Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır ara ara girip çıkıyordum çok yoğun günler geçirdik, evi taşıdık taşınırken yeni evime yatak oadası takımım sığmadı onu elden çıkarmak zorunda kaldık, sonra yeni yatak odası takımı aldık falan, 1 hafta çekyatta yatmak zorunda kaldık her yerim ağrıdı... Allahtan annemle babam yardıma geldi yoksa valla kalkamazdım ben bu işlerin altından kabus gibiydi.
Bu sabah şeker yükleme testim yapıldı, bir ay sonra güzel kızımı gördüm ama aldığım haberler biraz canımı sıktı :44: Bebeğimin kafatası biraz küçük çıkmış, kilosu ve boyu normal dedi ama kafatası daha küçükmüş genetik de olabilir ama takip etmek gerek dedi. Bir de ben hamile kaldığımdan beri hala sadece 1,5 kilo aldım. Doktor buna da az dedi, biraz kilo alman gerek dedi. Acaba ben bebeğimi de kendimi de besleyemiyor muyum diye çok üzülüyorum şu an
Yemek yiyorum aslında, tamam iştahım öyle açık değil ama yediğime öğünlerime dikkat ediyorum. Vitamin kan haplarımı aksatmıyorum. Şİmdi bir de balık yağı verdi onu kullanmaya başlayacağım. Toksoplazma bağışıklığı da yoktu bende onu da tekrar yapalım dedi evde kedim olduğundan bugün onun için de kan verdim, umarım ondan da kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum. Akşam 5 ten sonra tüm testlerim sonuçlanacak nolur dua edin benim için