2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tşk ederim notumu aldım acaba nisa hastanesinde yeni doğan ünitesi var mı?

canımcım bende avrupa yakasındayım biraz uzak kalabilir belki ama gaziosmanpaşa özel bilge hastahanesine gidiyorum bende tavsiye üzerine başlamıştım sgklıya muayne 40 tl fiyatları da uygun normal doğum 350 diye biliyorum doktor yaptırıyor hemde testlerin fiyatları da uygun kan testini 11 tlye yaptırdım şeker testini 12 tlye :) memnunum şu ana kadar tabii verdiğim fiyatlar çalışan ssk fiyatları sosyal güvencesiz nasıl bilmiyorum..

Doktorun kim Akın bey mişimdi komşu çıkıcaz seninle

canım bebeğin boyu normal kilosu normal daha niye üzülüyorsun.. kafası küçüklüğü genetiktir büyük ihtimal. üzülme.. kilo alman önemli değilki hem sağlıklı beslenmen önemli. hamur işi yiyerek 15 kilo almanın bebişe ne faydası olacak. bu dr bir alem..

kızlar size birşey sormak istiyorum afederinizde siz özel bölgenizi ağdaylamı alıyorsunuz?

ben ağdayla aldırıyorum canım...

teşekkürler canım bizim bebişlerde bigün büyüyecekler inşallah dimi
bu arada sen nasıl oldun daha iyi misin:44:

öyle tabi büyüyecekler..

sağol canım tam toparlanamadım ama daha iyiyim..

Saol tatlımmmmmm evet dinlenmek iyi geldi..
yok evden işe işden eve düşünüyorum zaten çıkmam sokaklara gerçi bugün son gece olucak sanırsam ama bilmiyorum Allah ımmmmm sen koru herkesiiii..

Doktorum Yusuf Yılmaz canım ama bir iki kere Oğuz Beye de göründüm ikisine de danışıyorum başım sıkışınca sen ne zamandır devam ediyorsun oraya?

Ben akın beye gitmiştim ilk hamileliğimde düşük üzerine kürtajıda orada oldum 6 haftalık, şimdi oraya hiç gidesim gelmiyor mutlaka iyidir ama ilk kötü deneyimi orada yaşadığım için pek içime sinmiyor canım...

Hahhaaa çok iyi adamcağız iyi yapmış heveslenmiş almış ama bazı bebekler ne biberon nede emzik alıyorlar sizinkide ööle olursa artık şekerim sende sevgili eşine suyu çayı hep biberonla verirsin
eeee napalım dersin yoksa ziyan olucak...

anladım canım ben bu arada kağıthane tarafında oturuyorum ilk hamileliğimde özel okmeydanı hastahanesine gitmiştim düşük yapmamıştım ama kalp atımı durmuştu kürtajımı da orada oldum tekrar hamile kalınca içime sinmemişti benim de oraya gitmek, burada huzur hastahanesi açılmıştı oraya başladım memnun kalmayınca bilgeye geçtim iyiki de geçmişim diyorum doktorumdan yana şanslıyım rahat rahat muhabbet edebiliyorum, geçenlerde raporumu onaylatmaya gittim eşim telefonu çaldığı için girmedi biz muhabbete dalmışız doktorumla eşim merak etmiş nerede kaldın diyor bazı doktorlar hadi hemen gitsin diye gözünün içine bakar hiiiç dayanamam öylesine ben Rabbim biliyo da veriyo bana diyorum

Tatlım ben avrupa yakasında oturuyorum doktorum da çok çok iyi ve bunun dışında tanıdığım çok kadın doğumcu var fakat sen biraz geç kalmadınmı bebeğim yolun sonuna geldik nerdeyse bu saatden sonra doktorlar endişeli olabilil baştan beri takip ettiği bi hamile olmadığından..maçın ortasında antrenör değiştirmek gibi olucak seninki..
doğum için 4.000-tl benimde duyduğum en yaygın fiyat çevremde daha altını duymadım canım hatta hep daha yüksek fiyatlar benim doktorum bide dışardan gelicek onun ekstra ücreti olucak tabipler odasının belirlediği bir ücret alıyorlar ama şuan ne kadar hiç bilmiyorum 5 yıl önce ilk kızımda 2.000-tl verdik bi okadarda hastane tutmuştu bunda artık bakalım na çıkıcak ..
Sen hangi semtde oturuyorsun tatlım aklımızda olsun..ama fazla vakit kaybetmeden biran önce karar ver iyi edersin..

Kürtajdan sonra ağlayarak uyandım çok kötü günler yaşadım Allah bir daha kimseye yaşatmasın sonra bir de polip oluştu kürtajdan sonra bir buçuk cm bunu da akın beyden öğrendim bir de onun için kürtaj oldum yani bilge hastanesine hep kürtaj için gittim onun için biraz irkiliyorum eski günler geliyor aklıma

kesinlikle sana katılıyorum hem anneyi kullanmaları hemde anne ne kadar iyi olursa bebeğe o kadar faydası olur konusunda canım..

Çok tşk canım ilgine tabiki aklın da bulunsun bir kaç hastane buldum inş içinde en iyi olanına karar vericem ama yine de aklınızda bulunsun...

amin canım bir daha yaşamayız inşallah Rabbim kimselere yaşatmasın ben kürtajın ortasında uyandım bide "napıyosunuz ben bayılmadım " diye bağırdığımı hatırlıyorum koy kafanı hemen diye bağırdılar o makinenin sesini ve doktoru gördüğümü hatırlıyorum aynen ağlayarak uyandım ve geceler boyu rüyamda aynı sahneyi gördüm birde uyanınca kendimi çok kasmışım çenem çok ağrımıştı şükür ki sonrasında bir sorunum olmadı, temmuzda kürtaj olmuştum sonrasında 4 ay kadar geçmiş demek ki.. bu süreçte kendini iyi hissetmen çok önemli içine ne siniyorsa onu yap canım karagözlümde haklı bu arada vaktimiz daralıyor iyi düşünmek lazım..

mojiziku egelgec alazade
kızlar teşekkür ederim cevabınız için ben ağdanın erken doğuma yok açtığını duymuştum o yüzden tedirgindim.Şimdi rahat olabilirim.

Canım hiç korkma Allah'ın izniyle çok güzel haberler alacaksın sana çok dua edicem sende birazcık yemek yemeye çalış daha küçükler kilo alırlar büyürler merak etme sen...

Çok teşekkürler desteğiniz için, test sonuçlarım güzel çıktı. Şekerim normalmiş, toksoplazma hala negatif hiç sıkıntı yok. Balık yağımı da aldım. Beslenmeme de daha dikkat edeceğim artık, ben çok hareket ettim bu dönemde o yüzden yediklerimi hızlı eritmiş de olabilirim, artık "ye, iç, yat" modelini uygulayacağım :) Hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…