ya kızlar bırşey soraağım. bebeklerınızı gunduzleriı nasıl uyutuyorsunuz. ben mecbur ayağımda sallıyorum aama fena alıştı galıba ayagımdan ındırınce uyanıverıyo sınır oluyorum butun işlerım duruyo.hıç alıştırmak ıstemedım ayakta sallamaya ama anneme gıttıkce annem uyutamadıkça salladı mecbur kaldım bende yaptım.şimdide ayaktan ındırınce uyanıyo.işlerım kalıyo.sizin evlerınız ne durumda.ev işlerını görebılıyor musunuz. ben mutfagı bıle akşam eşim kızıma bakınca onarıyorum sılıp supuruyorum düsünün
Canım aynı durumdayız..hatta bunları yazarken bile benim sıpa ayağımda..indirince uyanıyo ya da en fazla yarım saat uyuyo bu sefer de huzursuz oluyo..ben de hiç istememiştim ama çok gaz sıkıntısı çektiğimiz için mecbur kaldım..sallamaktan da öte benim sıpa ayağımda dursa bile yarım saatte uyanıyo sallamaya devam edersem 2saat uyuyo ben de o yüzen bu aralar kesintisiz uyumayı öğrensin diye üstüne gitmiyorum..işlerimiz h.sonları yapıyorum..uyanıkken anakucağında mutfağa götürüyorum..yoksa iş miş hak getire..