Canim alinacak o kadar cok sey var ki kuvet al bebisine kopuk kuvet minderi al sevibebe marka bdn ordan yorumlari okudum herkes cok memnun.banyo termometresi al :)) bunlari aldiysan yine fikir veririm.30 lira hediye cekim var hepsi burada.com dan ama alabilcek bişey bulamıyorum bebek icinne beceriksiz karıyım ya
Merhaba hanımlar:)))
öncelikle Rabbim evlatlarınızı hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sizlere sormam gereken bir şey var;
kızlar benim için değil ama bir yakınımın batın ultrasonu çektirmesi gerekiyor.
Benim bunlarla ilgili hiçbir bilgim yok.
Acil olması gerektiği için ssk yı bekleyemiyor.
Dışarıdan yaptırıcaz mecburen ama çok acil olması lazım.
Tedavi sürecine girmesi için.
Istanbul da uygun fiyatlı ve acil çekebilecek bir yer bileniniz var mı?
şimdiden okuyan veya yardım eden herkese teşekkürler
çok acil kızlar yrın hemen yapılması gerekiyor.
off arkadaşlar ya benim gene kasıklarım agrıymaya başladı öyle saga sola dönerken özellikle agrı oluyo acaba bebeğim büyüdüğü için baskı mı yapıo
off arkadaşlar ya benim gene kasıklarım agrıymaya başladı öyle saga sola dönerken özellikle agrı oluyo acaba bebeğim büyüdüğü için baskı mı yapıo
herkesee mutlu pazarlar güzel anneler:)
bıhaftasonu daha gectı
normalde zaman cabuk gecsın ıstemezdm ama sımdı bu zamanların hızlı gecmesıı
bizi bebeklerımıze yakınlastırıyo hamdolsun
canım benimde zaman zaman oluyor.geçen hafta doktora sordum büyümenin etkisinden normaldir dedi.
anladığım kadarıyla sen bide yorulmuşsun oldukça.Bol bol ayaklarını uzat ve dinlen inşallah geçer
canım aynı agrı yaklasık on gundur bende de var doktor normal dedı dınlenmen lazım dedı
sende cok ayakta kalmayaya calıs tez zamanda gecer ıns
arkadaşlar dün kayınvalidem annem falan konuşurken laf lafı açtı konu bebeğin tuzlanmasına geldi sizler ne düşünüyosunuz değişik adetleriniz var mı?
günaydınlar kızlar
kızlar ya dün böle sanki kızımın kemikleri bana batıyomuş gibi geliyo,böle bi yerini dayıyo karnımın bi tarafına neresi olsuğunu çözemedim,resmen kemiği acıtıyo ya,sizdede oluyomu?
bu arada kızlar haftasonu prensesimin babannesi ve annennesi yünden yatak,yorgan ve yastık yaptılar,dedesi ve annennesi beşiğini aldı,çok güzel kırmızı rengi,,,,ve cimcimemle babasının ilk babalar gününü kutladık....
günaydınlar kızlar
kızlar ya dün böle sanki kızımın kemikleri bana batıyomuş gibi geliyo,böle bi yerini dayıyo karnımın bi tarafına neresi olsuğunu çözemedim,resmen kemiği acıtıyo ya,sizdede oluyomu?
bu arada kızlar haftasonu prensesimin babannesi ve annennesi yünden yatak,yorgan ve yastık yaptılar,dedesi ve annennesi beşiğini aldı,çok güzel kırmızı rengi,,,,ve cimcimemle babasının ilk babalar gününü kutladık....