2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

heheh oda doğru ama benimki biraz mecburiyetten alışacak mecbur buna :)

çünkü 3 aylıkken anne atta çalışmaya devam edicek sütünü de eve sağıp bırakıcak
inşAllah gelirse sütüm yoksa ben hiç taraftar değilim emzik ve biberon konusunda

ohh gözün aydın canım :) yat biraz bakalım hamileliğin keyfini çıkar artık inşallah büyüyecek bebişde nazlı bunlar biraz annesi sen kendini sıkma

Kızlar artık tansiyonumuz çok önemliymiş yüksek tansiyon iyi değilmiş diye her yerde okuyorum ama 3 gündür özellikle akşam yemeğinden sonra tansiyonum düşüyor benim dün sersemledim iyice çünkü 9a 3tü tansiyonum zeytin ye dediler yedim ama 11e 4 oldu en fazla sonra tekrar düştü..

Var m bu konuda bilginiz?:44:

Gelir canım gelir hiç aklına tersini getirme süt çünki çok çok hassas herşeyden etkileniyor çok var da demeyecekmişiz hiç sütüm yokda demeyecekmişiz bunlar büyüklerin lafları..ama ben inanıyorum sütün nasıl geliyormu dediklerinde çok şükür doyurmaya yetiyor dedim hep bundada öyle diyeceğim..sizede nacizane tavsiyem..

geçmiş olsun canım haftasonu bolca dinlen inşallah toparlanırsın...

Sagol canım. Yarın bütün gun yatmayı planlıyorum, pazar gunü kısmetse oda bakmaya gideceğim kızıma :)

mojiziku egelgec alazade
kızlar teşekkür ederim cevabınız için ben ağdanın erken doğuma yok açtığını duymuştum o yüzden tedirgindim.Şimdi rahat olabilirim.

Canım ben Dr özellikle sordum, yaptirabilirsin dedi.

Hadi gözün aydin. Kiloyu fazla dert etme, gerekirse bizden sana takviye yaparız

Canım neden düşer bilmiyorum ama yükseltmek icin en etkili şey şeftali Yada kayısı suyu anında kendine getirir seni.

Çok sevindim canım dua ettim sana bugün iyi haberler alırsın diye çok şükür gözün aydın ama lütfen güzel beslenmeye çalış mesela ben sütü hiç sevmem çok kötü midem bulanır yumurtada aynı şekilde ama bebiş için burnumu kapatıp gözlerimi kapatıp yemeğe çalışıyorum sende böyle yap...Allah hepimize güzel günler göstersin...

inş sorun çıkmaz canım ben biraz korkuyorum yarın öğrencez bakalım senin sonuçlarınada çok sevindim

ooo hepsi çok güzel güle güle giysin

ayyy agladım resmen kendi babam geldi aklıma babamın yeri çok ayrıdır bende annemide çok severim ama BABA bi başka olur kız evlatlar içinde

Canim sirt ustu yatiyorsan uzaniyorsan tansiyonu cok dusuruyor haberin olsun.

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar benle aynı sorunu yaşayan varmı benim canım sürekli soğuk şeyler istiyo suyu bile ılık oldumu içemiyorum soğuk içmem lazım ama bu seferde hasta oldum geçen eşimde kızıyo sen iç sonra hasta ol diyo neredeyse ağlıcam artık içim yanıyo gibi ya buzatsam içime anca sönerim hasta olup bebeğimi üzücem die çok üzülüyorum

ii geceler arkadaşlar ya bugün kzıma bişeyler aldık gene ay satıcı kadın sinir etti beni hani çok bilmiş çok konulan satıcılar vardır yaa onlardandı kadın eylül ayında doğan bebeğin içine uzun kollu giydirilmez bir ay daha kısa kollu alın die bence giydirilir bir uzun kollu çıtçıtlı bide alt üst zıbın takımı oldu bitti sizcede gyidirlmez mi

Herkese günaydın uykucu hamişler nerelerdesiniz bakiim yine burda yanlızım uyanamadınız mı yaw...Hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum... Sizi ve minnoşlarınızı öpüyorummm

canım yeni doğan çocuklar çok üşürler,bence kesinlikle uzun kollu giydirmeliyiz

Herkese günaydın uykucu hamişler nerelerdesiniz bakiim yine burda yanlızım uyanamadınız mı yaw...Hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum... Sizi ve minnoşlarınızı öpüyorummm

günaydınnnn canım ben buradayım,bi sen bi ben varız erkenci zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…