2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım burun serumunun sikacagin kadarini şırıngaya cek tek seferde sik ben oyle yapiyorum

ben becerenen dıye babasına yaptırdım o çoçuğun gözune kaçırdı neysekı bruno göz içinde kullnaılan bı ılaç.şırınga varda daha panık olurum sankı
memeyı emıp etrafa bakmaları çok guzel oluyo ya. ben bayılıyom kızımın o halıne.çok tıkanık degılse kullanma bence cnm.sen bılırsın genede

canım nasılsn bebegın nasıl oldu

günaydın kızlar öncelikle bebeklerinize geçmiş olsun diyorum. allah şifa versin
ben size bir şey soracam bebeğime kitap okumaya başlamak istiyorum.ya da böyle kocaman resimleri olan dikkatini çeken kitaplar almak istiyorum. ama ne alacağımı bilmiyorum.bilgilerinizi bekliyorum. bebeğim 6 eylül doğumlu erkek

Slm kizlar. Dun akşam soluğu acilde aldik.oglum hiriltisi vardi dun aksama dogru cok kötü oldu birde hani derler ya türon türon öksürük diye ayni oule oldu atesi de cikti.gittik hava verdiler sonra igne yaptilar.cigerlerine inmemiş şükür. 2saat sonra kendine geldi yavrum açıldı.dokrorumuz nöbetçi degilmisti ama tlf iletisime geçtik yönlendirdi bizi.
birde burnunu temizlemek için bir açıcı aldim.Ama o elle olandan diil bunu anne agziyla cekiyo ama tabj agzina bisey gelmiyo cok iyi birsey tavsiye ederim.aynisini eltim kullaniyor ondan gördüm.

canım nasılsn bebegın nasıl oldu

cnm sagol daha ıyı ama nedense bıberonu almıyo.memeyı alıyo bazen ama sütüm az mamada ıcsın ıstıyorum bıberonu almıyo kaşıklada ıstemıyo.dun bebelacın sütlaçını almıştık onu yedı bıtek.uyanıncada hep ağlıyo.olsun bunada sukur
yasamım sanada gecmış olsun bızde 4 gundur cekıyoruz

kızlar oglumu anestezıle sunnet ettırdım mıletın dedıgı gıbı degılmıs cokkk kolay olduu ve cok az acı cektıkkkk..

kızlar oglumu anestezıle sunnet ettırdım mıletın dedıgı gıbı degılmıs cokkk kolay olduu ve cok az acı cektıkkkk..

Memeyi ara vererek emiyo biraz emiyo dinleniyo etrafa bakiniyo tekrar devam ediyo

Benim kızımda uyanıkken öyle yapıyor ama uykuda güzel emiyor algılama bu dönemde çok açık onun icin sanırım

Kızlar mama sandalyesi bende kullanımı konusunda öneririm bir defa alışınca çok rahat edeceğiz en azından yemek yerken hem oyalanıyor hemde sofraya ve yemeklere alışırlar ben otturunca önüne ne koysam seviniyor

Merhaba. Bu aylarda bebekler herşeyi ağızlarına alıp keşfetmek istedikleri için bence en ideali bezden kitaplar. Bende fisfer price'ın yumuşak kitabı var. Üzerlerinde dokunma duyusu gelişsin diye farklı materyaller koymuşlar. Mesela kuzunun kafasını yumuşak bir kumaştan yapmışlar, elleyince hışır hışır ses çıkartan parçalar koymuşlar. Siz hem hayvanları tanıtmış olursunuz hem de dokunma duyusunu geliştirmiş olursunuz. Üstelik ağzına alırsa bir zararı da yok. Mesela üzerinde kuş resmi var diyelim; bak bu kuş, elle,tüyleri ne kadar yumuşak diye konuşabilirsiniz. Bu daha faydalı olur bebek için... Ama bir ay sonra yine fisher price'ın masalcı tırtıl'ını alabilirsiniz

Maşallah geçmiş olsun arkadaşım, bizde önümzdeki günlerde yaptırcaz inş ama lokal mi genel mi yaptırsak diye kararsızım, çok ağlarmı lokalde acaba diyorum ama bi yandan da genel anestezi olunca da sonrasında vücuttan atabilirmi kendine gelebilirmi korkuyorm bilemedim??

Canım cok uzuyosun kendini bebek bunlartabiki hastalanacaklar daha buyume sureclerinde kimbilir kakac defa bebislerimiz boyle hasta olacak Allah im dermansiz dert vermesin inşallah

kesinlikle katılıyorum arkadaşım sibelim üzülme...ınsan bebeğine kıyamıyor ama dua et bol bol .olacaksa oluyor kendini üzme ..iyileşir bugünler geçer.

çok şukur duzelıyoruz kızlar bıde oksurugu gecse kuzumun.
bu arada ben rofle yaptırdım sıkıntı olmaz bence

yaaa.röfle falan yaptırdın mı ben de boyatıyım bari

Benim saçlarım çok erken beyazladı..hele hele oğluşum için verdiğimiz mücadele sırasındaki 3 yılda..röfleliydi saçlarım dr. Hamileyken permadan röfleden uzak durcaksın dedi o zamandan beri boyatmıyorum saçlarımı..şimdi de kestirdim röfleli kısım tamamen gitti..yanlarda beyazlarım gözüküyo ama en azından işe başlayana kadar boyatmak istemiyorum süte geçer bebeğime zararıolur diye..son 3,5 ayımız zaten biraz daha beklicem

gelıyo gelıo cnm amelyattan cıkarken AGlarken cıktı yataga getırdıler aldım ayagıma salladm on dakıka agladı sonra uyudu. uyandı emzırdım azcık kustu sonra altını baglamadım cıkıs yapana kadar. ewe gelınce yıne actım. ozele o kadr para okcektık nerdeyse korktuyduk ama korktumuz kadr yokmus cesaretlı ol kardesım devlet onca cocu sunnet yapıo allaha sukur cokta memnunum

Kaca aldin kitabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…