• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canm silmemek mi gerekiyo
bana doktor verdi o notları
yanlış bişey yapmayım sonra
annemlerde demişlerdi karbonatla silinir diye ama o notu okuyana kadar yaptırmamıştım kafam karıştı şimdi
biraz kitap karıştırıyım bakiyim ne diyo
eger bebegin agzindan bahsediyorsan canim evet silmemek gerekiyormus o tabakayi kazimak cok yanlis birseymis sakin silme
ama emin olma istiyorsan sen yinede bir arastir :)) gögüsleri diyoyrsan bende yikamaya basladim biraz rahtlatoiyorr :)))
doktor krem verdi daha dogrusu jel onu suruyorum zaten döküyor o kizimin dilinin yaarisi duzeldi daha simdiden gecti birde benim gögüsler gecse hemen raht rahat emzirsem yinee ay emzirmeyinc e kendimi boslukta giib hissetmeye baslaidm valla:53::53:

valla mı kız ama nedense ben benzetemiyorum kendime teşekkür ederiz teyzesi

ne yapalım ya bizimde şansımıza kendi ailemden birşey görmedim ki eşimin ailesinden de göreyim ben bana yeterim bana yük olmasınlar yeter neyse geldi geçti şimdi kızımla başbaşa keyfini çıkarıyoruz ohh sağol cnm iyi olmasına sevindim mervenin inşallah daha da iyi olurlar

ahsen kuzum ben doğurdum ha haaa tehditlerin işe yaramadı bak:52::52::52::52::52: sende biran önce kurtulursun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kuzunu

bende teşekkür ederim cnm valla babasına benziyor gıdısı bile bana benzeten olmadı ama sizden duymak da güzel ya

Eevte canim ben sana benzettimm :)))

Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim...
Akşam üzeri eşime yemek hazırıyordum yemek ocaktaydı altını kapatmaya gitcektim oglumu emzirdim gazının çıkması için yastıga yüz üstü yatırıdım sırtını sıvazlardım dedimki yemek yancak altını kapatıp geleyim dedim 10 saniye olmadıki bebegimin cıglıgına koştum geri geldim bi baktımki oglum yerlerde:5::5::5::5::5::5:
Kızlar öyle bı durumki şoka girdim ve elim ayagım boşaldı elim ayagımı oynatamadım titriyorum ve bogazımda sanki kaynar sular döktüler bogazımda dügümler bayılcaktım oglumu o halde görünce neyse zorakide olsa bebegimi kucagıma alıp sakinleştirmeye baladım ama kollarımda derman yok bende hüngür hüngür aglıyorum titriyorum korkudan bebegim morardı sesi gitti bagırırken agzına felan suni tenefüs yaptım sırtına vurdum flan kendine geldi allahıma şükürler olsun yarabbim onu bana bagışladı
bende kendime gelir gelmez hemen yukarıya eltime cıktım aglayarak oglumu aldı her yerine baktı 2 saat uyutmadık
banada hap flan içirdiler şimide duştan cıktım kendime geldim
benim aklımın almadıgı düşmesi imkansızdı ya.kendi bazamızın tam ortasına yatırmıştım sanki bi güç onu düşürdü evde benden başka kimse yoktu.allah korusun rabbim onlardan bizi onlardan uzak tutsun ama aklıam 3 harfliler geldi hemen 40 lı cocukla cok ugraşırlarmışya
neyse apartmandakiler flan geldi gecmiş olsuna adagımı geciktirmemmem gerektigini söylediler çünkü kaza ve belayı anca o giderirmiş.bende hamile kalmadan önce adak adamıştım malum bu ay dogum masrafları flan öbür aya veririm demiştim ama geciktirmmek lazımmış yoksa hep aksilik olurmuş.
Yarın ilk işim bi miktar parayı bi fakire götürüp vercem

kızlar aman evinizin işi yemeginiz ütünüz misafiriniz vs hepsini bi kenara bırakın ve sadece bebişinizle ilgilenin ben yandım siz yanmayın.

AYYYYY canim benim okuyunca icim eridigi bende senle yasamis gibi hissetim :14::14::14: cok gecmiss olsunn canimmm allah korumuss valla oglunu sen adagini hemen yerien getir bencede bu gibi seyler ertelenmeye gelmezz :)) ya cidden bazanin ortasindan nasil düstü bende cok sasirdim bunaa ama biliyorsun onlar cok hareketlii ayaklariyla itiriyorlarr bende bazen alt degistirme yerdinde ylanioz birakiyorum esim cok kiziyorr bende korktum simdi birakmaym bir daha :53::50: ayyy birde üc harfliler dedin ben de tirsamaya basladimm :(((

Enesıbel; çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü olmuş ben okurken korktum. Allah yavrularımızı bize bağışlasın. Benimde kurban adaklarım var ama kurban bayramında kescem diye niyetlenmiştim. Malum burda kurban bayramı haricinde kurban kesmek neredeyse imkansız. Dağıtacak yerde bulamam . Mecbur bayramı beklicem çünkü bağış yapabilirim o zaman. Az değil çünkü 7 kurban adadım. O zamana kadar Rabb'ime emanet. Niye geciktirdiğimi biliyor sonuçta. Yinede korktum ama yapabileceğim bişey yok. İnşallah bişey olmaz.
Bizim oğlan 3 saat uyuyor sonra emiyor onuyor 1 saat ilacını veriyorum gazını çıkarıyor yine uyuyor. Kakasınıda yaptı. Bu ilaç bir nimetmiş Allah'a şükürler olsun. Biraz dinlendim bugün elhamdülillah.

Akşam üzeri eşime yemek hazırıyordum yemek ocaktaydı altını kapatmaya gitcektim oglumu emzirdim gazının çıkması için yastıga yüz üstü yatırıdım sırtını sıvazlardım dedimki yemek yancak altını kapatıp geleyim dedim 10 saniye olmadıki bebegimin cıglıgına koştum geri geldim bi baktımki oglum yerlerde:5::5::5::5::5::5:
Kızlar öyle bı durumki şoka girdim ve elim ayagım boşaldı elim ayagımı oynatamadım titriyorum ve bogazımda sanki kaynar sular döktüler bogazımda dügümler bayılcaktım oglumu o halde görünce neyse zorakide olsa bebegimi kucagıma alıp sakinleştirmeye baladım ama kollarımda derman yok bende hüngür hüngür aglıyorum titriyorum korkudan bebegim morardı sesi gitti bagırırken agzına felan suni tenefüs yaptım sırtına vurdum flan kendine geldi allahıma şükürler olsun yarabbim onu bana bagışladı
bende kendime gelir gelmez hemen yukarıya eltime cıktım aglayarak oglumu aldı her yerine baktı 2 saat uyutmadık
benim aklımın almadıgı düşmesi imkansızdı ya.kendi bazamızın tam ortasına yatırmıştım sanki bi güç onu düşürdü evde benden başka kimse yoktu.allah korusun rabbim onlardan bizi onlardan uzak tutsun ama aklıam 3 harfliler geldi hemen 40 lı cocukla cok ugraşırlarmışya
neyse apartmandakiler flan geldi gecmiş olsuna adagımı geciktirmemmem gerektigini söylediler çünkü kaza ve belayı anca o giderirmiş.bende hamile kalmadan önce adak adamıştım malum bu ay dogum masrafları flan öbür aya veririm demiştim ama geciktirmmek lazımmış yoksa hep aksilik olurmuş.

kızlar aman evinizin işi yemeginiz ütünüz misafiriniz vs hepsini bi kenara bırakın ve sadece bebişinizle ilgilenin ben yandım siz yanmayın.

Canim yaa cok gecmis olsun.benimde en korktugum sey allah korumus cok sukur.bazanin ortasindan dismesi cok ilgonc.canim basina dua ad ben ayetel kursu nas felak astim.birde kuran koydum

işte bizim prensesimiz teyzeleri maşallah deyin kızıma daha fazlası profilimde:53::53::53::53:
ya cok ttalı bu annesı maaslalh ınsl hayurlı evlatlar olurlarrr ben beklemeye devamm:25:kısmetımı ne zaman gelırse baakalımm
Selam taze anneler :)

Bız hala kavusamadık oglumla 40+5 ız bugun.hergun hastanedeyız nst ye gırıyoruz ama sancı hıc cıkmıyor.bır hafta on gun bekletılebılırmıs bu sekılde en fazla.en son 2 cm acıklıgım vardı ıkı hafta once ve ctesı doktorum ebe ye gonderdı muayene ıcın ebe mıkrop kaparsn dedı muayene etmedı yanı son durum nedır bılmıyorum.doktorum hersy cok normal oldugu halde sezeryan yanlısı sırf benım ıstegım uzre beklıyor.bebek kılolu dıyor ama henuz 3bucuk kılo.benım bıldıgım 4u askın bebeklerde kılo bahanesını one suruyorlar.ve bende bu sekılde normal devam ederse hersy ve bebegım de ıyı olursa sunı sancıyı denemeden sezeryana karar vermek ıstemıyorum.denemk te yarar var o kadar bekledık sonra ıcımde kalmasın dıyorum.her an hersey olabılır ama aklımdakı taslak bu.yıne de ıns normal dogum nasıp olur demekten kendımı alamıyorum :)

Oglumda bende Allaha emanetız..
Benım gıbı bekleyen arkadaslarıma da kendıme ettıgımden fazla dua edıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun hepımız sonucunda mutlu olalım ıns..
hakkımızda hayırlısı o lsun cnm benım

ayy urperdım buyukoglun aklım ageldı o mu dusurdu dıyee
ALLAH krusun cnm benım annesııı
sen okuyamassında abdestlı bırısıı
bır sıse suya
-bol ca ya şafi
-kadir suresı
-nas
-felak
-surlerını okusun her gun ıc bır yudumda olsa ınsl kı kotuluk den kem gozden koruyacaktır yaradan BIR ARK..DEDI BEN HAZIRLADIM BESIGIMIZE KYDUM LOHUSALIK BASLADIGINDA ICECEGIM INSLLL

KIZLAR SIZLER GECIRDINIZ BU DURMU MUTLAKA YAA

BANA DA AKIL VERINN 3-4 GUNDUR KARIN YIRTIKLARIM COSTUUU

O KA TTALI VE ACI SEKILDE KASINIYORII CANIM HEM YANIYOR HEM KASINMAK ISTIYOR DUNYA HARİTASINIDA GECTIKK ARtIK ESIM dıyor oglum ne yaptın annen dog artık kadın rahat etsınn o kaa kotu durumum yanı cok kasınıyor yırtıklar damar damar costular kırmızı oldular ıce ole vazelın suruyorum ama tınmıyorrrrrrrr
varmı caresiiiiiiiiiiii

O KA TTALI VE ACI SEKILDE KASINIYORII CANIM HEM YANIYOR HEM KASINMAK ISTIYOR DUNYA HARİTASINIDA GECTIKK ARtIK ESIM dıyor oglum ne yaptın annen dog artık kadın rahat etsınn o kaa kotu durumum yanı cok kasınıyor yırtıklar damar damar costular kırmızı oldular ıce ole vazelın suruyorum ama tınmıyorrrrrrrr
varmı caresiiiiiiiiiiii

Duştan sonra ıslak cildine johnsons bebe yağı sür. Nemlendirme etkisi baya yüksek.
Kaşıntılarını giderir mi bilmiyorum ama

günaydınlarrr,havalar çok sıcak gidiyor,geceleri uyuyamıyorum artık.bugün son gün.yarın oğluşum kucağımda olucak inşallah,bu gece heyecandan uyuyamamda :) yarın sabahtan aksaray yoluna düşücez,saat 8 de çıkarız 9 da hastanede olmam gerekli,serum falan takılacak..serum işinden nefret ediyorummm :( büyük ihtimal öğlen 13-13.30 gibi alınırım sezerciğe.hayırlısı inşallah...dua edin kızlar,sağlıklı olur inşallah kuzucuğum

kızlar bebekler ne zaman kendi kendine uykuya dalarlar?
benim kız diyelim ki tok altı temiz gazı çıktı öyle sakin sakin duruyor ama uyumuyor. uyuması için illa ya mememde olacak ya da yola çıkarsak arabanın içinde. birkaç kere de ninni söyleyip kucağımda uyuttum ama çok alışsın istemedim.
bu durum normal midir? siz ne yapıyorsunuz? sizinkinin öyle içi geçip uyuduğu oluyor mu kendi kendine????

Kızlar herkese günaydın, hastaneye yatışım yapıldı. Bugün 40+6 yım. 2 cm açıklığım var, suni sancı verilecek,bana dua edin, hayırlısıyla bebebeğimi bugün kucağıma alayım

Kızlar herkese günaydın, hastaneye yatışım yapıldı. Bugün 40+6 yım. 2 cm açıklığım var, suni sancı verilecek,bana dua edin, hayırlısıyla bebebeğimi bugün kucağıma alayım

ayy canım Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum olur hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına darısı da bizlere inş.

varmı caresiiiiiiiiiiii
canım benim geçmiş olsun geçen haftaya kadar bende de hiç çatlak yoktu duştan bir çıktım karnımın altından kırmızı kırmızı çizgiler şok oldum çatlak kremi kullanıyorum ben zeytin yağı da iyi geliyor diye duydum bir kaç kez sürdüm ama yağ olunca üst baş batıyor diye üşendim devam etmedim bilirim o kaşıntıyı hamileliğim boyunca bütün vücudum kaşındı benim hala devam ediyor ama eskisine göre çok çok azaldı bütün vücudumu kanatırdım kaşırken hamileliğe karşı tepki gösteriyormuş cildim çok şükür bitecek artık oğlum bir gelseydi bu arada dün akşam yürüyüş yaptım bacak aramdaki kemiklerim felaket acıyor resmen bacağımı kaldıramıyorum merdiven inip çıktın mı ben 2 kat indim ama çıkmaya cesaret edemedim daha kötü olurum diye asansöre bindim artık yarın kontrolüm var umarım meleğim için güzel bir haber verir doktor ve hayırlısıyla kavuşuruz artık

benim kız diyelim ki tok altı temiz gazı çıktı öyle sakin sakin duruyor ama uyumuyor. uyuması için illa ya mememde olacak ya da yola çıkarsak arabanın içinde. birkaç kere de ninni söyleyip kucağımda uyuttum ama çok alışsın istemedim.
bu durum normal midir? siz ne yapıyorsunuz? sizinkinin öyle içi geçip uyuduğu oluyor mu kendi kendine????

Aynen ben de bunu soracaktim
bizimki de emmeden uyumuyor

Aynen ben de bunu soracaktim
bizimki de emmeden uyumuyor

benim kide memede uyuyor :52: ama dün sabah ve ondan önceki sabah çok uykum vardı baktım gözleri fıldır fıldır uyuyacagı yokk
aaa ama benim çok uykum var deyip yatagına koyup kıçımı dönüp yattım nasıl olsa aglarsa kalkarım diye, uyandıgımda uyuyorduu :52::52::52: baktı ki annesi kazan kaldırdı kızdırmiyim diye düşündü herhalde :1::1:

herkese günaydın kızlar,
bu sabah oğlumu yıkayıp hastaneye götürdüm, dilindeki beyazlıkdan dolayı, pamukçuk sanmıştım ama doktor pamukçuk degil
bu süt lekesi dedi.. baya bir rahatladım...

Herkese hayırlı günler. Allah çocuklarınızı sizlere bağışlasın. Daha doğmayanlara da hayırlı doğumlar nasip etsin. Ben de İnşallah Aralık 2013 annesi olacağım. Sizlere bir sorum olacaktı. Kontrollere Yenibosna Nisa Hastanesine gidiyoruz. Acaba içinizden orda doğum yapan var mı
tavsiye ediyor musunuz ve doğum için ne kadar ödediniz ? Tekrar hayırlı günler.

kızlar bebekler ne zaman kendi kendine uykuya dalarlasr?

Bende mrk ediyorum bunu benimki de ayni durumda hatta bakiyor bana su an besiginden

Kızlar bu bebek neden gelmiyor yaaa çıldırıcam. Günler geçtikçe daha çok ümitsizleşiyorum. Aylardır normal doğum isteyen ben sonunda sezeryan olmak zorunda kalmak istemiyorum.
Doğum yapan arkadaşlar siz de düzenli yürüyüş yapmışmıydınız. Ben eşimle günlerdir her akşam yemek sonrası bol bol yürüyorum. Yürürken 5 dakikada 1 kuvvetli kasılmalarım oluyor eve gelip duşumu alıp kendimi yatağa zor atıyorum. Sabaha kadar ağrılı kasılmalarım oluyor belim, kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor. Sabah bi kalkıyorum ne sancı var ne bişey:( kasılmalarım da azalmış oluyor. Offf offf offf Doğuma yakın siz ne gibi belirtiler yaşadınız kızlar ne tür ağrılarınız oldu. Canım çoook sıkılıyor

canm cok gecmiş olsun
okurken bile tüylerim diken diken oldu
bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın yavrularımızı

Back
X