kesınlıkle özel şafak hastanesi defne dağlar kadnın namından karsı yakadan bıle gelen var
kıyamam ben sana yaaa nasıl olcak boyle hem iş hem hamıleleık...
evet aynıyız heyooo kankiş yaparız bızımkılerıı
oy oyy oyy yenımı uyanmıış mışşhoşgeldın
ailemiz genıslıyo ne guzell bırsuru bebiş lcakkk hosgeldın hayırlı olsun
yok hayatım ben okulu bıraktım gıtmıyorum once cocuk yapıcam sonra karıyer yaparımben çok uykucuyum kuşummm
sınavım var 4te ona çalışıyorum sen gitmiyomusun vizelere
kaldı 5 güüüünnnn :)
yok hayatım ben okulu bıraktım gıtmıyorum once cocuk yapıcam sonra karıyer yaparım
benım 2 ay once bi düşüğüm oldu o yuzden bebek konusunda cok hasas davranıyoruz yatmam lazım sureklı sorunlu bı gebelık gecırıyorum hergun iğne vurulmam lazım ...
teşekkür ederim canım allah isteyen herkeze nasip etsin listede halen adım yok ne zamn yazarlar bilgi verirmisin
bende aralık annesi olacağım inşallah.
yaş 24
ilk bebeğim
istanbul
son adet tarihi 4 mart
BDT 9 aralık
beni de listeye ekler misiniz?
yaş 33
2. hamilelik (ilki erkek)
İstanbul
sat:13 mart
muhtemel doğum 19.12.2013
Kızlar hepinize hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza. Listeyi fatmaipek yapıyo o girdiğinde mutlaka ekler sizi.
saol canım dusuncen için evet bılıyorum ama bu benım tercihim ...ayy dondur bari yaa yazık günah son senen iyi bi ünv bırakma bence dondur pişman olma sonra :/
ben bıraksam babam beni vurur heralde
saol canım dusuncen için evet bılıyorum ama bu benım tercihim ...
ilerde allah izin verırse kendı işimi kurmayı dusunuyorum zaten ...
eee nasılsın bakıyım ilaç kullanıyomusun sen doktor ne verdı sana ? heyecan varmı cuma gününe
canım benımde acayip başım donuyo sarhoş gibi oluyorum ... bazen kalktıgımda düşücem dıye cok korkuyorum mala baglıyorumKızlar ya benim çok fena başım dönüyo oturduğum yerde bile. Ayağa kalkınca gözüm kararıyo bayılacak gibi oluyorum.Sizde de var mı böyle bi durum. Aç falanda değilim öğlen yemeğe gittim karnımı da doyurdum.
bebişlerımız bızı ılıgımıze kadar somuruyodaha 4+4 günlüğüm ama fena uykum oluyor...............
heyecandan cok bendede panik ve korku var yaaa bılmıyorum goremıcez bı sorun cıkıcak dıye oyle cok korkuyorumkı soyledıkte mıllete hamıleyım dıyee oofff işallah kotu bısey cıkmaz hatta bır kese deıl ıkı kese bırden gorurum ısallahiyi o zaman canım kendi işini kurcaksann :)bende okuyorumda çalışcağımdanmı işte benim eşim hiç istemiyo çalışmamıı :/:/
iyiyimm canım folidoce kullanıyorum :) heycanlanmamak için sürekli bişeyle uğraşıyorum sınavlarım var zaten cuma son sınavdan çıkıp keseyi görmeye gitcem hatta.haftasonu hiç evde durmadım düşünmemek için :):)bilmiyorum ya panik daha çok var desem daha doğru olur
dünde benim başım döndü :) psikoljik heralde benimki :))))canım benımde acayip başım donuyo sarhoş gibi oluyorum ... bazen kalktıgımda düşücem dıye cok korkuyorum mala baglıyorumtansiyonumuz düşüyo ondan dolayı normal yanii yapcamız bısey yok bol bol dınlenmemız lazım
bebişlerımız bızı ılıgımıze kadar somuruyobızde yorulup uykumuz gelıyo
canım benımde acayip başım donuyo sarhoş gibi oluyorum ... bazen kalktıgımda düşücem dıye cok korkuyorum mala baglıyorumtansiyonumuz düşüyo ondan dolayı normal yanii yapcamız bısey yok bol bol dınlenmemız lazım
bebişlerımız bızı ılıgımıze kadar somuruyobızde yorulup uykumuz gelıyo
heyecandan cok bendede panik ve korku var yaaa bılmıyorum goremıcez bı sorun cıkıcak dıye oyle cok korkuyorumkı soyledıkte mıllete hamıleyım dıyee oofff işallah kotu bısey cıkmaz hatta bır kese deıl ıkı kese bırden gorurum ısallahbelki kalp atışlarınıda duyarız he ne dersinn???
gizoşta burdaymşumarım herşey yolunda gider bende kese için heycanlananlardanım :18:
evet canım feda olsun onlara kurban olurum benÇocuğu olan bi arkadaşım dedi ki senin yediğin içtiğin kanında yararlı ne varsa alıyo besleniyo sana çürükleri bırakıyo dedi:))) Bu halsizlik baş dönmesi uyku hali ondan oluyo dedi:)) Bebişlere feda olsun yarasınn
işallah yaaa olsun keseyı gorelım kalp atıslarınıda artık bı dahakı randevuyu nezamana verırse oda cok beklenır yaa ooff sabr sabırinşallahh canım ama sanmam benm hcg cumaya 3300 küsür oluyo kalp atışı 15.000de falan duyuluyomuş diye okudum ama umarım dediğin gibi duyarız önce bi keseyi görelim Allahın izniyle bende korkuyorum çokk heveslendik heveslendirdik herkesi :44:
işallah yarın guzel haberlerını beklıyoruz hayırlı olsunKIZLAR MERHABA
BENDE YENİ ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU KAN TESTİ SONUCUM BETA 204,64 ÇIKTI.DR HAMİLELİK VAR DEDİ AMA KAN TESTİNİ TEKRARLA DEDİ YARIN TEKRAR YAPTIRACAĞIM LÜTFEN DUA EDİN ARTIŞ OLMUŞ OLSUN..
BENİM Bİ KIZIM VAR 7 YAŞINDA BU İKİNCİ OLACAK İNŞALLAH KIZIMDA BÖYLE Bİ DURUM OLMAMIŞTI 9 AY UĞRAŞTIK SONUNDA RABBİM VERDİ İNŞ.SONUNA KADAR DA GİDER HAYIRLISI DİYORUM ARTIK..
sİZLERDE İNŞ.SAĞ SALİM SAĞLIKLA BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ..
kız baş donmesi pskolojik olyurmuymuşdünde benim başım döndü :) psikoljik heralde benimki :))))
inşallahh canım ama sanmam benm hcg cumaya 3300 küsür oluyo kalp atışı 15.000de falan duyuluyomuş diye okudum ama umarım dediğin gibi duyarız önce bi keseyi görelim Allahın izniyle bende korkuyorum çokk heveslendik heveslendirdik herkesi :44:
gizoşta burdaymşumarım herşey yolunda gider bende kese için heycanlananlardanım :18:
seninde burda olman lazım aslında ama nerelerde geziyosun bilemiyorum