şimdiden güle güle kullansın prensesinnn diyeyim,ne güzel çoğu şeyini halletmişsinnKizlar bede kizima yatak odasi yaptiriyorum beyazz kiyafetleri buyuk bir kismi alindi sadece havludu hastane ciikisi kaldi ayy vok heyecanliyimmmmmmmmmm
günaydınlar kızlar
kızlar ya dün böle sanki kızımın kemikleri bana batıyomuş gibi geliyo,böle bi yerini dayıyo karnımın bi tarafına neresi olsuğunu çözemedim,resmen kemiği acıtıyo ya,sizdede oluyomu?
bu arada kızlar haftasonu prensesimin babannesi ve annennesi yünden yatak,yorgan ve yastık yaptılar,dedesi ve annennesi beşiğini aldı,çok güzel kırmızı rengi,,,,ve cimcimemle babasının ilk babalar gününü kutladık....
şimdiden güle güle kullansın prensesinnn diyeyim,ne güzel çoğu şeyini halletmişsinn
bende yarın ankaraya ailemin yanına gidiyorum çoğu alışverişimi orada yapacağım inş. daha kızımın 3 tanecik badisi varrr
Arkadaşlar sabah günaydın msj attıkdan sonra sizlere afedersiniz bir güzel kustum yine sarhoş gibi kendimi yatağa zor attım bu sabah son aşım vardı ama gidemiycem başım da ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum yarın giderim iyi hissedersem bu bulantılardan vallahi bıktım artık midem laçka oldu iyice
Arkadaşlar sabah günaydın msj attıkdan sonra sizlere afedersiniz bir güzel kustum yine sarhoş gibi kendimi yatağa zor attım bu sabah son aşım vardı ama gidemiycem başım da ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum yarın giderim iyi hissedersem bu bulantılardan vallahi bıktım artık midem laçka oldu iyice
Gecmis olsun canim ahh kusma kotu doktorun ilac vermedimi kusma icinbu bebis seni yoruyor demek canim uzan dinlen dikkat et kendine
Kizlar bede kizima yatak odasi yaptiriyorum beyazz kiyafetleri buyuk bir kismi alindi sadece havludu hastane ciikisi kaldi ayy vok heyecanliyimmmmmmmmmm
canım allah yardımcın olsun valla hala kusuyor olmak gerçekten zor benim de 2 gün önce boğazıma gıcık geldi böyle ıhı yaparken midem bulandı açtım o yüzden sadece su gibi şeyler çıkıyo yaa o bile ne kadar zordu benim için:18:
Diş macunundan midem bulanıyor varmı benim gibi hamile... dişlerimi geçenlerde ne zor fırçaladım...
ENBİTANEcim geçmiş olsun,inş. şekerin normal çıkar, senin minnak doğunca da epey şımaracak demekkiiiii
Kİzlarrr siz saglik ocagindaki kontrollere gidiyormusunuz:44::44::4
bizim taraflarda yok ama eşimin ailesnde var bu adet, ben de yaptrmayı düşünüyorum ya, ne zararı olck ki, belki gerçekten faydalı olur... özellikle erkek bebeklerde çok faza pişik oluyormuş engellediğini söylüyorlar...
evet canım ben gidiyorum aşılarımızı falan yapıolar aile hekimliğinin kontrolünde olyosun zatenKİzlarrr siz saglik ocagindaki kontrollere gidiyormusunuz:44::44::4
Diş macunundan midem bulanıyor varmı benim gibi hamile... dişlerimi geçenlerde ne zor fırçaladım...
günaydınlar kızlar
kızlar ya dün böle sanki kızımın kemikleri bana batıyomuş gibi geliyo,böle bi yerini dayıyo karnımın bi tarafına neresi olsuğunu çözemedim,resmen kemiği acıtıyo ya,sizdede oluyomu?
bu arada kızlar haftasonu prensesimin babannesi ve annennesi yünden yatak,yorgan ve yastık yaptılar,dedesi ve annennesi beşiğini aldı,çok güzel kırmızı rengi,,,,ve cimcimemle babasının ilk babalar gününü kutladık....
Güzel anneler herkese güzel bir hafta diliyorum..
3 gündür acayip ağrılarım var..mide bulantısı da yapıyor..karnımda böyle tuhaf bir ağrı özellikle sağ tarafımda..bebişimin tepiklerini hissettiğim için biraz içim rahatlıyor ama korkuyorum da..3-4 güne kadar doktorumla randevum var.o zaman ne olduğunu soracağım.bir de bel ağrılarım falan çok arttı.özellikle işteyken..evde hep yatma pozisyonunda olduğum için çok etkilemiyor da işte sıkıntı veriyor..afedersiniz popo kemiklerim bile ağrıyor..
ya bi de aklıma bişey takıldı kızlar..kız bebekler 9u doldurmaz 37-38. haftalarında doğar diyorlar..doğru mudur? öyle olursa benim kız eylüle kalmayacak..ağustos ortalarında gelecek gibi..doktorumla daha hiç doğum hakkında konuşmadım amaçevremde duyduğum bu şekilde..bebişiminde daha çok eksiği var..nasıl yetiştircem öyle birşey olursa..eyvah eyvah...:26::26::26:
inş. artık düşmüştür canım,dkkat etmeye çalışıyordun sende sanırıminşAllah canımcım ilk 50lik yüksek çıktı
ikinci 100lük sınırda çıktı değerler
şimdi kontrol için tekrar yapmam gerek dedi
ama zaten beni fena halde etkiliyor bu yükleme
napıcam bilmiyorum
ben gidiyorum tatlım hatta bugün gittim geldim :)
ultrasonlarıda olsa hiç hastaneye gitmem çok memnunum ebemden ordaki :)
benimde şekerden önce ve şekerli sudan önce ve sonra kan alındı canımgünaydın arkadaşlar doktorumu aradım şekerim normal çıkmış çok şükür de ya benden şeker yüklemesinden 1 saat sonra kan alındı yüklemeden önce alınmadı idrar testi istedi bide idrarımı aldılar sizin yüklemeden önce de almışlar galiba
Herkeseeeeee günaydınnnnnnnn musssssmutluuu bir hafta diliyorum arkadaşlar ve kucaklarındaki karınlarındaki minikler.....
Bu hafta eşim yok cumartesi akşam gitti yurtdışına perşembe akşam gelicek onsuz zor geçicek ama bakalım nasıl geçicek bu hafta
Allah dan günler vızır vızır geçiyor..bi bakıcaz haftasonu gelmiş...