benim kide memede uyuyorama dün sabah ve ondan önceki sabah çok uykum vardı baktım gözleri fıldır fıldır uyuyacagı yokk
aaa ama benim çok uykum var deyip yatagına koyup kıçımı dönüp yattım nasıl olsa aglarsa kalkarım diye, uyandıgımda uyuyorduubaktı ki annesi kazan kaldırdı kızdırmiyim diye düşündü herhalde
herkese günaydın kızlar,
bu sabah oğlumu yıkayıp hastaneye götürdüm, dilindeki beyazlıkdan dolayı, pamukçuk sanmıştım ama doktor pamukçuk degil
bu süt lekesi dedi.. baya bir rahatladım...
hımmm denemek lazım bunu da... belki dalar o da öyle bakınırken...
bu arada sizler yazınca endişe etmiştim ben de dilindekini hep süt izi diye düşünürdüm. pazartesi doktor kontrolümüz var sorucam. benimki dilinin arkasında böyle bi tabaka gibi bişey. pamukçuğu ben hep minik minik birbirinden bağımsız beyaz pütürçükler diye bilirdim. bakalım doktor bize ne dicek?
Bende mrk ediyorum bunu benimki de ayni durumda hatta bakiyor bana su an besiginden
internetten biraz araştırdım. 4. ayın bitimiyle kendi kendine uyuma alışkanlığı edindirmeye başlayın diyor uzmanlar ama bilemedim. fön makinesi sesi, anne karnındaki ses falan diye netten müzikler dinlettim. eller kollar oynuyor sanki oyun havası çaldım