2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugun bebeğime ananas ve muhallebi werdım meyveli muhallebi umarım kı kusmaz
Kusacağını sanmıyorum. Ananas mükemmel bir meyvedir. Hem c vitamini hem de lifli olduğu için bağırsaklar için de çok faydalı. Ama yarın verme alerji yapacak mı kontrol edersin, sonra yine verirsin

Son düzenleme:
Arkadaslar mrb.cok nadir yazsamda surekli takip ediyorum.mama sandalyesi konusulmus bende fikrimi paylasmak istedim.dun aksam internetten siparis verdim.cok arastirdim sonunda karar verdim.ikeanin antilop mama sandalyesinde karar kaldim.tepsisini vede kenar yastigini da aldim.cokta hesapli.aslinda kullanisli olmasi cazip olan tarafi.dilerim guzel gunlerde kullanirim.

bugun bebeğime ananas ve muhallebi werdım meyveli muhallebi umarım kı kusmaz

Ben de senin gibi nadiren girebiliyorum. Hele ki iki çocukla zor oluyor
Ben geçen ay aldım aynı mama sandalyesini. Minderini de almıştım ama benim bebeğim çok toplu olduğu için minderle sığmadı. Ben de polar örtü örttüm sertliği rahatsız etmesin diye. 15 gündür hergün kullanıyoruz ve çok memnunum. Ilk oğlumda dünyanın parasını verip almıştım hem ağır hem de yer kaplıyordu. Sırf üç pozisyonlu diye tekerlekli diye o kadar para verilmez bence. O zaman ikea oturduğum yerde yoktu; keşke olsaydı
Eminim çok memnun kalacaksın

Canim çok gecmis olsun şimdi nasil oldu yegenimiz.sen o aspiratoru yeni mi kesfetti ben bide eczaneden izotonik sodyum klorur aldim 3liraya hani burnu açmak icin kullanilan deniz suyu var ya ondan.mis gibi oluyor kizimin burnu..yalniz hani nefes ile cekiyon ya bebisteki mikroplar sana gecebilir o yuzden burnunu temizledikten sonra ben bogazimi tuzlu ve karbonat li su ile gargara yapardim belki sende yapmak istersin

Kızlar ekim annelerine baktımda onlar klüpten gorusmeyi bırakmışlar biz iyiki görüşüyoruz bu sekilde bilgi paylasimi hem bebeklerimizin gelisimi icin cok faydalı oluyor hemde bize büyük kolaylık hepinize teşekkür ediyorum paylasimlariniz için

Canım benim kızım 1.5 aylikti oyun halisina yatirdigimda hala oyalansa da bikiyor artık ben ona 39.90a fisher price ilk kitabim masalci tirtili aldim indirimdeydi sevdi de iyice otursu şu top firlatan filden alcaz yaramaz toplardan

bende çok teşekkür ediyorum terk etmeyelim birbirimizi...sewiyorum sizler

arkadaşlar bız bebek ararbası almamıştık yarın almaya gidecegız.eşim netteki arkadaşlarına danış bakalım dedi.yardımcı olurmusunuz neye dikkat etmeliyiz.bu arada mama sandalyesı ıle ılgılı yorumlardan sonra almaya karar werdım.hımm bıde örümcek için erken mı acaba

Sağol canim.simdi bir öksürüğü var ya uyuyamiyor.bugun birsey fark ettim arkasi maylon önlük ler varya onlardan kullanıyordum ben önlük kuru birde baktim naylon oldugu için terletmis göğsünü ben bunu hiç fark etmemisim cok kızdım kendime.salyasi aktigi icin takiyordum cogunlukla simdi penye olanlardan kullaniyorum.naylonu sadece yemek yedirirken kullaniyorum.
Yaaa ben o aspiratoru biliyordumda bugun aldim olk kullandim biraz fazla agladi oglum ama yapaxak birşey yok.bende de okyanus suyu var ama serum olanlardan ama pahali oluyo biraz 3lira iyimis bakarim bende.
Canim ben karaft kullaniyorum 3tekerlekli olandan ve cok cok memnunum hic agir değil. Cok rahat kumanda ediyorum. Birde arabamiza cok rahat sigiyor katlayinca kucuk oluyor tek olumsuzu tutma yeri iki yönlü değil.ama cok ta fark etmiyor.bende soykeyecem cok kisa zamanda mama sandalyesi.orumcek icin boraz daha erken canim 7aylik olalim az

Ben çok araştırdım bebek arabasını ..ve concord neo aldım çok memnunum ...
Fiyatı fatk etmez dersen stokke bbek arabaları cok güZel . Örümcek bacaklarda çarpıklık yapabiliyo diue duymuştum . Ne kadar doğru bilemem.

Bir günde bebeğiniZe ek besin olarak neyi ve ne kadar veriyorsunuz . Yani bir günde ydiklerini merak ediyorum...
Acaba ben çokmı abarttım diye

Bizde kraft aura travel sistem çift yönlü bebek arabası kullanıyoruz bende çok memnunum. Tavsiye ediyorum.

Kraftbebek araba modelleri ne bakmanızı tavsiye ederim. Örümcek için erken diye düşünüyorum kıızım 6 ayında basmayı çok seviyor belki 7. Ayında örümcek binebilir.

Ben nuna pipa kullaniyorum hic memnun degilim sadece memnun oldugum yani sürüşü cok guzel onun disinda ici yeterince uzun degil uyudugunda yavrumun bir kısmı dışarıda kaliyo onunde korumalik tarzi biseyi yok bence olmasi daha iyi sdece emniyet kemeri var ama minicikken kemeri kullanamiyorduk cocugumun onun icinde cok guvende oldugunu dusunmuyordum simdi en azindan buyudude kemerini takiyorum yagmurluguda yok bence ruzgarli havalaarda falan yagmurluk gerekiyo benimkinin sadece gorunumu ve sürüşü guzel bizde ona aldandik sen fonksiyonlarina bak gorunumune falan aldanma bence okadar ucuzada almadim bende 600 du kampanya vardi 400 e almistim simdi hala heryerde 600 cok guzel bir araba gibi. Benimki cift yonlude degil

Canım bizim bebek arabamız Kraft Capri Travel Sistem. Kullanımı rahat, pratik. Tekerlekleri 360 derece dönebiliyor. Katlanıp, arabaya sığabiliyor. Çantası ve yağmurluğu da var. Bir incele istersen.. Ben çok memnunum :)

ya kızlar kızım çok sukur duzelmeye basladı ama ben gene hasta oluyorum galıba.of ya napıcam ben ya kızıma gene gecerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…