Kızlar kafayi yemek üzereyim guya kizm 12de gece uykusuna gecti ama şu saat oldu 5kez uyandi ve sabaha kadar kac kere uyancak kım bilir her gun ayni sey artik yoruldum gunduz uykusuda yokgece cok uyanıyor napcam ben ya bi akıl verin.doymuyordu mama weriyorum artık doyuyor ama uykusu berbat durumda benim gbi olan warmi nasıl uyucak kızım bi çozumu olan war mi
Biz 170 e aldık sen iyi almışsın
Besiginde acaba onu rahatsiz eden bişey mi var ses ışık sicaklik falan gibi. Bazi anneler seste uyumaya alissin diye gunduzleri tv sesi muzik sesi gibi şeyleri bebekler uyurken kismiyorlarmis.buda bebegin kaliteli uyku uyumasina engel olurmus dolayisyla kaliteli uyku olmayinca bebekler huysuz olabilirmis.bencr gece yatarken mama verme acliktan olsaydi mama aldiginda daha uzun uyurdu..aglamadigi vakitlerde sizin gogsunuze kalbinizin üstüne yatirin sizin teninizi hissetsin koklasin sicakliginizi alsin kalabildigi kadar kalmasina musade edin.bide bebekler ruya gormeye baslayabilirmis ondan kaynakli da olabilirKızlar kafayi yemek üzereyim guya kizm 12de gece uykusuna gecti ama şu saat oldu 5kez uyandi ve sabaha kadar kac kere uyancak kım bilir her gun ayni sey artik yoruldum gunduz uykusuda yokgece cok uyanıyor napcam ben ya bi akıl verin.doymuyordu mama weriyorum artık doyuyor ama uykusu berbat durumda benim gbi olan warmi nasıl uyucak kızım bi çozumu olan war mi
Playskool'un yaramaz fili normalde 115 lira,ama boynerde şu ara indirimde 76 tl.Canım benim kızım 1.5 aylikti oyun halisina yatirdigimda hala oyalansa da bikiyor artık ben ona 39.90a fisher price ilk kitabim masalci tirtili aldim indirimdeydi sevdi de iyice otursu şu top firlatan filden alcaz yaramaz toplardan
Arkadaslar ben dun galiba ilk adetimi oldum ama hic normal adet gibi , 2 gun oldu ama kanamam çok az 1 pet tamamen islanacak kadar olmadim 2 gunde ilk kez olunca boylemi oluyor yoksa bendemi bi sorun var normalde bol kanamam olurdu anlamadım bilgi verirseniz sevinirim boyle devam ederse doktorami gitsem diyorum
Evet ben ilk kez olucam aslında birsure daha olmam diye bekliyordum ama sasirdim epey inşallah bu adetle birlikte karnimda biraz inerde rahat ederim birde adetle birlikte sutum tamamen azalir diye korkuyorum
Ne oluyor yavrularimiza anlamadım benim oğlum da hasta hemde çok hasta bugün bütün doktorlarin randevusu dolu yarina aldim bende randevu. Oğlum burnu akiyor oksuruyor hoc keyfi yok balgami da var.surekli uyumak istiyor off çok kötü yavrum.benimde sinirlerim bozuldu çok
merhaba arkadaslaar
nasılsınız
kızım hasta oksuruk hapşırık burun akıntısı var kahvaltısnı verdım kustu hepsını..çok kotu okssuruyor ya
arkadaşlar bebeğim tayır tayır göbeğini kaşıyor...kırolar gıbı neden böyle olddu bu çocuk yaww
merhaba arkadaslaar
nasılsınız
kızım hasta oksuruk hapşırık burun akıntısı var kahvaltısnı verdım kustu hepsını..çok kotu okssuruyor ya
Ne oluyor yavrularimiza anlamadım benim oğlum da hasta hemde çok hasta bugün bütün doktorlarin randevusu dolu yarina aldim bende randevu. Oğlum burnu akiyor oksuruyor hoc keyfi yok balgami da var.surekli uyumak istiyor off çok kötü yavrum.benimde sinirlerim bozuldu çok
merhaba arkadaslaar
nasılsınız