Hahhaaa çok iyi adamcağız iyi yapmış heveslenmiş almış ama bazı bebekler ne biberon nede emzik alıyorlar sizinkide ööle olursa artık şekerim sende sevgili eşine suyu çayı hep biberonla verirsin
eeee napalım dersin yoksa ziyan olucak...
Çok teşekkürler desteğiniz için, test sonuçlarım güzel çıktı. Şekerim normalmiş, toksoplazma hala negatif hiç sıkıntı yok.Balık yağımı da aldım. Beslenmeme de daha dikkat edeceğim artık, ben çok hareket ettim bu dönemde o yüzden yediklerimi hızlı eritmiş de olabilirim, artık "ye, iç, yat" modelini uygulayacağım :) Hepinize teşekkürler
heheh oda doğru ama benimki biraz mecburiyetten alışacak mecbur buna :)
çünkü 3 aylıkken anne atta çalışmaya devam edicek sütünü de eve sağıp bırakıcak
inşAllah gelirse sütüm yoksa ben hiç taraftar değilim emzik ve biberon konusunda
geçmiş olsun canım haftasonu bolca dinlen inşallah toparlanırsın...
mojiziku egelgec alazade
kızlar teşekkür ederim cevabınız için ben ağdanın erken doğuma yok açtığını duymuştum o yüzden tedirgindim.Şimdi rahat olabilirim.
Çok teşekkürler desteğiniz için, test sonuçlarım güzel çıktı. Şekerim normalmiş, toksoplazma hala negatif hiç sıkıntı yok.Balık yağımı da aldım. Beslenmeme de daha dikkat edeceğim artık, ben çok hareket ettim bu dönemde o yüzden yediklerimi hızlı eritmiş de olabilirim, artık "ye, iç, yat" modelini uygulayacağım :) Hepinize teşekkürler
Kızlar artık tansiyonumuz çok önemliymiş yüksek tansiyon iyi değilmiş diye her yerde okuyorum ama 3 gündür özellikle akşam yemeğinden sonra tansiyonum düşüyor benim dün sersemledim iyice çünkü 9a 3tü tansiyonum zeytin ye dediler yedim ama 11e 4 oldu en fazla sonra tekrar düştü..
Var m bu konuda bilginiz?:44:
Canım neden düşer bilmiyorum ama yükseltmek icin en etkili şey şeftali Yada kayısı suyu anında kendine getirir seni.
canım inşallah şeker yüklemenin sonucu iyi çıkar, ben bugün doktorumla konuştum son 4 gündür ölçtüğüm şeker sonuçlarını söyledim, 135 altı oldıuğu için tokluk şeker yüklemesine gerek yok dedi:) bu şekilde devam et, hergün ölçmenede gerek yok haftada 1-2 ölçer kontrol edersin dedi:) içim baya rahatladı darısı başına inşallah:) haberlerini bekliyorum.
benim annem şehir dışında kayınvalidem burada, şu ana kadar herikisindende bir destek göremedim açıkcası, sanırım artık eşya konusunda başımın çaresine bakacağım, yoksa beklersem ikisini benim çocuk doğacak:)
ooo hepsi çok güzel güle güle giysinGünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 734844 Eki Görüntüle 734843 Eki Görüntüle 734841 Eki Görüntüle 734842 Eki Görüntüle 734840
ayyy agladım resmen kendi babam geldi aklıma babamın yeri çok ayrıdır bende annemide çok severim ama BABA bi başka olur kız evlatlar içinde.........................................................
Babalar aslında en çok kızlarını severler
Ama inanmaz kimse buna
Yalan derlerimkansız derler.
Her nedense kimse çıkıp da neden? demez.
Nedendir bilir misiniz?
Çünkü kız babası olmak,
Farklıdır, özeldir bambaşka bir duygusallık verir babalara
Hayatında hiç ağlamayan babalar bile kızlarını ellerine aldıklarında
Tutamazlar göz yaşlarını
Ama bir taraftan da zordur kız babası olmak.
Bir kız iki evlat demektir.
İki canı birden sırtına yüklenmek demektir.
Çünkü biri iki yapan da kadındır, ikiyi üç yapan da
Bunu bildiklerinden babalar,
Onların üzerlerine daha da titrerler.
Onlara her baktıklarında annelerini,
Bazen kırdıkları ama her şeye rağmen onları yetiştiren
Annelerini anımsarlar
Ama bir yandan da koruma iç güdülerine yenilirler
Kızlarına hiçbir şey olmasın
Onlar hiç üzülmesin,
Gözlerinden bir damla yaş gelmesin isterler
O bir damla yaş için koca dünyayı yıkacak olurlar
Ama bu sevgilerini,
bu bağlılıklarını,
Asla gösteremezler, utanırlar.
Çünkü baba demek; güçlü, çatık kaşlı olmak olarak öğretilmiştir
Onlara
Gülümsemek isterler o güzel kızlarına gülümsemek
Ama rolünün dışına çıktıklarını düşünüp
Dönerler eski çatık kaşlı, gergin suratlarına
Bazen ağlamak isterler
Ama Erkekler ağlamaz denmiştir onlara
Yapamazlar bu yüzden saklarlar gözyaşlarını
İşte böylece her şeyi içlerine atarlar
Kız babaları
Yansıtmazlar asla duygularını
Ama dayanamazlar gece yarılarına
Ve giderler o güzel kızlarının tatlı şirin odalarına
Uzun uzun bakarlar yüzlerine
Ve bir kez daha hayran olurlar
O muhteşem güzelliklerine
Gündüzleri dokunamadıkları gözlerine, ellerine
Hiç bırakmayacakmış gibi dokunurlar
İçlerindeki duygunun gözyaşlarını boşaltırlar
Ve yavaşça güzel kızlarını öpüp
İyi geceler derler
Derinden derinden
Eğer siz de bir sabah uyandığınızda yanağınızda
Bir damla gözyaşı hissederseniz
Bilin ki babanız o gece de sizi izlemiş
Ve en sonun da iyi geceler deyip gitmiştir
kızlar eşim bunu benim faceme atmış,çok duygulandım ya....
Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn
en tatlı eylül anneleriiiiii :)
bugün her günden daha güzel bol tepikli geçsin :)
bunlarda bugüne aldıklarımın toplamı :)
birde yorgan ve alezimiz var onların fotosu yok :)
örgüler ananesinin yapmış olduklarının bir kısmı
Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872
Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875
Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889
Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882
Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891
Eki Görüntüle 734879
Günaydın hamişler ve mis kokulu sıpacıklar...
eniştem var benim ekrem diye o yüzden hep büyük ismi gibi geliyor bana. ama sizin düşündüğünüz manada düşünürsek güzel bir isim Berkle de uymuş..
maşallah bebişine canım.. benim kızımda yüzünü göstermiyor bize.. kordonları eli hep yüzünde.. nazlı yada inatçı olacak bizim pıtırcıklar.. yada her yerime bakıyorsunuz diyip utangaçlıktan yüzünü saklıyorlar..
galiba öyleler yaa ben de 2 ay bekledim ama gene göremedim istediğim gibi neyse artık biddahakine inş.
Canim sirt ustu yatiyorsan uzaniyorsan tansiyonu cok dusuruyor haberin olsun.Kızlar artık tansiyonumuz çok önemliymiş yüksek tansiyon iyi değilmiş diye her yerde okuyorum ama 3 gündür özellikle akşam yemeğinden sonra tansiyonum düşüyor benim dün sersemledim iyice çünkü 9a 3tü tansiyonum zeytin ye dediler yedim ama 11e 4 oldu en fazla sonra tekrar düştü..
Var m bu konuda bilginiz?:44:
hep tuzlu ye dediler bana şekerliyi ilk senden duydum bi deneyeyim bakalım mojizikucum teşekkür ederim canım..
kızlar oğluma bunları aldım nasılEki Görüntüle 735291 Eki Görüntüle 735292
kızlar oğluma bunları aldım nasılEki Görüntüle 735291 Eki Görüntüle 735292
yok canim sirt ustu cok yatamiyorum artik nefesim daraliyor diye sola yatiyorum hep mojizikunun formulunu deneyecegim babamiz geldi markete gidelim de meyvesuyu alalim bakalim :)
Çok güzeller, güle güle eskitin inşallah, ana kucağını ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?
kizlar biri eylul anneleri icin dogum topigi acmisti bulamiyorum sayfayi bilen varmi ismini
ii geceler arkadaşlar ya bugün kzıma bişeyler aldık gene ay satıcı kadın sinir etti beni hani çok bilmiş çok konulan satıcılar vardır yaa onlardandı kadın eylül ayında doğan bebeğin içine uzun kollu giydirilmez bir ay daha kısa kollu alın die bence giydirilir bir uzun kollu çıtçıtlı bide alt üst zıbın takımı oldu bitti sizcede gyidirlmez mi
Herkese günaydın uykucu hamişler nerelerdesiniz bakiim yine burda yanlızım uyanamadınız mı yaw...Hepinize güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum... Sizi ve minnoşlarınızı öpüyorummm