Kusacağını sanmıyorum. Ananas mükemmel bir meyvedir. Hem c vitamini hem de lifli olduğu için bağırsaklar için de çok faydalı. Ama yarın verme alerji yapacak mı kontrol edersin, sonra yine verirsinbugun bebeğime ananas ve muhallebi werdım meyveli muhallebiumarım kı kusmaz
bugun bebeğime ananas ve muhallebi werdım meyveli muhallebiumarım kı kusmaz
Arkadaslar mrb.cok nadir yazsamda surekli takip ediyorum.mama sandalyesi konusulmus bende fikrimi paylasmak istedim.dun aksam internetten siparis verdim.cok arastirdim sonunda karar verdim.ikeanin antilop mama sandalyesinde karar kaldim.tepsisini vede kenar yastigini da aldim.cokta hesapli.aslinda kullanisli olmasi cazip olan tarafi.dilerim guzel gunlerde kullanirim.
Slm kizlar. Dun akşam soluğu acilde aldik.oglum hiriltisi vardi dun aksama dogru cok kötü oldu birde hani derler ya türon türon öksürük diye ayni oule oldu atesi de cikti.gittik hava verdiler sonra igne yaptilar.cigerlerine inmemiş şükür. 2saat sonra kendine geldi yavrum açıldı.dokrorumuz nöbetçi degilmisti ama tlf iletisime geçtik yönlendirdi bizi.
birde burnunu temizlemek için bir açıcı aldim.Ama o elle olandan diil bunu anne agziyla cekiyo ama tabj agzina bisey gelmiyo cok iyi birsey tavsiye ederim.aynisini eltim kullaniyor ondan gördüm.
Kızlar ekim annelerine baktımda onlar klüpten gorusmeyi bırakmışlar biz iyiki görüşüyoruz bu sekilde bilgi paylasimi hem bebeklerimizin gelisimi icin cok faydalı oluyor hemde bize büyük kolaylık hepinize teşekkür ediyorum paylasimlariniz için
günaydın kızlar öncelikle bebeklerinize geçmiş olsun diyorum. allah şifa versin
ben size bir şey soracam bebeğime kitap okumaya başlamak istiyorum.ya da böyle kocaman resimleri olan dikkatini çeken kitaplar almak istiyorum. ama ne alacağımı bilmiyorum.bilgilerinizi bekliyorum. bebeğim 6 eylül doğumlu erkek
Kızlar ekim annelerine baktımda onlar klüpten gorusmeyi bırakmışlar biz iyiki görüşüyoruz bu sekilde bilgi paylasimi hem bebeklerimizin gelisimi icin cok faydalı oluyor hemde bize büyük kolaylık hepinize teşekkür ediyorum paylasimlariniz için
Kusacağını sanmıyorum. Ananas mükemmel bir meyvedir. Hem c vitamini hem de lifli olduğu için bağırsaklar için de çok faydalı. Ama yarın verme alerji yapacak mı kontrol edersin, sonra yine verirsin
Sağol canim.simdi bir öksürüğü var ya uyuyamiyor.bugun birsey fark ettim arkasi maylon önlük ler varya onlardan kullanıyordum ben önlük kuru birde baktim naylon oldugu için terletmis göğsünü ben bunu hiç fark etmemisim cok kızdım kendime.salyasi aktigi icin takiyordum cogunlukla simdi penye olanlardan kullaniyorum.naylonu sadece yemek yedirirken kullaniyorum.Canim çok gecmis olsun şimdi nasil oldu yegenimiz.sen o aspiratoru yeni mi kesfettiben bide eczaneden izotonik sodyum klorur aldim 3liraya hani burnu açmak icin kullanilan deniz suyu var ya ondan.mis gibi oluyor kizimin burnu..yalniz hani nefes ile cekiyon ya bebisteki mikroplar sana gecebilir o yuzden burnunu temizledikten sonra ben bogazimi tuzlu ve karbonat li su ile gargara yapardim belki sende yapmak istersin
Canim ben karaft kullaniyorum 3tekerlekli olandan ve cok cok memnunum hic agir değil. Cok rahat kumanda ediyorum. Birde arabamiza cok rahat sigiyor katlayinca kucuk oluyor tek olumsuzu tutma yeri iki yönlü değil.ama cok ta fark etmiyor.bende soykeyecem cok kisa zamanda mama sandalyesi.orumcek icin boraz daha erken canim 7aylik olalim azarkadaşlar bız bebek ararbası almamıştık yarın almaya gidecegız.eşim netteki arkadaşlarına danış bakalım dedi.yardımcı olurmusunuz neye dikkat etmeliyiz.bu arada mama sandalyesı ıle ılgılı yorumlardan sonra almaya karar werdım.hımm bıde örümcek için erken mı acaba
sorması ayıp hangı marka kullanıyorsunuz
Bana mi sordun canim ktaft star jogger t236 modeli.
arkadaşlar bız bebek ararbası almamıştık yarın almaya gidecegız.eşim netteki arkadaşlarına danış bakalım dedi.yardımcı olurmusunuz neye dikkat etmeliyiz.bu arada mama sandalyesı ıle ılgılı yorumlardan sonra almaya karar werdım.hımm bıde örümcek için erken mı acaba
arkadaşlar bız bebek ararbası almamıştık yarın almaya gidecegız.eşim netteki arkadaşlarına danış bakalım dedi.yardımcı olurmusunuz neye dikkat etmeliyiz.bu arada mama sandalyesı ıle ılgılı yorumlardan sonra almaya karar werdım.hımm bıde örümcek için erken mı acaba