2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aynı durumdayız..hatta bunları yazarken bile benim sıpa ayağımda..indirince uyanıyo ya da en fazla yarım saat uyuyo bu sefer de huzursuz oluyo..ben de hiç istememiştim ama çok gaz sıkıntısı çektiğimiz için mecbur kaldım..sallamaktan da öte benim sıpa ayağımda dursa bile yarım saatte uyanıyo sallamaya devam edersem 2saat uyuyo ben de o yüzen bu aralar kesintisiz uyumayı öğrensin diye üstüne gitmiyorum..işlerimiz h.sonları yapıyorum..uyanıkken anakucağında mutfağa götürüyorum..yoksa iş miş hak getire..

çok zor ya halımız.uyanıkkende ılle benı yanında ıstıyo bende mecbur anakucagında goturuyorum mutfaga senın gbı.bu seferde ordan ınmek ıçın dıretıyo sıpa.evde her yer her yerde

çok zor ya halımız.uyanıkkende ılle benı yanında ıstıyo bende mecbur anakucagında goturuyorum mutfaga senın gbı.bu seferde ordan ınmek ıçın dıretıyo sıpa.evde her yer her yerde
Kizlar kocaniz bisey demiyorsa karninizi doyuracak yemek yapin yeter bugunler geri gelmeyecek. Bebeklik halleri bi baska ya..

Aynen canım..benimki anakucağından kendini aşağı sıyırıp halının üstüne yatmayı bile becerdi sonunda..bunları yazarken bile yarım saat uyudu uyandı bakındı salladım şimdi tekrar uyudu..suyum yiyeceğim yanımda ayyy nolcek bu halimizzzz

Kizlar kocaniz bisey demiyorsa karninizi doyuracak yemek yapin yeter bugunler geri gelmeyecek. Bebeklik halleri bi baska ya..

Valla benimkinin diyecek durumu yok her şey ortada h.sonları görüyo halimiasıl işe başlayana kadar devam ederse bu durum babaannemiz ne yapar bilmem..bide bana söyleniyodu sen ayağımda sallamam demiştin noldu ben sana sallanacak demiştim diye..buyursun bol bol sallasın

Bende sizin gibiyim ben alıştırmamıştım babam geldi bu çocuk anakucağına sığmıyo dedi zorla ayakta sallamaya alıştırdı Gitti şimdi de ayagimdan inmiyo işler kalıyo hafta sonu yapıyorum

esım bırsey demez dıyemezkı zaten hakkı yok. butun gun bebege bak kolay mı.hersey erkege kolay.sadece sevıyolar
bende bazen kızım ayagımda yemek yıyorum
bırde bugunlerde gece saat başı uyanır oldu kızım ya

Merhaba kizlar kac numara bez kullaniyorsuniz. Ben prima 3 kullaniyorum ama sanki bacaklarini sikiyor gibi 4 denedim o da buyuk gibi geldi. Altinda toplandi biraz. Bilemedim ne yapsam?

canım senin gibiyim 3 numara sıkıyor 4 numara büyük ama ben 4 numaraya geçtim beş gün önce.
3 numara sıkmasının dışında bebeğimin her kakası belinden çıkıyordu son bir hafta. 4 numarada böyle bir problem yaşamıyorum. 3 numaralı paketimden 40 a yakın bez kaldı dün gece 3 numarayı sardım bitsin diye. sabah bebeğimin bacaklarının kızarmış olduğunu görünce çok üzüldüm. kullanmayacağım 3 numarayı gerçekten çok sıkıyor yazık bebişlere (

Kızlar bebeklerinizi uyuturken çok terliyorlarmı ? Yerine götürmek için yastığından aldığım da yastık hep ıslak oluyor. Aynını yaşayan varmı
bebeğim emerken başlıyor terlemeye. emerken uyuyor yatırıyorum yastığı ıpıslak oluyor :)))))))
gece 2-3 gibi kalkıp emziriyorum yatırmadan önce yastığını ters çeviriyorum. sabah 6 gibi yine emziriyorum yastığını tekrar ters çeviriyorum. gündüzde hep peteğin üstünde kurusun diye :)))

benim bebeğimin ayakları çok terliyor saat başı çorabını değiştiriyorum. böyle olan varmı bu durumu yaşayan ??????????

gündüzleri memede uyuyordu yatırıyordum. 1 haftadır huy değiştirdi. uykusu geldiğinde çok mızmız oluyor bağırıyor çağırıyor
ağzına emzik verip ana kucağında hızlı hızlı sallıyorum hemen uyuyor.
bebeğim 3-4 kerede ayağımda salladım. çok uykusu varsa hemen uyudu. ama uykusu yoksa uyutmak için denemiştim kesinlikle uyumuyor

canım benım bebeğim yatağını çok seviyor park beşik.orda sallıyorum yorgana sarılarak uyuyor..ben de o uyuyunca ewde koştur koştur temizlik yemek yapıyorum..ama sürekli ev topluyorum.birde halılarım suggy hay almaz olaydım onları çırp fırçala mahvoluyorum. işe başlayım hemen değiştireceğim.benim eşim çok yoğun çalışıyor farklı bir işi war çok bakamıyor.

arkadaşlar bebeklerinizi nekadar sıklıkta yıkıyorsunuz.ben hafta bir yıkıyorum açıkçası korkuyorum hasta olacak diye .ama arada banyoda elini yüzünü yıkıyorum.burnundaki pislikler için sh burun damlası kullanıyorum

ben 5 günde bir yıkıyorum canım ama kıyafetlerini degiştiriyorum boynu koltuk altı elleri ve yüzünü siliyorum agız bezini sıcak suyla yıkıyorum ama üşümesin diye

Kızlar son kontrolde bebegmin doymadigni anladık kuzum kılo almamisti ve hergun agliyodu susturamıyodum nasil karnini doyurduk kuzucuk gulmeye oynamaya uyumaya başladi.bi sorum olcak benm gbi meywe yogurda gecen anneler bebege mamada weriyormusunuz we bebışiniz günde kac kere meme emiyor.birde yogurdu keçi sutuyle mi yapiyorsunuz

benim sütüm yetmedigi için mamaya geçtim mandalina suyu portakal suyu veriyorum yogurda bu hafta geçmeyi planlıyorum bakalım

kızlar ben kızıma suyu biberonda veriyorum kana kana içiyor çay kaşıgında anlamıyordum azmı veriyorum yada çokmu ama kendisi doydugunda diliyle dışarı itiyor kaşıkla veren anneler deneyin daha rahat oluyo

canım geçmiş olsun bende sizinn gibi yeni doğunca aç bırakmışım çocuğumu doymamış .bende aynen sizin gibi mama anne sütü ek gıda VERİYORUM.BUGUN İLK KEZ YOGURT YAPTIM KEÇİ SÜTÜtüyle tuttu.ben emzirmiyorum ama kendi sütümü günde 300 cc sütü veriyorum

bebek bakımı çok zor kızlar ya resmen kamburlaştım önünde şuanda ablasıyla yatakta keyif yapıyor canım kızım benim küçük anne buarada ablası 12 yaşında

ben 3 yada 4 çay kaşıgı veriyorum zaten yeni yeni geçtim günlük arttıracam gaz sorunumuz yok şükür :82: canım sen geçtinmi ek gıdaya

geçtim ewet elma armut suyu patates havuç çorbası tarhana çorbası ve yoğurt veriyorum sonrakı zamanlarda bal kabağı vereceğim çok faydalıymış bizimde gaz sorunumuz bitti çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…