklıma geldi, keşke doktorda tartılsaydım. babam kadın doğum uzmanı ona sorayım göbüşleri bari.. cevap belli bence:"çok yiyorsun" şu an uyuyor, uyanınca sorarım, tabii unutmazsam :1::1:

s.a arkadaslar hayrlı olsun.. bende mart annesı olacagım rabbim hepimizin yavrularını kucagımıza almaya nasip etsin..

10 gündür yazlıktayım. burada tartı olmadığı için tartılamıyorum. almışımdır herhalde, kafaya da takmıyorum zaten. göbüşleri sormak da hiç aklıma gelmedi. çok yemek yemekten olabilir, bir de sıcaklardan bence....

benim karnım değilde midem çok şiş neden acaba???ben miniğim mideme mi yerleşti acaba :30::30:

Back