ya bende anlamadim her sene hamilekaliomusuz gibi garip terimler anlasilmiyor yada o cok farkli bir kasilma olayi herhalde bilen varsa yardimci olsun artik doktor randevusu gelene kadar.icimde oyle bir geziniyorki surtunuo karnimin disaridan dalga dalga oldugunu gorebilirsin tuvaletim varmis hisside yaratiyor bu bi kac gundur garip gelince olanlar.merak ettim
kızlar bebişlerimiz kısmetse doğarsa hani kulağına ezan ve ismi okunuyor ya onun icin düşündgünüz özel bi insan varmı yada illa dedelerden birimi okuması şart bu konuda ne düşünüyrsnz
Arkadaşlar göğüs uçları için krem kullanmaya başladınız mı? Ben de önümüzdeki ay artık başlamayı düşünüyorum ama ne kullanıcam bilemedim
kızlar merak ettiğim bir konu daha var,bebeğinizin kıyafetlerini ne ile yıkadınız yada yıkayacaksınız....
Kayınvalidem elde sabunla yıkarız diyor...bende acaba sabun tozu alıp makina da mı yıkasak diyorum...ama bu defa makinada çok hırpalansın istemiyorum...Makinenin aletleriyle temas etsin istemiyorum..
Elde yıkarsak ne ile nasıl yıkarız ki?
ya bende anlamadim her sene hamilekaliomusuz gibi garip terimler anlasilmiyor yada o cok farkli bir kasilma olayi herhalde bilen varsa yardimci olsun artik doktor randevusu gelene kadar.icimde oyle bir geziniyorki surtunuo karnimin disaridan dalga dalga oldugunu gorebilirsin tuvaletim varmis hisside yaratiyor bu bi kac gundur garip gelince olanlar.merak ettim
canım benim erken doğum riskim var o nedenle şimdiden yıkayıp hazırlıyorum her şeyi.eğer sana yardım edecek birisi varsa daha geç yapabilirsin ama iş her türlü sana kalacaksa daha çok ağırlaşmadan sıcaklar iyice bastırmadan hallet derim...
nasıl içine sinecekse öyle yap canım.bu arada ben dalan roxyi süpermarketten aldım her yerde bulabilirsin...
demek senin de erken doğum riskin var.bende de aynı durum var maalesef.hatta 36 ya gelebilirsek direk alıcam dedi doktor.düşün 36 ya bile gelemeyebiliriz...riskin varsa elini çabuk tut canım doğum çantanı falan hazırla.ben yıkadım her şeyi bi çantaya koyması kaldı onu da bu hafta hallederim diye düşünüyorum ama bakalım kısmet...
bende uni yenidoğan aldım 6 paket.biraz abartı oldu galiba ama indirim çekim vardı o yüzden fazla aldım bozulcak bişey değil kullanılır.3 lü paketini 10 liraya aldım yanlış hatırlamıyosam
günaydın güzel anneler ve minikleri...........
günaydın :) hava ne kdr sıcak ya rabbim yardım etsin bize
aslında tam olarak şişlik değil
karının biyerde toplanıyor ve sertleşiyor, için bi tuhaf oluyor
bi şimdi bastır karnına parmağınla içine çöker
ama o zaman sem sert oluyor
20. haftamda yorulmama, mesanemin dolu olmasına bağlı olarak 3-4 kere oluyordu günde
doktor normal demişti, halada günde en az 3-4 kez kasılırım
kızımda da sürekli kasılırdım, benimkide bu şekilde sanırım