canım ben de avrupa yakasında oturuyorum şirinevlerde yenibosnada nisa hastanesi var oraya gidiyorum doktorumda derya kanza gül çokta memnunum güleryüzlü sevecen iyi bi doktor hastanede zaten doğum hastanesi gibi 15 tane kadın doğumcusu var. Bu arada muayene 35 tl normal doğum 750 sezeryan 1250 tl yanlış hatırlamıyorsam.
Canım tşk ederim notumu aldım acaba nisa hastanesinde yeni doğan ünitesi var mı?
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum kadın doğum doktoru arıyorum varmı arkadaşlarınızdan tanık eş dosttan iyi bir doktor ama çok fazla cep yakmayan bu zamana kadar sigortada yürüttüm bütün kontrolleri bundan sonra özele geçmek istiyorum benim var bir kaç tanıdık hastane fakat çok pahalı 4000tl den kapı açtılar, bana bu konuda yardımcı olun size zahmet tavsiyelerinizi bekliyorum...
canımcım bende avrupa yakasındayım biraz uzak kalabilir belki ama gaziosmanpaşa özel bilge hastahanesine gidiyorum bende tavsiye üzerine başlamıştım sgklıya muayne 40 tl fiyatları da uygun normal doğum 350 diye biliyorum doktor yaptırıyor hemde testlerin fiyatları da uygun kan testini 11 tlye yaptırdım şeker testini 12 tlye :) memnunum şu ana kadar tabii verdiğim fiyatlar çalışan ssk fiyatları sosyal güvencesiz nasıl bilmiyorum..
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır ara ara girip çıkıyordum çok yoğun günler geçirdik, evi taşıdık taşınırken yeni evime yatak oadası takımım sığmadı onu elden çıkarmak zorunda kaldık, sonra yeni yatak odası takımı aldık falan, 1 hafta çekyatta yatmak zorunda kaldık her yerim ağrıdı... Allahtan annemle babam yardıma geldi yoksa valla kalkamazdım ben bu işlerin altından kabus gibiydi.
Bu sabah şeker yükleme testim yapıldı, bir ay sonra güzel kızımı gördüm ama aldığım haberler biraz canımı sıktı :44: Bebeğimin kafatası biraz küçük çıkmış, kilosu ve boyu normal dedi ama kafatası daha küçükmüş genetik de olabilir ama takip etmek gerek dedi. Bir de ben hamile kaldığımdan beri hala sadece 1,5 kilo aldım. Doktor buna da az dedi, biraz kilo alman gerek dedi. Acaba ben bebeğimi de kendimi de besleyemiyor muyum diye çok üzülüyorum şu anYemek yiyorum aslında, tamam iştahım öyle açık değil ama yediğime öğünlerime dikkat ediyorum. Vitamin kan haplarımı aksatmıyorum. Şİmdi bir de balık yağı verdi onu kullanmaya başlayacağım. Toksoplazma bağışıklığı da yoktu bende onu da tekrar yapalım dedi evde kedim olduğundan bugün onun için de kan verdim, umarım ondan da kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum. Akşam 5 ten sonra tüm testlerim sonuçlanacak nolur dua edin benim için
kızlar size birşey sormak istiyorum afederinizde siz özel bölgenizi ağdaylamı alıyorsunuz?
teşekkürler canım bizim bebişlerde bigün büyüyecekler inşallah dimi
bu arada sen nasıl oldun daha iyi misin:44:
geçmiş olsun canım haftasonu bolca dinlen inşallah toparlanırsın...öyle tabi büyüyecekler..
sağol canım tam toparlanamadım ama daha iyiyim..
Doktorun kim Akın bey mişimdi komşu çıkıcaz seninle
kızlar size birşey sormak istiyorum afederinizde siz özel bölgenizi ağdaylamı alıyorsunuz?
hoşgeldin karagözlüm 3 günde olsa iyi gelmişdir dinlenmek...hayallerimiz suya düştü bende 6 aya çıksaydı 28.haftada ayrılmayı düşünüyordum ama malesef olmadı ramazanıda işte bu sıcaklarda geçirmek çok zor olacak...kısmet değilmiş ne yapalım...bu eylemlerde yakında biter üzülme sen akşamalrı dışarı çıkma ne olur olmaz...eşinde kazasız belasız gider gelir inş...
Doktorum Yusuf Yılmaz canım ama bir iki kere Oğuz Beye de göründüm ikisine de danışıyorum başım sıkışınca sen ne zamandır devam ediyorsun oraya?
yok canım ben demem zaten babasının onun için en iyi olanını alacağından eminim :)
sen yine de fazla üstüne gitme bırak adam içinden geleni alsın :)
benimki bebedordan wee ye avente kadar 10 tane emzik almış
15 tane biberon suluk var söylensem hevesi kırılacak bu sefer almak istemicek bişey
içinde hevesi varken oğluşuna alsın :)
Ben akın beye gitmiştim ilk hamileliğimde düşük üzerine kürtajıda orada oldum 6 haftalık, şimdi oraya hiç gidesim gelmiyor mutlaka iyidir ama ilk kötü deneyimi orada yaşadığım için pek içime sinmiyor canım...
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum kadın doğum doktoru arıyorum varmı arkadaşlarınızdan tanık eş dosttan iyi bir doktor ama çok fazla cep yakmayan bu zamana kadar sigortada yürüttüm bütün kontrolleri bundan sonra özele geçmek istiyorum benim var bir kaç tanıdık hastane fakat çok pahalı 4000tl den kapı açtılar, bana bu konuda yardımcı olun size zahmet tavsiyelerinizi bekliyorum...
anladım canım ben bu arada kağıthane tarafında oturuyorum ilk hamileliğimde özel okmeydanı hastahanesine gitmiştim düşük yapmamıştım ama kalp atımı durmuştu kürtajımı da orada oldum tekrar hamile kalınca içime sinmemişti benim de oraya gitmek, burada huzur hastahanesi açılmıştı oraya başladım memnun kalmayınca bilgeye geçtim iyiki de geçmişim diyorum doktorumdan yana şanslıyım rahat rahat muhabbet edebiliyorum, geçenlerde raporumu onaylatmaya gittim eşim telefonu çaldığı için girmedi biz muhabbete dalmışız doktorumla eşim merak etmiş nerede kaldın diyorbazı doktorlar hadi hemen gitsin diye gözünün içine bakar hiiiç dayanamam öylesine ben Rabbim biliyo da veriyo bana diyorum
bebişler her ıhhh dediğinde alıp kucağa emzirmekten daha iyidir diye düşünüyorum çünkü çevrende görmüşsündür anneyi emzik gibi kullanıyorlar valla küçük bıdıklar çok akıllılar... sen iyi, rahat ve dinlenmiş ol ki oda iyi olsun yoksa öbür türlü çok yoruluruz tabi bu benim fikrim...
Tatlım ben avrupa yakasında oturuyorum doktorum da çok çok iyi ve bunun dışında tanıdığım çok kadın doğumcu var fakat sen biraz geç kalmadınmı bebeğim yolun sonuna geldik nerdeyse bu saatden sonra doktorlar endişeli olabilil baştan beri takip ettiği bi hamile olmadığından..maçın ortasında antrenör değiştirmek gibi olucak seninki..
doğum için 4.000-tl benimde duyduğum en yaygın fiyat çevremde daha altını duymadım canım hatta hep daha yüksek fiyatlar benim doktorum bide dışardan gelicek onun ekstra ücreti olucak tabipler odasının belirlediği bir ücret alıyorlar ama şuan ne kadar hiç bilmiyorum 5 yıl önce ilk kızımda 2.000-tl verdik bi okadarda hastane tutmuştu bunda artık bakalım na çıkıcak ..
Sen hangi semtde oturuyorsun tatlım aklımızda olsun..ama fazla vakit kaybetmeden biran önce karar ver iyi edersin..
Kürtajdan sonra ağlayarak uyandım çok kötü günler yaşadım Allah bir daha kimseye yaşatmasın sonra bir de polip oluştu kürtajdan sonra bir buçuk cm bunu da akın beyden öğrendim bir de onun için kürtaj oldum yani bilge hastanesine hep kürtaj için gittim onun için biraz irkiliyorum eski günler geliyor aklıma
Canım hiç korkma Allah'ın izniyle çok güzel haberler alacaksın sana çok dua edicem sende birazcık yemek yemeye çalış daha küçükler kilo alırlar büyürler merak etme sen...
üzülme canım bebişinin kilosu ve boyu normal ise gerekli şekilde besliyorsundur zaten bebişini üzülme benim kızımında kafası büyük ilk kızımda da öyle idi tamamı ile genetik çünkü baba tarafına çekmişler hiç üzülme canım
canım bebeğin boyu normal kilosu normal daha niye üzülüyorsun.. kafası küçüklüğü genetiktir büyük ihtimal. üzülme.. kilo alman önemli değilki hem sağlıklı beslenmen önemli. hamur işi yiyerek 15 kilo almanın bebişe ne faydası olacak. bu dr bir alem..