ilk bebeğim 7 aylık filandı sürekli yerde emekliyordu ve beni dik tutun diye çıldırıyordu iş yapamıyordum akşamı eşim iş çıkışı düzgün kaliteli bi mağaza bulamamış ucuz bi örümcek alıp gelmişti içine koyduk hanfendi bayıldı başta adım atmadı tabi ama iş yaparken çok faydalı oldu şuan ufaklar kızım 5.5 aylık düşünmüyorum ama 7 ay civarı alıcam hiçte sorunu olmadı kardeşide umarım ablası gibi olur 10 aylıkken yürüdü
ben uzmanların görüşünü dikkate alıyorum bebeğimi büyütürken her şeyi araştırıp yapmak istiyorum zaten birçok anne kullanıyor ama ben özellikle ortopediste sordum bir bebekte bile zararı görülmüşse ben kullanmam herkesin kendi tercihi
Kizlar oglumu ayagimda sallamaya basladim.var mi aramizda sallayan.onda bile zor uyuyor.evde besik tarzi yatağı var kayrolasi da sallaniyor onlarda rahat uyuyor ama baska bir yere gittigimizde uyutmasi zor oluyor. Kaynanama geldik bu aksam ayagimda uyutuyorum ne yapayim uyumuyor baska türlü.
Maşallah 2.dişinize. Biz de daha tık yok. 1,5 aydır eller sürekli ağızda salyalı yerleri baya aşağıda olsa da dişlerin yeri belli.
Ben de çok korkuyorum bu tip kazalardan, emeklemeye yürümeye başladığında ne yapıcam bilmiyorum.
ay kıyamam ya benımde ençok korktugum konu.ALLAH beterınden korusun
kızlar benım kız gcelerı yarım saatte bır uyanmaya basladı delırcem
Resmini ekleneye calistim ama oldu mu bilmiorum
Kizlar oglumu ayagimda sallamaya basladim.var mi aramizda sallayan.onda bile zor uyuyor.evde besik tarzi yatağı var kayrolasi da sallaniyor onlarda rahat uyuyor ama baska bir yere gittigimizde uyutmasi zor oluyor. Kaynanama geldik bu aksam ayagimda uyutuyorum ne yapayim uyumuyor baska türlü.
Ikea mama sandalyesini tek geçerim canım hem küçük hem de çok rahat etti benim kuzum.bunlar çok yer kaplıyor birde bebek oyun oynatarak yemek yemeye alışıyor mama sandalyesi amacından çıkıyor oyun sandalyesi oluyor. Ikea antilop mama sandalyesi bir araştır istersen.
bende arada kendi uyur arada sallarım çokta uygulamadık emzikle uyur ama bilir zorlanıyosan alıştır ilerde sorun olur ilk kızımı 9 ay elde hamakta salldım ayağa alıştı rahatlıktı sonrada kendi kendine yatağına girdi uyur
Kızlar bebeğim grip oldu burnu tıkalı öksürüyor 15-20 gün önce bronsiolit olmuştu istemeye istemeye antibiyotik kullandık geçti şimdi de grip ateş falan yok doktora da gittik burun spreyi öksürük şurubu serum fizyolojik verdi kendim otri bebe de kullanıyorum ama burnu hiç açılmıyor tekrar bronsiolite çevirecek diye Ödüm kopuyor onu zor nefes alırken görmek beni mahvediyor iki gözüm iki Çeşme nolur etkili bir çözümü olan varsa yardım etsin dayanamıyorum artık:'(
Önceleri biz yemek yerken anakucağında bizi seyrederdi, son 1 haftadır kucak istiyor elleri uzatıp mmmmm diye ses çıkararak beni alın diyor resmen. Kucağa alıncaka elleri sürekli masada örtüyü çekiştiriyor, tabaklara uzanıyor :) Galiba bizim de almamız gerekecek.
Ben sallamayı denedim de çok başarılı olamadım şu ana kadar sadece 2 kere uyudu. Memede emerek uyuyor şu anda. Bazen zor oluyor, yerine yatırırken uyanınca bazen pişpişliyorum uyuyor bazen tekrar uyutmaya çalışıyorum tabi tekrar emzirerek. Kucağımda da salladım öyle de uyumadı. Bir uyutma şekli bulmam lazım da nasıl olacak bilmiyorum ben de. Emzik de almıyor, belki öyle daha kolay olacak, ilk bir ay aldı sonra bıraktı.
merhaba hanımlar benimde 6 eylül doğumlu bir oğlum var.doğum yaptığımdan beri sizi takip ediyorum.telefondan takip ettiğim için yazamamıştım.şimdi işe başladım.kaydolup yazma fırsatı buldum.
size minnettarım nedeni ise bir ara bebeğim anne sütünü istemedi biberona alıştı ben ne yapacağımı şaşırmıştım.sizin emdikçe gelen biberon tavsiyenizi okudum hemen aldım allah sizden razı olsun.
son günlerde sizi takip edemedim bebeğini örümceğe oturtan var mı benim bebeğim oturmak istiyor ama daha tam oturamıyor alsam mı
canım selam hoşgeldinn :):) doktora soramadığımız birçok soruyu burdan birbirimizden doğru yada yanlış tecrübelerimizle cevaplıyoruz :) bana sorarsan örümcek için henüz çok erken bebeğin desteksiz oturuyomu şuanda . benim kızım oturuyo ama ben hala endişeliyim oturtmamaya çalışıyorum kendisi oturuyor yapacak bişeyim kalmıyor. bide seninki erkek örümcek erkek bebeklerin testislerine zarar verebiliyomuş sıkıştırdığı için
slm kızlar bugun kontrolumuz vardı. kızlar bızım dişimiz çıkmışda haberimiz yokmuşdr gösterdı çok mınık annemler bıle anlamamışlardı.huysuzlugun sebebı buymuş demekkı