ya kızlar kızım çok sukur duzelmeye basladı ama ben gene hasta oluyorum galıba.of ya napıcam ben ya kızıma gene gecerse
canım geçmiş olsun bizde bir haftadır hastaydık hemde ağır geçirdik önce oğlum sonra ben korkma tekrar kızına geçmez o mikroba karşı bağışıklık kazanmış oluyor ama yine de tedbirli olmakta fayda var bol bol sıvı al kuzuna da bol bol ılık su içir
ya kızlar kızım çok sukur duzelmeye basladı ama ben gene hasta oluyorum galıba.of ya napıcam ben ya kızıma gene gecerse
içiriyorum cnm bolbol ılık su ve ıhlamur.bu arada antıbıyotık kızımda ishal yaptı sanırım sebebı o.oyle yogun degıl ama az az yapıyo.ishal aşısı olmuşuz ıyıkı yoksa ağır gecırırdık herhalde
cnm sagol daha ıyı ama nedense bıberonu almıyo.memeyı alıyo bazen ama sütüm az mamada ıcsın ıstıyorum bıberonu almıyo kaşıklada ıstemıyo.dun bebelacın sütlaçını almıştık onu yedı bıtek.uyanıncada hep ağlıyo.olsun bunada sukur
yasamım sanada gecmış olsun bızde 4 gundur cekıyoruz
canım çok gecmıs olsun benım kızda oksurmeye basladı of çok uzuluyorum çok kusuyor
dra goturdum ıdrar tahlılını veremedık tekrar denıcez pazartesı bısey yoktur ıns
dun kızımı az daaha yakıyordum emzırme odasında sıcaksu dokuldu bacagına çok agladı yavrum elım ayagım dolandı hemen onu lavaboya tuttum suya tutunca da korktu daahada agladı hemsıre geldı kremledı guzelce gectı çok sukur sı kaynar degılmıs rabbım kımseye yasatmasın çok kotuydu kızımla bırlıkte bende agladım
Bizde dün mama sandalyesine geçiş yaptık sunny baby nin aldık çok güzel beğendik,tavsiye ederim
Kızlar bir haftadır sutumun cok azaldigini hissediyordum sebebi varmis meger biraz once adet oldum daha dogrusu bir kanama var ama galiba adetbugun bende lazer epilasyona baslamistim zamanlamam super olmus randevum yarina falan olsaydi cok üzülürdüm buarada bebisimin 2 gun sonra 6 ayı bitecek
Benim sutumde adet donemlerinde azaliyor maalesef ama idare ediyoruz.doğumdan sonra üçüncü adetmi bekliyorum.seninki ilk galiba
Benimkide sunny baby nin bende cok memnunum ben 120 ye aldim biryerde kampanya vardi sen kaca aldin
Kızlar kafayi yemek üzereyim guya kizm 12de gece uykusuna gecti ama şu saat oldu 5kez uyandi ve sabaha kadar kac kere uyancak kım bilir her gun ayni sey artik yoruldum gunduz uykusuda yokgece cok uyanıyor napcam ben ya bi akıl verin.doymuyordu mama weriyorum artık doyuyor ama uykusu berbat durumda benim gbi olan warmi nasıl uyucak kızım bi çozumu olan war mi
arkadaşlar kım sordu bulamadım ama ben yazayım yinede .ben bebeğime günlük şunları veriyorum:
sabah 07:00 100cc mama
09:00 pırınçli kaşık mama 2 olcek
12:00 100cc mama
14:00 çorba bır kase
15:00 elma armut yada ananas suyu
16:00 yada 17:00 100 cc sut
19:00 kaşık maması 2 olçek
21:00 mama 100cc
23:00 yada 00:00 100cc mama anne sutunu sağdığım için sutum nekadar çıkarsa o kadar mama yerıne sut verıyorum.bu arada meyve sularına ekstra 2 gundur muhallebı werıyorum.kahvaltıya haftaya başlayacağım.köy yumurtası ıle.
Kızlar kafayi yemek üzereyim guya kizm 12de gece uykusuna gecti ama şu saat oldu 5kez uyandi ve sabaha kadar kac kere uyancak kım bilir her gun ayni sey artik yoruldum gunduz uykusuda yokgece cok uyanıyor napcam ben ya bi akıl verin.doymuyordu mama weriyorum artık doyuyor ama uykusu berbat durumda benim gbi olan warmi nasıl uyucak kızım bi çozumu olan war mi