2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
teşekkürler şu anda 5+3 haftalık hamileyim

bu arada 33 yaşındayım İstanbul ve ikinci hamileliğim
hayırlısı olsun aynıyız hemen hemen bende 5+4um suan

gülfida bende yatıcam uyucam acayip baş donmem ve uyku bastırdı halsizim uyanınca gelırım

arkadaşlar merhaba istanbul avrupa yakasında riskli gebelik uzmanı arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

hayırlısı olsun aynıyız hemen hemen bende 5+4um suan

gülfida bende yatıcam uyucam acayip baş donmem ve uyku bastırdı halsizim uyanınca gelırım

Iyi uykular hilbar. Biz8m yerimizede uyu canim. Seninle ayniyiz. Bende bugun 5+4 oldum cnm sat 7 mart

kızlar bende işteyım keşke evde olsam yatıp dinlensem çok uykum var

Melekçimmm nasılsın bebeğin nasıl?
Merak ettim seni. Burda olduğunu görünce bir bakayım dedim sana :)
İşle beraber zor oluyordur sana dimi kıyamam ya
Allah kolaylık versin canım...

Melekçimmm nasılsın bebeğin nasıl?
Merak ettim seni. Burda olduğunu görünce bir bakayım dedim sana :)
İşle beraber zor oluyordur sana dimi kıyamam ya
Allah kolaylık versin canım...

tatlım hoşgeldin benım bebek yaramaz olcak galıba teyzesi bulantılarım var hergün istifra ediyorum yemek yiyemıyorum hep açım hep açım ama Allah şükür ayaktayım canım işe gelıyorum. idare ediyoruz tatlım sağol merak ettiğin için sen nasılsın inşallah sende aralık annelerine yetişirsin.

oncelıkle hayırlı olsun pıtpıtların
doktorundan kıl kaptıysan şimdiden erkenden deıstır derım okadar para oduyosun 100% memnun olman şart

teşekkür ederim kızlar.. inanın dr dan daha iyi geliyorsunuz bana. Allah razı olsun. sizleri ve kendimi dinleyerek başka dr dan randevu aldım. devlet değil bu da ama sgk ile çalışıyro. zatn devlete gitsem bu adamdan daha çok ilgilenir. egosu tavan yapmış adamın neyse öyle kızlar. kalp atışlarını duyan arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum darısıda diğper arkadaşlara...

arkadaşlar merhaba istanbul avrupa yakasında riskli gebelik uzmanı arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

beylikdüzü medicana ismail bey var .gecen hafta arkadaşım onda doğum yaptı çok memnun kaldı.

senin bhcg değerin çok yüksekti ondan heralde bulantın çok oluyor.allah yardımcınız olsun bayanlar geçer inşallah en kısa zamanda sıkıntılarınız.

canım sende ne var ne yok .ne zaman senın regli zamann.inşallah gelmicek bebiş gelicek :))

kızlar birhaftasonu yoktuk neler kaynatılmış kalpnatışları görülmüş keseler görülmüş .
yeni hamişler gelmiş.hepinize hayırlı olsun.
kızlar bende hala belirti yok ya.gögüslerim biraz daha hassaslaşmaya başladı .gazım çok var.bide çok moralım bizuk 2 kilo almış gözüküyorum daha 5+6 yım annemde ödem vardır şişlik o gazda kiloya yansır dedi çokta yemiyorum anlamadım gitti sinirlerim çok bozuldu.cumartesi 6+4 ken doktora gidicez ınşallah kalp atışlarını görürürz.

fatmaipekçim ben aralık annnesi oluyorum dimi????

Daha korkudan hamilelik takvimi bile oluşturmadım cnm

Ayyy meleğimm o zaman kız olmasın senin bebiş ayy valla ayşeninkş erkek gör bak :) cadiozyninkş kız bak seninki de kız diyim ben sana
Hem midenin bulanması çok iyi bebeğinin sağlıklı olduğuna işaretmiş çok güzel canım sıkılma hiç boşver çıkar gitsin nasıl olsa 3. Aydan sonra herşey yoluna girecek hayırlısıyla...
Ben yetişemedim canım ya
Eğer olursa bu ay ocak olur sanıyorum 30 mart son adet tarihim... Gelsinde benimde kuzum hayırlısıyla sağlıkla... Ayı burcu cinsiyeti farkt etmiyor artık yeterki sağlıkla huzurla hayırlısıyla gelsin canım...

bende aralık annesi olacağım inşallah.

yaş 24
ilk bebeğim
istanbul
son adet tarihi 4 mart
BDT 9 aralık

kesınlıkle özel şafak hastanesi defne dağlar kadnın namından karsı yakadan bıle gelen var
kızlar bende işteyım keşke evde olsam yatıp dinlensem çok uykum var
kıyamam ben sana yaaa nasıl olcak boyle hem iş hem hamıleleık...
Iyi uykular hilbar. Biz8m yerimizede uyu canim. Seninle ayniyiz. Bende bugun 5+4 oldum cnm sat 7 mart
evet aynıyız heyooo kankiş yaparız bızımkılerıı
günaydınnnnnn :)
oy oyy oyy yenımı uyanmıış mışş hoşgeldın
bende aralık annesi olacağım inşallah.

yaş 24
ilk bebeğim
istanbul
son adet tarihi 4 mart
BDT 9 aralık
ailemiz genıslıyo ne guzell bırsuru bebiş lcakkk hosgeldın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…