2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkeslere,

Sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum. Cicişler alınmaya başlanmış bile hepsi çok güzel güle güle giysin bebişler İnşallah.

Bugün doktora gittim oğluşum 900 gr 33 cm miş doktor normal dedi herşeyi çok şükür. :nazar:

Doktora 32. hafta raporunu ne zaman alıcam diye sordum yani 32. haftamın ne zaman bittiğini bana 26 temmuz dedi. Benden başka soran var mı? Bana bir hafta daha önce olması gerek gibi geldi :26:

ii geceler arkadaşlar ya bugün kzıma bişeyler aldık gene ay satıcı kadın sinir etti beni hani çok bilmiş çok konulan satıcılar vardır yaa onlardandı kadın eylül ayında doğan bebeğin içine uzun kollu giydirilmez bir ay daha kısa kollu alın die bence giydirilir bir uzun kollu çıtçıtlı bide alt üst zıbın takımı oldu bitti sizcede gyidirlmez mi

Ben öyle ukala satıcıları hemen bozuyorum karışmalarına izin verme onlar satış derdindeler ne demek yeni doğmuş yavruya kısa kollu üstelik eylül de doğum yapıcaz eylülde havalar %50 bozuyor sen uzun kollu al ne alıyorsan canım...

Günaydın herkeslere,

Sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum. Cicişler alınmaya başlanmış bile hepsi çok güzel güle güle giysin bebişler İnşallah.

Bugün doktora gittim oğluşum 900 gr 33 cm miş doktor normal dedi herşeyi çok şükür. :nazar:

Doktora 32. hafta raporunu ne zaman alıcam diye sordum yani 32. haftamın ne zaman bittiğini bana 26 temmuz dedi. Benden başka soran var mı? Bana bir hafta daha önce olması gerek gibi geldi :26:

günaydın canımgeçen kntrolde bende sordum ,32 haftada vericem raporu dedi,ben ayarlarım dedi tam gününü vermedi zaten 32 önce tekrar kntrole giderim oazaman tekrar sorarım ama sanırım 32+0 da falan veriliyo

Gunaydin guzel anneler ..
Takimin icine uzunkollumu kisa kollumu giydirme konusu olmus benim ilk kizim eylul 25te dogmustu antalyada oldugumdan kisa kollu icine giydirmistim zaten uzerine penye battaniyede ortuyoruz bence bulundugunuz sehir doguda degilse hava sartlari kisa kolluyu kaldirir diye dusunuyorum..

günaydın anneciklerr:)) ben de hep uzun kollu aldım zıbınları falan, kısa kollu giydirip kat kat yelek giydrmektense uzun kollu giydirip üstüne bir de pijama ya da tulum tamamdır:) oh bi doğsun da ayaklarını yicem sıpamın

Ben öyle ukala satıcıları hemen bozuyorum karışmalarına izin verme onlar satış derdindeler ne demek yeni doğmuş yavruya kısa kollu üstelik eylül de doğum yapıcaz eylülde havalar %50 bozuyor sen uzun kollu al ne alıyorsan canım...

günaydın canım ya içine çıtçıtlı badisini kısa giydirip üstüne uzun kollu giydir dedi sadece kısa kollu giydir demedi de bnde bozdum merak etme bu arada ii hafta sonları

günaydın anneciklerr:)) ben de hep uzun kollu aldım zıbınları falan, kısa kollu giydirip kat kat yelek giydrmektense uzun kollu giydirip üstüne bir de pijama ya da tulum tamamdır:) oh bi doğsun da ayaklarını yicem sıpamın

tam benim düşündüğüm gibi :KK70: duygularıma tercüman oldun tşkler cnm:KK1:

Günaydın herkeslere,

24 temmuzda bitiyo

buğün son günümüz bir hafta daha bitti hayırlısıyla haftaya çarşamba benimde şeker yüklemem var benimde şekerim çıkacakmış gibi geliyor inş. çıkmaz ....

buğün son günümüz bir hafta daha bitti hayırlısıyla haftaya çarşamba benimde şeker yüklemem var benimde şekerim çıkacakmış gibi geliyor inş. çıkmaz ....

kötü düşünme stres yapma tatlım
streste yükseltiyo çünkü şeker
ilk kan alındıktan sonra da hiç yerinden kalkma
1 saat yürüme hiç ikinci kana kadar
çünkü hepsi etkiliyo ama içerken açık hava da iç :)
beni feci çarpmıştı senide çarpmasın ihihihihi :KK53:

Melek sen kaç haftalık oldun canımcım?

25+0 cnm 26.haftaya girmiş bulunmaktayım..

ya dün lcwaikiken bir kot aldım ama üstüme hiç birşey bulamıyorum...ve aynaya baktığımda bu benmiyim diyorum valla ne olmuş bana evrim geçiriyorum ama hamilelikle alakalı değil daha 5 kilo aldım...hamilelik öncesinde vitaminler fealn şişirdi beni..şuan 82 kiloyum ama boyum 1.65 şöyle bebekli fealn tişörtler değilde tunik tarzında birşey ler almak istiyorum yok...dün tam bir tane buldum dedim gömlek tarzında ama giyeceğim şurda 20 gün fealn göbeği sıkıyor..siz nelelerden alışveriş yapıyorsunuz kendinize

ii geceler arkadaşlar ya bugün kzıma bişeyler aldık gene ay satıcı kadın sinir etti beni hani çok bilmiş çok konulan satıcılar vardır yaa onlardandı kadın eylül ayında doğan bebeğin içine uzun kollu giydirilmez bir ay daha kısa kollu alın die bence giydirilir bir uzun kollu çıtçıtlı bide alt üst zıbın takımı oldu bitti sizcede gyidirlmez mi
Uzun kolluda giydiriliri kisa kolluda yasadiginiz bolgenin sicakligina gore degisir bence.yeni dogan bebekler vucut isilarini ayarlayamdiklari ve ben karadenizde oturdugum icin hep uzun kollu alicam
stresss yasakkk..bende yaptirdim seker testini.tatliyla aram yoktu zaten doguma kadar da olmaz.ac karnina cok zorladi beni tadi gayett guzell cok az bi koku vardi asil zorlayan mesele ac karnina iciliyor olmasi.acik havada ic ve sakin hastahane icinde beklme beni cok hirpaladiydi

hepinize hayirli gunler diliyorumm guzell eylull anneleri

kötü düşünme stres yapma tatlım
streste yükseltiyo çünkü şeker
ilk kan alındıktan sonra da hiç yerinden kalkma
1 saat yürüme hiç ikinci kana kadar
çünkü hepsi etkiliyo ama içerken açık hava da iç :)
beni feci çarpmıştı senide çarpmasın ihihihihi :KK53:

sağol tatlım dediklerini uygulayacam inş. çıkmaz gece 12 den sonra birşey yemeyecem ve karpuz ve kirazıda o akşam yemeyecem her akşam eşimle oturup bir kilo kirazı yiyoruz...sonra tartıya çıkıyorum 300 gr almış oluyorum meyveler kilo yapıyor valla..:KK52::KK52::KK52::KK52:

ya dün lcwaikiken bir kot aldım ama üstüme hiç birşey bulamıyorum...ve aynaya baktığımda bu benmiyim diyorum valla ne olmuş bana evrim geçiriyorum ama hamilelikle alakalı değil daha 5 kilo aldım...hamilelik öncesinde vitaminler fealn şişirdi beni..şuan 82 kiloyum ama boyum 1.65 şöyle bebekli fealn tişörtler değilde tunik tarzında birşey ler almak istiyorum yok...dün tam bir tane buldum dedim gömlek tarzında ama giyeceğim şurda 20 gün fealn göbeği sıkıyor..siz nelelerden alışveriş yapıyorsunuz kendinize

Ben bu zamana kadar tek bir pantolan aldim tuniklerim bol oldugu icin bu aya kadar idare ettim.hafataya yegenimizin sunneti var ozman bisey alcam baakalim bulabulcekmyim.52 ile basladim 59 omusum ama sadece gobege gidiyor diycem ama o da fazla yok.

Canım inanırmısın bende kendime sadece 2 tane gömlek aldım yıkayıp kurutup onları giyiyorum ama hamilelik ilerledi zaten kilolu hamile kaldım Allah'tan 2 kilo almışım 86 hamile kaldım 88 oldum pazartesi tekrar tarılıcam anlayacağın bende aradığımı bulamıyorum ama int hamile elbise modelleri buldum 2 tane kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorum...

Uzun kolluda giydiriliri kisa kolluda yasadiginiz bolgenin sicakligina gore degisir bence.yeni dogan bebekler vucut isilarini ayarlayamdiklari ve ben karadenizde oturdugum icin hep uzun kollu alicam
stresss yasakkk..bende yaptirdim seker testini.tatliyla aram yoktu zaten doguma kadar da olmaz.ac karnina cok zorladi beni tadi gayett guzell cok az bi koku vardi asil zorlayan mesele ac karnina iciliyor olmasi.acik havada ic ve sakin hastahane icinde beklme beni cok hirpaladiydi

hepinize hayirli gunler diliyorumm guzell eylull anneleri

ay benimde tatlıyla pek aram yok hamile kaldığım zaman sağlık ocağında şekerime bakmıştı aile hekimi açken 90 çıkımıştı...

bende karadenizde oturuyorum cnm samsunda sen neresinde...ben karışık aldım mesela kısa kolluda lazım olur...giydiririz bence ama ben fazla bir şey almayacağım dedim yine dayanamadım aldım bizim sülale hep mevlütte kıyafet getiriyor mesela kızkardeşimin giydiremediği bir sürü takımı var...

günaydın canımgeçen kntrolde bende sordum ,32 haftada vericem raporu dedi,ben ayarlarım dedi tam gününü vermedi zaten 32 önce tekrar kntrole giderim oazaman tekrar sorarım ama sanırım 32+0 da falan veriliyo

inci4 .!.:
24 temmuzda bitiyo

Teşekkürler kızlar o zaman doktorun hesabı doğru 2 gün fark var onuda hafta sonuna getirmek istedi sanırım.

Temmuz sonu 32. hafta Ağustos sonu 37. hafta bitecek Allah kısmet ederse. :KK49:

X