İZMİRLİ cnm prensesin odası gelmedimi daha bizede fotografını çekip gösterecektin...merakla bekliyoruz...
Çalışan bayan arkadaşlarım, ne zmn doğum iznine ayrılmayı düşünüyorsunuz?
sabah sabah okuyunca gözüm gönlüm açıldı sağolasınnn,,,ne yediniz gece bakayımmm
kızlar merak ettiğim bir konu daha var,bebeğinizin kıyafetlerini ne ile yıkadınız yada yıkayacaksınız....
Merhaba arkadaşlar,bizim de dündü kontrolümüz bebişimizi gördük aslında göremedik yüzünü sakladı göstermedi bi türlü28.haftamdayım kilosu 1070 gr, boyu da 35cm çıktı az gibi geldi ama ne dersiniz??
selam kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı gitiik oğlumuzun kalp atışlarını dinledik güp güpherşey yolunda, kan uyuşmazlığı iğnemizle aşımızı olduk ve bundan sonraki randevumuz 2 hafta sonra, artık 2 haftada bir gideceğiz... bunuda duyunca çok az kalmış gibi geldi finale
sağol canım.. tetanoz aşısı hastaneye gittim canım..a.s canım , maşallah oğluşuna o kalp atışlarını yerim ben annesi
ne aşısı vuruldun canım sağlık ocağına mı gittin yoksa hastaneye mi ?
peki bu uni yenidoğanı ne kadar süre kullanıyoruz.yani sonradan değiştircek miyiz?ona göre kaç paket almak lazım? kusura bakmayın ilk hamilelik ve etrafımda hiç bebişi olan olmadı tecrübe edinemedim. ondan soruyorum.
slm arkadaşlar bugün kontrolüm vardı
kilo 1.300gr
boy 36cm
dedi doktorumuz.aynı haftalarda olan arkadaşların değerleri kaç acaba
ooy maşallah maşallah bebişine :) sen bizden bayaa öndesin senin bebek ağustos sonunu bulur o zman :)))ben 29+1 de gittim ultrasona göre 30+3 çıktı 1576 gr 39 cm
Merhaba arkadaşlar,bizim de dündü kontrolümüz bebişimizi gördük aslında göremedik yüzünü sakladı göstermedi bi türlü28.haftamdayım kilosu 1070 gr, boyu da 35cm çıktı az gibi geldi ama ne dersiniz??
Kızlar bişey sorucam size. Şimdi ben özel okulda öğretmenim. Bu sene sözleşmemi 10 aylık imzalamıştım,yani 30 haziran itibarıyla sözleşmem bitiyor. Yeni sözleşme eylülde başlayacak. Benim rapor işi bu durumda nasıl oluyor. Doktor 5 temmuz gibi sana rapor vericem ama zaten o tarihlerde iki ay boyunca bir yerde çalışmıyor görünüyorum. Ne yapmam gerekiyor,yardım eder misiniz?
kızlar göğüs kalkanı alacak mısınız kararsız kaldım ne yapsam:44:
kizlar iyigeceler benim ciok onemli bi sorum var bu bir.kacgundur.babamin hastaligindan dolayi cok uzuldum bebegim hep hareket halinde ve surtunme gibi donme hareketleri yaptikca icim bi garip oluo herhangi bi sancim yok ama.bi gsrplik var sanki erken dogum icin gobeginize elinjzi koyun avucunuzun icinde uterus toplaniyorsa kasilma baslamistir.dio .nedir bu kasilma sdenen sey ben elimi koyuyorum bebegim heryerde eoimin altinada gelio ne oldugunu nasil oldugunu bilen varsa yardim edin
O kasılma olayını bende anlamadım. Bazen bebeğim karnımın ortasına doğru dayanıyor. Yani ben onu bebeğim sanıyorum,kasılma mı ki?
ya bende anlamadim her sene hamilekaliomusuz gibi garip terimler anlasilmiyor yada o cok farkli bir kasilma olayi herhalde bilen varsa yardimci olsun artik doktor randevusu gelene kadar.icimde oyle bir geziniyorki surtunuo karnimin disaridan dalga dalga oldugunu gorebilirsin tuvaletim varmis hisside yaratiyor bu bi kac gundur garip gelince olanlar.merak ettim