• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar benim göğüs ucu baya fena.

iyileşene kadar sağıp bebeğe öyle süt vermeyi düşünüyorum. beslerken tek seferde kaç cc vermeliyim bilen var mı?

bnm de aynı ya ölüorum sağ meme iyi ama sol tarafı pert etti bide 2 fırt çekio suratıma bakıo sürekli dalga geçer gibi canım fena yanıo ağlıorum oturup artık can acısından

Kizlat bi sey kafami kurcaliyor.agustosta iki aylik olup antalyaya gidecegiz ins.esim udun sureli yurtfisi gorevine gidecek bnde ucretsiz izne ayrilacagim.kv ler antalyada bende o sure zarfinda orada kalmayi planliyorum.annemler hic musait olmayack bu surecte.nys antalya sicak ya kafama takiliyor.cok o sicakta napar diye kilo fln verir diye korkuyorum.biz su annkayserideyiz.aranizda boyle sicak memleketletfe ysayan var mi.nasil idare ediyorsunuz

tmmda benim merak ettigim soruyu sormusun sendee :)) öbür ayin sonunda bizde turkiyeye gidecegiz belki bizde antalya yada mersine gidebiliriz yani kesin bir deniz kenari olan biryere gidecegizz :)) bende merak ediyourm sicaklarda kizim napcak nasil korumaliyim napmaliyim diye burda öyle sicak yok yollardaq perissan olurmuyuz otobusle fln yolculuk yapmak zorunda kalcagizz
gercekten fikri olan varsa yazsin napmamisz gerek :(((

Kizlat bi sey kafami kurcaliyor.agustosta iki aylik olup antalyaya gidecegiz ins.esim udun sureli yurtfisi gorevine gidecek bnde ucretsiz izne ayrilacagim.kv ler antalyada bende o sure zarfinda orada kalmayi planliyorum.annemler hic musait olmayack bu surecte.nys antalya sicak ya kafama takiliyor.cok o sicakta napar diye kilo fln verir diye korkuyorum.biz su annkayserideyiz.aranizda boyle sicak memleketletfe ysayan var mi.nasil idare ediyorsunuz

canım ben antalyada yaşıyorum ve ağustos 15te doğum yapıcam inşallah.sıcaktan dolayı isilik olabilir ama 2aylık olmuş olucak denize falan sokabilirsin rahatlıkla sende gir hatta...ikiniz içinde iyi olur.klimaya dikkat et biraz çok soğukta kalmasın bebişin.onun haricinde bişey olmaz sıcaktan korkma soğuk gibi hasta olmaz.için rahat olsun..:16:umarım yardımcı olabilmişimdir.

merhaba kızlarr bayadır giremiyodum bugün anca zaman buldumm dün mevlütümüz vardı tam yarı kırkımızda yaptıkk ondan önceki günde yarı kırkımızı çıkardıkk babaannemize gittik ilk gezmemizi yaptık yanii mevlütümüz çok güzel geçtii kızıma bol bol hediye geldi oğlumunda doğum günüde çok güzeldi onada bol bol hediye geldi en çok onun mutluluğu mutlu etti benii ama bende bittim bugün saat 1 de anca uyanabildim annem iyiki burdaaa:16::16:geçmişe hiçç bakamadım kimler doğurdu neler oldu merak ettim valla...

hosgeldin canimm neden yari kirkindan mevlüt yaptirdinizkii:53: kirki cikinca yapilmiyormuu bu neyse herkes farkli yapiyorr bizde ancka turkiyeden gelince yapabilirizz ama annem hic yapmayalim diyor. kalabalik bir kac gurup toplanip ayri gunlerde geleceklermiss mevlüt sekeri ve kiyafetimiz alabilseydim burdan bu hafta yapmayi dusunuyorum bende ama ben turkiyeden sonra yapcam diye hic sekeri dusunmedimm:50::50: simdi bukadar kalabaligi agirlamisken mevlütte ardan cikardi ne iyi olurdu iki is olcak bana ne iki isi hatta 3-4 is olcakk :(((
Ayy neyse canim mevlüt konusu bugunlerde kafama takilan sey olduug icin dertlendim hemen:26::26::27: yari kiirkiiniz hayirli olsunnn insalah kirkinida görursunuzz oglunun dogum günüde kutlu olsun nice yaslara insallahh:16::16:

acı elma yağını ben başka sebepten almıştım evde duruyor. ama kullanmaya korkuyorum. keskin bir yağ diye. nasıl kullanmanı söyledi. zeytinyağının içine mi karıştırsam diye düşünüyorum.

canım ben kullanıyorum işe yarıyoo elimize döküyoruzz karnına masaj yapıyoruzz üstüne sıcak tülbent sarıyoruzz işe yarıyorr...
kizlar gögüslerim tekrar yara oldu ama ne yara elimi bile degemiyorum kizimi emziremiyorum sagarak veriyorumm emzirmek iskence oldu 2 günden fazla dir böylee gecer diye bekledim ama daha fena oldu bugun hic emziremedim gece bir kere denedim az daha kizimi atcaktim kucagimdan okadar fena agridi:50::50:

sebebine gelince sanirim kizim pamukcuk olmuss :14::14::14::14: gögüslerimede mantar bulasti bu yuzdennnn napcam ben simdi

digerlerinde yasamadigim seyleri bunda yasamaya hizla devam ediyourmm:14:birde okadar dikkat ediyorum biberonunu pompayi herkullanmada özel bebek deterjaniyla yikayip kaynatiyorumm mezigini surekli koruyurm ellerimi dejenfeke etmeden dokunmuyorum
cocuklarla ve esime kavga ediyorum hergun ellerini yuzleirni yikadan dokunmayin diyee ortaligi yikiyorum:53: yinede bu basima geldii napcam ben simdii:14::14::14:
canım geçmiş olsun yaa bizim bebede pamucuk olmuşş valla aynı son bizidde bekliyoo galiba daha geçmemiştii bilee göğüslerim..

tmmda benim merak ettigim soruyu sormusun sendee :)) öbür ayin sonunda bizde turkiyeye gidecegiz belki bizde antalya yada mersine gidebiliriz yani kesin bir deniz kenari olan biryere gidecegizz :)) bende merak ediyourm sicaklarda kizim napcak nasil korumaliyim napmaliyim diye burda öyle sicak yok yollardaq perissan olurmuyuz otobusle fln yolculuk yapmak zorunda kalcagizz
gercekten fikri olan varsa yazsin napmamisz gerek :(((

buralar yeni sıcakk olmaya başladı canımm otobüsleri bilmem ama deniz kenarında sadece güneş koruma sütü yetrli olur güzelce soyy rahat rahat uyurr miss otobüstede terledikçee değiştirirsinn üstünüde bişey olmaz...
hosgeldin canimm neden yari kirkindan mevlüt yaptirdinizkii:53: kirki cikinca yapilmiyormuu bu neyse herkes farkli yapiyorr bizde ancka turkiyeden gelince yapabilirizz ama annem hic yapmayalim diyor. kalabalik bir kac gurup toplanip ayri gunlerde geleceklermiss mevlüt sekeri ve kiyafetimiz alabilseydim burdan bu hafta yapmayi dusunuyorum bende ama ben turkiyeden sonra yapcam diye hic sekeri dusunmedimm:50::50: simdi bukadar kalabaligi agirlamisken mevlütte ardan cikardi ne iyi olurdu iki is olcak bana ne iki isi hatta 3-4 is olcakk :(((
Ayy neyse canim mevlüt konusu bugunlerde kafama takilan sey olduug icin dertlendim hemen:26::26::27: yari kiirkiiniz hayirli olsunnn insalah kirkinida görursunuzz oglunun dogum günüde kutlu olsun nice yaslara insallahh:16::16:
canm hoşbuldukk bizde bu mevlüte lohusa mevlütü derler zaten lohusalık çıkmadan yapılırr...şekerlerii dağıttık çok güzel olduu bebeğimin fotolarıda çok güzel çıkmışş potre gibi kızçemm...canım halledersin yaa merak etmee bende çok stres yaptım halledene kadar işte...saol canım oğlumda kocaman olduu....sen naptın bakemm..

ben yapmadim canim karisimi. "Organic Gripe Water" diye bir damla. icindekileri yazdimki belki sizde benzeri biseyler bulursunuz mutlaka vardir eczaneye falan sorabilirsiniz. zaten italyadan gelmis amerika mali degil.

bende gripe water aldim gaz icin hic faydasini gormedim.. doktorun yazdigini aldim `infacol`emzirmeden once veriyorum biraz ise yaradi gaz hep var bunlar gecistirici seyler ilk uc ay bebekde bizde cekecez artik :1:

canım ben kullanıyorum işe yarıyoo elimize döküyoruzz karnına masaj yapıyoruzz üstüne sıcak tülbent sarıyoruzz işe yarıyorr...

canım geçmiş olsun yaa bizim bebede pamucuk olmuşş valla aynı son bizidde bekliyoo galiba daha geçmemiştii bilee göğüslerim..

buralar yeni sıcakk olmaya başladı canımm otobüsleri bilmem ama deniz kenarında sadece güneş koruma sütü yetrli olur güzelce soyy rahat rahat uyurr miss otobüstede terledikçee değiştirirsinn üstünüde bişey olmaz...

canm hoşbuldukk bizde bu mevlüte lohusa mevlütü derler zaten lohusalık çıkmadan yapılırr...şekerlerii dağıttık çok güzel olduu bebeğimin fotolarıda çok güzel çıkmışş potre gibi kızçemm...canım halledersin yaa merak etmee bende çok stres yaptım halledene kadar işte...saol canım oğlumda kocaman olduu....sen naptın bakemm..

sizede cok gecmiss olsun o haldee aman dikkat et gögüslere gectimi o emmesinden olusan yaradan cok daha fena ve can yakici oluyorr agiz kremi kullanmaya basla hemen :))

insallah canim dedigin gibi rahat olur bu yil hersey üstü süte geliyor bakalim nasil kalkacam altindan bunlarin :((

hee bak bunuda sorcaktim iyiki hatirlattin bebekler icin hangi günes sütünü yada kremini kullanmak gerekiyor :?? LÜTFEN CEVAP VERIN BILENLERR :)))
hayirli ugulru olsun insallahh masallah kizina da oglunadaa:nazar::nazar::nazar: bizde görelim o fotolari ekle de :))))
bizde napalim canim iste bu pamukcukla ugrasiyoruz birini atlatmadan birisiyle ugrasiyorum:53::50: birde asi oldum ben bugun kolumu oynatamiyorum yaa :50::50: sabah 6 da kalktik hic uyumadim gecede 4 saat kadar uyudum galibaa kizimin masallahi vardi bguun ilk defa 5 saat uyudu gecee:16::16: evin isi duruyor ben islere bakyiorum isler bana bakiyorr:53::4:

sizede cok gecmiss olsun o haldee aman dikkat et gögüslere gectimi o emmesinden olusan yaradan cok daha fena ve can yakici oluyorr agiz kremi kullanmaya basla hemen :))

insallah canim dedigin gibi rahat olur bu yil hersey üstü süte geliyor bakalim nasil kalkacam altindan bunlarin :((

hee bak bunuda sorcaktim iyiki hatirlattin bebekler icin hangi günes sütünü yada kremini kullanmak gerekiyor :?? LÜTFEN CEVAP VERIN BILENLERR :)))
hayirli ugulru olsun insallahh masallah kizina da oglunadaa:nazar::nazar::nazar: bizde görelim o fotolari ekle de :))))
bizde napalim canim iste bu pamukcukla ugrasiyoruz birini atlatmadan birisiyle ugrasiyorum:53::50: birde asi oldum ben bugun kolumu oynatamiyorum yaa :50::50: sabah 6 da kalktik hic uyumadim gecede 4 saat kadar uyudum galibaa kizimin masallahi vardi bguun ilk defa 5 saat uyudu gecee:16::16: evin isi duruyor ben islere bakyiorum isler bana bakiyorr:53::4:
valla bencede hemen karbonatlı suyla bi siliyim ağzını...canım ben oğlumda gitmiştim tatile ve oğlum süt beyazıydıı ben sebamed ve nivea kids kullandım ve doktorumuz bu çocuğu bukadar güzel nasıl korudunuz demiştii bembeyaz geri döndüü tavsiye ederim..
canm bende onu sorucaktım ne aşısı buu tetenozu anladımda ben başka aşı olmadım...ay canım ya geçmiş olsunn bebek büyüdü ya artık güzel uyur...

kızlar selamlar...
emzirmeyle ilgili sorunum var yardımcı olabilir misiniz acaba?
bebeğim devamlı uyuyor,3-4 saat hatta uyandırmasam 6-7 saat uyuyor.emzirmeyi de sadece o isteyince yapıyorum,çünkü ne yapsam uyanmıyor.bu seferde aç kalıyor galiba,sütüm yağlı ama az geliyor memelerim dolup taşmıyor yani. günde kaç defa ve kaç dakika emzirmem lazım bilemiyorum.yardım eder misiniz bu konuda? uyanmadığında nasıl uyandırıyorsunuz bebeğinizi?
bi de göbeği az önce düştü bugün hemen banyo yaptırsak olur mu yoksa yarın mı yaptıralım?
canımm topuğunu sık en iyi yöntem oo hemşirelerden genelde onu yapıyoo sık sık emzir canımm sakın uyumasına izin verme okadar uzun..

işte bizim prensesimiz teyzeleri maşallah deyin kızıma daha fazlası profilimde:53::53::53::53:

canım çok tatlı allah bağışlasın maşallah:nazar::nazar:
tugok canım maşşallahh bebeğin çok tatlıı allah hayırlı ömürler versin..:nazar::nazar:

cnm kırk çıkmayla ilgisi var mı bilmiyorum ama benim oğluş 1 haftadır gece 00.30 gibi uyuyor, 4 e dogru acıkınca uyanıyor, emzirip yatırıyorum sabah 8 e kadar tekrar uyuyorr.. saatleri şaşmıyor.. çok şükür gece uyuyor böyle çok rahat oluyor..
gündüzleri de altı kuru karnı tok gazıda yoksa uyumasada yattıgı yerden etrafı izliyor :1: inş hep böyle devam eder:nazar::nazar:

Sanırım bizimde düzenimiz oturmaya başladı. Gündüzleri uyumayı çok sevmiyor. Ama geceleri düzen oturdu. Saat 12 de yatıyor, 4-4:30 gibi kalkıyor. Yarım saat emişiyoruz ediyoruz tekrar yatıyor 7:30-8:00 gibi geri kalkıyor. Ondan sonra öğlen 1-2 den önce tekrar uyumuyor.:17:

merhaba kızlarr bayadır giremiyodum bugün anca zaman buldumm dün mevlütümüz vardı tam yarı kırkımızda yaptıkk ondan önceki günde yarı kırkımızı çıkardıkk babaannemize gittik ilk gezmemizi yaptık yanii mevlütümüz çok güzel geçtii kızıma bol bol hediye geldi oğlumunda doğum günüde çok güzeldi onada bol bol hediye geldi en çok onun mutluluğu mutlu etti benii ama bende bittim bugün saat 1 de anca uyanabildim annem iyiki burdaaa:16::16:geçmişe hiçç bakamadım kimler doğurdu neler oldu merak ettim valla...
Hayırlı olsun canım yarı kırkınız.

Biz geldik teteler :) oğlanım yatıo bnde bi damladım buraya annemdeyim yrn evime geçicem kaynanamda gidio allah selamet versin bana bakmaya gelmemiş zaten zavallı annem yemeğini pişirip önüne koyuyordu baktım salak yerine koyuluyoruz eşime söyledim eşimde sinirlendi annesine çok onun yüzünden 40ı çıkmamış bebekle bi orda bi burdayım snrlerim bozuluyodu artık neyseki dikişlerim kaynadı allaha şkür.Oğlum her geçen gün dahada tatlılaşıo her gelen yio resmen sakınmıoruz hiçbr şekilde.Bide bi gerçek var ki eşimin fotokopisi bizde durumlar böle hazır oğlan uyurken karnımı doyurim öptüm canlarım sizleride bebişleride :)

Kizlar yaa benim oglusumun yanaklarinda sivilce gibi seyler cikti.bu nedir acaba sizde yasiyor musunuz

isilik oluolar emiolar sıcakda cabası bide öpüp kokladıkça daynmıo bebişler bnm ki geceleri çok oluyodu ama geçti temiz cildi şuan
Kizlar iste benim minnak oglum umarim ekleyebilmisdir kisitli imkanlarla tlfdan yaziyorum herkesi,merak ediyorum hepinizi cok ozledim Deniz Sadi iyi bense daha yeni yeni duzeldim umarim herkes iyidir dogum yapan arkadaslari tebrik,ederim gecmisten hic haberim yok en kisa zamanda gorusmek uzere

maşallah bu zor gelen deniz beye öp yerime tatlım :)
kızlar selamlar...
emzirmeyle ilgili sorunum var yardımcı olabilir misiniz acaba?
bebeğim devamlı uyuyor,3-4 saat hatta uyandırmasam 6-7 saat uyuyor.emzirmeyi de sadece o isteyince yapıyorum,çünkü ne yapsam uyanmıyor.bu seferde aç kalıyor galiba,sütüm yağlı ama az geliyor memelerim dolup taşmıyor yani. günde kaç defa ve kaç dakika emzirmem lazım bilemiyorum.yardım eder misiniz bu konuda? uyanmadığında nasıl uyandırıyorsunuz bebeğinizi?
bi de göbeği az önce düştü bugün hemen banyo yaptırsak olur mu yoksa yarın mı yaptıralım?

cnm bnm oğlanda gündüzleri hep uyuyo ben arada uyandırıorum emziriyorum yoksa uyur yani sık emzirmek iyiymiş bnm ki 4 kilotya yaklaştı daha yeni 11 günlük 3480 doğdu bnmde memeler dolup taşmıo ama süt gürül gürül gelio maşallah 15 dakkadan fazla kalıo memede bnm oğlan ben yanaklarıyla oynuorum bide ayaklarından gıdıklanıo kalkıo hemen vardır sevmediği bişey kendin bulucaksın bizim 1. haftada düştü göbek yıkadık biz snra ama snrasında pansumana devam ettim ben tertemiz şuan cnm
işte bizim prensesimiz teyzeleri maşallah deyin kızıma daha fazlası profilimde:53::53::53::53:

maşallah kızçene canım güle güle büyüt :):nazar:
Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim...
Akşam üzeri eşime yemek hazırıyordum yemek ocaktaydı altını kapatmaya gitcektim oglumu emzirdim gazının çıkması için yastıga yüz üstü yatırıdım sırtını sıvazlardım dedimki yemek yancak altını kapatıp geleyim dedim 10 saniye olmadıki bebegimin cıglıgına koştum geri geldim bi baktımki oglum yerlerde:5::5::5::5::5::5:
Kızlar öyle bı durumki şoka girdim ve elim ayagım boşaldı elim ayagımı oynatamadım titriyorum ve bogazımda sanki kaynar sular döktüler bogazımda dügümler bayılcaktım oglumu o halde görünce neyse zorakide olsa bebegimi kucagıma alıp sakinleştirmeye baladım ama kollarımda derman yok bende hüngür hüngür aglıyorum titriyorum korkudan bebegim morardı sesi gitti bagırırken agzına felan suni tenefüs yaptım sırtına vurdum flan kendine geldi allahıma şükürler olsun yarabbim onu bana bagışladı
bende kendime gelir gelmez hemen yukarıya eltime cıktım aglayarak oglumu aldı her yerine baktı 2 saat uyutmadık
banada hap flan içirdiler şimide duştan cıktım kendime geldim
benim aklımın almadıgı düşmesi imkansızdı ya.kendi bazamızın tam ortasına yatırmıştım sanki bi güç onu düşürdü evde benden başka kimse yoktu.allah korusun rabbim onlardan bizi onlardan uzak tutsun ama aklıam 3 harfliler geldi hemen 40 lı cocukla cok ugraşırlarmışya
neyse apartmandakiler flan geldi gecmiş olsuna adagımı geciktirmemmem gerektigini söylediler çünkü kaza ve belayı anca o giderirmiş.bende hamile kalmadan önce adak adamıştım malum bu ay dogum masrafları flan öbür aya veririm demiştim ama geciktirmmek lazımmış yoksa hep aksilik olurmuş.
Yarın ilk işim bi miktar parayı bi fakire götürüp vercem

kızlar aman evinizin işi yemeginiz ütünüz misafiriniz vs hepsini bi kenara bırakın ve sadece bebişinizle ilgilenin ben yandım siz yanmayın.
içim gitti ya :( çok üzüldüm cnm allah bağışladı yavrunu ben ölürdüm herhalde o durumda görsem gece 2 dk uyuyamıorum nefes alıomu die :43::43: bebekler çok hareketli bende altını bezleyip çöpe gittiğimde öbürünü atmaya yanına tonla şey koyuyorum döndürüo kendini çnkü düşer die hep korkarım bi sadaka ver mutlaka allah korumuş geçmişler olsun tatlım
Aynen ben de bunu soracaktim
bizimki de emmeden uyumuyor
bnde de aynısı var cnm :) memeyle oynuo resmen emmeden de uyumuo yırtıo kendini meme için kavga edio bazen ağzıyla yakalayamayınca :52:
dogum yapmis anneler kadin doktoruna kontrole gittiginizde size asi yapildimii bugun ben gögüslerime göstermek icin gitmistim
bana bir asin eksik kallmis onu yapalim dedi bende tmm dedim nasilsa bir asi dedim ama nerdeeee
tmmm 3 tane asi yapildiii:53::53:bir sag koldan bir sol koldan birde popodan yaptilarr:26::26::52::52::52: heryerimi delik desik yaptilarr offfff:50: sizede yapildimi yada yapilacakmi haberi olan varmi
gerci sizler hamileligin basinda yapildi biliyorum banada yapilmisti ama daha önce dusuk yaptigim bebekte yapilmisti aradan cok gcmeden tekrar hamile kalinca sanirim yenileme ihtiyaci duyulmadii dogumdan sonra tekrar yapilacagini bilmiyorudum
biri tetanos ama digerleri neydi unuttumm :26::26:

cnm aşı fln demedi doktorum dikişlerimin kontrolünede gttm ama bişi demedi sadece tetanoz olucam sağlık ocağında o kdr ne aşısı ki böle bu
cnm kırk çıkmayla ilgisi var mı bilmiyorum ama benim oğluş 1 haftadır gece 00.30 gibi uyuyor, 4 e dogru acıkınca uyanıyor, emzirip yatırıyorum sabah 8 e kadar tekrar uyuyorr.. saatleri şaşmıyor.. çok şükür gece uyuyor böyle çok rahat oluyor..
gündüzleri de altı kuru karnı tok gazıda yoksa uyumasada yattıgı yerden etrafı izliyor :1: inş hep böyle devam eder:nazar::nazar:

totonu kaşı kız zeyno 40ına kdr azan 40ından snra uslu olurmuş bakalım bnm ki iyi gibi aynı sen gibiyiz bizde :)

Kızlaar merhaba, 20 haziran saat 13:02 de bebeğimi kucağıma aldım...çok çok şükürler olsun Allahıma... ayrıntılara giremiorum fazla vaktim yok,maluum bebiş :16::16: blogumda yazdım.okumak isteyenler için ;
AnnesininKuzusu: Hoşgeldin KUZEY :)

Bu arada bugün 7.gün hala sütüm tam anlamıyla yetmiyor yaa,mecbur devam sütü takviyesi yapıyorum...ne zaman gürül gürül sütüm gelecek,çok üzülüyorum ya... bnm gibi olup sonradan sütü artan varmı?nasıl arttırdınız?kaçıncı gün artmaya başladı sütünüz?:18::18:

Kızlaar merhaba, 20 haziran saat 13:02 de bebeğimi kucağıma aldım...çok çok şükürler olsun Allahıma... ayrıntılara giremiorum fazla vaktim yok,maluum bebiş :16::16: blogumda yazdım.okumak isteyenler için ;

Bu arada bugün 7.gün hala sütüm tam anlamıyla yetmiyor yaa,mecbur devam sütü takviyesi yapıyorum...ne zaman gürül gürül sütüm gelecek,çok üzülüyorum ya... bnm gibi olup sonradan sütü artan varmı?nasıl arttırdınız?kaçıncı gün artmaya başladı sütünüz?:18::18:
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.

valla bencede hemen karbonatlı suyla bi siliyim ağzını...canım ben oğlumda gitmiştim tatile ve oğlum süt beyazıydıı ben sebamed ve nivea kids kullandım ve doktorumuz bu çocuğu bukadar güzel nasıl korudunuz demiştii bembeyaz geri döndüü tavsiye ederim..
canm bende onu sorucaktım ne aşısı buu tetenozu anladımda ben başka aşı olmadım...ay canım ya geçmiş olsunn bebek büyüdü ya artık güzel uyur...

canim bebein agzini degil kendi gögüsü silerek ver bebegin dilini silmek iyi degilmis :))
sebamedin güns sütünü bulurum insallah onu alirim cok tsk ederim canim :))
benimde biildigim tetanos asisi diegr ikisinide söyledi ama unuttum ne oldugunu :26:HAFIZA SIFIR BU GÜNLERDEE .:(((
tsk ederi canim dün gündüz hic uyumadi aksama kadar hc durmadi bende aksam sibelin yöntemini denedim zeytin yagla yagladim bir saat oyle beklettim sarip sonrada banyo yaptirdim emzirip yatirdim ha birde kundakladimm sardim iyice mis gibi uyudu:16::16:

Hayırlı olsun canım yarı kırkınız.

saol canım teşekkür ederimm...

hayırlı olsun canım allah analı bablı büyütsünn..benm sütüm daha yeni yeni kendine geliyoo canım 20 günlüğüz düşün yanii.. gelir merak etme çok yeni daha...

canim bebein agzini degil kendi gögüsü silerek ver bebegin dilini silmek iyi degilmis :))
sebamedin güns sütünü bulurum insallah onu alirim cok tsk ederim canim :))
benimde biildigim tetanos asisi diegr ikisinide söyledi ama unuttum ne oldugunu :26:HAFIZA SIFIR BU GÜNLERDEE .:(((
tsk ederi canim dün gündüz hic uyumadi aksama kadar hc durmadi bende aksam sibelin yöntemini denedim zeytin yagla yagladim bir saat oyle beklettim sarip sonrada banyo yaptirdim emzirip yatirdim ha birde kundakladimm sardim iyice mis gibi uyudu:16::16:

göğsümü silmeye başladım bakalımm..valla ozeytinyağüını annemde yapıyodu bizim bebeye şimdi acıelma yağı kullanıypruz.. zeytinyağını annem birazda ısıtır aklında bulunsunn hergünde banyo yapıyoruz emişiyoruz ve uyuıyoruz bizdee.....ayy çok taatlılarr...:16:

Emzik olarak kullaniliyorum canim :)
Iyiyiz cok sukur
Damadinin fotosunu ekledim canim :confused:
Siz nasilsiniz gelinim napiyor?

bizimde sizden eksik kalır yanımız yokk...nerde fotosu yaa ben kaçırdımmı yinee gelinin napsın büyüyoo şimdi uyandıı ıkınıp duruyoo ölee bi yandanda hıçkırıyoo...

Back
X