2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bede kizima yatak odasi yaptiriyorum beyazz kiyafetleri buyuk bir kismi alindi sadece havludu hastane ciikisi kaldi ayy vok heyecanliyimmmmmmmmmm:nazar::KK49:
şimdiden güle güle kullansın prensesinnn diyeyim,ne güzel çoğu şeyini halletmişsinn

bende yarın ankaraya ailemin yanına gidiyorum çoğu alışverişimi orada yapacağım inş. daha kızımın 3 tanecik badisi varrr:KK9:

Arkadaşlar sabah günaydın msj attıkdan sonra sizlere afedersiniz bir güzel kustum yine sarhoş gibi kendimi yatağa zor attım bu sabah son aşım vardı ama gidemiycem başım da ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum yarın giderim iyi hissedersem bu bulantılardan vallahi bıktım artık midem laçka oldu iyice:KK5::KK5::KK5:

günaydınlar kızlar

kızlar ya dün böle sanki kızımın kemikleri bana batıyomuş gibi geliyo,böle bi yerini dayıyo karnımın bi tarafına neresi olsuğunu çözemedim,resmen kemiği acıtıyo ya,sizdede oluyomu?

bu arada kızlar haftasonu prensesimin babannesi ve annennesi yünden yatak,yorgan ve yastık yaptılar,dedesi ve annennesi beşiğini aldı,çok güzel kırmızı rengi,,,,ve cimcimemle babasının ilk babalar gününü kutladık....

Günaydın canımmmm..
Güle güle kullansın minik hanım eşyalarını iyi günlerde..
Daha daha nice babalar günü kutlamalarınız olsun inşallah...

şimdiden güle güle kullansın prensesinnn diyeyim,ne güzel çoğu şeyini halletmişsinn

bende yarın ankaraya ailemin yanına gidiyorum çoğu alışverişimi orada yapacağım inş. daha kızımın 3 tanecik badisi varrr:KK9:

Tatlimmmm sende en kisa zamanda alirsin ins ben almadim birsey teyzeleri aldi geri kalan seyler benim artik hicbir heyecan birakmadi cadi teyzeleri :KK53::KK53::KK53:

Arkadaşlar sabah günaydın msj attıkdan sonra sizlere afedersiniz bir güzel kustum yine sarhoş gibi kendimi yatağa zor attım bu sabah son aşım vardı ama gidemiycem başım da ağrıyor kendimi iyi hissetmiyorum yarın giderim iyi hissedersem bu bulantılardan vallahi bıktım artık midem laçka oldu iyice:KK5::KK5::KK5:

Gecmis olsun canim ahh kusma kotu doktorun ilac vermedimi kusma icin:KK53: bu bebis seni yoruyor demek canim uzan dinlen dikkat et kendine :KK16::KK16::KK16::KK16:

canım allah yardımcın olsun valla hala kusuyor olmak gerçekten zor benim de 2 gün önce boğazıma gıcık geldi böyle ıhı yaparken midem bulandı açtım o yüzden sadece su gibi şeyler çıkıyo yaa o bile ne kadar zordu benim için:18:

Gecmis olsun canim ahh kusma kotu doktorun ilac vermedimi kusma icin:KK53: bu bebis seni yoruyor demek canim uzan dinlen dikkat et kendine :KK16::KK16::KK16::KK16:

Kusma ilaçı verdi ama verirkende çok mecbur kaldığın zaman yut dedi şimdi nasıl yutarım ben bu ilaçı yutmam valla böyle idare ediyorum:KK25:

Kizlar bede kizima yatak odasi yaptiriyorum beyazz kiyafetleri buyuk bir kismi alindi sadece havludu hastane ciikisi kaldi ayy vok heyecanliyimmmmmmmmmm:nazar::KK49:

Güle güle giysin prensesss odasında da mışıl mışıl uyusun :KK16::KK16:

Şu bulantılar yok mu çoğu sabah bende de devam ediyor :KK14::KK14: geçen hafta bende kustum bütün gün baş ağrısı çektim :KK25:

canım allah yardımcın olsun valla hala kusuyor olmak gerçekten zor benim de 2 gün önce boğazıma gıcık geldi böyle ıhı yaparken midem bulandı açtım o yüzden sadece su gibi şeyler çıkıyo yaa o bile ne kadar zordu benim için:18:

Diş macunundan midem bulanıyor varmı benim gibi hamile... dişlerimi geçenlerde ne zor fırçaladım...

ENBİTANEcim geçmiş olsun,inş. şekerin normal çıkar, senin minnak doğunca da epey şımaracak demekkiiiii

inşAllah canımcım ilk 50lik yüksek çıktı
ikinci 100lük sınırda çıktı değerler
şimdi kontrol için tekrar yapmam gerek dedi
ama zaten beni fena halde etkiliyor bu yükleme
napıcam bilmiyorum

Kİzlarrr siz saglik ocagindaki kontrollere gidiyormusunuz:44::44::4

ben gidiyorum tatlım hatta bugün gittim geldim :)
ultrasonlarıda olsa hiç hastaneye gitmem çok memnunum ebemden ordaki :)

bizim taraflarda yok ama eşimin ailesnde var bu adet, ben de yaptrmayı düşünüyorum ya, ne zararı olck ki, belki gerçekten faydalı olur... özellikle erkek bebeklerde çok faza pişik oluyormuş engellediğini söylüyorlar...

evet yaa öyle abartılcak bişey değil bende yapmayı düşünüyorum kayınvalidemler 3 suyunda kınayla tuzu karıştırıp en çok terleyen yerlerini bikaç saniye kalcak şekilde sürüp hemen durulanıyomuş

Kİzlarrr siz saglik ocagindaki kontrollere gidiyormusunuz:44::44::4
evet canım ben gidiyorum aşılarımızı falan yapıolar aile hekimliğinin kontrolünde olyosun zaten

Diş macunundan midem bulanıyor varmı benim gibi hamile... dişlerimi geçenlerde ne zor fırçaladım...

benimde yaa benim dişlerimi fırçalamaya korkuyorym hele bişey yemeden fırçalarsam eyvah eyvah

günaydınlar kızlar

kızlar ya dün böle sanki kızımın kemikleri bana batıyomuş gibi geliyo,böle bi yerini dayıyo karnımın bi tarafına neresi olsuğunu çözemedim,resmen kemiği acıtıyo ya,sizdede oluyomu?

bu arada kızlar haftasonu prensesimin babannesi ve annennesi yünden yatak,yorgan ve yastık yaptılar,dedesi ve annennesi beşiğini aldı,çok güzel kırmızı rengi,,,,ve cimcimemle babasının ilk babalar gününü kutladık....

gunaydin canim benimde oyle oluyor yaklasik 15 gundur dayaniyor karnimin bir yerine aciyor ama dayanilmayacak gibi degil dokundugumda cok sert oluyor ve karnimin orasi uyusuyor ayaktaykende cok oluyor bende sende oluyormu?

ben varim canim ama dis macunumu degistirdim bulantim kesildi sensodyne kullaniyordum simdide oyle ama farkli bir icerigini almistim ozaman :KK16:

günaydın arkadaşlar doktorumu aradım şekerim normal çıkmış çok şükür de ya benden şeker yüklemesinden 1 saat sonra kan alındı yüklemeden önce alınmadı idrar testi istedi bide idrarımı aldılar sizin yüklemeden önce de almışlar galiba

Herkeseeeeee günaydınnnnnnnn musssssmutluuu bir hafta diliyorum arkadaşlar ve kucaklarındaki karınlarındaki minikler.....
Bu hafta eşim yok cumartesi akşam gitti yurtdışına perşembe akşam gelicek onsuz zor geçicek ama bakalım nasıl geçicek bu hafta:KK43:
Allah dan günler vızır vızır geçiyor..bi bakıcaz haftasonu gelmiş...

Güzel anneler herkese güzel bir hafta diliyorum..:KK16:

3 gündür acayip ağrılarım var..mide bulantısı da yapıyor..karnımda böyle tuhaf bir ağrı özellikle sağ tarafımda..bebişimin tepiklerini hissettiğim için biraz içim rahatlıyor ama korkuyorum da..3-4 güne kadar doktorumla randevum var.o zaman ne olduğunu soracağım.bir de bel ağrılarım falan çok arttı.özellikle işteyken..evde hep yatma pozisyonunda olduğum için çok etkilemiyor da işte sıkıntı veriyor..afedersiniz popo kemiklerim bile ağrıyor..:KK1:

ya bi de aklıma bişey takıldı kızlar..kız bebekler 9u doldurmaz 37-38. haftalarında doğar diyorlar..doğru mudur? öyle olursa benim kız eylüle kalmayacak..ağustos ortalarında gelecek gibi..doktorumla daha hiç doğum hakkında konuşmadım amaçevremde duyduğum bu şekilde..bebişiminde daha çok eksiği var..nasıl yetiştircem öyle birşey olursa..eyvah eyvah...:26::26::26:

Güzel anneler herkese güzel bir hafta diliyorum..:KK16:

3 gündür acayip ağrılarım var..mide bulantısı da yapıyor..karnımda böyle tuhaf bir ağrı özellikle sağ tarafımda..bebişimin tepiklerini hissettiğim için biraz içim rahatlıyor ama korkuyorum da..3-4 güne kadar doktorumla randevum var.o zaman ne olduğunu soracağım.bir de bel ağrılarım falan çok arttı.özellikle işteyken..evde hep yatma pozisyonunda olduğum için çok etkilemiyor da işte sıkıntı veriyor..afedersiniz popo kemiklerim bile ağrıyor..:KK1:

ya bi de aklıma bişey takıldı kızlar..kız bebekler 9u doldurmaz 37-38. haftalarında doğar diyorlar..doğru mudur? öyle olursa benim kız eylüle kalmayacak..ağustos ortalarında gelecek gibi..doktorumla daha hiç doğum hakkında konuşmadım amaçevremde duyduğum bu şekilde..bebişiminde daha çok eksiği var..nasıl yetiştircem öyle birşey olursa..eyvah eyvah...:26::26::26:

bende oyle duydum canim ama icini ferah tut kimi kiz bebeklerde 41 haftada geliyormus :KK16:

kizlar beni gorenler oturur pozisyondayken hamile oldugumu anlamiyorlar ayakta oldugumda anlasiliyor ama kac aylik oldugumu soyleyincede inanmiyorlar karnim cok kucukmus biriside dediki sen 4 kilo doguramazsin 3 kilo ancak dedi niye dedim karnin kucuk dedi cok moralim bozuldu benim ya sizlerinde karni kucukmu?

inşAllah canımcım ilk 50lik yüksek çıktı
ikinci 100lük sınırda çıktı değerler
şimdi kontrol için tekrar yapmam gerek dedi
ama zaten beni fena halde etkiliyor bu yükleme
napıcam bilmiyorum

ben gidiyorum tatlım hatta bugün gittim geldim :)
ultrasonlarıda olsa hiç hastaneye gitmem çok memnunum ebemden ordaki :)
inş. artık düşmüştür canım,dkkat etmeye çalışıyordun sende sanırım
günaydın arkadaşlar doktorumu aradım şekerim normal çıkmış çok şükür de ya benden şeker yüklemesinden 1 saat sonra kan alındı yüklemeden önce alınmadı idrar testi istedi bide idrarımı aldılar sizin yüklemeden önce de almışlar galiba
benimde şekerden önce ve şekerli sudan önce ve sonra kan alındı canım
Herkeseeeeee günaydınnnnnnnn musssssmutluuu bir hafta diliyorum arkadaşlar ve kucaklarındaki karınlarındaki minikler.....
Bu hafta eşim yok cumartesi akşam gitti yurtdışına perşembe akşam gelicek onsuz zor geçicek ama bakalım nasıl geçicek bu hafta:KK43:
Allah dan günler vızır vızır geçiyor..bi bakıcaz haftasonu gelmiş...

inş.. çabucakkk geçerr,sık sık olmuyorsa senin için zor olacaktır,kazasız belasız gitsin gelsin inş.
benim eşim de iş dolayısıyla bazen haftada bi bazen 2 haftada falan şehir dışına çıkıyor bikaç gün,bi yıl olacak evliliğimizde hala alışamadım,mutsuz oluyorum onun her dışarı çıkacağı zaman diyorum kızım doğsun inş. artık seni aramam:KK19:

X