kızlar dün kortrole gittik 8 kilo 65 cm olmuşuz .ela doktoru görünce cığlığı bastı yavrumm galiba hastayken çok ağlatmışlardı ondan korktu . kontrol boyunca ağladı. ikinci doz rotavirüs aşımızı yaptırdık. ek gıda konusunda bu ay sadece cam rendede meyve rendeleyip suyunu kaşıkla içiricekmişiz . yavaş yavaş içine posalarındanda koyucakmışız ama birden hemen değil bir iki hafta sonra . daha sonra sebze haşlıcakmışız havuç ilk önce daha sonra içine kabak koyabilirsiniz dedi . daha çok kış sebzelerinden. siz yoğurt veriyosunuz yoğurt kesinlikle 6 . ayı dolunca dedi. gaz yaparmış çünkü. hatta baktı benim kız oturabiliyo aslında geçebilirsiniz dedi ama gaz yapar rahatsız olur dedi 6. ayı bekleyelim dedi. bu arada meyve suyunu biberonla vermeyin sakın. bide ben işe giderken 350 cc süt bırakabliyorum ama kızım artık doymuyo onunla isterseniz 1 öğün mama verebilirsiniz dedi aptamil 1 numaradan .şimdilik bu kadar
bide yazmayı unutmuşum mesela bir parça elmayı fileler varya bebekler için nun içine koyup eline ver dedi