2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yurtdışındasın o zaman orada öyle biliyorum
kafana takma hiç hamile olunca herkes bi doktor kesiliyor kulak asmamak en iyisii

evet canim londradayim malesefki oyle bide gebeligim tup bebek insan takiliyor elinde olmadan

pikocum cok guzelmis besiginiz tam prensesine layik bir yatak olmus bizdede oyle derler ben kiyafetlerini bile hazir edemiyorum

ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım
bu arada battaniyelerimi 10ar liraya aldık çok uygundu

Eklentiler

• $Fotoðraf0383.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoðraf0384.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoðraf0385.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoðraf0386.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoðraf0387.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoðraf0388.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoðraf0389.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoðraf0390.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoðraf0391.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoðraf0392.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $Fotoðraf0393.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoðraf0394.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoðraf0395.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoðraf0396.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar biz cumartesi kizimixin park yatagini sldik.
Graco contour prestij odul almis sanirim bu marka
Arastirin isterseniz primo rengini aldik tavsiye ederim

canım bende graco nun yataklarını çok beğeniyorum. ama oda yapmak gibi bir hevesimde olduğundan daha uygun bir şey mi baksam diye düşünüp duruyorum. sen ne kadara nerden aldın yatağını?

geçmiş olsun canım.. inş son kusman son ağrın olur.. hepsi geçer bundan sonra keyifli geçirirsin hamişliği

bana 75 lik yükleme yapıldı canım. açken parmaktan baktılar, sonrasında 2 kere 1 er saat arayla kan aldılar.

Kİzlarrr siz saglik ocagindaki kontrollere gidiyormusunuz:44::44::4

ben sadece tetanoz için gittim.. dr hiç görmedim. açıkcası bnm için hiçbir önemi yok sağlık ocağının sadece tetanoz için gidiyorum. zaten ebenin eli çok ağır 5 dak işi 25 dak yapıyor bende sinir oluyorum en iyisi gitmemek.

boşver canım böyle saçma yorumları.. benim annemin karnı o kadar büyükmüş ki herkes anlatır.. ama ben 2800 gr doğmuşum.. cahil insanar laf olsun torba dolsun konuşuyorlar..

Eki Görüntüle 737291

cimcimemizin beşiği kızlar....

aman süslü püslü bir yatak.. mışıl mışıl uyusun inş.

ayy arkadaşlar yaa anneannem beni çok seviyo çıtçıtlı badisiyle o çiçekli elbise tulumunu kendi babam almış çok duygulandım

ayyy bu kiz cok suslu olacak annesi cok guzel seyler RAbbim hayirli gunlerde giydirmeyi nasip etsin

ayyy bu kiz cok suslu olacak annesi cok guzel seyler RAbbim hayirli gunlerde giydirmeyi nasip etsin

ayyy teyzesi sorma şimdiden babasıyla tartışıyoruz :) ama ben daha ona süslü süslü bandanalar her renk patik ayakkabılar alcam kısmetse heves işte ahh ahh 7. ayımıza girdik zaman akıp geçsede kavuşsak o kadar merak ediyorum ki sağlığını kaşını gözünü huyunu suyunuuu

maşaallah canım:) bende senin gibiyim tek göbeğim var.

benimde son gittiğimde 22 eulül çıknıştı dogum aynı günde doğururmuşuz :)

hepsi birbirinden güzel. dedesinin aldıklarıda çok tatlı insan nasıl duygulanıyor değil mi:)

ay kızlar yarın sabah kızımı görecem çok heyecanlıyım...ben çarşamba günü sanıyordum yarın ayın 18 iymiş...sabahtan işe gelmeden gidecem şeker yükleme testi yapılacak...bende kızımı kasıklarımda hissediyorum doktoruma yarın soracam...birde benim ayaklar çok şişiyor ayakkabıları çıkartıp öyle oturuyorum masamda akşamda afedersiniz gaz sancısı çekiyorum üşütüyorum galiba...

hepsi birbirinden güzel, sağlıkla giysin inşallah.

hepsi birbirinden güzel. dedesinin aldıklarıda çok tatlı insan nasıl duygulanıyor değil mi:)

evet yaa babam hiç anlamaz öyle şeylerden alırsan giyer kendi hiç beceremez ama torunu için gitmiş almış bide ilk torunları olcak ALLAHIN izniyle ondan çıldırıyolar valla

evet canim londradayim malesefki oyle bide gebeligim tup bebek insan takiliyor elinde olmadan

pikocum cok guzelmis besiginiz tam prensesine layik bir yatak olmus bizdede oyle derler ben kiyafetlerini bile hazir edemiyorum

bebeğin beşiğini şimdiden kurmak iyi değil mi??? annemle babam haftaya gelecekler ve beşik bakmaya gideceğiz onlar alacak ben mecbur erkenden hazırlıycamı çünkü annemler uzaktalar geldiklerinde ancak hazırlayabilirim. sonuçta Allah niyetimizi biliyor bence fazla düşünmemek gerek.

ayy canımm hepsi de birbirinden güzellerrr,babanın aldıklarını da çok beğendim,elbibesi pek bi nariiinnn,hepsini de ağız tadıyla kullanın inş....
benimde son gittiğimde 22 eulül çıknıştı dogum aynı günde doğururmuşuz :)

valla olurmu olurrrr:))bakalımm yarın ne çıkacakkk sıpam ne zaman gelirim diyecekkk

Merhaba hanımlar, gününüz güzel geçsin....
Öğleden sonra minik oğlumla buluşacağım.Bakalım görüşmeyeli ne kadar büyümüş.
Alışveriş ve yataklar için artık çok çekinmeyin.Bu saatten sonra doğan bebekler yaşar.Olsa olsa küvezde gün tamamlar ama yaşar.
Kucağımız boş kalırsa diye çok bişey almayan anneler artık rahat alışveriş yapabilir.
Tabi eksik doğmasınlar, o da çok zor...Hepsi vaktiyle sağ salim gelsin..

bizim babamiz suslu olmasini istiyor bandana falan kendi aldi bende meraktayim canim cok hayirlisiyla bir gelsinler dimi

canim Rabbim korusun dunyanin binbir hali var besik bos kalmasin diye diyorlar boyle seyleri ama dedigin gibi fazla takilmamak gerek boyle seylere Rabbim en hayirlisini versin ve hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…