2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canımbenimkide öyle bizim dişimiz çıkıyor ondan sizin dişler ciktimi

ben sormuştum...:)

emziriyorum süt sorunum yok allaha şükür..ama ek besine geçmem gerekiyormuş artık ..meyve sularından başladım gecen gün abartmışım sanırım kızım gece hiç uyuyamadı
sabah elma havuç suyu verdim..
öğlen irmikli balkabaklı çorba mama kaşıpıyla 10 kaşık falan ...
akşamda muhallebi verdim..yatmadan 11 gibi irmikli elmalı fazla olmuş sanırım gece boyu ağladı :S

Bu saydıklarının hepsine aynı gun başladıysan o rahatsiz etmistir

cvp yazan arkadaslar sagolun.bende baya duzeldım.kızımda sadece oksuruk kaldı bıde az gözu sulanıyo.annrem çay pansuman yaptı azaldı sankı
bu arada arkadasım gecmış olsun ucuz atlatmışsın. benımde en korktugum şeydır yanık ALLAH YAVRULARIMIZI KORUSUN

kahvaltıya başlayan anneler neler verıyorsunuz kuzulara
bız bugun başladık dr tavsıyesıyle bır kaşık labne peynırı nohut buyuklugunde yumurta sarısı bırkç beb bıskuvısı bır olçek mama ve bır kaşık pekmez karıştırdım yedı kızım. ama ben hergun bebe bıskuvısı vermek ıstemıyorum yada hep mama katmak ıstemıyorum.neler yapıyorsunuz arkadaslar

Besiginde acaba onu rahatsiz eden bişey mi var ses ışık sicaklik falan gibi. Bazi anneler seste uyumaya alissin diye gunduzleri tv sesi muzik sesi gibi şeyleri bebekler uyurken kismiyorlarmis.buda bebegin kaliteli uyku uyumasina engel olurmus dolayisyla kaliteli uyku olmayinca bebekler huysuz olabilirmis.bencr gece yatarken mama verme acliktan olsaydi mama aldiginda daha uzun uyurdu..aglamadigi vakitlerde sizin gogsunuze kalbinizin üstüne yatirin sizin teninizi hissetsin koklasin sicakliginizi alsin kalabildigi kadar kalmasina musade edin.bide bebekler ruya gormeye baslayabilirmis ondan kaynakli da olabilir

Arkadaslar ben dun galiba ilk adetimi oldum ama hic normal adet gibi , 2 gun oldu ama kanamam çok az 1 pet tamamen islanacak kadar olmadim 2 gunde ilk kez olunca boylemi oluyor yoksa bendemi bi sorun var normalde bol kanamam olurdu anlamadım bilgi verirseniz sevinirim boyle devam ederse doktorami gitsem diyorum

Canım benim kızım 1.5 aylikti oyun halisina yatirdigimda hala oyalansa da bikiyor artık ben ona 39.90a fisher price ilk kitabim masalci tirtili aldim indirimdeydi sevdi de iyice otursu şu top firlatan filden alcaz yaramaz toplardan
Playskool'un yaramaz fili normalde 115 lira,ama boynerde şu ara indirimde 76 tl. )

1 seneye kadar boyle degışıkler normal dıye bılıyorum cnm.bende kızım 4 aylıkken adet oldum kızım 6 ayı doldurdu daha olmadım ama ben zaten hep adet duzensızlığı yasardım herhalde gene yasayacağım oyle görunuyor

merhaba arkadaslaar
nasılsınız
kızım hasta oksuruk hapşırık burun akıntısı var kahvaltısnı verdım kustu hepsını..çok kotu okssuruyor ya

Ne oluyor yavrularimiza anlamadım benim oğlum da hasta hemde çok hasta bugün bütün doktorlarin randevusu dolu yarina aldim bende randevu. Oğlum burnu akiyor oksuruyor hoc keyfi yok balgami da var.surekli uyumak istiyor off çok kötü yavrum.benimde sinirlerim bozuldu çok

Evet ben ilk kez olucam aslında birsure daha olmam diye bekliyordum ama sasirdim epey inşallah bu adetle birlikte karnimda biraz inerde rahat ederim birde adetle birlikte sutum tamamen azalir diye korkuyorum

Benim ilk adetim leke şeklinde olmustu ama ikincisi oldukça yogun ve ağrili oldu.karnimda bayaği indi.umarim sütün çok azalmaz canim ya sen yinede sık sık emzir bebisi

Geçmis olsun canim allah tüm bebeklerimize şifa versin

arkadaşlar bebeğim tayır tayır göbeğini kaşıyor...kırolar gıbı neden böyle olddu bu çocuk yaww

benim oğlum da rast geldiği heryerini kaşıyor. hatta bizi bile kaşıyor. hele altını değiştirirken poposunu kaşımaya çalışmıyor mu çok komik oluyor. ama normaldir diye düşünüyorum ben. aslında mıncıklama hareketi yapıyorlar. parmaklarını kullanmayı öğreniyorlar büyük ihtimalle.

merhaba arkadaslaar
nasılsınız
kızım hasta oksuruk hapşırık burun akıntısı var kahvaltısnı verdım kustu hepsını..çok kotu okssuruyor ya

çok geçmiş olsun yavrularınıza. Allah tez zamanda şifalar versin.

Ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar. bebeklerinizi hala küvette file de mi yıkıyorsunuz? yoksa alternatif bişiler kullanananlar var mı? biz hala filede yıkanıyorduk. ama dün filemiz artık oğlumu taşımadı ve kancası kırıldı. daha kötüsü oğlumu tam fileye yatırdığım anda filenin kancası koptu. babamız bi çırpıda yakalayıp tutmasaydı oğlum kafasını çarpacaktı. Allah korudu. o yüzden şimdi fileye alternatif bişi arıyorm. hiç olmadı oturtup yıkamaya çalışcaz ama sizler napıyosunuz/ nası banyo yaptırıyosunuz merak ettim.

tüm bebişlere geçmiş olsun çabuk iyileşirler inşallah

bizde iki diş birden çıkardık. beş gün önce. ama bizim bebek diş çıktıktan sonra huysuzluk yapmaya başladı :))))
uyumuyor ağlıyor. uykuda ağlıyor, gece çok uyanıyor. uykusu geldiğinde 2 haftadır ayağıma yastık koyar yatırırdım hemen uyurdu fazla sallamadan.
şimdi uykusu gleiyor ağlıyor , gözlerini ovuyor uykusuzluktan ama yastığa yatırır yatırmaz ciyak ciyak ağlıyor hiç bir şekilde susturamıyorum.

bu arada bir şey daha sormak istiyorum. bebeğim 3 gün sonra tam 6 aylık oluyor ve bu zamana kadar meme uçlarımda hiç sorun yaşamamıştım.
bir haftadır sol mememin ucu her emmede kanıyor. gün içindede hep sızlıyor. meme ucumda iğne ucundan az büyğk yara oldu ama bebeğimin her emmesinde bir delikten sğt bir delikten kan fışkırıyor (((((((((

krem sürmeye başladım. dünden beri de kanayan mememi sağıp öyle vermeye başladım.
sizce doktora gitmelimiyim normalmi bu durum

Ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar. bebeklerinizi hala küvette file de mi yıkıyorsunuz? yoksa alternatif bişiler kullanananlar var mı? biz hala filede yıkanıyorduk. ama dün filemiz artık oğlumu taşımadı ve kancası kırıldı. daha kötüsü oğlumu tam fileye yatırdığım anda filenin kancası koptu. babamız bi çırpıda yakalayıp tutmasaydı oğlum kafasını çarpacaktı. Allah korudu. o yüzden şimdi fileye alternatif bişi arıyorm. hiç olmadı oturtup yıkamaya çalışcaz ama sizler napıyosunuz/ nası banyo yaptırıyosunuz merak ettim.[/QUOTE]

Oncelikle bebekleri hasta olan tum arkadaslara gecmis olsun insallah biran once atlatirsiniz
Ben oglumu 2 defadir kucagimda banyoda yikamaya basladim bol suyla oluyor ve bence daha temiz oluyo ben kopuklerken babasida duşu gezdiriyo vucudunda hemde cok hosuna gitti kuveti kaldiricam artik pek sigmiyorlarda artik ona

merhaba arkadaslaar
nasılsınız

aman cnm ıhmale gelmez hemen dr gıt cıgerlerıne ınmesın.neler cektım şu bır haftada 3 kere acıllık olduk anlattım malum.bu arada oksurugumuz devam edıyo malesef

Hasta olan bebişlerimize geçmişler olsun havalar bi öyle bi böyle hasta ediyor, biz de bugün 6. Ayımızı doldurduk ve doktor kontrolümüze gittik 3 tanede aşı vurulduk önceki iki ay hep 800 kilo alan oğlum bu ay 150 ge almış çok şaşaırdım oysaki bu ay ek besinlere de başlamıştm günde 3 kere kaşık maması veriyorm sık sık emziriyorum yoğurt çorba arada veriyodum ama nası 150 gr almış anlamadım, aç mı çocuk dedim artık aç olsa ağlar uyumaz böyle bişi de yok çok şükür, 6 ayımızı doldurdk 7.350 gr geldik,sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…