eger bebegin agzindan bahsediyorsan canim evet silmemek gerekiyormus o tabakayi kazimak cok yanlis birseymis sakin silmecanm silmemek mi gerekiyo
bana doktor verdi o notları
yanlış bişey yapmayım sonra
annemlerde demişlerdi karbonatla silinir diye ama o notu okuyana kadar yaptırmamıştım kafam karıştı şimdi
biraz kitap karıştırıyım bakiyim ne diyo
ama emin olma istiyorsan sen yinede bir arastir :)) gögüsleri diyoyrsan bende yikamaya basladim biraz rahtlatoiyorr :)))
doktor krem verdi daha dogrusu jel onu suruyorum zaten döküyor o kizimin dilinin yaarisi duzeldi daha simdiden gecti birde benim gögüsler gecse hemen raht rahat emzirsem yinee ay emzirmeyinc e kendimi boslukta giib hissetmeye baslaidm valla

valla mı kız ama nedense ben benzetemiyorum kendime teşekkür ederiz teyzesi
ne yapalım ya bizimde şansımıza kendi ailemden birşey görmedim ki eşimin ailesinden de göreyim ben bana yeterim bana yük olmasınlar yeter neyse geldi geçti şimdi kızımla başbaşa keyfini çıkarıyoruz ohh sağol cnm iyi olmasına sevindim mervenin inşallah daha da iyi olurlar
ahsen kuzum ben doğurdum ha haaa tehditlerin işe yaramadı baksende biran önce kurtulursun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kuzunu
bende teşekkür ederim cnm valla babasına benziyor gıdısı bile bana benzeten olmadı ama sizden duymak da güzel ya
Eevte canim ben sana benzettimm :)))