2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımcım sanada... yok canım bana batma falan olmuyor fakat önceden hareketlerini tek bir yerden hissederdim titreşim gibi şu an da bir kaç yerden hissediyorum kasıktan, göbek deliği hızasından, sağ ve sol taraf olmak üzere. Bu arada ciciler hayırlı olsun canım foto çek görelim bizde :KK34:

hissetme konusunda bende bi çok yerden hissediyorum hiç durmuyo yukarı aşağı sağ sol dolanıp duruyo,ama dün baya baya bişler batıyomuş gibi geldi,kntrolümde dr. a sorayım bari,...prensesimin beşiğinin fotosunu atıcam canım aklımda,şuan biraz sabah yoğunluğu var gün içerisinde atmaya çalışıcam cnm...

Kizlar biz cumartesi kizimixin park yatagini sldik.
Graco contour prestij odul almis sanirim bu marka
Arastirin isterseniz primo rengini aldik tavsiye ederim

Herkeslere günaydınlarrrr

Kızlar bir türlü karar veremedim şu yataklardan hangisi daha güzel bir fikir verin ne olur :KK43:
canım kıza da erkeğe de kırmızı ve bordolar hitap ediyor bence hani ileride diğer çocuğun için de kullanman adına. ama mor da hoş görünüyor.

benimde kasıklarımda oluyo o batmalar canım.. kızım o kadar aşağıda ne işin var çık yukarı diye derdimi anlatmaya çalışıyorum.. :KK9:

benim de bazen kasıklarıma doğru oluyor,hatta kasıklarıma doğru tekme atıyor sanırım kızım hani suda ayaklarımızı aşağı doğru iteriz ya öylemi yapıyor ne anlamadım:)
ya kızlar benim de tam genital bölgemin oradaki kemiklerimde ağrı oluyor düşmüşüm gibi görümcem doktor ona sordum da normal bunlar bu senin normal doğum yapabileceğini de gösterir dedi inş.....

Kızlar bir türlü karar veremedim şu yataklardan hangisi daha güzel bir fikir verin ne olur :KK43:

gri ve kırmızı olan modeli güzelmiş canım. bende park beşik alcaktım ama ben 4 yaşına kadar falan oda yapamam o yüzden alacağım beşikte 4 yaşına kadar uyuyacak bi arkadaşım park beşiklerin bebek büyüdükçe uyku esnasında dönerken falan haraketlerinden sarsılıp bebeğin uykudan uyanmasına neden oluyormuş bundan dolayı vazgeçtim park beşikten ama görüntü olarak çok güzel :emir_bebek:

herkese günaydın. özellikler karnımda sertleştiği zaman tuuvalet ihtiyacı oluyor baskıdan dolayı sanırım. ve hareketlerini her yerde hissediyorum makat tarafındada ama kendi kendime yorumladım normaldir herhalde dedim tekme atıyor sonuçta iyice güçleniyorlar her yerden hissedebiliriz:))) ama süt gelmesi olmadı bende ilk gebe kaldığımda noktacıklar olmuştu sıktığımda küçücük bi şeyler çıkıyordu sonra onu yapmayı bıraktım içi doludur belki ama sıkmıyorum ben.

Herkeslere günaydınlarrrr

canım kıza da erkeğe de kırmızı ve bordolar hitap ediyor bence hani ileride diğer çocuğun için de kullanman adına. ama mor da hoş görünüyor.

benim de bazen kasıklarıma doğru oluyor,hatta kasıklarıma doğru tekme atıyor sanırım kızım hani suda ayaklarımızı aşağı doğru iteriz ya öylemi yapıyor ne anlamadım:)
ya kızlar benim de tam genital bölgemin oradaki kemiklerimde ağrı oluyor düşmüşüm gibi görümcem doktor ona sordum da normal bunlar bu senin normal doğum yapabileceğini de gösterir dedi inş.....
ordaki ağrılar normal doğum yapmaya mı işaretmiş?? ama herkesin ağrısı oluyor mu acaba? benim 10 gündür ağrıyor bacağımla bişeyi itemiyorum inşaallah normal doğum olur.

CENZEYcim evet yani oradaki kasların gelişmeye başladığını vücudun kendisini doğuma hazırladığını söyledi ama kendi doktoruma da soracağım yarın şuan ben bacak veya kas ağrısı için ilaç kullanmıyorum belki bi ilaç verir

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrr ve minnakları..... :)

Şimdi sağlık ocağındaki kontrolümden geliyorum
tartıldım ve 81 le başlayan hamilelik maceram 89la devam etmekte var mı arttırannnn en son 2 ay önce tartılmışım 87 çıkmışım ebe güzel dedi böyle devam et dedi hihii :)

bu arada kalp atışlarını dinletmeyi hiç istemedi minnak bi ara bulduk kalp atışını bir tepik attı ebe de yandın sen bu şimdiden böyle rahatına çok düşkün dedi ihihi :)
afacanla başımız dertte :KK53::KK53::KK53:

şeker yüklemesi için 3 hafta geçtiyse tekrar yapalım dedi haftaya yani beni yine bi şeker yüklemesi bekliyor... :KK50:

..............

Tam olarak sayfayı takip edemiyorum tatlım doktorunmu istedi kilo vermeni diyetmi uyguluyorsun bendede var kilo sorunu tam olarak neler yiyorsun anlatır mısın lütfen

Canmmmmmmm aslinda her ay duzenli olarak 1 kilo aliyordum daha sonra seker yuklemem yksek cikti 210 doktor diyet verdi onu uyguluyorum dun cnm dondurmaistedi bir cay bardagindan az yedim sekeri agzima almiyorum meyve bile kisitli ama alistim rahatim oyle kilo problemim var diyetle verecegim hepsini ins:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kizlar bede kizima yatak odasi yaptiriyorum beyazz kiyafetleri buyuk bir kismi alindi sadece havludu hastane ciikisi kaldi ayy vok heyecanliyimmmmmmmmmm:nazar::KK49:

X