2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar kızım çok sukur duzelmeye basladı ama ben gene hasta oluyorum galıba.of ya napıcam ben ya kızıma gene gecerse

canım geçmiş olsun bizde bir haftadır hastaydık hemde ağır geçirdik önce oğlum sonra ben korkma tekrar kızına geçmez o mikroba karşı bağışıklık kazanmış oluyor ama yine de tedbirli olmakta fayda var bol bol sıvı al kuzuna da bol bol ılık su içir

canım geçmiş olsun bizde bir haftadır hastaydık hemde ağır geçirdik önce oğlum sonra ben korkma tekrar kızına geçmez o mikroba karşı bağışıklık kazanmış oluyor ama yine de tedbirli olmakta fayda var bol bol sıvı al kuzuna da bol bol ılık su içir

içiriyorum cnm bolbol ılık su ve ıhlamur.bu arada antıbıyotık kızımda ishal yaptı sanırım sebebı o.oyle yogun degıl ama az az yapıyo.ishal aşısı olmuşuz ıyıkı yoksa ağır gecırırdık herhalde

ya kızlar kızım çok sukur duzelmeye basladı ama ben gene hasta oluyorum galıba.of ya napıcam ben ya kızıma gene gecerse

Gözünaydın, tekrar geçmiş olsun. Kızına antibiyotik kullanıyorsun ya geçmez herhalde. Emzirirken ve yakın temasta bulunurken maske takarsan iyi olur. Bol bol vitamin(meyve) takviyesi, ılık ballı limonlu su, ballı limonlu ıhlamur içmeye çalış, olmazsın inş.

içiriyorum cnm bolbol ılık su ve ıhlamur.bu arada antıbıyotık kızımda ishal yaptı sanırım sebebı o.oyle yogun degıl ama az az yapıyo.ishal aşısı olmuşuz ıyıkı yoksa ağır gecırırdık herhalde

Canım benim ishal diye korkma benim oğlum hem ishaldi hem kusuyordu kullandığı ilaç yapıyor bebekler balgam atmasını bilmedikleri için ya dışkıyla ya da kusarak o balgamı atacaklar ılık su bebişinin boğazını yumşatır balgamı kolay atmasını sağlar ha birde göğsüne zeytinyağı ile masaj yap sırtınada yağda ılık olsun koyacağın bezde oda yumuşatır aklıma geldikçe yazarım

cnm sagol daha ıyı ama nedense bıberonu almıyo.memeyı alıyo bazen ama sütüm az mamada ıcsın ıstıyorum bıberonu almıyo kaşıklada ıstemıyo.dun bebelacın sütlaçını almıştık onu yedı bıtek.uyanıncada hep ağlıyo.olsun bunada sukur
yasamım sanada gecmış olsun bızde 4 gundur cekıyoruz

canım çok gecmıs olsun benım kızda oksurmeye basladı of çok uzuluyorum çok kusuyor
dra goturdum ıdrar tahlılını veremedık tekrar denıcez pazartesı bısey yoktur ıns
dun kızımı az daaha yakıyordum emzırme odasında sıcaksu dokuldu bacagına çok agladı yavrum elım ayagım dolandı hemen onu lavaboya tuttum suya tutunca da korktu daahada agladı hemsıre geldı kremledı guzelce gectı çok sukur sı kaynar degılmıs rabbım kımseye yasatmasın çok kotuydu kızımla bırlıkte bende agladım

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.bugün aldık.bebek arabası craft baston kullanışlı ve katlanır umarım bebeğimde beğenir.mama sandalyesi prego.oyun halısı tınylove .toplam 730 baydık ama çok mutlu oldum ben ....

canım çok gecmıs olsun benım kızda oksurmeye basladı of çok uzuluyorum çok kusuyor
dra goturdum ıdrar tahlılını veremedık tekrar denıcez pazartesı bısey yoktur ıns
dun kızımı az daaha yakıyordum emzırme odasında sıcaksu dokuldu bacagına çok agladı yavrum elım ayagım dolandı hemen onu lavaboya tuttum suya tutunca da korktu daahada agladı hemsıre geldı kremledı guzelce gectı çok sukur sı kaynar degılmıs rabbım kımseye yasatmasın çok kotuydu kızımla bırlıkte bende agladım

yaaaaaaaaaaaaa:2::2::2::2::2::2::2::2: ınan çok uzuldum dua et bol bol...nazar da olabılır.Allah tüm bebeklerle beraber bızım bebeklerımızı de korusun:KK5::KK5::KK5:

Bizde dün mama sandalyesine geçiş yaptık sunny baby nin aldık çok güzel beğendik,tavsiye ederim

arkadaşlar kım sordu bulamadım ama ben yazayım yinede .ben bebeğime günlük şunları veriyorum:
sabah 07:00 100cc mama
09:00 pırınçli kaşık mama 2 olcek
12:00 100cc mama
14:00 çorba bır kase
15:00 elma armut yada ananas suyu
16:00 yada 17:00 100 cc sut
19:00 kaşık maması 2 olçek
21:00 mama 100cc
23:00 yada 00:00 100cc mama anne sutunu sağdığım için sutum nekadar çıkarsa o kadar mama yerıne sut verıyorum.bu arada meyve sularına ekstra 2 gundur muhallebı werıyorum.kahvaltıya haftaya başlayacağım.köy yumurtası ıle.:KK16:

Kızlar bir haftadır sutumun cok azaldigini hissediyordum sebebi varmis meger biraz once adet oldum daha dogrusu bir kanama var ama galiba adet :-) bugun bende lazer epilasyona baslamistim zamanlamam super olmus randevum yarina falan olsaydi cok üzülürdüm buarada bebisimin 2 gun sonra 6 ayı bitecek

Herkese merhaba.bende eylul annesiyim uzun zamandir okuyorum sizleri telden girdiğim için yazamiyordum.hepiniz ek gidaya geçmişsiniz biz henuz geçmedik.önümüzdeki ay geçicekmişiz.ilk oğlumda çok zorlanmistim umarim bu zor olmaz

Kızlar bir haftadır sutumun cok azaldigini hissediyordum sebebi varmis meger biraz once adet oldum daha dogrusu bir kanama var ama galiba adet :-) bugun bende lazer epilasyona baslamistim zamanlamam super olmus randevum yarina falan olsaydi cok üzülürdüm buarada bebisimin 2 gun sonra 6 ayı bitecek

Benim sutumde adet donemlerinde azaliyor maalesef ama idare ediyoruz.doğumdan sonra üçüncü adetmi bekliyorum.seninki ilk galiba

Benim sutumde adet donemlerinde azaliyor maalesef ama idare ediyoruz.doğumdan sonra üçüncü adetmi bekliyorum.seninki ilk galiba

Evet ben ilk kez olucam aslında birsure daha olmam diye bekliyordum ama sasirdim epey inşallah bu adetle birlikte karnimda biraz inerde rahat ederim birde adetle birlikte sutum tamamen azalir diye korkuyorum

Kızlar kafayi yemek üzereyim guya kizm 12de gece uykusuna gecti ama şu saat oldu 5kez uyandi ve sabaha kadar kac kere uyancak kım bilir her gun ayni sey artik yoruldum gunduz uykusuda yok :KK43:gece cok uyanıyor napcam ben ya bi akıl verin.doymuyordu mama weriyorum artık doyuyor ama uykusu berbat durumda benim gbi olan warmi nasıl uyucak kızım bi çozumu olan war mi:KK5::KK5::KK5:

Kızlar kafayi yemek üzereyim guya kizm 12de gece uykusuna gecti ama şu saat oldu 5kez uyandi ve sabaha kadar kac kere uyancak kım bilir her gun ayni sey artik yoruldum gunduz uykusuda yok :KK43:gece cok uyanıyor napcam ben ya bi akıl verin.doymuyordu mama weriyorum artık doyuyor ama uykusu berbat durumda benim gbi olan warmi nasıl uyucak kızım bi çozumu olan war mi:KK5::KK5::KK5:

canım benim bebişte birkaç gün önce öyleydi saat başı uyanıyordu ama 2 3 gün sonra kendiliğinden düzeldi seninki devamlı mı böyle benimki arada bir yapıyo ama sonra düzene giriyor inşallah kızınında uykusu düzene girer

bebeğinede sanada çok geçmiş olsun..:KK43:
vitamin desteği almayı denesen bende bu sene 3 kere hastalandım bebeğim allaha nazarlardan saklasın hastalanmadı bir kere hafif bir üşütmesi oldu ..
ben marka vermeyeyim ama bir markann vitamini kullnıyorum bana iyi geldi ..

arkadaşlar kım sordu bulamadım ama ben yazayım yinede .ben bebeğime günlük şunları veriyorum:
sabah 07:00 100cc mama
09:00 pırınçli kaşık mama 2 olcek
12:00 100cc mama
14:00 çorba bır kase
15:00 elma armut yada ananas suyu
16:00 yada 17:00 100 cc sut
19:00 kaşık maması 2 olçek
21:00 mama 100cc
23:00 yada 00:00 100cc mama anne sutunu sağdığım için sutum nekadar çıkarsa o kadar mama yerıne sut verıyorum.bu arada meyve sularına ekstra 2 gundur muhallebı werıyorum.kahvaltıya haftaya başlayacağım.köy yumurtası ıle.:KK16:

ben sormuştum...:)

emziriyorum süt sorunum yok allaha şükür..ama ek besine geçmem gerekiyormuş artık ..meyve sularından başladım gecen gün abartmışım sanırım kızım gece hiç uyuyamadı :KK43:
sabah elma havuç suyu verdim..
öğlen irmikli balkabaklı çorba mama kaşıpıyla 10 kaşık falan ...
akşamda muhallebi verdim..yatmadan 11 gibi irmikli elmalı fazla olmuş sanırım gece boyu ağladı :S

sık uyanması yeni olan bir şeyse belki diş çıkarıyordur ..
veya mama dokunuyordur ...

X