Canım burun serumunun sikacagin kadarini şırıngaya cek tek seferde sik ben oyle yapiyorum
ben becerenen dıye babasına yaptırdım o çoçuğun gözune kaçırdıneysekı bruno göz içinde kullnaılan bı ılaç.şırınga varda daha panık olurum sankı
memeyı emıp etrafa bakmaları çok guzel oluyo ya. ben bayılıyom kızımın o halıne.çok tıkanık degılse kullanma bence cnm.sen bılırsın genede
canım nasılsn bebegın nasıl oldu
geç miş olsun allah şifalar versin canımkızlar oglumu anestezıle sunnet ettırdım mıletın dedıgı gıbı degılmıs cokkk kolay olduu ve cok az acı cektıkkkk..
kızlar oglumu anestezıle sunnet ettırdım mıletın dedıgı gıbı degılmıs cokkk kolay olduu ve cok az acı cektıkkkk..
Memeyi ara vererek emiyo biraz emiyo dinleniyo etrafa bakiniyo tekrar devam ediyo
kızlar oglumu anestezıle sunnet ettırdım mıletın dedıgı gıbı degılmıs cokkk kolay olduu ve cok az acı cektıkkkk..
günaydın kızlar öncelikle bebeklerinize geçmiş olsun diyorum. allah şifa versin
ben size bir şey soracam bebeğime kitap okumaya başlamak istiyorum.ya da böyle kocaman resimleri olan dikkatini çeken kitaplar almak istiyorum. ama ne alacağımı bilmiyorum.bilgilerinizi bekliyorum. bebeğim 6 eylül doğumlu erkek
Canım cok uzuyosun kendini bebek bunlartabiki hastalanacaklar daha buyume sureclerinde kimbilir kakac defa bebislerimiz boyle hasta olacak Allah im dermansiz dert vermesin inşallah
yaaa.röfle falan yaptırdın mı ben de boyatıyım bari
Maşallah geçmiş olsun arkadaşım, bizde önümzdeki günlerde yaptırcaz inş ama lokal mi genel mi yaptırsak diye kararsızım, çok ağlarmı lokalde acaba diyorum ama bi yandan da genel anestezi olunca da sonrasında vücuttan atabilirmi kendine gelebilirmi korkuyorm bilemedim??
Merhaba. Bu aylarda bebekler herşeyi ağızlarına alıp keşfetmek istedikleri için bence en ideali bezden kitaplar. Bende fisfer price'ın yumuşak kitabı var. Üzerlerinde dokunma duyusu gelişsin diye farklı materyaller koymuşlar. Mesela kuzunun kafasını yumuşak bir kumaştan yapmışlar, elleyince hışır hışır ses çıkartan parçalar koymuşlar. Siz hem hayvanları tanıtmış olursunuz hem de dokunma duyusunu geliştirmiş olursunuz. Üstelik ağzına alırsa bir zararı da yok. Mesela üzerinde kuş resmi var diyelim; bak bu kuş, elle,tüyleri ne kadar yumuşak diye konuşabilirsiniz. Bu daha faydalı olur bebek için... Ama bir ay sonra yine fisher price'ın masalcı tırtıl'ını alabilirsiniz
Canım yanlış hatırlamıyorsam 18 tl idiKaca aldin kitabi