2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eti nasıl koyuyorsun cnm haşlayıp blenderdanmı gecırıyorsun dıger malzemelerle ve nekadar koyuyorsun

eti nasıl koyuyorsun cnm haşlayıp blenderdanmı gecırıyorsun dıger malzemelerle ve nekadar koyuyorsun

Canım ben yarim tatli kasigi kadar koyuyorum 1 ogunune eti ben kusbasi seklinde aldim ve tek tek her corbalik olanini ayri ayri dondurdum butun paketi cikarip çözdürup tekrar dondurucuya atmak istemedim once suyla biraz eti hasliyorum arkasindanda sebzeleri atip ihice haslayip blenderdan gecirip zeytinyagini ekleyip yediriyorum ama et konusunda fikrim degisti kusbasi degilde kiyma seklinde olsa tum sebzelerle ayni anda atip pisirebilirim daha cabuk piser
Birde ben artik oglumun corbalarini 3 gunluk yapiyorum diger 2 gunlugunkini ayri ayri konserve siselerine koyup kaynarken iyice agzini kapatiyorum en azindan diger gunler actigimda taze gibi olur diye dusunuyorum

iyi geceler arkadaşlar, bir arkadaş sormuş nasıl yıkıyorsunuz diye, ben kucağımda yıkıyorum artık küvette zor geliyor,çokta kolay yıkıyorum hemde ağlamıyor bizim oğlan. yalnız benimki son 1 saatte 4 kez uyandı ağladı emzirdim uyudu, neden böyle yapıyor geceleri anlamıyorum,beni mi istiyor yanında? bi de oğlanın kilosu az ama mamaya başlamadık, eşimde kararsız bi verelim bi vermeyelim diyor. pirinç unu ile yapılan mama kilo aldırır mı bilen var mı?

merhaba gecenin bi vakti oturdum sizin sayfanizi tek tek okumaya çalıştım ne kadar. siz 2013 eylül bende 2014 eylül annesi olcam inşallah. seneye bu zamanlar bende sizin gibi inşallah bebeğim hakkında bilgi vericem cok hoşuma gitti doğum bitmis kopmamissiniz allah sizlere ve bebeklerinize uzun ömürler versin hep mutlu olun ii geceler

amin canım, sen de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah yavrunu.ayrıntılı ultrasona mutlaka gir derim,senin için daha erken ama aklında olsun.2li testinde sıkıntı olmazsa doktorun 3lüyü istemeyebilir ama ayrıntılı ya da detaylı usg mutlaka çektir.tüm hamile arkadaşlara tek söylediğim bu oluyorda sana da yazayım dedim

Aynı durımdayım canım malesef benım kızımda cok uykusuz dogdugundan beri bende cok yoruluyorum ama hıc bısı kar etmıyo sadece yanımda yatırmaya basladım resmen bana sarılıyo gogsumu acıyorum oraya dayanıyo bazen daha uzun uyuyo ole yapısık olduk resmen baska cozum bulamadım emzıkte almıyo artık emmekten öğüruyo ama hala dırı cadı napalım saglıkları olsunda rabbim bıze guc kuvvet versın hercocuk bır degıl işte kımı sakın kımı huzursuz kimi zayıf kımı aglak ole cesıt cesıt :))

Kızlar ya ek gıdaya baslıycaz ama herseye oğuruyo kızım napıcam sebzelerı nasıl haşlıyosunuz pure olarakmı verıyosunuz meyvaları nasıl verıyosunuz lutfeen yardıma ihtıyacım var yoğurt mayaladım tutturamadım cay bardagına ne kadar mayalık koymak lazım ki

Kizlar dün getirdim yavrumu çok zoru varmisti ciger filmi çekildi ve maleaef cigerleri dolmus yavrumun.kulagida kızarmış. Hastaneye yatirmalik dedi ama hava makinasi varsa evde tedavi edebiliri dedi. Bizdw hava makinasi aldik ve 3saat arayla hava veriyorum ilaclarini koyuyorum içine. Bir de her aksam antibiyotik igne verdi 5tane.gunde bir çay kaşığı öksürük surubumuz var.

Rumeysacim canım tabi soyleyecez herşeyi birbirimize.koltuk altinndan olcturmedi tutturmadi çok agladi.kulaktan hep farkli sonuç cikti ben de popodan mecbur olctum.normalde koltuk alti en iyisi bencede ateş ölçümü için.

cnm cok gecmış olsun sanada.neler oluyo yavrularımıza ALLAH beterınden korusun bu arada bıze dr kulaktan ates ölçer alın dedı bızde aldık

cnm cok gecmış olsun sanada.neler oluyo yavrularımıza ALLAH beterınden korusun bu arada bıze dr kulaktan ates ölçer alın dedı bızde aldık

Sağol canim bende anlamadim gitti yaa ama hastaneler bizim yavrular gibi dilu herkeste ayni sorun salgın varmış.
Benimde var canim dijital olandan ama kulaktanda ölçüyo ama garanti olsun diye popodan bakmistim ben:))))) bos yere ilaç vermemek için.

kızlar daha oncede sormuştum kımse cvp vermedı.kahvaltıda neler verıyorsunuz bebeklerınıze.bana dr bebe bıskuvısı bır kaşık pekmez bır kaşık labne peynırı ve nohut buyukluğunde yumurta sarısı karıstır ver dedı.ben bazen tahıl mamasıda katıyorum ıçine ama hergun bebe bıskuvısı vermek ıstemıyorum.alternetıf ne olabılrıkı...sizler neler yapıyorsunuz kahvaltıya gecen anneler

Ben ek gidaya tam olarak baslamadim ama kizima tadimlik verdiğim seylerde eger oguruyorsa kesinlikle zorlamamak gerekirmis brnde zorlmadim..onu da bir kac gun sonra tekrar denerim.mesela onceden yoğurt yerdi bu aralar oguruyor onu 3 hafta oldu daha da vermedim..meyva purelerinide öğüruyormu

Geceleri yanında yatırmaya devam et bence gunduz uykulari yavaş yavaş duzene girebilir. Bebek anne kokusuna tenine istediği kadar doyorsa bir sure sonra o güven ile daha uzun uyur Pedagog ta n dinledim

Son düzenleme:

Hep bebe bisküvi olmaz tabii bencede canım bebek ekmeği, pirinç unu mama yulaf unlu mama, yumurta sarısı, tuzu alınmış peynir, kuşburnu marmelatı tattırılabilir.benim bebeğim de çok yemiyorama tattırıyorum sadece mama degil dogal ve zararsız gıda larada alışmalı diye düşünüyorum

Canım bende kahvaltıda labne peynir tatli kasigi yumurta sarisi 3 bebe biskuvisi 1 tatli kasigi pekmez ve ceviz koyuyorum ancak ceviz her bebek icin suanda onerilmiyormus bazilarinda alerji yapiyormus sen deneyebilirsin eger bebe biskuvisi koymak istemiyosan etinin bebek ekmeginden koyabilirsin doyurucu olur ben bazen corbalarina koyuyorum

Cnm benim kızımda çok uykusuz.yanımada alistırmak istemiyorum çünkü ablasının yanında 7 yaşınakadar yatmak zorunda kaldım cok aglar cok isterdi.sabahta ise gideceğim diye uyutasaya kadar ugraşırdım.onun için bu bebegimi gece besiginde yatıyorum beşiği yatak odamizda uyundıkca emziriyorum yada sallıyorum cok uykusuzum yapacak birsey yok öyle böyle büyüyecekler sağlıklı olsunlarda napalım. Emmeyi bırakınca odasında yatar artık.bu arada çay bardağına 2cay kaşığı yoğurt

Son düzenleme:
Kizlar aranızda bebegine kereviz ve ıspanak yediren var mi varsa nasıl verdiniz nasıl pisirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…