- 6 Şubat 2013
- 373
- 1
tünaydınlaaaar :)
hepinize musmutlu ağrısız acısız,krampsız kasılmasız,benim gibi zor nefes almaya başlayanlar içinde bol bol oksijenli derin derin nefesleri rahatlıkla alabilecekleri bir hafta diliyorum :)
haftasonu randevumuz var 3 haftadır görmüyorum miniğimi çok çok çokkk özledim.günler hiç geçmiyo gibi geliyo kızlar sizdede öyle oluyor mu?
ve son halimizi resimledim :* 25+2ipektoşummm :)
kizlar beni gorenler oturur pozisyondayken hamile oldugumu anlamiyorlar ayakta oldugumda anlasiliyor ama kac aylik oldugumu soyleyincede inanmiyorlar karnim cok kucukmus biriside dediki sen 4 kilo doguramazsin 3 kilo ancak dedi niye dedim karnin kucuk dedi cok moralim bozuldu benim ya sizlerinde karni kucukmu?
Maşallah canım sırf göbek gidiyorsun gayet güzel görünüyor...
Güzel anneler herkese güzel bir hafta diliyorum..
3 gündür acayip ağrılarım var..mide bulantısı da yapıyor..karnımda böyle tuhaf bir ağrı özellikle sağ tarafımda..bebişimin tepiklerini hissettiğim için biraz içim rahatlıyor ama korkuyorum da..3-4 güne kadar doktorumla randevum var.o zaman ne olduğunu soracağım.bir de bel ağrılarım falan çok arttı.özellikle işteyken..evde hep yatma pozisyonunda olduğum için çok etkilemiyor da işte sıkıntı veriyor..afedersiniz popo kemiklerim bile ağrıyor..
ya bi de aklıma bişey takıldı kızlar..kız bebekler 9u doldurmaz 37-38. haftalarında doğar diyorlar..doğru mudur? öyle olursa benim kız eylüle kalmayacak..ağustos ortalarında gelecek gibi..doktorumla daha hiç doğum hakkında konuşmadım amaçevremde duyduğum bu şekilde..bebişiminde daha çok eksiği var..nasıl yetiştircem öyle birşey olursa..eyvah eyvah...:26::26::26:
kizlar beni gorenler oturur pozisyondayken hamile oldugumu anlamiyorlar ayakta oldugumda anlasiliyor ama kac aylik oldugumu soyleyincede inanmiyorlar karnim cok kucukmus biriside dediki sen 4 kilo doguramazsin 3 kilo ancak dedi niye dedim karnin kucuk dedi cok moralim bozuldu benim ya sizlerinde karni kucukmu?
merhabaaatünaydınlaaaar :)
hepinize musmutlu ağrısız acısız,krampsız kasılmasız,benim gibi zor nefes almaya başlayanlar içinde bol bol oksijenli derin derin nefesleri rahatlıkla alabilecekleri bir hafta diliyorum :)
haftasonu randevumuz var 3 haftadır görmüyorum miniğimi çok çok çokkk özledim.günler hiç geçmiyo gibi geliyo kızlar sizdede öyle oluyor mu?
çok güzel güle güle büyüsün içinde mışıl mışıl uyusunn
o ağrılar fena oluyor birde çalışınca dediin gibi baya zor ....
genelde öyle söylüyorlar ama 40 haftayı dolduran çok kız bebek görüyorum ve okuyorum
tamamen keyiflerine kalmış minişlerin
dışarıdan bakınca kaç kilo doğuracağın belli oluyormuymuş ya en gıcık olduğum tipler yanlış anlamada
sende sıkma kendini
için geniştir azıcık kilo alıp gayet sağlıklı kilolu bebek doğuranlar var .
merhabaaane tatllı göbiş öyle kocaman MAŞALLAHH
bende çok özlüyorum kızımııı
canımm inş. kızınn daha daha bi güzell gösterir kendiniii, bende yarın gideceğim kontrolee,bizim de sat a göre 27 eylül doğum tarihimiz 25+3 oluyoruz ama son ultrasonda 22 eylül çıktı doğum kafam karışıyo böylee yaa,yarın doktora soracağım haftasını neye göre hesaplayım diyeetünaydınlaaaar :)
cimcimemizin beşiği kızlar....
canım aynı şeyi banada sölüyorlar hiç kafana takma dengesiz insan çok...ben 27+6 oldum,gören 3,5-4 aylık gibi diyo,hatta hastanede şeker testi için beklerken birinin bebeğini sevdim,kızın bana dediği şuydu,allah sizede nasip etsin,bekarsınız sanırım??düşün yani,geçen günde komşum ayyyyyyy hiç karnın yok,dr. ne diyo bebek iiyimi bari,sağlıklı mı dedi...gırtlağına yapısasım geldi....sırf bu yüzden özellikle dr. uma sordum dedim herkes karnın küçük diyo bebeğiin kilosu ayına göre iimi dedim,çok çok ii hatta mükemmel kiloda dedi,,,hem zayıf olsa ne olacak ki,sağlıklı olsun bebişim hayırlı evlat olsun yeter,,hiç kafana tama tatlım aynı şeyleri yaşayan sadece sen değilsin
canım önemlı olan bebegın 4 kılo doğması degılkı
ayrıca normal düşünuyosan 3 kılo zaten ıdeal bence
sen hiç kafaya takma böyle seylerı
kımısı hamılelgınde 30 kılo almıs kımısı 10 kılo almıs
bebeklerde genelde 3-4 kılo arası doguyo
onenmlı olan o kıloları verebılmek
bebegın de senınde saglıgının yerınde olması
o ağrılar fena oluyor birde çalışınca dediin gibi baya zor ....
genelde öyle söylüyorlar ama 40 haftayı dolduran çok kız bebek görüyorum ve okuyorum
tamamen keyiflerine kalmış minişlerin
dışarıdan bakınca kaç kilo doğuracağın belli oluyormuymuş ya en gıcık olduğum tipler yanlış anlamada
sende sıkma kendini
için geniştir azıcık kilo alıp gayet sağlıklı kilolu bebek doğuranlar var .
merhabaaane tatllı göbiş öyle kocaman MAŞALLAHH
bende çok özlüyorum kızımııı
canım aynı şeyi banada sölüyorlar hiç kafana takma dengesiz insan çok...ben 27+6 oldum,gören 3,5-4 aylık gibi diyo,hatta hastanede şeker testi için beklerken birinin bebeğini sevdim,kızın bana dediği şuydu,allah sizede nasip etsin,bekarsınız sanırım??düşün yani,geçen günde komşum ayyyyyyy hiç karnın yok,dr. ne diyo bebek iiyimi bari,sağlıklı mı dedi...gırtlağına yapısasım geldi....sırf bu yüzden özellikle dr. uma sordum dedim herkes karnın küçük diyo bebeğiin kilosu ayına göre iimi dedim,çok çok ii hatta mükemmel kiloda dedi,,,hem zayıf olsa ne olacak ki,sağlıklı olsun bebişim hayırlı evlat olsun yeter,,hiç kafana tama tatlım aynı şeyleri yaşayan sadece sen değilsin
pikocuk sabah sabah beni güldürdün Allah iyiliğini versin emi
tesekkurler kizlar banada hep normal geliyordu gobisim birkac kisi soyleyince paranoya yaptim bide ben surekli ultrasona giremiyorum buradaki kurallar boyle kafamda suan binbir soru var daha randevum ayin 1inde ama yine ultrason degil neyse ama rahatlattiniz beni
anamm hemencecik kurmuş yatağını bebişin benimki duruyo kutusunda
birde onunla uğraşmayın tozuydu pasıydı dedim ihihi :)
güle güleee kullannsınn benim güzel gelinimmm :)
vala artık benim çevrem olayı aştı cnm ya,hani hamile olduğumu anlamıyonda parmağımdaki kocaman alyansıdamı görmüysn be kardeş,bekar zannediyolar yaaaaa,yok böle bişii,,,töbe töbe töbe,,,katil olacam valla