:) aynen bendeBende okuyoruumm ist uni banka son siniff :)) cocukta yaparim kariyerde demeyi isterdim ama zor birazzzz
hahahah sesli güldüm vallahiine çalışkansınz kızlar hem ders çalış hem gece çocuk yapmaya çalış
hoşgeldin kııız tecrubelii annişAnnişlerr ben geldim napıyosunuzzKızı yatırdım 1 erkek1 kadını bekliyorum
aşagısı ne kadar kalabalıkbizim hamişlerde uyku yok sanırım
bn 7de yattm 9da kalktım ondan yok sanırımm
ayyy benımde gozumden uyku akıyo ama nedense uyumak ıstemıyorumbn 7de yattm 9da kalktım ondan yok sanırımm
akşam 7-9 arasımı.sen şekerlemeni yapmışsın tabi...
kız doktorun soylesede soylemesede sakın birlikte olma eşinle aman aman ben 3 ay bırlıkte olmıcam ne olur ne olmaz ... zaten eşimde kıyamazaha tecrübeli mi dedin hemen soruları sorakgörmüş geçişmiş annecik bn 6+3te kalp atışını duymaya gttm vajınal baktı fazla iyi duyamadı normal midir bide ikinci keseyi gördü gelişmemiş dedi gelişirmiki acaba...
bide kızlar doktorunuz ilişkiyi yasakladımı bizimki bişi demedi zaten bn sormazsam bişi anlatmıyo ya neyseee
kız doktorun soylesede soylemesede sakın birlikte olma eşinle aman aman ben 3 ay bırlıkte olmıcam ne olur ne olmaz ... zaten eşimde kıyamaz
1 aydr yapmıyoz zaten 3 ay daha yapmayız nolcakkiikız doktorun soylesede soylemesede sakın birlikte olma eşinle aman aman ben 3 ay bırlıkte olmıcam ne olur ne olmaz ... zaten eşimde kıyamaz
ilk 3 ay ilişki konusunda dikkatkli olunmalı sveh.kese büyüyebilirde dğerionu eritebilirde.
Neyse tatlislar ben uyuyorum. Yarin iş e gidince okurum optum sizi. Iyi gecelerr
Gunaydin guzel anneler umariim dulediguniz gibi bir gun gecirirsiniz. Agrasifmelek erkencisin bakiyorumda. Nasilsin.keyifler nasil. Caliskan aralik anneleri kaynatin bakalim hiziniza yetisilmiyor wallahi....