2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben oğlumu kuvetinde oturtarak yikiyorum sığmiyor artik.boyle daha kolay oldu babasinin yardimiyla yikiyorum

aman cnm ıhmale gelmez hemen dr gıt cıgerlerıne ınmesın.neler cektım şu bır haftada 3 kere acıllık olduk anlattım malum.bu arada oksurugumuz devam edıyo malesef

geçmis olsun canim.havalar bi soğuk bi sicak gidiyor sanirim bundan bebeklerde etkileniyor

allah razıolsun kızlar terletıyorum kuruluyorum sımdılık elımden bunlar gelıyo nasıpsa yarın hastahaneye goturucem
canım bız hala kuvette fılede yıkıyoruz bı sorun yasamadık suan allah korumus yavrunu ya
sibelcim hastahanede hastaalandı kızım ıyıydı hatta dr muayenede bı sorunu yok dedı dıger gun oksuruk basladı sımdı daha fazla çokta huysuz gulduremıyorum yavrumu ya

canım benım kız normalse 6.300grla bence senın yavrunda normal..dr bı sorun olsaydı soylerdı ıcını ferah tut canım

Bende senin gibi adet oldum 6. Ayda.bir zararı olmayacağını sanırım. Zamanla düzelir herhalde düzelmezse gideriz doktora

Biz küvetini yarım doldurup içinde oturtup yıkıyoruz. Yıkarken koltuk altlarından eşim tutuyor ben yıkıyorum canım biraz büyüyünce tutmaya gerek kalmayacak.en azından 10-12 aylık olasıya kadar tutcaz

Geçmiş olsun cnm.salgın var galiba bütün bebekler hasta malesef ya.

Cnm benim kızımda 7 kilo

Cnm benim kızımda 7 kilo doktor normal ama biraz daha alsa iyi olacak diyor emziriyorum ama ek gıda az alıyorne yapsam yemiyor en fazla 1 fincan yiyor oda zorla.yapı meselesi sanırım çünkü en son doktora gittiğimde bazı bebekler minyon olabilirdedi.

Son düzenleme:
Sağolun arkadaşlar. Az once ateşini ölçüm popodan 38.4 geldi çok halsizdi yarim fitil yaptim bende şurubu kusuyor çünkü. Inşallah tez vakitte iyilesirler.doktora yarin gidecez.
Bugun oğluma özel tarhana çorbası yaptim hasta ama az da olsa icti yavrum.

arkadaslar sızlerede gecmış olsun.bu arada çoçuklarımız ıyıleşmeden aşılarını yaptırmayacağız bunu hatırlatayım ıstedım bılmeyen arkadaslar olabılır hastayken aşı vurdurtmayın
bızım plastık kuvet var fılelı onda yıkıyoruz ama artık fılesını çıkarıp içinde yıkamak ıstıyorum ben
bu arad 150 gr az gbı geldı bana. bız son kontrolde 800 gr almışız 7600 olmuşuz.ama gecen ay az almıştık 400 grdı. mama le beslenıyo emıyoda ama sutum az malesef

Oncelikle bebekleri hasta olan tum arkadaslara gecmis olsun insallah biran once atlatirsiniz
Ben oglumu 2 defadir kucagimda banyoda yikamaya basladim bol suyla oluyor ve bence daha temiz oluyo ben kopuklerken babasida duşu gezdiriyo vucudunda hemde cok hosuna gitti kuveti kaldiricam artik pek sigmiyorlarda artik ona[/QUOTE]

ben bebeğimi küvette yıkıyorum ama bızım kuvetımız çok uzundu.Gerçi artık sızın gıbı bende zorlanıyorum.kuvetin içe eski bir havlu seriyorum yumuşak olsun dıye hıc fılede yıkamadım usur dıye...zaten banyolarımız çok uzun surmuyor.sırtını yıkarken de koluma alıyorum...

kızlar kızımın öksurugu bı turlu gecmek bılmedı.gece oksurukten uyuyamadı yavrum.burda unlu olan bı dr var.herkes demıştı bana ona gıdın ddıye.randevu aldık oğlen gıdeceğiz.10 gun oldu ya öksuruk devam edıyo hala
bende artık fıleyı çıkarıp kuvette yıukamak ıstıyorum.kuvetı suyla dolduruyrsunuz demı.yoksa banyoya göturup şofbenımı açıyorsunuz

benm bebeğimde cuma günü hafif öksürmeye başladı ...
dün artınca akşam doktorumuzu aradık buhar makinası ile soğuk buhar ver rahatlasın sabah dahada kötü olursa getirin dedi..
akşam geniz akıntısından öksürükten uyuyamadık ..
mutlaka başı yüksekte olacak şekilde eğimli yatırın bebeklerinizi...daha rahat uyur ..
az önce geldik doktordan..balgam varmış atamıyormuş ...timusept diye bitkisel bir şurup verdi...kekik gibi bir kokusu var..balgam söktürücü ..

inşallah bebeklerimiz en yakın zamanda iyileşir...
ben fileye benzer içi köpük dolu bir şey onun üzerinde yıkıyorum şimdlik rahat ediyoruz...

Canım doktorumuz bize bebeklerde öksürüğün geçmesi 15 günü bulabilir dedi. Büyükler gibi balgamı atamadıkları içinmiş.

Kızlar bu arada oğlum çok şükür iyi ama bu sefer de ben hastayım..üşüttüm sanırım şimdi de oğluma geçircem diye korkuyorum:18:

Canim yaa sen yabanci değilsin gönül rahatligiyla soyleyebilirim popodan ölçmek yerine koltuk altindan olcsen olmaz mi ne bilim popo bana itici geliyor hem 2 3 yerde okuduydum popo ve kulak olcumleri biraz farkli cikabiliyomus..

kızlar drdan geldık.kızımda alerjık bronş ve anemı yanı kansızlık çıktı.şurup ve damla verdı.vegaferonu 6 damlaya cıkardı.of ya..bendede var her mevsım olur kızım bana cekmış hep bunumu yasayacak şimdi

gecmis olsun canim Allahim sifasini versin
Bizde bugun 6. Ay kontrolümuzu olduk 5. Ay bitince ek gidaya baslamistik boyu 70 cm kilosu 7500 olmus bu ay 450 gr almis benim oglumunda oksurugu vardi balgam varmis cok artmazsa oksurugu sorun yok dedi sadece serum fizyolojik i fazla kullan birde yuksek yatir dedi

Ek gida konusundada bu ay ek olarak corbasina kirmizi mercimek koyabilirmisim veya tarhana corbasi yedirebilirmisim
Corbalarina eet koymami soylemisti tavuk etini sordum koy tavugu olmadigindan emin olmadigin surece verme onlar acayip hormonlu cocuklarin memelerini bile sisiriyor dedi sizinde bilginiz olsun

Çok hasta yavrum. 3.haftaya girdi. öksürürken ciğerleri parcalanacak Allah muhafaza öyle şiddetli. balgamı antibiyotik yolu ile gece yarısı kusarak atıyor. bu hal onda tedirginlik oluşturdu. ilaç sebebi ile kaşıktan tiksindi. sıvı gıda istemiyor. burnu tıkalı sürekli çekiyor damla ile açıyorum. damlalar ilaçlar şuruplar ateş hep yüksek. yanında sabahlıyorum. uykusuz işe gelmek beni yıpratıyor. aşkım hasta o ayrı yıpratıyor dr.dikkatli bakın ilaçlarını aksatmayın. bronşit değil şuan ancak ilerlerse olur dedi. odasında toz oluşturcak çiçek böcek halı ne varsa çıkardım. petek üstü çamaşır kurutmak bile sakıncalıymış bebeğim. arkadaş biz sobalı evlerde tahta üzerinde yataklarda büyüdük bunlara noluyor şaşırdım(( bu arada ben kızımı kış girdi gireli fileden ayırdım. üzerinden çıkardıklarımı ve bir havluyu döşüyorum küvetine dolduruyorum sıcak suyu oturtuyorum onu içine. yavaş yavaş güle oynaya yıkıyorum. öpüyorum hepinizi. Allah yardımcımız olsun. sağlıklı bebişler mutlu anneler inş.

uffff valla daraldım bu kıştan. Hayırlısı ile yaza geçsekte şu yavrucaklar bi doğrulsa. Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin. dermansız dert vermesin. sıkma canını dur bakalım minik daha. bir dr demesi ile üzme canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…