2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bi kaç seferdir uykumdan nefes darlığıyla uyanıyorum dün de oldu aynısı uyandığımda kalbim çıkacak gibi atıyor soluk soluğa kalıyorum nefesimi kontrol altına almak için baya uğraşıyorum rüyamda gördüklerimle alakalıdır dedim başta ama dün şarkı söylüyordum rüyamda nefes almam gereken yerde almadım şarkıya devam ettim:) soluksuz kaldım uyandığımda kalbim durcak sandım acaba o an nefes darlığı çektiğim için mi rüya ya yansıyor bilemedim

böyle bir şey yaşayanınız var mı?

canım orada ' berk ismi dinen koyulabilecek bi isim mi diye yazmak istemiştim unutmuşum yani. tabiki tek de koyabilirsin ama iki isim sünnet diye biliyorum bende.
anladım canım bende peygamberimizin isimlerini tek kullanmayın derler ya halk arasında ondan bahsediyorsun sandım...
Berk ismi sağlam, güçlü, kuvvetli anlamında vede şimşek anlamında kuran dada geçiyrmuş sanırım...

nasıl beceriyorsun canım anlat:))))

enbitanecim resime yüklediğin ilk üç hastane çıkışı ve havluyu civilden ne kadara aldın canım bilgilendirir misin?

maşallah hepsi çok güzel güle güle kullansın küçük bey..herşey tamamlanmış bi eksik oüküçük bey kalmış oda vaktinde gelsin inşallah ama sanki biberon ve emzikler çok gibi geldi bana ben 2 biberon 3-4 emzik planlıyorum yetmez mi ki?:44:

ben emzik biberon falan almadım bebeklere zararlı diye duydum hem dişlerine hemde alışkanlık yaparmış.

teşekkürler canım bizim bebişlerde bigün büyüyecekler inşallah dimi
bu arada sen nasıl oldun daha iyi misin:44:

enbitanecim resime yüklediğin ilk üç hastane çıkışı ve havluyu civilden ne kadara aldın canım bilgilendirir misin?

çoğu şeyini civilden aldım tatlım

ilk resimdeki indirimdeydi 25 tl ye aldım sanırım tam hatırlamıyorum ama
ikincisi 45 yada 50 tl olması gerek baya bi oldu aldığım
bornoz da aynı fiyatlardaydı tatlım hemen hemen

7 liraya alt açmayı aldım 14 liraya battaniyeyi aldım

150 tl ye krafttan parkyatak aldım
60 liraya yatak aldım içine
40 liraya yorgan aldım hatırladığım

canım emzikleri falan ben alamadım eşim almış abartmış biraz
ama emzikler zaten 0-3 ay 3-6 ay 18 aydan sonra gibi sıralı
sen düşündüğün gibi al benimkiler biraz fazla çünkü

.......

enbitanecim cevabın için teşşekkürler Allah ım sağlıkla, hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah:)

nasıl beceriyorsun canım anlat:))))

valla hazır cevaplıkla herhalde kalp kırmadan doprudan söylüyorum birşeyi ifade ederken yüzüme sinirli bir ifade koymadan böyle olması gerektiği hiç evirip çevirmeden direk söylüyorum başından beri öyle idim alıştılar sanırım mesala kızımı hiç öptürmedim onlar 1 yaşını geçene kadar kimseye öptürmedim gerçi ama eşimin ailesini sürekli uyarmam gerekiyordu her seferinde uyardım kaçırdım bazen alındılar belki ama kızımın sağlığı içinn yapmak zorundaydım :))

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum kadın doğum doktoru arıyorum varmı arkadaşlarınızdan tanık eş dosttan iyi bir doktor ama çok fazla cep yakmayan bu zamana kadar sigortada yürüttüm bütün kontrolleri bundan sonra özele geçmek istiyorum benim var bir kaç tanıdık hastane fakat çok pahalı 4000tl den kapı açtılar, bana bu konuda yardımcı olun size zahmet tavsiyelerinizi bekliyorum...

ben emzik biberon falan almadım bebeklere zararlı diye duydum hem dişlerine hemde alışkanlık yaparmış.

valla canım ben kullanacağım tabi oğlum alırsa, bugün zararlı dediklerine yarın yok faydalı diyorlar çok şey duyuyoruz.. benim iki arkadaşım var ilkinde kullanmamışlar 2.de kullanıp rahat etmişler ve 2.nin dişleri diğerinden daha düzgün.. bizi de annemiz hep emzikle büyütmüş 2-3 yaşına kadar emmişim ben zor bıraktırmışlar ama hiç te bi sorunum yok çok şükür.. ben böyle şeyleri çok takmıyorum sende takma bence... hem şimdiki emzikler çok kaliteli ve damak yapısına uygun...

ben şansssızım:))))) ben ilk isim dediğimde kadın karışmazmış sen taşırsın dedi şok oldum böyle biri değildi ne oldu anlamadım dünde o kadar konuştum ama aynı. kalbim o kadar kırık ki yaptıklarına ağladığımda üzüldüğümde de bebeğim kasılıyor hissediyorum eğer böyle devam ederse sütüm kesilirse diye korkuyorum şimdiden

anladım canım bende 6aya kadar almayı düşünüyorum sonrada ihtiyaç oldukça alırım.. sizin babaya maşallah pek hevesli ve güzel şeyler almış

ne bileyim dediğin gibi o kadar çok şey duyuyoruz ki neye iinanacağımızı şaşırdık.

canım ben de avrupa yakasında oturuyorum şirinevlerde yenibosnada nisa hastanesi var oraya gidiyorum doktorumda derya kanza gül çokta memnunum güleryüzlü sevecen iyi bi doktor hastanede zaten doğum hastanesi gibi 15 tane kadın doğumcusu var. Bu arada muayene 35 tl normal doğum 750 sezeryan 1250 tl yanlış hatırlamıyorsam.

ne bileyim dediğin gibi o kadar çok şey duyuyoruz ki neye iinanacağımızı şaşırdık.

bebişler her ıhhh dediğinde alıp kucağa emzirmekten daha iyidir diye düşünüyorum çünkü çevrende görmüşsündür anneyi emzik gibi kullanıyorlar valla küçük bıdıklar çok akıllılar... sen iyi, rahat ve dinlenmiş ol ki oda iyi olsun yoksa öbür türlü çok yoruluruz tabi bu benim fikrim...

hayırlı cumalar anneciklerr ne güzel olmuş topik bir muhabbet bir muhabbet kaynıyor buralar :))

fadiyez, biocin ve enbitane cicilerinizi güle güle giydirin inşallah arkadaşlarım çok güzel şeyler hepsi .. içlerinde uslu uslu gülümsesinler yavrularınız :)

bugün kayınvalidem geldi sağolsun evimi temizledi süpürdü sildi ben tozları aldım derken çaydanlığımı bile ciflemiş yeni gitti o yüzden ancak girebildim buraya da geçmişi okumak bayaa vaktimi aldı bu kez :) erkek ismi sorulmuş biz Aras Ali de karalıyız odasının kapısına yazdık bile

az önce de kocişim aradı anne lütfen sitesinde hazirana özel indirim varmış bebek bezi alalım dedi sizde bi bakın derim kızlar eksik tamamlamaca bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…