Slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim...
Akşam üzeri eşime yemek hazırıyordum yemek ocaktaydı altını kapatmaya gitcektim oglumu emzirdim gazının çıkması için yastıga yüz üstü yatırıdım sırtını sıvazlardım dedimki yemek yancak altını kapatıp geleyim dedim 10 saniye olmadıki bebegimin cıglıgına koştum geri geldim bi baktımki oglum yerlerde

Kızlar öyle bı durumki şoka girdim ve elim ayagım boşaldı elim ayagımı oynatamadım titriyorum ve bogazımda sanki kaynar sular döktüler bogazımda dügümler bayılcaktım oglumu o halde görünce neyse zorakide olsa bebegimi kucagıma alıp sakinleştirmeye baladım ama kollarımda derman yok bende hüngür hüngür aglıyorum titriyorum korkudan bebegim morardı sesi gitti bagırırken agzına felan suni tenefüs yaptım sırtına vurdum flan kendine geldi allahıma şükürler olsun yarabbim onu bana bagışladı
bende kendime gelir gelmez hemen yukarıya eltime cıktım aglayarak oglumu aldı her yerine baktı 2 saat uyutmadık
banada hap flan içirdiler şimide duştan cıktım kendime geldim
benim aklımın almadıgı düşmesi imkansızdı ya.kendi bazamızın tam ortasına yatırmıştım sanki bi güç onu düşürdü evde benden başka kimse yoktu.allah korusun rabbim onlardan bizi onlardan uzak tutsun ama aklıam 3 harfliler geldi hemen 40 lı cocukla cok ugraşırlarmışya
neyse apartmandakiler flan geldi gecmiş olsuna adagımı geciktirmemmem gerektigini söylediler çünkü kaza ve belayı anca o giderirmiş.bende hamile kalmadan önce adak adamıştım malum bu ay dogum masrafları flan öbür aya veririm demiştim ama geciktirmmek lazımmış yoksa hep aksilik olurmuş.
Yarın ilk işim bi miktar parayı bi fakire götürüp vercem
kızlar aman evinizin işi yemeginiz ütünüz misafiriniz vs hepsini bi kenara bırakın ve sadece bebişinizle ilgilenin ben yandım siz yanmayın.