anladım canım bende peygamberimizin isimlerini tek kullanmayın derler ya halk arasında ondan bahsediyorsun sandım...canım orada ' berk ismi dinen koyulabilecek bi isim mi diye yazmak istemiştim unutmuşum yani. tabiki tek de koyabilirsin ama iki isim sünnet diye biliyorum bende.
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri :) oğluma ciciler aldım, paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 734844 Eki Görüntüle 734843 Eki Görüntüle 734841 Eki Görüntüle 734842 Eki Görüntüle 734840
isim konusunda kimseyi karıştırmam valla bu 2. kızım isimi nasipse ilkinide 2. sininde ismini ben koydum eşim ağzını bile açmadı olmaz demedi eşim dışındada kimseye fikir bile sormadım her türlü eziyetini ben çekeyim başkası gelsin ismini koysun yokk yaaa herkesin kendi çocuğu var oturup ona isimi kendileri koysalarmışş :)) Kimseyi karıştırmam
Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnn
en tatlı eylül anneleriiiiii :)
bugün her günden daha güzel bol tepikli geçsin :)
bunlarda bugüne aldıklarımın toplamı :)
birde yorgan ve alezimiz var onların fotosu yok :)
örgüler ananesinin yapmış olduklarının bir kısmı
Eki Görüntüle 734870 Eki Görüntüle 734871 Eki Görüntüle 734872
Eki Görüntüle 734873 Eki Görüntüle 734874 Eki Görüntüle 734875
Eki Görüntüle 734876 Eki Görüntüle 734878 Eki Görüntüle 734889
Eki Görüntüle 734887 Eki Görüntüle 734888 Eki Görüntüle 734882
Eki Görüntüle 734881 Eki Görüntüle 734880 Eki Görüntüle 734891
Eki Görüntüle 734879
maşallah hepsi çok güzel güle güle kullansın küçük bey..herşey tamamlanmış bi eksik oüküçük bey kalmış oda vaktinde gelsin inşallahama sanki biberon ve emzikler çok gibi geldi bana ben 2 biberon 3-4 emzik planlıyorum yetmez mi ki?:44:
Günaydın hamişler ve mis kokulu sıpacıklar...
eniştem var benim ekrem diye o yüzden hep büyük ismi gibi geliyor bana. ama sizin düşündüğünüz manada düşünürsek güzel bir isim Berkle de uymuş..
enbitanecim resime yüklediğin ilk üç hastane çıkışı ve havluyu civilden ne kadara aldın canım bilgilendirir misin?
maşallah hepsi çok güzel güle güle kullansın küçük bey..herşey tamamlanmış bi eksik oüküçük bey kalmış oda vaktinde gelsin inşallahama sanki biberon ve emzikler çok gibi geldi bana ben 2 biberon 3-4 emzik planlıyorum yetmez mi ki?:44:
Eki Görüntüle 734931 Eki Görüntüle 734930 Eki Görüntüle 734929 Eki Görüntüle 734928 Eki Görüntüle 734927 Eki Görüntüle 734926
Bunlarda bizim ananemizin ördükleri ciciler...
nasıl beceriyorsun canım anlat:))))
ben emzik biberon falan almadım bebeklere zararlı diye duydum hem dişlerine hemde alışkanlık yaparmış.
valla hazır cevaplıkla herhalde kalp kırmadan doprudan söylüyorum birşeyi ifade ederken yüzüme sinirli bir ifade koymadan böyle olması gerektiği hiç evirip çevirmeden direk söylüyorum başından beri öyle idim alıştılar sanırım mesala kızımı hiç öptürmedim onlar 1 yaşını geçene kadar kimseye öptürmedim gerçi ama eşimin ailesini sürekli uyarmam gerekiyordu her seferinde uyardım kaçırdım bazen alındılar belki ama kızımın sağlığı içinn yapmak zorundaydım :))
anladım canım bende 6aya kadar almayı düşünüyorum sonrada ihtiyaç oldukça alırım.. sizin babaya maşallah pek hevesli ve güzel şeyler almışçoğu şeyini civilden aldım tatlım
ilk resimdeki indirimdeydi 25 tl ye aldım sanırım tam hatırlamıyorum ama
ikincisi 45 yada 50 tl olması gerek baya bi oldu aldığım
bornoz da aynı fiyatlardaydı tatlım hemen hemen
7 liraya alt açmayı aldım 14 liraya battaniyeyi aldım
150 tl ye krafttan parkyatak aldım
60 liraya yatak aldım içine
40 liraya yorgan aldım hatırladığım
canım emzikleri falan ben alamadım eşim almış abartmış biraz
ama emzikler zaten 0-3 ay 3-6 ay 18 aydan sonra gibi sıralı
sen düşündüğün gibi al benimkiler biraz fazla çünkü
.......
valla canım ben kullanacağım tabi oğlum alırsa, bugün zararlı dediklerine yarın yok faydalı diyorlar çok şey duyuyoruz.. benim iki arkadaşım var ilkinde kullanmamışlar 2.de kullanıp rahat etmişler ve 2.nin dişleri diğerinden daha düzgün.. bizi de annemiz hep emzikle büyütmüş 2-3 yaşına kadar emmişim ben zor bıraktırmışlar ama hiç te bi sorunum yok çok şükür.. ben böyle şeyleri çok takmıyorum sende takma bence...hem şimdiki emzikler çok kaliteli ve damak yapısına uygun...
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum kadın doğum doktoru arıyorum varmı arkadaşlarınızdan tanık eş dosttan iyi bir doktor ama çok fazla cep yakmayan bu zamana kadar sigortada yürüttüm bütün kontrolleri bundan sonra özele geçmek istiyorum benim var bir kaç tanıdık hastane fakat çok pahalı 4000tl den kapı açtılar, bana bu konuda yardımcı olun size zahmet tavsiyelerinizi bekliyorum...
ne bileyim dediğin gibi o kadar çok şey duyuyoruz ki neye iinanacağımızı şaşırdık.