2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yani ben bebeğe bişey aldığımda Allah'ım bi anda birikmesin yavaş yavaş halletmek için sonuçta Allah'a teslim olup alıyoruz. Allah korusun doğumdan sonrada ne olacaksa onu görürüz. Allah izin verdiği sürece varız hepimiz

arkadaşlar dün kayınvalidem annem falan konuşurken laf lafı açtı konu bebeğin tuzlanmasına geldi sizler ne düşünüyosunuz değişik adetleriniz var mı?

Canim bizde de var o adet ben yaptiricam insallah.nedense batil inaclarim yoktur ama bu tuz olayina inaniyorum:)

sana katiliyorum canim Rabbim hayirlisini versin hakkimizda

canım benimde hamile olduğuma kimse inanmıyo hele birde kaç aylık olduğunu söyleyince şok bence karnımızın büyüklüğüyle bebeğin gelişiminin bir ilgisi yok sonuçta doktor bakıyo boyuna kilosuna o normal dedikten sonra sen kimsenin lafına bakma canını da sıkma ben öyle yapıyorum şahsen yoksa herkes her şeyi söylüyo

buda arabamiz kizlar kisin kullanmak icin ayri aparatlarida var

Eklentiler

• $IMAG0446.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG0445.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMAG0444.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 39

selam güzel anneler , kaç gündür giremiyodum, haftasonu misafir vs derken anca yazma fırsatı buldum. güzel güzel ciciler eklemiş herkes , ne güzel
Eki Görüntüle 737291

cimcimemizin beşiği kızlar....
çok güzelmiş canım güle güle kullan, içine yatak olarak ne aldın?

ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım
bu arada battaniyelerimi 10ar liraya aldık çok uygundu

hepsi çok güzelmiş canım o anneannem badisine bittim bende , bukursam bende alıcam yani anneannesi çıdırsın ee nazımız onlara geçiyo

canım benimde yarın şeker yüklemem var bende çok mutluyum bebeğimi göreceğim diye seninle doğum tarihimizde aynıymış baksana

Ooohhh ne güzel yeni yeni ciciler ekleniyor

bişey sorucam kızlar gerçi ben normal beşik alucam ama sorum özellikle park yatak tercih eden annelerimize,bebişkerimiz park yatakta sallanma fonksiyonu olmadan zorluk çekmezler mi?

ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım
bu arada battaniyelerimi 10ar liraya aldık çok uygundu

buda arabamiz kizlar kisin kullanmak icin ayri aparatlarida var

Bunu aldım kızlar, biraz pahalı ama en içime sinen model bu oldu :)

kızlar hepimiz inşlh bunları güle oynaya kullandıralım bebiciklerimize,,,hepsi birbirinden güzellllllllllllllllllllll
ayyyy şimdi hepimiz eşyaların fotolarını koyduk ya nsl heycanlandım anlatamam,içim kıpır kıpır,sanki yrn doğuma gidicek gibiyim,vakit daraldıkça hazırlıklar hızlandıkça insan sabırsızlanıyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…