2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende anlamadim her sene hamilekaliomusuz gibi garip terimler anlasilmiyor yada o cok farkli bir kasilma olayi herhalde bilen varsa yardimci olsun artik doktor randevusu gelene kadar.icimde oyle bir geziniyorki surtunuo karnimin disaridan dalga dalga oldugunu gorebilirsin tuvaletim varmis hisside yaratiyor bu bi kac gundur garip gelince olanlar.merak ettim

bende yaşıyorum cnm aynı durumu, karnım dalga dalga oluyor ama kasılma dedikleri bu olmasa gerek... öyle bir durum olsa canımız yanar anlarız diye düşünüyorum, yani umarım öyle olur:26:

Bende uyuyamıyorum kızlar bugün Dr gittik bebişim 1300 gr olmuş herşey yolunda çok şükür biraz alışveriş yaptım PİTİ KARELİ HAMİLE 3 LÜ TAKIM bu takımı aldım 75 tl gayet güzel içimede sindi bu resmi zor bulabildim bakın bakalım beğenecek misiniz yarın gerçeğininde resimi eklerim

Günaydın kıjlar :) üffff gece hiç uyuyamadım. Bide sivrisinek istilasına uğradım:KK43:
Dun oğluşuma aventin biberonunu, emziğini aldım. Islak mendil aldım. Bide kendime göğüs pedi aldım:))
Çocuk olunca kendini unutuosun drlerdide inanmazdım. Oğluşuma bişey alırken çok mutlu oluyorum.
Dün kıyafetlerini dalin deterjanla yıkadım. Yumuşatıcı almadım. İlerde kullancam yumuşatıcısını. Ütüledim. Yerleştirdim. Bide artık doğum çantamı hazırlıcam.

kızlar bebişlerimiz kısmetse doğarsa hani kulağına ezan ve ismi okunuyor ya onun icin düşündgünüz özel bi insan varmı yada illa dedelerden birimi okuması şart bu konuda ne düşünüyrsnz

eşimin büyük dayısı okuyacak kısmetse . imam nikahımızı benim dayım kıymıştı

Arkadaşlar göğüs uçları için krem kullanmaya başladınız mı? Ben de önümüzdeki ay artık başlamayı düşünüyorum ama ne kullanıcam bilemedim:KK43:

ben lansinoh sipariş ettim canım yarın gelecek en kısa zamanda kullanmaya başlarım artık.n 11 . com dan 24,89 tl kargo bedava ya aldım

Son düzenleme:
günaydınnnnn:KK49:
ya kızlar artık hiç güzel uyku uyuyamıyorum
dönerken uyanıyorum ve sürekli de dönme isteği duyuyorum çünkü aynı tarafa yatmaya çalışmktan kemiklerim ağrıyooo:KK50:
offf bi an önce geçse de doğursammmm:emir_bebek:

gunaydın güzel annelerr
dun aksam tv karsısında uyuya kalmısım yarım saat kadr
eşım kaldırdı yatagımda yatayım dıye
salondakı kanepeden yatak odasına resmen yuruyemedım
karnımda felaket bır agrı
neye ugradıgımı sasrdım
ağrılarım oluyodu doktorda normal demıstı aslında ama hıc bu derece olmamıstı:KK43:

kızlar merak ettiğim bir konu daha var,bebeğinizin kıyafetlerini ne ile yıkadınız yada yıkayacaksınız....

Kayınvalidem elde sabunla yıkarız diyor...bende acaba sabun tozu alıp makina da mı yıkasak diyorum...ama bu defa makinada çok hırpalansın istemiyorum...Makinenin aletleriyle temas etsin istemiyorum..
Elde yıkarsak ne ile nasıl yıkarız ki?

canım bende bebekler için olan sabun tozu almayı düşünüyorum,ilk etapda elimde yıkıycam,bide mis kokulu bi yumuşatıcı alırım,hem kendime aldığı pijamaları hemde bebişin kıyafetlerini o şekilde yıkayıp ütülüycem inşlh,,aslında yavaşdan başlamak gerek,çanta falan hazırlamaya,

ya bende anlamadim her sene hamilekaliomusuz gibi garip terimler anlasilmiyor yada o cok farkli bir kasilma olayi herhalde bilen varsa yardimci olsun artik doktor randevusu gelene kadar.icimde oyle bir geziniyorki surtunuo karnimin disaridan dalga dalga oldugunu gorebilirsin tuvaletim varmis hisside yaratiyor bu bi kac gundur garip gelince olanlar.merak ettim

evt canım bendede öle tuhaf bişiler oluyo,yani yerini mi değiştiriyo başka bişimi yapıyo anlamıyorum,o içimde oynayınca tuvaletim çok geliyo gibi oluyo

bu arada günaydın herkese.............biz bgn prensesle 2. aşımıza gidicez inşlh...

Bende dünden beri araştırıyorum netten bebeklerimizin kıyafetleri neyle yıkanmalı diye. Hacı şakir granül matik yazmış çoğunluk. Önerisi olan varsa bekliyorum

Bu arada artık uyumak uzanmak işkenceye olmaya başladı. Her adım atışımda da sancım oluyor genit bölgemde:KK43: dr erken başlamış bu kasılmalar dedi. gebelikte gizli fıtık diye birşey varmış. uzanıp ayağınızı hafif kaldırırken sancı oluyorsa bunu dr ile paylaşın. artık suyun içinde yaşar oldum. sabah 6 da kan ter içinde uyandım soğuk duşa girdim kendime geldim. birde çalışmak zorunda olmak hayatı daha da zorlaştırıyor. Güzel kızım sana kavuşmak ne zormuş:KK43:

canım benim erken doğum riskim var o nedenle şimdiden yıkayıp hazırlıyorum her şeyi.eğer sana yardım edecek birisi varsa daha geç yapabilirsin ama iş her türlü sana kalacaksa daha çok ağırlaşmadan sıcaklar iyice bastırmadan hallet derim...

nasıl içine sinecekse öyle yap canım.bu arada ben dalan roxyi süpermarketten aldım her yerde bulabilirsin...

demek senin de erken doğum riskin var.bende de aynı durum var maalesef.hatta 36 ya gelebilirsek direk alıcam dedi doktor.düşün 36 ya bile gelemeyebiliriz...riskin varsa elini çabuk tut canım doğum çantanı falan hazırla.ben yıkadım her şeyi bi çantaya koyması kaldı onu da bu hafta hallederim diye düşünüyorum ama bakalım kısmet...

kayın validemle birlikte yıkarız canım herhalde yardım eder,yoksa işim çok zor...
demek sende de aynı duurm var canım..içini ferah tut canım,kötü düşünme inşallah bebeğin en sağlık zamanda kucağına gelecek..bir an önce hazırlamakta fayda var bu c.tesi alışveriş yapıcam zaten kocamında izin günü,güzel güzel şeyler alıcam bebeşime inşallah....ve inşallah hayırlı zamanda gelir...

Kasılma olayını yazmışsınız,bende ağrılı birşey sanıyordum onu.şimdi siz yazında netten de baktım,şişlik oluyormuş sonra iniyormuş....
Ben bunu bebeğimin hareketi sanıyordum...Hatta babamıza bile gösteriyordum bak oğluşumuz burada diye..Bende bu çok sık oluyor..Hatta bugün sabah yataktan kalkmadan öncede vardı o şişlik göbek etrafımda...Şimdi bu gerçekten kasılma mı,bende çok sık oluyor çünkü..Göbeğimin etrafında sivrilir gibi oluyor sonra geçiyor...bunu duyunca iyice endişelendim..zaten sabah ta bir korkuyla uyandım..uyku sersemi bacağımda kırmızılık gördüm,kan sandım bir an,kanamam oldu herhalde dedim,elimle silmeye kalktım meğerse kızarmış nasıl uyuduysam artık ama kan lekesi gibiydi...Beynimden kaynar sular döküldü bir an için..Öyle olmadığını anlayınca oh be dedim rahatladım.pimpirikli oldum iyice...

bende uni yenidoğan aldım 6 paket.biraz abartı oldu galiba ama indirim çekim vardı o yüzden fazla aldım bozulcak bişey değil kullanılır.3 lü paketini 10 liraya aldım yanlış hatırlamıyosam

walla canım ben de geçen gün gezerken 12 li paketi vardı indirimdeydi.bende aldım..yani ben iyice abarttım:KK9: ama 6 ay boyunca bunlar kullanılabiliyormuş..zaten o zamana yetmez bile diye düşündüm..

Gnydn arkadaslar artık doguma yaklasırken daha oncekı haftalarda konustugumuz uzere bır bulusma tertıp etsek mı sonrasında bebıslerımuzle de gelırız bıraraya Allah kısmet ederse:))

aslında tam olarak şişlik değil
karının biyerde toplanıyor ve sertleşiyor, için bi tuhaf oluyor
bi şimdi bastır karnına parmağınla içine çöker
ama o zaman sem sert oluyor
20. haftamda yorulmama, mesanemin dolu olmasına bağlı olarak 3-4 kere oluyordu günde
doktor normal demişti, halada günde en az 3-4 kez kasılırım
kızımda da sürekli kasılırdım, benimkide bu şekilde sanırım

aslında tam olarak şişlik değil
karının biyerde toplanıyor ve sertleşiyor, için bi tuhaf oluyor
bi şimdi bastır karnına parmağınla içine çöker
ama o zaman sem sert oluyor
20. haftamda yorulmama, mesanemin dolu olmasına bağlı olarak 3-4 kere oluyordu günde
doktor normal demişti, halada günde en az 3-4 kez kasılırım
kızımda da sürekli kasılırdım, benimkide bu şekilde sanırım

şişlik yok şuan ama göbeğimin etrafı diğer yerlere göre semsert...nedense bu sertliği devamlı yaşıyorum,bazen yediklerimden falandır diyordum,çünkü sert sert oluyordu karnım bebeğimi okşarken....Cumartesi bu şikayetlerimi doktora söylemem lazım..bugün duymasam o durumların kasılma olduğunu bilmeyecektim...şimdi geçti o sertlik yazımı tamamlamadan...

benimde kasılmalarım ara ara oluyo
ısyerınde sureklı oturur pozsıyndayız ayaklarımızı uzatamıyırz:KK43:
ama ayaga kalktgmda da resmen yürürken bıle zorluyo benı bu durum
bana da cok normal bıseymıs gbı gelmıyo
doktor randevuma 11 gun var
ıns o zamana kadr azalırda agrılarım o zaman gıttiğimde sorarım

X