2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
benim kide memede uyuyor :52: ama dün sabah ve ondan önceki sabah çok uykum vardı baktım gözleri fıldır fıldır uyuyacagı yokk
aaa ama benim çok uykum var deyip yatagına koyup kıçımı dönüp yattım nasıl olsa aglarsa kalkarım diye, uyandıgımda uyuyorduu :52::52::52: baktı ki annesi kazan kaldırdı kızdırmiyim diye düşündü herhalde :1::1:

herkese günaydın kızlar,
bu sabah oğlumu yıkayıp hastaneye götürdüm, dilindeki beyazlıkdan dolayı, pamukçuk sanmıştım ama doktor pamukçuk degil
bu süt lekesi dedi.. baya bir rahatladım...

hımmm denemek lazım bunu da... belki dalar o da öyle bakınırken...

bu arada sizler yazınca endişe etmiştim ben de dilindekini hep süt izi diye düşünürdüm. pazartesi doktor kontrolümüz var sorucam. benimki dilinin arkasında böyle bi tabaka gibi bişey. pamukçuğu ben hep minik minik birbirinden bağımsız beyaz pütürçükler diye bilirdim. bakalım doktor bize ne dicek?

Bende mrk ediyorum bunu benimki de ayni durumda hatta bakiyor bana su an besiginden

internetten biraz araştırdım. 4. ayın bitimiyle kendi kendine uyuma alışkanlığı edindirmeye başlayın diyor uzmanlar ama bilemedim. fön makinesi sesi, anne karnındaki ses falan diye netten müzikler dinlettim. eller kollar oynuyor sanki oyun havası çaldım :33: hiç gözünü kapatası yok. sonra aldım memeye meme ağzına girdi 2 dakika sonra gözler gitti...

hımmm denemek lazım bunu da... belki dalar o da öyle bakınırken...

bu arada sizler yazınca endişe etmiştim ben de dilindekini hep süt izi diye düşünürdüm. pazartesi doktor kontrolümüz var sorucam. benimki dilinin arkasında böyle bi tabaka gibi bişey. pamukçuğu ben hep minik minik birbirinden bağımsız beyaz pütürçükler diye bilirdim. bakalım doktor bize ne dicek?

evet bende hep süt lekesidir diye düşünüyordum,
dün talia yazınca dili beyaz pamukçuk olduk diye bende o zaman bizimkiside demekki pamukçuk diye düşündüm ama dilmiş.
evet eger aglamıyorsa kendi haline bırakmak lazım belki o şekilde uyumaya alışır :1:

Hani hep diyorlar ya bebegin kirki cikinca düzene girer hersey daha kolay olur falan diye bebeginin kirki çıkan ya da kirka yaklasan anneler gerçekten oyle mi ne değişiyor yani?
Bir de siz ne zaman bebekle disariya çıkmaya basladiniz ben akşamları esimle havuza iniyorum o yuzuyor ben yaninda oturuyorum bebeği de gotureyim diyorum ama annem erken diyor 15.gunumuzdeyiz erken mi sizce?

Duştan sonra ıslak cildine johnsons bebe yağı sür. Nemlendirme etkisi baya yüksek.
Kaşıntılarını giderir mi bilmiyorum ama
ayy bebe yagı mı ya badem yagı surdumhep ama baktım catlıyor bıraktım vazelın suruyorum sımdıkk

günaydınlarrr,havalar çok sıcak gidiyor,geceleri uyuyamıyorum artık.bugün son gün.yarın oğluşum kucağımda olucak inşallah,bu gece heyecandan uyuyamamda :) yarın sabahtan aksaray yoluna düşücez,saat 8 de çıkarız 9 da hastanede olmam gerekli,serum falan takılacak..serum işinden nefret ediyorummm :( büyük ihtimal öğlen 13-13.30 gibi alınırım sezerciğe.hayırlısı inşallah...dua edin kızlar,sağlıklı olur inşallah kuzucuğum
hakkında kolayındna hayılrıs olsun cnm benım dua ıle

Kızlar herkese günaydın, hastaneye yatışım yapıldı. Bugün 40+6 yım. 2 cm açıklığım var, suni sancı verilecek,bana dua edin, hayırlısıyla bebebeğimi bugün kucağıma alayım
ayy canım ebnım ALLAH kolaylıkversın ınslll bır avazda dogurrusun ınsllll gusel haberlerını beklıyoruzzzzzzzzz:16:

canım benim geçmiş olsun geçen haftaya kadar bende de hiç çatlak yoktu duştan bir çıktım karnımın altından kırmızı kırmızı çizgiler şok oldum çatlak kremi kullanıyorum ben zeytin yağı da iyi geliyor diye duydum bir kaç kez sürdüm ama yağ olunca üst baş batıyor diye üşendim devam etmedim bilirim o kaşıntıyı hamileliğim boyunca bütün vücudum kaşındı benim hala devam ediyor ama eskisine göre çok çok azaldı bütün vücudumu kanatırdım kaşırken hamileliğe karşı tepki gösteriyormuş cildim çok şükür bitecek artık oğlum bir gelseydi bu arada dün akşam yürüyüş yaptım bacak aramdaki kemiklerim felaket acıyor resmen bacağımı kaldıramıyorum merdiven inip çıktın mı ben 2 kat indim ama çıkmaya cesaret edemedim daha kötü olurum diye asansöre bindim artık yarın kontrolüm var umarım meleğim için güzel bir haber verir doktor ve hayırlısıyla kavuşuruz artık
catlakdan gectım kasıntı ve acıması olmasa muhım degılde cok tatlı kasınıyor tuz basıyorsun gıbı de acıyoooooooooooo:18:
Kızlar bu bebek neden gelmiyor yaaa çıldırıcam. Günler geçtikçe daha çok ümitsizleşiyorum. Aylardır normal doğum isteyen ben sonunda sezeryan olmak zorunda kalmak istemiyorum.
Doğum yapan arkadaşlar siz de düzenli yürüyüş yapmışmıydınız. Ben eşimle günlerdir her akşam yemek sonrası bol bol yürüyorum. Yürürken 5 dakikada 1 kuvvetli kasılmalarım oluyor eve gelip duşumu alıp kendimi yatağa zor atıyorum. Sabaha kadar ağrılı kasılmalarım oluyor belim, kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor. Sabah bi kalkıyorum ne sancı var ne bişey:( kasılmalarım da azalmış oluyor. Offf offf offf Doğuma yakın siz ne gibi belirtiler yaşadınız kızlar ne tür ağrılarınız oldu. Canım çoook sıkılıyor
zamanını beklıyor stres yapma kendıne hersey olacagına varır cok stres yapıyorsun ne yasamamız gerekıyorsa onuyasıyacagız kısmetımızde ne varsa sakınol bebegıde strese sokma lutfennnn ben merdıven ınıp cıkmaya baladım ve hurmayı arttırdım sıcak dus ve yuuyuse ek olarakdann kısmetsee ve cuamdan berı 2 cm acıklıgımız var kısmet ısı bunlar bır anda acıklıgı olanlarlda oluyor canım benımmmm:13::29::29:
stres yapmakı bebegı stres edersın bakk akısına bırak hayatı yaaa panık olma lutfennnn :34:

Hani hep diyorlar ya bebegin kirki cikinca düzene girer hersey daha kolay olur falan diye bebeginin kirki çıkan ya da kirka yaklasan anneler gerçekten oyle mi ne değişiyor yani?
Bir de siz ne zaman bebekle disariya çıkmaya basladiniz ben akşamları esimle havuza iniyorum o yuzuyor ben yaninda oturuyorum bebeği de gotureyim diyorum ama annem erken diyor 15.gunumuzdeyiz erken mi sizce?

valla ben arabasına koyup eczaneye,sağlık ocağına falan götürüyorum.ama öle gezmk için daha erken diyorlar.benimkide 18 günlük.ve 40dan sonra düzene gircek mi diye bekleyenlerdenim...

Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim...
Akşam üzeri eşime yemek hazırıyordum yemek ocaktaydı altını kapatmaya gitcektim oglumu emzirdim gazının çıkması için yastıga yüz üstü yatırıdım sırtını sıvazlardım dedimki yemek yancak altını kapatıp geleyim dedim 10 saniye olmadıki bebegimin cıglıgına koştum geri geldim bi baktımki oglum yerlerde:5::5::5::5::5::5:
Kızlar öyle bı durumki şoka girdim ve elim ayagım boşaldı elim ayagımı oynatamadım titriyorum ve bogazımda sanki kaynar sular döktüler bogazımda dügümler bayılcaktım oglumu o halde görünce neyse zorakide olsa bebegimi kucagıma alıp sakinleştirmeye baladım ama kollarımda derman yok bende hüngür hüngür aglıyorum titriyorum korkudan bebegim morardı sesi gitti bagırırken agzına felan suni tenefüs yaptım sırtına vurdum flan kendine geldi allahıma şükürler olsun yarabbim onu bana bagışladı
bende kendime gelir gelmez hemen yukarıya eltime cıktım aglayarak oglumu aldı her yerine baktı 2 saat uyutmadık
banada hap flan içirdiler şimide duştan cıktım kendime geldim
benim aklımın almadıgı düşmesi imkansızdı ya.kendi bazamızın tam ortasına yatırmıştım sanki bi güç onu düşürdü evde benden başka kimse yoktu.allah korusun rabbim onlardan bizi onlardan uzak tutsun ama aklıam 3 harfliler geldi hemen 40 lı cocukla cok ugraşırlarmışya
neyse apartmandakiler flan geldi gecmiş olsuna adagımı geciktirmemmem gerektigini söylediler çünkü kaza ve belayı anca o giderirmiş.bende hamile kalmadan önce adak adamıştım malum bu ay dogum masrafları flan öbür aya veririm demiştim ama geciktirmmek lazımmış yoksa hep aksilik olurmuş.
Yarın ilk işim bi miktar parayı bi fakire götürüp vercem

kızlar aman evinizin işi yemeginiz ütünüz misafiriniz vs hepsini bi kenara bırakın ve sadece bebişinizle ilgilenin ben yandım siz yanmayın.

canım çok çok geçmiş olsun.tahmin edebiliyorum o an neler yaşadığını.oğlum ilk hafta dönmeye başladı ondan nereye yatırsam yanlarına yastık koyuyorum.küçük aman koymayayım demeyin koyun önleminizi alın.allahım bir daha böle zaman yaşatmasın.benim en büyük korkularımdan biri.çok çok geçmiş olsun tekrar.

bizim kirmizin cikmasina 2 gün kaldiiii:52: bakalim degisecekmi degismiyecekmii :27: gerci öyle cok huysuz bir cocuk degil sadece uykuya gec daliyorr ve bazen her saat basi uyaniyorrr :50: bu saat basi uyanmasindan kurtuldukmu tamamdirr . cok sükür cok fazla gaz sonuruda yasamiyoruz ama cokta umutlanmayin bazi cocuklar kirki ciksada düzelmiyorr malesefff :)))

biz disariya 15 günlük olmadan cikmaya baslamistik hatta ilk ciktigimiz 3. gundu hastaneden direk disari attik kendimizii belediye fln gitmistik cikartma iyi degil derlen ama dikkat edince birsey olmuyor gerci öyle komsu gezmelerine ev gezmelerin e hic gitmedik alis verise yada doktora fln gittik toplum icine henuz girdirmek istemedim nazar fln deger diyee yoksa hava alsin diye disari cikartmak cok daha iyi geiyor bebeklere arabada gezerken uyuyor hem rahat ediyorsun biraz :))))
benim kide memede uyuyor :52: ama dün sabah ve ondan önceki sabah çok uykum vardı baktım gözleri fıldır fıldır uyuyacagı yokk
aaa ama benim çok uykum var deyip yatagına koyup kıçımı dönüp yattım nasıl olsa aglarsa kalkarım diye, uyandıgımda uyuyorduu :52::52::52: baktı ki annesi kazan kaldırdı kızdırmiyim diye düşündü herhalde :1::1:

herkese günaydın kızlar,
bu sabah oğlumu yıkayıp hastaneye götürdüm, dilindeki beyazlıkdan dolayı, pamukçuk sanmıştım ama doktor pamukçuk degil
bu süt lekesi dedi.. baya bir rahatladım...

sonunda annesine kazan kaldirtii haa emir beyy:52::52:bende kizlara tmm bunu yazcaktim yatagina atin agzin verin yalnci emzigini uyumaya kendi kndien dalarrr :34: biz mesala simdi öyle uyudukk emzirdim yatagina koydum acti gözunuu hemen :53::53:bende verdim emzigini uyumaya daldii emzik dusunce basiyor yaygarayi tekrar veriyorumj bir müddet otur kalk yapiyoruz ama olsun killo vermeye yariyorr böylede:52::52::52:

aa gecmiss olsunnn pamukcuk degilmis sizinkii cok sükürr kiz süt lekesi belli oluyor bu baya bir yogurt sürmus gibi beyaz agzii hatta dilin ucuna kadar sardiginda kusuyor saniyordum ben her dilini uzatisindaa:27::53:

Son düzenleme:
dogum yapmis anneler kadin doktoruna kontrole gittiginizde size asi yapildimii bugun ben gögüslerime göstermek icin gitmistim
bana bir asin eksik kallmis onu yapalim dedi bende tmm dedim nasilsa bir asi dedim ama nerdeeee
tmmm 3 tane asi yapildiii:53::53:bir sag koldan bir sol koldan birde popodan yaptilarr:26::26::52::52::52: heryerimi delik desik yaptilarr offfff:50: sizede yapildimi yada yapilacakmi haberi olan varmi
gerci sizler hamileligin basinda yapildi biliyorum banada yapilmisti ama daha önce dusuk yaptigim bebekte yapilmisti aradan cok gcmeden tekrar hamile kalinca sanirim yenileme ihtiyaci duyulmadii dogumdan sonra tekrar yapilacagini bilmiyorudum
biri tetanos ama digerleri neydi unuttumm :26::26:

Kızlar bu bebek neden gelmiyor yaaa çıldırıcam. Günler geçtikçe daha çok ümitsizleşiyorum. Aylardır normal doğum isteyen ben sonunda sezeryan olmak zorunda kalmak istemiyorum.
Doğum yapan arkadaşlar siz de düzenli yürüyüş yapmışmıydınız. Ben eşimle günlerdir her akşam yemek sonrası bol bol yürüyorum. Yürürken 5 dakikada 1 kuvvetli kasılmalarım oluyor eve gelip duşumu alıp kendimi yatağa zor atıyorum. Sabaha kadar ağrılı kasılmalarım oluyor belim, kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor. Sabah bi kalkıyorum ne sancı var ne bişey:( kasılmalarım da azalmış oluyor. Offf offf offf Doğuma yakın siz ne gibi belirtiler yaşadınız kızlar ne tür ağrılarınız oldu. Canım çoook sıkılıyor
canım stres yapmamaya çalış bak en azından takip ettiğin bir takvimin var ben 40 haftamı doldurdum hala bekliyorum seni çok iyi anlıyorum günler geçmek bilmiyor Allahım hepimize kolay bir şekilde normal doğum nasip etsin inşallah hayırlısıyla tabi ki,bişey sorucam sana yürürken 5dk da bir kasılma oluyor demişsin ya nasıl oluyor ben hala anlayamıyorum bende yürümeye başladığımda 10 dk sonra falan karnım taş gibi oluyor kasıklarıma yük biniyor sanki ama bu kasılma mı oluyor eve geliyorum bende duşu zor alıyorm çünkü bacak arasındaki kemiklerim çok ağrıyor kasılmalarını nasıl takip ediyorsun

cnm kırk çıkmayla ilgisi var mı bilmiyorum ama benim oğluş 1 haftadır gece 00.30 gibi uyuyor, 4 e dogru acıkınca uyanıyor, emzirip yatırıyorum sabah 8 e kadar tekrar uyuyorr.. saatleri şaşmıyor.. çok şükür gece uyuyor böyle çok rahat oluyor..
gündüzleri de altı kuru karnı tok gazıda yoksa uyumasada yattıgı yerden etrafı izliyor :1: inş hep böyle devam eder:nazar::nazar:

bende kızımı emziriyorum sonra kıvrışa kıvrışa uyuyo çok hoşuma gidiyo onun o yüz hareketini dudak büküşlerini izlemek bide
ııııhhh diye kollarını germiyo mu

aaa ama benim çok uykum var deyip yatagına koyup kıçımı dönüp yattım nasıl olsa aglarsa kalkarım diye, uyandıgımda uyuyorduu :52::52::52: baktı ki annesi kazan kaldırdı kızdırmiyim diye düşündü herhalde

bende sabah eşim gittikten sonra alıyorum emziriyorum kendimden uzağa yatağın köşesine yatırıyorum bakışa bakışa uyuyoruz
o uyku ne tatlı oluyo ama

Son düzenleme:
kızlar dünden beri oğlumun sağ gözünde çapaklanma var tedirgin oldum
napsam ki saglık ocagına fln götürsem mi

selam kızlar bebişleri hastalanan rahatsızlananlar olmuş geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ve korusun inş. biz 25 günlükken çıktık ilk gezmemize sıkıntı olma dı. ama neyle çıkaracağımı şaşırdım siz nasıl çıkartıyorsunuz ve nasıl giydiriyorsunuz

Merhaba kızlar yarın kontrolüm var inş. açılmam baya olmuşturda doğuma alır inş.gende hayırlısı ya aynı gün doğsak nolur
sankkii :)

ben de 41.haftamda berat kandili gecesi suyum geldi ve ardından gece 2 gibi sancılarım başladı sabah 10 buçuk da normal doğum ile minik kızım dünyaya geldi Allah ıma şükür darısı diğer hamişlerin başına.

Amin.Hayırlı olsun
talia cevapların için teşekkür ederim.

birşeyden daha bahsetmek istiyorum. ben çocuğu hiç hissedemiyorum. evet seviyorum ama tatlı bişi zaten herkes seviyor. ekstra bi annelik duygum yok sanki. hiç doğurmuşum gibi hissetmiyorum zaten. hamilelik günlerimi bile unuttum. sanki onu karnımda da taşımamışım gibi. sezeryanla oldu ondan mı acaba? yoksa lohusalık psikolojisinden mi?
Lohusalıktandır canım olur mu öle şey zamanla geçer bunaltma kendini.

bende 38.6 derece ateş ve tiitreme ile gece acile gittim. ama acildeki dr. idrar yolu iltihabından dedi. sanırım başlangıç aşamasıydı o zaman. şiimdi kızarıklık ve iltihapta var. mastit olduğundan emin oldum. bugün aile hekimine gideceğim. antibiyotik kullanmak istemezdim ya :50:

ama geçmezzmiş kend kendine. mecbur kullancam.

ama iltihap akıyor. nasıl emzireyim. o iltihap bebeğe gidecek :50::50:
geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda Rabbim şifa verir düzelirsiniz .

nihayet ben de bebişime kavuşcam.yarın spinal anesteziyle sezaryen olcam.40 haftalığız, bebiş 4400g olmuş,ben de baya kilo aldım.dr normal doğum diyodu 41 haftaya kadar bekletcekti ama bugünkü kontrolden sonra fikri değişti.beklersek bebek daha da kilo alır dei.ben de kiloluyum bebğin çıkış alanını daraltıyomuş kilolarım,sn de kilo alırsın dedi.omuz takılması risknden,bazen doğumda köprücük kemiği kırılmasından,sinir hasarlarından bahsetti.sezaryenin beni zorlayacak yanlarını da sıraladı. ben her ikisine de % 50 şans veriyorum konuşalım eğer riskleri göze alıyosanız normali deneriz dedi.ben korktum sezaryen olsun dedim.bebeğin omuZ genişliğini ultrasonda belirleyemiyoruz genişse sorun yaşarız dedi.inş. kucağıma alcam oğluşumu yarın:)))dr sen çantasını koluna verir okula gönderirsin çocuğu doğumdan sonra fln die takıldı bana:))
Hakkınızda hayırlısı gözünüz aydın şimdiden :)

işte bizim prensesimiz teyzeleri maşallah deyin kızıma daha fazlası profilimde:53::53::53::53:
Çok tatlı manş.Allahım kucağınızda koysun.

Akşam üzeri eşime yemek hazırıyordum yemek ocaktaydı altını kapatmaya gitcektim oglumu emzirdim gazının çıkması için yastıga yüz üstü yatırıdım sırtını sıvazlardım dedimki yemek yancak altını kapatıp geleyim dedim 10 saniye olmadıki bebegimin cıglıgına koştum geri geldim bi baktımki oglum yerlerde:5::5::5::5::5::5:
Kızlar öyle bı durumki şoka girdim ve elim ayagım boşaldı elim ayagımı oynatamadım titriyorum ve bogazımda sanki kaynar sular döktüler bogazımda dügümler bayılcaktım oglumu o halde görünce neyse zorakide olsa bebegimi kucagıma alıp sakinleştirmeye baladım ama kollarımda derman yok bende hüngür hüngür aglıyorum titriyorum korkudan bebegim morardı sesi gitti bagırırken agzına felan suni tenefüs yaptım sırtına vurdum flan kendine geldi allahıma şükürler olsun yarabbim onu bana bagışladı
bende kendime gelir gelmez hemen yukarıya eltime cıktım aglayarak oglumu aldı her yerine baktı 2 saat uyutmadık
benim aklımın almadıgı düşmesi imkansızdı ya.kendi bazamızın tam ortasına yatırmıştım sanki bi güç onu düşürdü evde benden başka kimse yoktu.allah korusun rabbim onlardan bizi onlardan uzak tutsun ama aklıam 3 harfliler geldi hemen 40 lı cocukla cok ugraşırlarmışya
neyse apartmandakiler flan geldi gecmiş olsuna adagımı geciktirmemmem gerektigini söylediler çünkü kaza ve belayı anca o giderirmiş.bende hamile kalmadan önce adak adamıştım malum bu ay dogum masrafları flan öbür aya veririm demiştim ama geciktirmmek lazımmış yoksa hep aksilik olurmuş.

kızlar aman evinizin işi yemeginiz ütünüz misafiriniz vs hepsini bi kenara bırakın ve sadece bebişinizle ilgilenin ben yandım siz yanmayın.
Alllahım allahım çok geçmiş olsun canım kuzum yaaa
Rabbim esirgemiş sen günlük çocuğunun başına yasin oku hiç olmassa canım.

KIZLAR SIZLER GECIRDINIZ BU DURMU MUTLAKA YAA

BANA DA AKIL VERINN 3-4 GUNDUR KARIN YIRTIKLARIM COSTUUU

O KA TTALI VE ACI SEKILDE KASINIYORII CANIM HEM YANIYOR HEM KASINMAK ISTIYOR DUNYA HARİTASINIDA GECTIKK ARtIK ESIM dıyor oglum ne yaptın annen dog artık kadın rahat etsınn o kaa kotu durumum yanı cok kasınıyor yırtıklar damar damar costular kırmızı oldular ıce ole vazelın suruyorum ama tınmıyorrrrrrrr
varmı caresiiiiiiiiiiii
Bende aynı durumum canım eminim benimki daha beterdir karnım yanlarım baldırım göğüslerim berbat
bebe yağı,vazelin,zeyinyağı tık işlemiyor mecbur doğumdan sonra direk cildiyeye gidicem bişeyler isticem
umarım geçer böyle kalmak istemiyorum.

günaydınlarrr,havalar çok sıcak gidiyor,geceleri uyuyamıyorum artık.bugün son gün.yarın oğluşum kucağımda olucak inşallah,bu gece heyecandan uyuyamamda :) yarın sabahtan aksaray yoluna düşücez,saat 8 de çıkarız 9 da hastanede olmam gerekli,serum falan takılacak..serum işinden nefret ediyorummm :( büyük ihtimal öğlen 13-13.30 gibi alınırım sezerciğe.hayırlısı inşallah...dua edin kızlar,sağlıklı olur inşallah kuzucuğum
Hayırlısı canım şimdiden seninde gözün aydın olsun allahım güç kuvvet versin
Kızlar herkese günaydın, hastaneye yatışım yapıldı. Bugün 40+6 yım. 2 cm açıklığım var, suni sancı verilecek,bana dua edin, hayırlısıyla bebebeğimi bugün kucağıma alayım
Allahım bi avazda kurtarır inş.
kızlar dünden beri oğlumun sağ gözünde çapaklanma var tedirgin oldum
napsam ki saglık ocagına fln götürsem mi
Canım geçmiş olsun benim annem çay suyuna pamuk batırır gözümüzü onla silip bekletirdi bir dene istersen eskilerin taktiği.Çay suyu çok soğukta olmucak çok sıcakta pamuğa batır sür gözünün üstüne ama gözü kapalıyken bacım.

canım ben de evde kızımla yalnızım bütün gün
eşim 7 gibi geliyor
ben kızımın beşiğine baş ucuna küçük bir kuranı kerim koydum
yalnız kalması iyi değilmiş diye biliyorum ben de
ama yalnızken mecbur bazen tek bırakıyoruz wc ye filan giderken
sen de kuran koyabilirsin canım

Kizlat bi sey kafami kurcaliyor.agustosta iki aylik olup antalyaya gidecegiz ins.esim udun sureli yurtfisi gorevine gidecek bnde ucretsiz izne ayrilacagim.kv ler antalyada bende o sure zarfinda orada kalmayi planliyorum.annemler hic musait olmayack bu surecte.nys antalya sicak ya kafama takiliyor.cok o sicakta napar diye kilo fln verir diye korkuyorum.biz su annkayserideyiz.aranizda boyle sicak memleketletfe ysayan var mi.nasil idare ediyorsunuz

merhaba kızlarr bayadır giremiyodum bugün anca zaman buldumm dün mevlütümüz vardı tam yarı kırkımızda yaptıkk ondan önceki günde yarı kırkımızı çıkardıkk babaannemize gittik ilk gezmemizi yaptık yanii mevlütümüz çok güzel geçtii kızıma bol bol hediye geldi oğlumunda doğum günüde çok güzeldi onada bol bol hediye geldi en çok onun mutluluğu mutlu etti benii ama bende bittim bugün saat 1 de anca uyanabildim annem iyiki burdaaa:16::16:geçmişe hiçç bakamadım kimler doğurdu neler oldu merak ettim valla...

Back
X