Çalışan bayan arkadaşlarım, ne zmn doğum iznine ayrılmayı düşünüyorsunuz?
darısı başımıza inşallah..ben de alışverişim ne zaman bitti diyeceğim bakalım
walla mümkün olsa burdan doğuma gideceğim..ne kadar çok çalışırsam bebişim doğduktan sonra o kadar çok onunla kalırım..
kızlar birşey soracağım size...Park yatakların içine nasıl yatak aldınız...
İlk zamanlar yün yada pamuk uygun olmaz diyorlar..yumuşak olmaması lazımmış...biraz sert olacakmış.
Siz hangi marka ve nasıl birşey aldınız?Birde uyku seti aldınız mı?Kenarlarına ne koymayı düşünüyorsunuz?Ben henüz bunlar için karar veremedim?Sizin düşünceleriniz neler?
:) Alışveriş işi bitiyor bana 1.5 gün yetti, girdiğim mağazalarda herşeyi bulabildim. Yani bir zorluğu yok
Bende doğum olmadan biraz dinleneyim kendimi hazırlayayım o zorlu sürece diyorum ama sonrasındada bebişimi minicik bırakıp işe gelmek istemiyorum
ya evet yaa...şu izni 6 aya çıkarsaydılar bari biraz daha kalırdık bebişlerimizle..ama nerdeee...bizi düşünen yok ki..dalga geçer gibi 1 hafta veriyorlar..onu da ekime belki..aklıma geldikçe sinirden patlıyorum..
bende malesef son 3 haftaya kadar çalışıcam,vala şimdiden zor geliyo çalışmak daralıyorum resmen,muhtemelen 21 ağustosa denk geliyo izne çıkışım 37 haftalıkken,sadece 1 hafta evde durucam sonra doğuma galiba,hiç dinlenemiycem yaaaaaa
Şimdi bir kase yoğurdun içine pekmez koydum onu yemeye çalışacağım.Şifa olsun kızıma....
Canim yatak konusunu cok arastirdim ben.viscoton diye geciyor cift tarafli.ilk zamanlar pamuk tarafinda sonra visco tarafinda yatiriyorsun.bi arkadas ilk zamanlarda visco oneriliyor yazmis ama ben cok arastirdim ilk zamanlar visco kullanmayin diyorlar.ben yatagi hepsiburadadan aldim.orda kullanici yorumlarini da okudum herkes cok memnun kalmis bi bak istersen.
Bu arada yastik konusu acilmamis ama ben onu da arastirdim.bogulma onleyici yastiklar var delikli onlardan aldim bilginize...
sanırım bende 32.haftada çıkıcam izne doktorum öyle demişti bundan önce gittiğimde ama bana çalışabilirsin derse çalışcam..doğumdan sonra kullancam iznimi,tabi patronla anlaşabilirsek bu zalim adam daha önce doğum yapan kadın vardı burda doğum sonra 10günlükken çağırmıştı işe başlamıştı kadın,raporlu olduğu halde...bakalım nasıl bir yol bulacağız bu gaddar adamla.ama neyseki iş yerimle ev 2dklık yol...
sanırım bende 32.haftada çıkıcam izne doktorum öyle demişti bundan önce gittiğimde ama bana çalışabilirsin derse çalışcam..doğumdan sonra kullancam iznimi,tabi patronla anlaşabilirsek bu zalim adam daha önce doğum yapan kadın vardı burda doğum sonra 10günlükken çağırmıştı işe başlamıştı kadın,raporlu olduğu halde...bakalım nasıl bir yol bulacağız bu gaddar adamla.ama neyseki iş yerimle ev 2dklık yol...
ne güzel canım ,evden de yürütebilme şansın var o daha güzel aslında bebeğinle birlikte..inşallah senin patronda zalim çıkmaz canım...stresimizin üzerine stres eklemezler.vala canım aynı insafsızlar bendede var,gıda mühendisimiz,doğumdan 1 gün önce izne gitmiş ,7. gün denetim var diye çağırmışlar 2-3 çalışış, sonra araya bayram girmiş,15 gün daha izin kullanmış ve dönmüş işe,bende öle bişi bekliyorum yani,bakalı nsl olacak,,,,ama benim şu avantajım var evden de işimi halledebilirim,baktım murun kırın ederlerse evden yürütücem işleri....bakalım hayırlısı artık,rabbim patronlara vicdan merhamet versin ne diyelim...
aslında öle patronları direk şikayet edicen çalışma bakanlığına ssk ya,raporluyken hemde doğum iznindeyken çağırıyorlar...