ya kızlar bırşey soraağım. bebeklerınızı gunduzleriı nasıl uyutuyorsunuz. ben mecbur ayağımda sallıyorum aama fena alıştı galıba ayagımdan ındırınce uyanıverıyo sınır oluyorum butun işlerım duruyo.hıç alıştırmak ıstemedım ayakta sallamaya ama anneme gıttıkce annem uyutamadıkça salladı mecbur kaldım bende yaptım.şimdide ayaktan ındırınce uyanıyo.işlerım kalıyo.sizin evlerınız ne durumda.ev işlerını görebılıyor musunuz. ben mutfagı bıle akşam eşim kızıma bakınca onarıyorum sılıp supuruyorum düsünün
Canım aynı durumdayız..hatta bunları yazarken bile benim sıpa ayağımda..indirince uyanıyo ya da en fazla yarım saat uyuyo bu sefer de huzursuz oluyo..ben de hiç istememiştim ama çok gaz sıkıntısı çektiğimiz için mecbur kaldım..sallamaktan da öte benim sıpa ayağımda dursa bile yarım saatte uyanıyo sallamaya devam edersem 2saat uyuyo ben de o yüzen bu aralar kesintisiz uyumayı öğrensin diye üstüne gitmiyorum..işlerimiz h.sonları yapıyorum..uyanıkken anakucağında mutfağa götürüyorum..yoksa iş miş hak getire..
Kizlar kocaniz bisey demiyorsa karninizi doyuracak yemek yapin yeter bugunler geri gelmeyecek. Bebeklik halleri bi baska ya..çok zor ya halımız.uyanıkkende ılle benı yanında ıstıyo bende mecbur anakucagında goturuyorum mutfaga senın gbı.bu seferde ordan ınmek ıçın dıretıyo sıpa.evde her yer her yerde
çok zor ya halımız.uyanıkkende ılle benı yanında ıstıyo bende mecbur anakucagında goturuyorum mutfaga senın gbı.bu seferde ordan ınmek ıçın dıretıyo sıpa.evde her yer her yerde
Kizlar kocaniz bisey demiyorsa karninizi doyuracak yemek yapin yeter bugunler geri gelmeyecek. Bebeklik halleri bi baska ya..
Merhaba kizlar kac numara bez kullaniyorsuniz. Ben prima 3 kullaniyorum ama sanki bacaklarini sikiyor gibi 4 denedim o da buyuk gibi geldi. Altinda toplandi biraz. Bilemedim ne yapsam?
bebeğim emerken başlıyor terlemeye. emerken uyuyor yatırıyorum yastığı ıpıslak oluyor :)))))))Kızlar bebeklerinizi uyuturken çok terliyorlarmı ? Yerine götürmek için yastığından aldığım da yastık hep ıslak oluyor. Aynını yaşayan varmı
ya kızlar bırşey soraağım. bebeklerınızı gunduzleriı nasıl uyutuyorsunuz. ben mecbur ayağımda sallıyorum aama fena alıştı galıba ayagımdan ındırınce uyanıverıyo sınır oluyorum butun işlerım duruyo.hıç alıştırmak ıstemedım ayakta sallamaya ama anneme gıttıkce annem uyutamadıkça salladı mecbur kaldım bende yaptım.şimdide ayaktan ındırınce uyanıyo.işlerım kalıyo.sizin evlerınız ne durumda.ev işlerını görebılıyor musunuz. ben mutfagı bıle akşam eşim kızıma bakınca onarıyorum sılıp supuruyorum düsünün
arkadaşlar bebeklerinizi nekadar sıklıkta yıkıyorsunuz.ben hafta bir yıkıyorum açıkçası korkuyorum hasta olacak diye .ama arada banyoda elini yüzünü yıkıyorum.burnundaki pislikler için sh burun damlası kullanıyorum
Kızlar son kontrolde bebegmin doymadigni anladık kuzum kılo almamisti ve hergun agliyodu susturamıyodum nasil karnini doyurduk kuzucuk gulmeye oynamaya uyumaya başladi.bi sorum olcak benm gbi meywe yogurda gecen anneler bebege mamada weriyormusunuz we bebışiniz günde kac kere meme emiyor.birde yogurdu keçi sutuyle mi yapiyorsunuz
Kızlar son kontrolde bebegmin doymadigni anladık kuzum kılo almamisti ve hergun agliyodu susturamıyodum nasil karnini doyurduk kuzucuk gulmeye oynamaya uyumaya başladi.bi sorum olcak benm gbi meywe yogurda gecen anneler bebege mamada weriyormusunuz we bebışiniz günde kac kere meme emiyor.birde yogurdu keçi sutuyle mi yapiyorsunuz
benim sütüm yetmedigi için mamaya geçtim mandalina suyu portakal suyu veriyorum yogurda bu hafta geçmeyi planlıyorum bakalım
gaz yapıyormu mandalina ve portakal
ben 3 yada 4 çay kaşıgı veriyorum zaten yeni yeni geçtim günlük arttıracam gaz sorunumuz yok şükür :82: canım sen geçtinmi ek gıdaya
bebek bakımı çok zor kızlar ya resmen kamburlaştım önünde şuanda ablasıyla yatakta keyif yapıyor canım kızım benim küçük anne buarada ablası 12 yaşında