- 22 Aralık 2012
- 1.665
- 3
Yurtdışındasın o zaman orada öyle biliyorum
kafana takma hiç hamile olunca herkes bi doktor kesiliyor kulak asmamak en iyisii
sağol sevgili kayınvalidesi,
canım eşim dayanamadı bi kuruyum da bakalım dedi,zaten bo beşiğin öle durması ii olmazmış,bgn tekarar topluycaz kaldırıcaz,ben doğuma gittiğimde hastane yatarken eşim kurucak,o zamana kadar kurmuycaz
Kizlar 3 4 gundur bebegim eskisi gibi hareket etmiyor azaldi sanki tekmeleri
Kizlar biz cumartesi kizimixin park yatagini sldik.
Graco contour prestij odul almis sanirim bu marka
Arastirin isterseniz primo rengini aldik tavsiye ederim
Arkadaşlar sabah günaydın msj attıkdan sonra sizlere afedersiniz bir güzel kustum yine sarhoş gibi kendimi yatağa zor attım bu sabah son aşım vardı ama gidemiycem başım da ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum yarın giderim iyi hissedersem bu bulantılardan vallahi bıktım artık midem laçka oldu iyice
günaydın arkadaşlar doktorumu aradım şekerim normal çıkmış çok şükür de ya benden şeker yüklemesinden 1 saat sonra kan alındı yüklemeden önce alınmadı idrar testi istedi bide idrarımı aldılar sizin yüklemeden önce de almışlar galiba
Kİzlarrr siz saglik ocagindaki kontrollere gidiyormusunuz:44::44::4
kizlar beni gorenler oturur pozisyondayken hamile oldugumu anlamiyorlar ayakta oldugumda anlasiliyor ama kac aylik oldugumu soyleyincede inanmiyorlar karnim cok kucukmus biriside dediki sen 4 kilo doguramazsin 3 kilo ancak dedi niye dedim karnin kucuk dedi cok moralim bozuldu benim ya sizlerinde karni kucukmu?
ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım
bu arada battaniyelerimi 10ar liraya aldık çok uygundu
ayyy bu kiz cok suslu olacak annesi cok guzel seyler RAbbim hayirli gunlerde giydirmeyi nasip etsin
tünaydınlaaaar :)
hepinize musmutlu ağrısız acısız,krampsız kasılmasız,benim gibi zor nefes almaya başlayanlar içinde bol bol oksijenli derin derin nefesleri rahatlıkla alabilecekleri bir hafta diliyorum :)
haftasonu randevumuz var 3 haftadır görmüyorum miniğimi çok çok çokkk özledim.günler hiç geçmiyo gibi geliyo kızlar sizdede öyle oluyor mu?
ve son halimizi resimledim :* 25+2ipektoşummm :)
ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım
çok teşekkür ederiz hepimizin yavruları sağlıcakla gysin aldıklarımızı inşhepsi birbirinden güzel, sağlıkla giysin inşallah.
canımm inş. kızınn daha daha bi güzell gösterir kendiniii, bende yarın gideceğim kontrolee,bizim de sat a göre 27 eylül doğum tarihimiz 25+3 oluyoruz ama son ultrasonda 22 eylül çıktı doğum kafam karışıyo böylee yaa,yarın doktora soracağım haftasını neye göre hesaplayım diyee
canımm çok sevimlii prenses evii gibii güle güle kullanınnnnn
Sagolasin canim ya.Uyuyordur rüya görmeye başlamıştır korkma yeri rahattır bir sürü sebep var canım sıkma canını benimkide ağırsiklet
hepsi birbirinden güzel, sağlıkla giysin inşallah.
hepsi birbirinden güzel. dedesinin aldıklarıda çok tatlı insan nasıl duygulanıyor değil mi:)
evet canim londradayim malesefki oyle bide gebeligim tup bebek insan takiliyor elinde olmadan
pikocum cok guzelmis besiginiz tam prensesine layik bir yatak olmus bizdede oyle derler ben kiyafetlerini bile hazir edemiyorum
ayy canımm hepsi de birbirinden güzellerrr,babanın aldıklarını da çok beğendim,elbibesi pek bi nariiinnn,hepsini de ağız tadıyla kullanın inş....ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım
benimde son gittiğimde 22 eulül çıknıştı dogum aynı günde doğururmuşuz :)
ayy canımm hepsi de birbirinden güzellerrr,babanın aldıklarını da çok beğendim,elbibesi pek bi nariiinnn,hepsini de ağız tadıyla kullanın inş....
aminnn canım aminnn ço tşk ederiz inş kızımda narin ibar olur
evet yaa babam hiç anlamaz öyle şeylerden alırsan giyer kendi hiç beceremez ama torunu için gitmiş almış bide ilk torunları olcak ALLAHIN izniyle ondan çıldırıyolar valla[/QUOTE benim bebeğim ikinci torunları olacak geçen sene kardeşim doğum yaptı kızı oldu, benimde oüluşum olacak Allah'ın izniyle:))))) ailem sağolsun her geldiğinde gittiğimde birşeyler alıyor örgüler falan yapıyor:))) babamla annem geldiklerinde de beşik alacaklar:))))
ayyy teyzesi sorma şimdiden babasıyla tartışıyoruz :) ama ben daha ona süslü süslü bandanalar her renk patik ayakkabılar alcam kısmetse heves işte ahh ahh 7. ayımıza girdik zaman akıp geçsede kavuşsak o kadar merak ediyorum ki sağlığını kaşını gözünü huyunu suyunuuu
bebeğin beşiğini şimdiden kurmak iyi değil mi??? annemle babam haftaya gelecekler ve beşik bakmaya gideceğiz onlar alacak ben mecbur erkenden hazırlıycamı çünkü annemler uzaktalar geldiklerinde ancak hazırlayabilirim. sonuçta Allah niyetimizi biliyor bence fazla düşünmemek gerek.