- 24 Ocak 2012
- 410
- 1
OBENİMSEVDAM hoşgeldin cnm aramıza...çok geçmiş olsun inş bebeğin vaktinde gelecek...
bende bayrama kadar çalışmayı düşünüyorum yani ağustosun 12 sinde rapor alacam...ben doğumdan sonra gelmeyi düşünmüyorum zaten bebeğimi ne anneme ne k.valideme bırakamam...zaten asgari ücret alıyorum eltim çalışmıyor eşi çalışıyor sadece onlar tek kişi çalışıyor diye kiralarını ödüyorlar benimde öderler artık yapacak birşey yok...benimde çok eksiğim var daha bu akşam bezini küvetini felan almayı düşünüyorum...oda daha bakamadım ayrıyetten beşikte alacam yatak odasına zor olacak şimdiden çok zorlanıyorum çok sıcak havalar işe gelmek yoruyor beni birde otobüsle hiç çekilmiyor...Allah yardımcımız olsun...
birde kızlar ben kızımın ismini eylül koymayı düşünüyorum ama ya kzım ağustosta gelirse eylül olurmuki...aklm hep erken doğumda Allahım vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin....hepinizi öpüyorum
teşekkür ederim canım benim...
Gerçekten iş çekilmez oldu artık...Hemde hergün patronun yeğeniyle dip dibe olmak beni bunalttı diyebilirim..kendimi kasmaktan bir hal oldum.benim bebişe kv bakacak.Zaten birlikte kalıyoruz artık o yüzden ona emanet olacak bebişim.
İnşallah hayırlısıyla vakti zamanında doğar bebeşin bitanem de hiç öyle olumsuz düşünme..Bence niye olmasın canım ağustosta doğsa bile eylül ismi konulabilir.Nedense çok seviyorum ben eylül ismini..hayırlısı olur inşallah canım