sağol tatlım dediklerini uygulayacam inş. çıkmaz gece 12 den sonra birşey yemeyecem ve karpuz ve kirazıda o akşam yemeyecem her akşam eşimle oturup bir kilo kirazı yiyoruz...sonra tartıya çıkıyorum 300 gr almış oluyorum meyveler kilo yapıyor valla..
Günaydın güzel eylül anneleri ve minnak yavrucuklar :)
haftasonu tembelliği yapıyoruz biz bugün babamızla
mojizikum dün tansiyonum yürüyüş yapınca yükseldi şeftaliyi hala deneyemedim o nedenle ama düşerse tekrar aklımda..
melekcim ben artık kendime birşey almıyorum canım taaa hamileliğimin başında aldıklarımla idare etmeye çalışıyorum ama geçen hafta lcwaikikide tunik tarzı gömleklerden görmüştüm farklı şubelerde farklı modeller olabiliyor işine yararsa mecidiyeködekinden yeni sezonlarına bir bak derim canım.
Canım inanırmısın bende kendime sadece 2 tane gömlek aldım yıkayıp kurutup onları giyiyorum ama hamilelik ilerledi zaten kilolu hamile kaldım Allah'tan 2 kilo almışım 86 hamile kaldım 88 oldum pazartesi tekrar tarılıcam anlayacağın bende aradığımı bulamıyorum ama int hamile elbise modelleri buldum 2 tane kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorum...
melekcim benim aklımda istanbuldasın diye kalmış canım kusura bakma şimdi farkettim
bende gresunda merkezde oturuyom.kizkardesin sana biseyler getirecekse bence bu aylarda gondersin eksklerini ona gore belirlersin.mevlutte cok kiyafet geliyor ama inan cogu buyuk geliyor bi arkadasima 4 yas kiyafwti bile getirmislerdi..karadenize belli olmaz uzun kisa aalmak laimay benimde tatlıyla pek aram yok hamile kaldığım zaman sağlık ocağında şekerime bakmıştı aile hekimi açken 90 çıkımıştı...
bende karadenizde oturuyorum cnm samsunda sen neresinde...ben karışık aldım mesela kısa kolluda lazım olur...giydiririz bence ama ben fazla bir şey almayacağım dedim yine dayanamadım aldım bizim sülale hep mevlütte kıyafet getiriyor mesela kızkardeşimin giydiremediği bir sürü takımı var...
önemli değil cnm istanbulda tabi daha çok çeşit vardır...aslında elbisede güzel olurda eşim çok kıskanç benim nişanlıyken çıkarken karışmıyordu evlendşik bir tuhaflaştı sanki benden başka kadın yok halime bak diyorum benim neremi kıskanıyorsun sen böylede güzelsin diyor ne yapım idare ediyoruz çalışmasam belki yine giydirir de işe gelirken giydirmiyr...
buğün son günümüz bir hafta daha bitti hayırlısıyla haftaya çarşamba benimde şeker yüklemem var benimde şekerim çıkacakmış gibi geliyor inş. çıkmaz ....
internete güvenemiyorum ki ya alırsam olmazsa içime sinmezse birde insan hamileyken kıyafete fazla para vermek istemiyor peki sen çalışıyormusun...çalışan için çok zor oluyor kıyafet azlığı ...böyle efil efil tunikler olsa iyi olur...
rumeysa tatlım sen zayıfmışsın sen bulursun kıyafet...benim birde ağustosun 11 inde kuzenimn düğünü var ne giyecem o zaman bilmiyorum çok ta yakınız öyle günlük tarzı şeyler giyemem ne yapacam bilmiyorum 8.ayda oluyorum birde...
Sukurler olsun iyiyz..prensesimizden tekme yiyip duruyozMerhabalar eylül anneleri her şey yolundadır inşallahhhhh
Citcitli zibin hic mi almadin yoksa kisa kollu olanindan mi almadin ben 10 tane falan kisa uzun kollu karisik almayi planliyorumayyy çok yotuldum arkadaşlar yaaabu akşam babamlar gelcek bize kayınpederle ayıptır söylemesi teras keyfi yapıp demlenckler o yüzden biraz evi temizledim ütümde vardı yoruldum iice ama yaaa bu arada şeker sonucumu öğrenemedim hstaneyi aradığımda doktorum çıkmıştı artık pazartesi ye kaldı ya ben izmirde otruyorum hastane çıkışının içindeki kısa kollu çıtçıtlıdan başka 0-3 ay çin hiç almadım sizlerde öyle diyince şimdi tuaf oldum alsam mı acaba gerçi görümcemin gönderdiğiklerinin içinde var bikaç tane ama giyilmiş ay bilemedim ki
Citcitli zibin hic mi almadin yoksa kisa kollu olanindan mi almadin ben 10 tane falan kisa uzun kollu karisik almayi planliyorum
Kactane hastane cikisin var
yok ya uzun kollu aldım hep çıtçıtlılarımı battaniyeli olarak hastane çıkışım 1 tane ma 5li hastane çıkışım epey var işte dediğim gibi kısa kollu 0-3 ay 1 tane var 2 tane 3-6 ay kısa kollum varalayım mı 2 3 tane ya 0-3 ay için
evet cenzey açmıştı canım, 2013 eylül anneleri doğum hikayeleri olması lazım adı
:)))) yok canım ben açmadımdoğum hikayelerini
aa hadi yaa kim açmıştıı,sen gibi hatırladım da du bi bakayım hatlarr karıştıı pardonnn