2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

30 lira hediye cekim var hepsi burada.com dan ama alabilcek bişey bulamıyorum bebek icin ne beceriksiz karıyım ya
Canim alinacak o kadar cok sey var ki kuvet al bebisine kopuk kuvet minderi al sevibebe marka bdn ordan yorumlari okudum herkes cok memnun.banyo termometresi al :)) bunlari aldiysan yine fikir veririm.

bakırköyde 300 tl idi benim gttiğim yer

herkesee mutlu pazarlar güzel anneler:)
bıhaftasonu daha gectı
normalde zaman cabuk gecsın ıstemezdm ama sımdı bu zamanların hızlı gecmesıı
bizi bebeklerımıze yakınlastırıyo hamdolsun

off arkadaşlar ya benim gene kasıklarım agrıymaya başladı öyle saga sola dönerken özellikle agrı oluyo acaba bebeğim büyüdüğü için baskı mı yapıo

off arkadaşlar ya benim gene kasıklarım agrıymaya başladı öyle saga sola dönerken özellikle agrı oluyo acaba bebeğim büyüdüğü için baskı mı yapıo

canım benimde zaman zaman oluyor.geçen hafta doktora sordum büyümenin etkisinden normaldir dedi.
anladığım kadarıyla sen bide yorulmuşsun oldukça.Bol bol ayaklarını uzat ve dinlen inşallah geçer

canım aynı agrı yaklasık on gundur bende de var doktor normal dedı dınlenmen lazım dedı
sende cok ayakta kalmayaya calıs tez zamanda gecer ıns

herkesee mutlu pazarlar güzel anneler:)
bıhaftasonu daha gectı
normalde zaman cabuk gecsın ıstemezdm ama sımdı bu zamanların hızlı gecmesıı
bizi bebeklerımıze yakınlastırıyo hamdolsun

bitane masa takvimim var elimde evire çevire yırtıldı.bir an önce onu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum sanki zaman geçmiyor.Doğum yapan arkadaşlarımda buğünlerin tadını çıkar bol bol dinlen uyu 3 ay sonra buğünlerini mumla arıcaksın diyorlar.
Onlar diyorlardaaa bana fayda etmiyor :)

canım benimde zaman zaman oluyor.geçen hafta doktora sordum büyümenin etkisinden normaldir dedi.
anladığım kadarıyla sen bide yorulmuşsun oldukça.Bol bol ayaklarını uzat ve dinlen inşallah geçer

ay banada normal dedi ama sorduum zaman bu kadar sık ve agrılı değildi evet ya 3 gün arka arkaya çok gezdim yoruldum umarım devam etmez dinlenmeye çalışıyorum ama bi kadın olarak ne kadar dinlenebilcez illa kalkıyoruz

canım aynı agrı yaklasık on gundur bende de var doktor normal dedı dınlenmen lazım dedı
sende cok ayakta kalmayaya calıs tez zamanda gecer ıns

valla kötü bşey ama genede aynı şeyleri sizlerinde yaşadığını öğrenmek rahatlatıyo insanı normal şeyler yaşıyoruz die

arkadaşlar dün kayınvalidem annem falan konuşurken laf lafı açtı konu bebeğin tuzlanmasına geldi sizler ne düşünüyosunuz değişik adetleriniz var mı?

Kızlar sıcaktan nefes alamıyorum ördek gibi suya girip çıkıyorum Allah yardımcımız olsun işimiz çok zor

Kizlarrrr nasilsinizzz gorusmeyeli 1 kilo daha verdimmmmmm

Ve sizinde benim gibi karin agrisi yasiyan var mi bir anlik gecici korkuyirum yarin doktoru ariyacagimmm mideme baskimi yapiyor melegim acaba:44::44::44::44:

arkadaşlar dün kayınvalidem annem falan konuşurken laf lafı açtı konu bebeğin tuzlanmasına geldi sizler ne düşünüyosunuz değişik adetleriniz var mı?

bizim taraflarda yok ama eşimin ailesnde var bu adet, ben de yaptrmayı düşünüyorum ya, ne zararı olck ki, belki gerçekten faydalı olur... özellikle erkek bebeklerde çok faza pişik oluyormuş engellediğini söylüyorlar...

Kizlar uyuyamadik biz oglusum pek bir hareketli bu gece saga sola donup duruyoruz :)
Yagmur bir yagdi bir durdu tam serinledi dedim, tekrar sicak basti..
Neyse size ve bebislere masal tadinda uykular olsun biz de koyunlari saymaya devam edelim

Son düzenleme:
Herkesciklere günaydın sevgili hamiş arkadaşlarım güzel bir hafta başlangıcı olsun hepimiz için hepinizi kocamannnn öpüyoruz ben ve küçük adamım

günaydınlar kızlar

kızlar ya dün böle sanki kızımın kemikleri bana batıyomuş gibi geliyo,böle bi yerini dayıyo karnımın bi tarafına neresi olsuğunu çözemedim,resmen kemiği acıtıyo ya,sizdede oluyomu?

bu arada kızlar haftasonu prensesimin babannesi ve annennesi yünden yatak,yorgan ve yastık yaptılar,dedesi ve annennesi beşiğini aldı,çok güzel kırmızı rengi,,,,ve cimcimemle babasının ilk babalar gününü kutladık....

günaydın canımcım sanada... yok canım bana batma falan olmuyor fakat önceden hareketlerini tek bir yerden hissederdim titreşim gibi şu an da bir kaç yerden hissediyorum kasıktan, göbek deliği hızasından, sağ ve sol taraf olmak üzere. Bu arada ciciler hayırlı olsun canım foto çek görelim bizde

Kızlar bir türlü karar veremedim şu yataklardan hangisi daha güzel bir fikir verin ne olur

Eklentiler

• $00M0W88XDV620121271634.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $8024-YUMMY20121271634.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $N4D9XW8KM5720121271634.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $5612RQ4BY2020121271631.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $MQI0FJ3232120121271632.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $Oyuncak_2584714.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 31

benimde kasıklarımda oluyo o batmalar canım.. kızım o kadar aşağıda ne işin var çık yukarı diye derdimi anlatmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…