- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
sağolun kızlar. ınş çabuk gecer.gözlerını açamıyo yavrum ağlıyo ama gözler kapalı.hiç halı yok.hayır anlamadıgım 2 drda baktı nasıl anlamazlar.acaba o zaman yokmuydu ıltıhap.hanı varsa ben durmam şikayet ederım.ama işte bılemıyorum.sonramı nüksettı acaba
çok kotu bır duygu r2 gecedır uyumuyom onu ızlemekten.hırıltılı ınlıyo kuzum
sağolun kızlar. ınş çabuk gecer.gözlerını açamıyo yavrum ağlıyo ama gözler kapalı.hiç halı yok.hayır anlamadıgım 2 drda baktı nasıl anlamazlar.acaba o zaman yokmuydu ıltıhap.hanı varsa ben durmam şikayet ederım.ama işte bılemıyorum.sonramı nüksettı acaba
Kizlar benim oglum da hasta oldu hiriltisi var bogazlari dolu arada affedersiniz ama balgam cikariyo agzindan.bogazlar dolu pldugundan arada öksürük yapiyo ondan dolayida uyuyamiyor yavrum.keyfi pek yok.ihlamur icirdim sabah.sicak havlu koydum göğsüne. Şimdi zorla uyudu dun gece hic uyumadik ama.burnunada serumlardan kullaniyorum.barmi ki yapacak baska birseyim.antibiyotik kullaniyorum bugun son gün onu kulağı kizarik diye vermisti doktorumz. 10gune tamlayalim dedi.bugun bitiyor şükür o da.
arkadaşlar saçlarınız boyattınızmı.boyalı saç kullananlar .saçımın yarısı başka renk .boyatsammı acep.hala süt sağıp veriyorum ama çok değil ..
Ben bir mahsuru olduğunu düşünmüyorum canım, bence boyatabilirsin, emzirirken de boyatıyorlar zaten, kaldı ki sen bayaa azaltmışsın :) :)
arkadaşlar saçlarınız boyattınızmı.boyalı saç kullananlar .saçımın yarısı başka renk .boyatsammı acep.hala süt sağıp veriyorum ama çok değil ..
sağolun kızlar cevaplarınız ıçın. dun akşamdan berı başladık antıbıyotıge. atesı ıyı sukur. ama henuz halsızlığı gecmedı.uyanınca ağlıyo. mama almıyo kı mamayı çok sverdı bıberonu ıtıyo.azcık emzırdım bırde yogurt verdım 5-6 kaşık. ıhlamur ve ılık suda verdım.uyuyo şimdi
inş gecer bır an once.burun serumunu fazla veremıyorum sanırım versem daha çok açılcak burnu ama oyle çırpınıyo ağlıyokı yarısını verıyom korkudan.dr acıma sık komple dedı ama yapamıyorum babası denedı oda gözune kaçırdı nerdeyse.offf ne kadar zormuş
Canim mama sandalyesi gerekli birşey bence.hem onun kademeli olanlari var yari yatar şeklinde
Olabiliyr bazilari.biz bunlari cok kullanacaz eltim 3 yaşına kadar kullandı. Sonucta ssndalye de kucuk kalıyor boyları rahat edersin bende alacam cok yakin zamda.benimkide durmuyo donusumlu yemek yiyoruz cogu zaman en azindan yanimizda oturuverir.
neyi su ile karıştırcam cnm anlamadım.dr ust solunumda bıraz tıkanıklık olabılır dedı 2 kere hava verdı.burnunu açtılar.evde bolbol serum verın burnuna dedıler. sıvı tuketsın dedıler ama emmıyo mamayıda zorla 5-6 kaşık verıyorum.hep inildiyo kuzum uyurken.buhar makınesı aldık.ne kadar kullancam onu bıle bılmıyorum.
canımmm:):) senin evde bakmayacağı için daha rahat olur belki bilmiyorum ama bir haftadır kayınvalide bizde tılarhanelik olmak üzereyim Allah kayınvalideyle yaşayanlara altlı üstlü oturanlara yanyana oturanlara çocuğuna bakacak olanlara sabır versin :) çocuğa bişey diyorum üzerine alınıyorbunu ben böyle yapmıyorum sende yapma diyorum aynen kafasının dikine gidiyor bugün bunu yedir diyorum akşam gidiyorum yedirmemiş niye yedirmedin diyorum sıra gelmedi diyor. zaten bi süt içiyo çocuk ne sırası gelmedi anlamıorum. çok zor yanii
canım seninkide tam alem ya çok güldüm sırası gelmedi ne demek hakkaten zor ya ne biliyim simdi cocuga bakınca zaten guzel olanaramizi dahada guzellestirebiliriz gibi geliyo Allah kolaylik versin hepimize
Cok gecmis olsun canım benimde oglumun burnu tıkali gibi surekli hiril hiril ses geliyo ama burnundan cekiyorum bisey cikmiyo baska bir belirti yok ama acaba doktora gotursemmi kararsiz kaldim burnu tikali gibi ses cikariyo ara sira
sağolun kızlar cevaplarınız ıçın. dun akşamdan berı başladık antıbıyotıge. atesı ıyı sukur. ama henuz halsızlığı gecmedı.uyanınca ağlıyo. mama almıyo kı mamayı çok sverdı bıberonu ıtıyo.azcık emzırdım bırde yogurt verdım 5-6 kaşık. ıhlamur ve ılık suda verdım.uyuyo şimdi
inş gecer bır an once.burun serumunu fazla veremıyorum sanırım versem daha çok açılcak burnu ama oyle çırpınıyo ağlıyokı yarısını verıyom korkudan.dr acıma sık komple dedı ama yapamıyorum babası denedı oda gözune kaçırdı nerdeyse.offf ne kadar zormuş
memeyı emerken nasıl. ıtıyomu. çok çoçukta oluyo buya.bızde mecbur buhar makınesı aldık.ınş ıyı gelır