ii geceler arkadaşlar ya bugün kzıma bişeyler aldık gene ay satıcı kadın sinir etti beni hani çok bilmiş çok konulan satıcılar vardır yaa onlardandı kadın eylül ayında doğan bebeğin içine uzun kollu giydirilmez bir ay daha kısa kollu alın die bence giydirilir bir uzun kollu çıtçıtlı bide alt üst zıbın takımı oldu bitti sizcede gyidirlmez mi
Günaydın herkeslere,
Sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum. Cicişler alınmaya başlanmış bile hepsi çok güzel güle güle giysin bebişler İnşallah.
Bugün doktora gittim oğluşum 900 gr 33 cm miş doktor normal dedi herşeyi çok şükür.
Doktora 32. hafta raporunu ne zaman alıcam diye sordum yani 32. haftamın ne zaman bittiğini bana 26 temmuz dedi. Benden başka soran var mı? Bana bir hafta daha önce olması gerek gibi geldi :26:
Ben öyle ukala satıcıları hemen bozuyorum karışmalarına izin verme onlar satış derdindeler ne demek yeni doğmuş yavruya kısa kollu üstelik eylül de doğum yapıcaz eylülde havalar %50 bozuyor sen uzun kollu al ne alıyorsan canım...
günaydın anneciklerr:)) ben de hep uzun kollu aldım zıbınları falan, kısa kollu giydirip kat kat yelek giydrmektense uzun kollu giydirip üstüne bir de pijama ya da tulum tamamdır:) oh bi doğsun da ayaklarını yicem sıpamın
Günaydın herkeslere,
Sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum. Cicişler alınmaya başlanmış bile hepsi çok güzel güle güle giysin bebişler İnşallah.
Bugün doktora gittim oğluşum 900 gr 33 cm miş doktor normal dedi herşeyi çok şükür.
Doktora 32. hafta raporunu ne zaman alıcam diye sordum yani 32. haftamın ne zaman bittiğini bana 26 temmuz dedi. Benden başka soran var mı? Bana bir hafta daha önce olması gerek gibi geldi :26:
buğün son günümüz bir hafta daha bitti hayırlısıyla haftaya çarşamba benimde şeker yüklemem var benimde şekerim çıkacakmış gibi geliyor inş. çıkmaz ....
buğün son günümüz bir hafta daha bitti hayırlısıyla haftaya çarşamba benimde şeker yüklemem var benimde şekerim çıkacakmış gibi geliyor inş. çıkmaz ....
Melek sen kaç haftalık oldun canımcım?
Uzun kolluda giydiriliri kisa kolluda yasadiginiz bolgenin sicakligina gore degisir bence.yeni dogan bebekler vucut isilarini ayarlayamdiklari ve ben karadenizde oturdugum icin hep uzun kollu alicamii geceler arkadaşlar ya bugün kzıma bişeyler aldık gene ay satıcı kadın sinir etti beni hani çok bilmiş çok konulan satıcılar vardır yaa onlardandı kadın eylül ayında doğan bebeğin içine uzun kollu giydirilmez bir ay daha kısa kollu alın die bence giydirilir bir uzun kollu çıtçıtlı bide alt üst zıbın takımı oldu bitti sizcede gyidirlmez mi
stresss yasakkk..bende yaptirdim seker testini.tatliyla aram yoktu zaten doguma kadar da olmaz.ac karnina cok zorladi beni tadi gayett guzell cok az bi koku vardi asil zorlayan mesele ac karnina iciliyor olmasi.acik havada ic ve sakin hastahane icinde beklme beni cok hirpaladiydibuğün son günümüz bir hafta daha bitti hayırlısıyla haftaya çarşamba benimde şeker yüklemem var benimde şekerim çıkacakmış gibi geliyor inş. çıkmaz ....
kötü düşünme stres yapma tatlım
streste yükseltiyo çünkü şeker
ilk kan alındıktan sonra da hiç yerinden kalkma
1 saat yürüme hiç ikinci kana kadar
çünkü hepsi etkiliyo ama içerken açık hava da iç :)
beni feci çarpmıştı senide çarpmasın ihihihihi
25+0 cnm 26.haftaya girmiş bulunmaktayım..
ya dün lcwaikiken bir kot aldım ama üstüme hiç birşey bulamıyorum...ve aynaya baktığımda bu benmiyim diyorum valla ne olmuş bana evrim geçiriyorum ama hamilelikle alakalı değil daha 5 kilo aldım...hamilelik öncesinde vitaminler fealn şişirdi beni..şuan 82 kiloyum ama boyum 1.65 şöyle bebekli fealn tişörtler değilde tunik tarzında birşey ler almak istiyorum yok...dün tam bir tane buldum dedim gömlek tarzında ama giyeceğim şurda 20 gün fealn göbeği sıkıyor..siz nelelerden alışveriş yapıyorsunuz kendinize
25+0 cnm 26.haftaya girmiş bulunmaktayım..
ya dün lcwaikiken bir kot aldım ama üstüme hiç birşey bulamıyorum...ve aynaya baktığımda bu benmiyim diyorum valla ne olmuş bana evrim geçiriyorum ama hamilelikle alakalı değil daha 5 kilo aldım...hamilelik öncesinde vitaminler fealn şişirdi beni..şuan 82 kiloyum ama boyum 1.65 şöyle bebekli fealn tişörtler değilde tunik tarzında birşey ler almak istiyorum yok...dün tam bir tane buldum dedim gömlek tarzında ama giyeceğim şurda 20 gün fealn göbeği sıkıyor..siz nelelerden alışveriş yapıyorsunuz kendinize
Uzun kolluda giydiriliri kisa kolluda yasadiginiz bolgenin sicakligina gore degisir bence.yeni dogan bebekler vucut isilarini ayarlayamdiklari ve ben karadenizde oturdugum icin hep uzun kollu alicam
stresss yasakkk..bende yaptirdim seker testini.tatliyla aram yoktu zaten doguma kadar da olmaz.ac karnina cok zorladi beni tadi gayett guzell cok az bi koku vardi asil zorlayan mesele ac karnina iciliyor olmasi.acik havada ic ve sakin hastahane icinde beklme beni cok hirpaladiydi
hepinize hayirli gunler diliyorumm guzell eylull anneleri
günaydın canımgeçen kntrolde bende sordum ,32 haftada vericem raporu dedi,ben ayarlarım dedi tam gününü vermedi zaten 32 önce tekrar kntrole giderim oazaman tekrar sorarım ama sanırım 32+0 da falan veriliyo
inci4 .!.:24 temmuzda bitiyo