kızlar bu kan damlası giysilerden çıkıyormu.
dün bebeğime verdiğimde yeleğine damladı
ağzını yüzünü iyice sildim ama ben mutfağa gidip gelene kadar yeleğini yakalayıp azğına sokmuş emiyordu :))))
çaput yalamayı çok seviyordaaa
bende oğlumu emziriyorum sadece ama 1 haftadır tadımlık bişeyler veriyorum. 6. aya kadar tadımlık devam edeceğim. ona uygun olandan. muz tattırdım, elma dilimi verdim eline irice, elma suyu verdim 1-2çay kaşığı kadar ve geçen akşam yoğurt çorbası verdim 4-5 çay kaşığı kadar çokta güzel yedi maşallah. artık biz yemek yerken ağzımıza bakıyor, sofrada ekmeği tutup ağzına götürdü bu sabah insan ona vermeyince kendini kötü hissediyorKızlar benim kızım üç gün sonra 5i bitirip 6. Ayina girecek sofrada eline bisey vermeyince ağlıyor aranizda 5.ayi bitince ek gıdaya geçen var mı bu arada anne sütüyle besleniyor kızım
canım benim oğlumda yan dönüyor sırt üstüne geri dönüyor. 1-2 kez yüzüstüyken sırt üstüne döndü daha tam dönmüyor diyebilirim.kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı. benim kızım sağ yanına dönüyor sol yanınada dönüyor sonra geri sırt üstü dönüyor.
sizin bebekleriniz tamamn yüzüstü dönebiliyormu tek başına bu birrrrrrrrrrrrrrrr
ikinciiiiiii olarak bebekleriniz oturuyor mu ben daha oturtmaya başlamadım. kucağımdayken, azıcık oturur gibi yapıyorum ana kucağında ve pusetteykende yarım oturuyor
bakalım olmuş mu??tatlım arkadaşın bili uzunca anlatmıştı burada bende ona bakarak yaptım. http://lilypie.com/ bu adrese girdik. bebek ve çocuk doğum gününü seçtik. (sayfayı türkçeye çevir seçeneği sundu google ondan yardım aldım:) bebek yazan kısmı seçtim. iki seçenek geliyor facede vs kullanmak için forum da kullanmak için forum olanı seçtim. bizde çıkan resimler çıkıyor onlardan birini seçiyorsun ilerliyorsun. bebeğinin temsili resmini seçiyorsun. sonra doğum tarihini girdim. altta linkler döküldü for website içinden image url yi seçtim. aşağıda link çıktı onu kopyala dedim. sonra burada ki profilimden çizelge kısmını buldum oraya yapıştırdım. ama profildemi hangi seçenekte unuttum
kan damlasını gectim ben meyve lekelerini bile cıkaramıyorum butun giysileri rezil oldu ne kadar onluk kullansamda yedirirken eli kolu hic durmadıgı ıcın ustune doküluyo bunun için formul ureten varsa aranızda oğrenmek ısterim
kızlar bu kan damlası giysilerden çıkıyormu.
dün bebeğime verdiğimde yeleğine damladı
ağzını yüzünü iyice sildim ama ben mutfağa gidip gelene kadar yeleğini yakalayıp azğına sokmuş emiyordu :))))
çaput yalamayı çok seviyordaaa
kızlar bu arada birkaç gün önce bir ortopediste sordum yürüteci öneriyor musunuz diye çocukları kendi haline bırakın zamanı gelince kendi yürüsün ayaklarının üstüne bastırmayın bile dedi ben merak ediyordum yürüteç kullanımını sordum sizinle de paylaşmak istedim
Kızlar oğluşum bugün sünnet oldu teyzeleri..çok cesurdu sadece iğne vurulurken ağladı sonra sustu doktorumuz bile maaşallah dedi..şimdi uyuyo kuzucuğum Allahım onları bize bağışlasınnn..
kan damlasını gectim ben meyve lekelerini bile cıkaramıyorum butun giysileri rezil oldu ne kadar onluk kullansamda yedirirken eli kolu hic durmadıgı ıcın ustune doküluyo bunun için formul ureten varsa aranızda oğrenmek ısterim
Kızlar oğluşum bugün sünnet oldu teyzeleri..çok cesurdu sadece iğne vurulurken ağladı sonra sustu doktorumuz bile maaşallah dedi..şimdi uyuyo kuzucuğum Allahım onları bize bağışlasınnn..
kızlar bebekleriniz dönmeye başladımı. benim kızım sağ yanına dönüyor sol yanınada dönüyor sonra geri sırt üstü dönüyor.
sizin bebekleriniz tamamn yüzüstü dönebiliyormu tek başına bu birrrrrrrrrrrrrrrr
ikinciiiiiii olarak bebekleriniz oturuyor mu ben daha oturtmaya başlamadım. kucağımdayken, azıcık oturur gibi yapıyorum ana kucağında ve pusetteykende yarım oturuyor
bakalım olmuş mu??
teşekkürler canım yapmışız:)
benim Oğlum sağa tam dönüyor bugün yüzüstü vaziyetten sırt üstüne kendisi döndü topaç gibi yuvarlanmaya başladı :) ben mama sandalyesinde oturtuyorum hatta ayaklarının üstüne basmaya başladı Bence artık kocaman çocuk oldular :) oturup baksınlar etrafa geçen ay doktorumuz da oturabilir demişti.
Ben oyun halisi aldim onunla oyalaniyor arada istemesemde yurutece birakiyom.kizimi kucagima aliyom kitabi oyle okuyorum arada kitaba el atıyorgunduzleri arada çizgi film aciyorum. 4 5 sayfa okusamda yetiyor annelik sanati nin yerine ilk olarak çocukluk sırrı kitabini onerebilirim çünkü adem beyin bakış açısı ni daha iyi anlyabilirsiniz.ben annelik sanati kitabinin yarisina kadar okurkn vazgecsem annelikten olur mu diye çok düşündüm malesef ilk kitap olarak biraz zor gelebilir. Ben ilk olarak adem beyin cocuklarda mahremiyet egitimi labirent adli kitabini okumustum. O anlatim şekline hayran kalmistim.