Canim ben oğlumu kuvetinde oturtarak yikiyorum sığmiyor artik.boyle daha kolay oldu babasinin yardimiyla yikiyorumbenim oğlum da rast geldiği heryerini kaşıyor. hatta bizi bile kaşıyor. hele altını değiştirirken poposunu kaşımaya çalışmıyor mu çok komik oluyor. ama normaldir diye düşünüyorum ben. aslında mıncıklama hareketi yapıyorlar. parmaklarını kullanmayı öğreniyorlar büyük ihtimalle.
çok geçmiş olsun yavrularınıza. Allah tez zamanda şifalar versin.
Ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar. bebeklerinizi hala küvette file de mi yıkıyorsunuz? yoksa alternatif bişiler kullanananlar var mı? biz hala filede yıkanıyorduk. ama dün filemiz artık oğlumu taşımadı ve kancası kırıldı. daha kötüsü oğlumu tam fileye yatırdığım anda filenin kancası koptu. babamız bi çırpıda yakalayıp tutmasaydı oğlum kafasını çarpacaktı. Allah korudu. o yüzden şimdi fileye alternatif bişi arıyorm. hiç olmadı oturtup yıkamaya çalışcaz ama sizler napıyosunuz/ nası banyo yaptırıyosunuz merak ettim.
aman cnm ıhmale gelmez hemen dr gıt cıgerlerıne ınmesın.neler cektım şu bır haftada 3 kere acıllık olduk anlattım malum.bu arada oksurugumuz devam edıyo malesef
geçmis olsun canim.havalar bi soğuk bi sicak gidiyor sanirim bundan bebeklerde etkileniyor
benim oğlum da rast geldiği heryerini kaşıyor. Hatta bizi bile kaşıyor. Hele altını değiştirirken poposunu kaşımaya çalışmıyor mu çok komik oluyor. Ama normaldir diye düşünüyorum ben. Aslında mıncıklama hareketi yapıyorlar. Parmaklarını kullanmayı öğreniyorlar büyük ihtimalle.
Ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar. Bebeklerinizi hala küvette file de mi yıkıyorsunuz? Yoksa alternatif bişiler kullanananlar var mı? Biz hala filede yıkanıyorduk. Ama dün filemiz artık oğlumu taşımadı ve kancası kırıldı. Daha kötüsü oğlumu tam fileye yatırdığım anda filenin kancası koptu. Babamız bi çırpıda yakalayıp tutmasaydı oğlum kafasını çarpacaktı. Allah korudu. O yüzden şimdi fileye alternatif bişi arıyorm. Hiç olmadı oturtup yıkamaya çalışcaz ama sizler napıyosunuz/ nası banyo yaptırıyosunuz merak ettim.
hasta olan bebişlerimize geçmişler olsun havalar bi öyle bi böyle hasta ediyor, biz de bugün 6. Ayımızı doldurduk ve doktor kontrolümüze gittik 3 tanede aşı vuruldukönceki iki ay hep 800 kilo alan oğlum bu ay 150 ge almış çok şaşaırdım oysaki bu ay ek besinlere de başlamıştm günde 3 kere kaşık maması veriyorm sık sık emziriyorum yoğurt çorba arada veriyodum ama nası 150 gr almış anlamadım, aç mı çocuk dedim artık aç olsa ağlar uyumaz böyle bişi de yok çok şükür, 6 ayımızı doldurdk 7.350 gr geldik,sizce normal mi
Arkadaslar ben dun galiba ilk adetimi oldum ama hic normal adet gibi , 2 gun oldu ama kanamam çok az 1 pet tamamen islanacak kadar olmadim 2 gunde ilk kez olunca boylemi oluyor yoksa bendemi bi sorun var normalde bol kanamam olurdu anlamadım bilgi verirseniz sevinirim boyle devam ederse doktorami gitsem diyorum
benim oğlum da rast geldiği heryerini kaşıyor. hatta bizi bile kaşıyor. hele altını değiştirirken poposunu kaşımaya çalışmıyor mu çok komik oluyor. ama normaldir diye düşünüyorum ben. aslında mıncıklama hareketi yapıyorlar. parmaklarını kullanmayı öğreniyorlar büyük ihtimalle.
Ben bişi sormak istiyorum arkadaşlar. bebeklerinizi hala küvette file de mi yıkıyorsunuz? yoksa alternatif bişiler kullanananlar var mı? biz hala filede yıkanıyorduk. ama dün filemiz artık oğlumu taşımadı ve kancası kırıldı. daha kötüsü oğlumu tam fileye yatırdığım anda filenin kancası koptu. babamız bi çırpıda yakalayıp tutmasaydı oğlum kafasını çarpacaktı. Allah korudu. o yüzden şimdi fileye alternatif bişi arıyorm. hiç olmadı oturtup yıkamaya çalışcaz ama sizler napıyosunuz/ nası banyo yaptırıyosunuz merak ettim.
merhaba arkadaslaar
nasılsınız
kızım hasta oksuruk hapşırık burun akıntısı var kahvaltısnı verdım kustu hepsını..çok kotu okssuruyor ya
Ne oluyor yavrularimiza anlamadım benim oğlum da hasta hemde çok hasta bugün bütün doktorlarin randevusu dolu yarina aldim bende randevu. Oğlum burnu akiyor oksuruyor hoc keyfi yok balgami da var.surekli uyumak istiyor off çok kötü yavrum.benimde sinirlerim bozuldu çok
Hasta olan bebişlerimize geçmişler olsun havalar bi öyle bi böyle hasta ediyor, biz de bugün 6. Ayımızı doldurduk ve doktor kontrolümüze gittik 3 tanede aşı vuruldukönceki iki ay hep 800 kilo alan oğlum bu ay 150 ge almış çok şaşaırdım oysaki bu ay ek besinlere de başlamıştm günde 3 kere kaşık maması veriyorm sık sık emziriyorum yoğurt çorba arada veriyodum ama nası 150 gr almış anlamadım, aç mı çocuk dedim artık aç olsa ağlar uyumaz böyle bişi de yok çok şükür, 6 ayımızı doldurdk 7.350 gr geldik,sizce normal mi
Hasta olan bebişlerimize geçmişler olsun havalar bi öyle bi böyle hasta ediyor, biz de bugün 6. Ayımızı doldurduk ve doktor kontrolümüze gittik 3 tanede aşı vuruldukönceki iki ay hep 800 kilo alan oğlum bu ay 150 ge almış çok şaşaırdım oysaki bu ay ek besinlere de başlamıştm günde 3 kere kaşık maması veriyorm sık sık emziriyorum yoğurt çorba arada veriyodum ama nası 150 gr almış anlamadım, aç mı çocuk dedim artık aç olsa ağlar uyumaz böyle bişi de yok çok şükür, 6 ayımızı doldurdk 7.350 gr geldik,sizce normal mi
kızlar kızımın öksurugu bı turlu gecmek bılmedı.gece oksurukten uyuyamadı yavrum.burda unlu olan bı dr var.herkes demıştı bana ona gıdın ddıye.randevu aldık oğlen gıdeceğiz.10 gun oldu ya öksuruk devam edıyo hala
bende artık fıleyı çıkarıp kuvette yıukamak ıstıyorum.kuvetı suyla dolduruyrsunuz demı.yoksa banyoya göturup şofbenımı açıyorsunuz
Sağolun arkadaşlar. Az once ateşini ölçüm popodan 38.4 geldi çok halsizdi yarim fitil yaptim bende şurubu kusuyor çünkü. Inşallah tez vakitte iyilesirler.doktora yarin gidecez.
Bugun oğluma özel tarhana çorbası yaptim hasta ama az da olsa icti yavrum.
kızlar drdan geldık.kızımda alerjık bronş ve anemı yanı kansızlık çıktı.şurup ve damla verdı.vegaferonu 6 damlaya cıkardı.of ya..bendede var her mevsım olur kızım bana cekmış hep bunumu yasayacak şimdi
kızlar drdan geldık.kızımda alerjık bronş ve anemı yanı kansızlık çıktı.şurup ve damla verdı.vegaferonu 6 damlaya cıkardı.of ya..bendede var her mevsım olur kızım bana cekmış hep bunumu yasayacak şimdi