günaydın canımcım sanada... yok canım bana batma falan olmuyor fakat önceden hareketlerini tek bir yerden hissederdim titreşim gibi şu an da bir kaç yerden hissediyorum kasıktan, göbek deliği hızasından, sağ ve sol taraf olmak üzere. Bu arada ciciler hayırlı olsun canım foto çek görelim bizde
Kızlar bir türlü karar veremedim şu yataklardan hangisi daha güzel bir fikir verin ne olur
Cnm fiyatlari ne kadar yataklarin
pregolar 260-280 arası fiyatları değişiyor en sondaki wei-b yatak 169 lira
inşallah normaldir bu hissettiklerimizAYNISI BENDE OLUYOR CANIMM çişim geliyor o baskı yaptıkçaaa tekmleriylr sıkıştırıyorrr cimcimee
Kızlar bir türlü karar veremedim şu yataklardan hangisi daha güzel bir fikir verin ne olur
Tam olarak sayfayı takip edemiyorum tatlım doktorunmu istedi kilo vermeni diyetmi uyguluyorsun bendede var kilo sorunu tam olarak neler yiyorsun anlatır mısın lütfenKizlarrrr nasilsinizzz gorusmeyeli 1 kilo daha verdimmmmmm
canım kıza da erkeğe de kırmızı ve bordolar hitap ediyor bence hani ileride diğer çocuğun için de kullanman adına. ama mor da hoş görünüyor.Kızlar bir türlü karar veremedim şu yataklardan hangisi daha güzel bir fikir verin ne olur
benimde kasıklarımda oluyo o batmalar canım.. kızım o kadar aşağıda ne işin var çık yukarı diye derdimi anlatmaya çalışıyorum..
kizlar benim gibi bebegin tekmelerini altina altina hisseden varmi yani malum yere istecisim olmadigi halde cisim geliyo gibi oluyo vurdukca
evet oluyor canım hatta diğer alt taraftada:)
ordaki ağrılar normal doğum yapmaya mı işaretmiş?? ama herkesin ağrısı oluyor mu acaba? benim 10 gündür ağrıyor bacağımla bişeyi itemiyorum inşaallah normal doğum olur.Herkeslere günaydınlarrrr
canım kıza da erkeğe de kırmızı ve bordolar hitap ediyor bence hani ileride diğer çocuğun için de kullanman adına. ama mor da hoş görünüyor.
benim de bazen kasıklarıma doğru oluyor,hatta kasıklarıma doğru tekme atıyor sanırım kızım hani suda ayaklarımızı aşağı doğru iteriz ya öylemi yapıyor ne anlamadım:)
ya kızlar benim de tam genital bölgemin oradaki kemiklerimde ağrı oluyor düşmüşüm gibi görümcem doktor ona sordum da normal bunlar bu senin normal doğum yapabileceğini de gösterir dedi inş.....
Tam olarak sayfayı takip edemiyorum tatlım doktorunmu istedi kilo vermeni diyetmi uyguluyorsun bendede var kilo sorunu tam olarak neler yiyorsun anlatır mısın lütfen