2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

OBENİMSEVDAM hoşgeldin cnm aramıza...çok geçmiş olsun inş bebeğin vaktinde gelecek...

bende bayrama kadar çalışmayı düşünüyorum yani ağustosun 12 sinde rapor alacam...ben doğumdan sonra gelmeyi düşünmüyorum zaten bebeğimi ne anneme ne k.valideme bırakamam...zaten asgari ücret alıyorum eltim çalışmıyor eşi çalışıyor sadece onlar tek kişi çalışıyor diye kiralarını ödüyorlar benimde öderler artık yapacak birşey yok...benimde çok eksiğim var daha bu akşam bezini küvetini felan almayı düşünüyorum...oda daha bakamadım ayrıyetten beşikte alacam yatak odasına zor olacak şimdiden çok zorlanıyorum çok sıcak havalar işe gelmek yoruyor beni birde otobüsle hiç çekilmiyor...Allah yardımcımız olsun...

birde kızlar ben kızımın ismini eylül koymayı düşünüyorum ama ya kzım ağustosta gelirse eylül olurmuki...aklm hep erken doğumda Allahım vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin....hepinizi öpüyorum

teşekkür ederim canım benim...
Gerçekten iş çekilmez oldu artık...Hemde hergün patronun yeğeniyle dip dibe olmak beni bunalttı diyebilirim..kendimi kasmaktan bir hal oldum.benim bebişe kv bakacak.Zaten birlikte kalıyoruz artık o yüzden ona emanet olacak bebişim.

İnşallah hayırlısıyla vakti zamanında doğar bebeşin bitanem de hiç öyle olumsuz düşünme..Bence niye olmasın canım ağustosta doğsa bile eylül ismi konulabilir.Nedense çok seviyorum ben eylül ismini..hayırlısı olur inşallah canım

kızlar merak ettiğim bir konu daha var,bebeğinizin kıyafetlerini ne ile yıkadınız yada yıkayacaksınız....

Kayınvalidem elde sabunla yıkarız diyor...bende acaba sabun tozu alıp makina da mı yıkasak diyorum...ama bu defa makinada çok hırpalansın istemiyorum...Makinenin aletleriyle temas etsin istemiyorum..
Elde yıkarsak ne ile nasıl yıkarız ki?

ben beek için deterjandan alıp makinede elde yıkamada yıkamak istiyorum

OBENİMSEVDAM hoşgeldin cnm aramıza...çok geçmiş olsun inş bebeğin vaktinde gelecek...

bende bayrama kadar çalışmayı düşünüyorum yani ağustosun 12 sinde rapor alacam...ben doğumdan sonra gelmeyi düşünmüyorum zaten bebeğimi ne anneme ne k.valideme bırakamam...zaten asgari ücret alıyorum eltim çalışmıyor eşi çalışıyor sadece onlar tek kişi çalışıyor diye kiralarını ödüyorlar benimde öderler artık yapacak birşey yok...benimde çok eksiğim var daha bu akşam bezini küvetini felan almayı düşünüyorum...oda daha bakamadım ayrıyetten beşikte alacam yatak odasına zor olacak şimdiden çok zorlanıyorum çok sıcak havalar işe gelmek yoruyor beni birde otobüsle hiç çekilmiyor...Allah yardımcımız olsun...

birde kızlar ben kızımın ismini eylül koymayı düşünüyorum ama ya kzım ağustosta gelirse eylül olurmuki...aklm hep erken doğumda Allahım vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin....hepinizi öpüyorum

Canım eksik hiç bitmiyor zaten bende yavaş yavaş almaya çalışıyorum elime fazla para oldukça anlayacağın...Eylül ismi gerçekten çok güzel bir isim benimde kız olsaydı bende eylül koyacaktım hatta bir arkadaşım 20 ağustosta doğum yaptı onun bebeğinin ismide eylül yanına ayrıca bir isim daha ilave edebilirsin...

Sizlerin durumunu okuyunca halime şükrettim, Ben memurum o yüzden doğum izninede, raporada kimse birşey diyemiyor. En fazla yüz ekşitiyorlar. Ama buda benim umrumda değil.. Sağlığım ne zmn elvermezse o zmn doğum iznine ayrılacağım.

evet canım baş kısmında komidinleri var..bu 3 ölçüde mantıklı geliyor ama endişem aslında şu yönde..80x140 büyük kalıp potluk yapar mı? 70x130 da dar gelir mi..:KK50:ay ne zormuş ya..

bence 80x140 al. boyu uzun gelsede alta doğru kıvırırsın kısa gelirse uzatma gibi bir şansın olmaz.

aslında öle patronları direk şikayet edicen çalışma bakanlığına ssk ya,raporluyken hemde doğum iznindeyken çağırıyorlar...

siz yazın adresleri vs ben şikayet ederim bakanlığa.. zaten sizleri bu durumda işten atmaları demek çok yüklü bir tazminat vermeye razı olmaları demek. hem kıdem tazminatınızı ödeyecekler üstüne birde dava açarsınız 12 maaş daha tazminat alırsınız..

canım senin 40 haftan 28 eylülde doluyo.. hiç aklına ağustosu getirme.. Allahın izni ile vakti zamanında alacağız bebişlerimizi kucaklarımıza..

bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok. ayıla bayıla gidip gelirim artık..
32.de çalışır raporu aldıktan sonra normal doktor raporu alabiliyormuyuz veya 35 te artık çalışmak istemiyorum deyip doğum iznini başlatabiliyormuyuz? bu konuda bilgisi olan var mı?

kızlar merak ettiğim bir konu daha var,bebeğinizin kıyafetlerini ne ile yıkadınız yada yıkayacaksınız....

Kayınvalidem elde sabunla yıkarız diyor...bende acaba sabun tozu alıp makina da mı yıkasak diyorum...ama bu defa makinada çok hırpalansın istemiyorum...Makinenin aletleriyle temas etsin istemiyorum..
canım ben yeni yıkadım hepsini dalan roxy granüllü sabun var doğal makina için bir de dalin yumuşatıcı aldım.elde nereye kadar yıkayabileceksin ki çok zor hadi şimdi yıkadınız bebek doğunca çok zor olur bence kendini yorma hiç...

Canım eksik hiç bitmiyor zaten bende yavaş yavaş almaya çalışıyorum elime fazla para oldukça anlayacağın...Eylül ismi gerçekten çok güzel bir isim benimde kız olsaydı bende eylül koyacaktım hatta bir arkadaşım 20 ağustosta doğum yaptı onun bebeğinin ismide eylül yanına ayrıca bir isim daha ilave edebilirsin...

bende yanına bir isim eklemek istiyorum ama tam daha net belli değil ben eylül nisa olsun istiyorum ama tamda belirsiz kafamda artık eylül kesinde bakalım hayırlsıı olsun bende bu akşam deterjanını alım dursun kenarda ben izine çıktığımda yıkıyıp ütüleyecem şimdiden yapmak istiyorum ama zaten çalışıyorum eve gidip yemeği yapıp yiyorum sonra kalkamıyorum daha evdeki hanımlar çok rahat kıymetinizi bilin vallla..

bende dalan roxy aldım tavsiye üzerine ama daha yıkamadım ne zaman yıkasam diye düşünüyorum şuan yıkasam çokmu erken

canım ben yeni yıkadım hepsini dalan roxy granüllü sabun var doğal makina için bir de dalin yumuşatıcı aldım.elde nereye kadar yıkayabileceksin ki çok zor hadi şimdi yıkadınız bebek doğunca çok zor olur bence kendini yorma hiç...

maşallah canım Rabbim sağlıkla tertemiz giymeyi nasip etsin bebişine cicileri...
Doğru söylüyorsun canım ilkini yıkadım temiz çamaşırı yıkamak kolay,kirlenince daha zor olur elde yıkamak...Bir araştırayım bakayım burada var mı doğal sabunlar bebek için...belki ilk yıkamyı elde yaparım,sonrasını makinada..

canm ben sordum 37 e kadr calısır raporu alınca dıelm kı 35 de ayrılmaya karar verdk dr.rapor verıyo calısamaz dıe o zamn oluyo bnde ole yapacagım.kısmetse 36 da ayrılacagm

bende dalan roxy aldım tavsiye üzerine ama daha yıkamadım ne zaman yıkasam diye düşünüyorum şuan yıkasam çokmu erken

ben aslında yavaş yavaş yıkamayı düşünüyorum,daha kıyafetlerin hepsini almadım..Alınca başlayacağım..Birde erken doğum riski olunca acele ediyorum malesef hazırlıksız yakalanmayayım diye...Doktor ne diycek bakalım...Ona göre de ya hızlı alışveriş yaparım yada yavaş yavaş ...C.tesini iple çekiyorum zaten.

bence 80x140 al. boyu uzun gelsede alta doğru kıvırırsın kısa gelirse uzatma gibi bir şansın olmaz.

siz yazın adresleri vs ben şikayet ederim bakanlığa.. zaten sizleri bu durumda işten atmaları demek çok yüklü bir tazminat vermeye razı olmaları demek. hem kıdem tazminatınızı ödeyecekler üstüne birde dava açarsınız 12 maaş daha tazminat alırsınız..

canım senin 40 haftan 28 eylülde doluyo.. hiç aklına ağustosu getirme.. Allahın izni ile vakti zamanında alacağız bebişlerimizi kucaklarımıza..

bende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok. ayıla bayıla gidip gelirim artık..
32.de çalışır raporu aldıktan sonra normal doktor raporu alabiliyormuyuz veya 35 te artık çalışmak istemiyorum deyip doğum iznini başlatabiliyormuyuz? bu konuda bilgisi olan var mı?

cnm bende bu soruyu merak ediyorum ben bayramdan sonra alacam raporumu ama o zaman 34 oluyorum alabilirmiyim ki acaba bilen varsa bizide bilgilendirsin...

İZMİRLİ cnm prensesin odası gelmedimi daha bizede fotografını çekip gösterecektin...merakla bekliyoruz...

günaydınlarrr

minik kızımın teyzeleri ve kardeşcikleri iyidirler inş.

biz dün gece acildeydik,iki gündür sırtımdan belime vuran agrım vardı akşam üstü kasıklarıma indi ağrısı.ayağımı oynattıkça canım yandı.dinlensemde gecmedi tuttuk acilin yolunu.bu arada kızım çok fzl hareketliydi o kıpırdadıkça gözlerimden acıdan yaşlar aktı.neyse gittik,beni çatala aldı ebe açılma varmı baktı ki daha çok canımı acıttı.açılma yoktu.radyoloji uxmanıda inceledi bi güzel ama hareketli oldugundan ölçümleri zor tamamladı.bu arada hep su gibi kustum durdum.nst ye bağlandım sancımı ağrı mı diye,agrıymış ve bu kadar zahmetin sonunda sonuç sadece bebek dönmeye çalışıyor dedi dr.

vee hala dönmedi yaramazım,hala mesanemi tekmeliyo sadece bası biraz daha sola geldi o kdr,tamamen döndüğü snı düşünemiyorum kızlar,çok canım yandı ama çok şükür iyiyiz :)

canım valla çok geçmiş olsun dikkat etmek gerekiyor geçen haftalarda benimde çok kasık ve bel agrılarım oldu ama doktrum dinlenince geçiyorsa normal demişti çok şükür şimdi iiyim sende kendine ve bebeğine dikkat et

valla canım bende o konuda henüz karar veremedim bu doğal granüllü sabumlardan almak istiyorum ama onuda çok az kullanmak gerekiyormuş kıyefetlerin dikiş yerlerinde ii durulanmazsa kalabiliyormuş

ya zaten sadce tekstil tozu oluyor kıyafetlerde yani duru suyla bile temizlenir ama genede elde çok zor olur dediğin gibi bir gün değil bu artık ömür boyu anneyiz:21::21:

ben aslında yavaş yavaş yıkamayı düşünüyorum,daha kıyafetlerin hepsini almadım..Alınca başlayacağım..Birde erken doğum riski olunca acele ediyorum malesef hazırlıksız yakalanmayayım diye...Doktor ne diycek bakalım...Ona göre de ya hızlı alışveriş yaparım yada yavaş yavaş ...C.tesini iple çekiyorum zaten.

cumartesi doktora gidiceksin heralde benim daha gitmeme var temmuzun 13 ünde 3 hafta oldu göreli özledim kızımı :))

canım benim erken doğum riskim var o nedenle şimdiden yıkayıp hazırlıyorum her şeyi.eğer sana yardım edecek birisi varsa daha geç yapabilirsin ama iş her türlü sana kalacaksa daha çok ağırlaşmadan sıcaklar iyice bastırmadan hallet derim...

maşallah canım Rabbim sağlıkla tertemiz giymeyi nasip etsin bebişine cicileri...
Doğru söylüyorsun canım ilkini yıkadım temiz çamaşırı yıkamak kolay,kirlenince daha zor olur elde yıkamak...Bir araştırayım bakayım burada var mı doğal sabunlar bebek için...belki ilk yıkamyı elde yaparım,sonrasını makinada..
nasıl içine sinecekse öyle yap canım.bu arada ben dalan roxyi süpermarketten aldım her yerde bulabilirsin...
demek senin de erken doğum riskin var.bende de aynı durum var maalesef.hatta 36 ya gelebilirsek direk alıcam dedi doktor.düşün 36 ya bile gelemeyebiliriz...riskin varsa elini çabuk tut canım doğum çantanı falan hazırla.ben yıkadım her şeyi bi çantaya koyması kaldı onu da bu hafta hallederim diye düşünüyorum ama bakalım kısmet...

bu arada sabahtan kayınvalidemle çarşıya indik bana elbise almak için sabah çok erken kalkınca canım bişey yemek istemedi çok az ekmek peynir domates yedim ve hava o kadar sıcaktı ki zaman zaman dinlenmeme ragmen tansiyonum düştü bi gzölükçüye girip rica ettik dinlendim ama geçmedi çok korktum bayılcam die kesinlikle aç kalmamak lazım kayınvalidemde korktu yazık seni götürmücem bi daha dio bana süs yastığı gibi durcan sen evde dio
BU ARA DA YARIN KIZIMIN MOBİLYALARI GELCEKKKKKK HEMEN FOTOSUNU ÇEKCEM KOYCAM

ay bugün hamile magazasına girdik vitrinde mankenin karnını şeffaf yapmışlar içinede plastik et bebeklerden koymuşlar hem tuafıma gitti hem hoşuma gitti hiç görmemiştim daha önce

ben bebeklere özel deterjan aldım makine için
makine yıkaması daha hijyenik geliyor bana

32 haftanda çalışabilir raporu alıp
37 hafta dolmadan tekrar çalışamaz raporu alıp işten ayrılabilirsin

Son düzenleme:
X