Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım benimde mesai 8 de başlıoooooo oofff hiç çalışasım yok :)günaydın canım çalışıyorum işteyim mesai 8de başlıyor. ben açıyorum topiği:)
istanbul soğuk ve bulutlu yagdı yağacak :):119:Antalya balkanlardan gelen gok gurultulu yagisli ve serin hava kutlesinin etkisine girdi. Sizin oralar nasil :))
günaydın tatlım benimde mesai 8 de başlıoooooo oofff hiç çalışasım yok :)
Antalya balkanlardan gelen gok gurultulu yagisli ve serin hava kutlesinin etkisine girdi. Sizin oralar nasil :))
sağ üst köşeden kullanıcı kontrol paneline gir ... daha sonra profilimi düzenleye tıkla bebeğinizin tahmini doğum tarihi yerine dogum tarıhını yaz...sonrada kayıt et... bebeğinin dogum tarıhını bılmıyosan son adet tarıhını soyle ben hesaplıyım ...İstanbul soğuk bulutlu yağmur yağacak gibi havalar bir sıcak bir soğuk nasıl giyiceğimi şaşırdım tam hastalık havası
bu arada surat işaretlerini nerden yapıyorsunuz kızlar bide takvim eklemek istiyorum bende yardım eder misiniz?
bilgilerini yazan arkadaşları ekledim.hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN ANNE ADAYLARIMIZ İLK SAYFADAKİ LİSTEMİZE GÖRE BİLGİLERİNİ YAZSINLAR ...EKSİK BİLGİLERİ OLANLARDA BİLGİLERİNİ YAZARSA EKLERİM .
oooh ne guzel ailemiz genişliyyooo süper hoşgeldin hayırlı olsunBenide yazın lütfen yaş 24 istanbuldan vee ilk bebişim olcak :)) (sad 19 mart)
ayyy sorma yaa bu kokulara hassasiyet nedır boyle dun eşimle avm ye gıttık her mağazadan bi koku gelıyoo allahım allahımgünaydın herkese..
haftasonu bursaya ailemin yanına gittik oglumla dün döndük o yuzden giremedim haftasonu pek. nasılsınız neler yapıyorsunuz. benim 3 gündür mide bulantısı ve kusmalarım basladı. oglumda 9 ay kusmustum bunda ne güzel hiç birşeyim yok rahat geçiriyorum derken cuma günü basladı. koku duymaya dayanamıyorum elimde kolonyalı mendille geziyorum. sıpa oglumda arkamdan taklidimi yapıyor:)))
rumuz-yaş-şehir-sat-bat-kaçıncı çocuk
günaydın canım çalışıyorum işteyim mesai 8de başlıyor. ben açıyorum topiği:)
istanbul soğuk ve bulutlu yagdı yağacak :):119:[/QUOTE
Bir an once havakarin isinmasi dlegimle
İstanbul soğuk bulutlu yağmur yağacak gibi havalar bir sıcak bir soğuk nasıl giyiceğimi şaşırdım tam hastalık havası
bu arada surat işaretlerini nerden yapıyorsunuz kızlar bide takvim eklemek istiyorum bende yardım eder misiniz?
Evet tam hastalik havasi o yuzden biziler daha da dikkatki olnaliyiz.
günaydın herkese..
haftasonu bursaya ailemin yanına gittik oglumla dün döndük o yuzden giremedim haftasonu pek. nasılsınız neler yapıyorsunuz. benim 3 gündür mide bulantısı ve kusmalarım basladı. oglumda 9 ay kusmustum bunda ne güzel hiç birşeyim yok rahat geçiriyorum derken cuma günü basladı. koku duymaya dayanamıyorum elimde kolonyalı mendille geziyorum. sıpa oglumda arkamdan taklidimi yapıyor:)))
Oh ne guzel oglusunla gezdin geldin. Aikenin yaninda az da olsa dinlenme firsatin ilmustur. Sipalar hep bixi taklit pesindeler benimki de oyle. Ama tatli bu sipalar...
Benide yazın lütfen yaş 24 istanbuldan vee ilk bebişim olcak :)) (sad 19 mart)
Hakkaten cogaliyoruz aramiza hosgeldin canim.
oooh ne guzel ailemiz genişliyyooo süper hoşgeldin hayırlı olsun
ayyy sorma yaa bu kokulara hassasiyet nedır boyle dun eşimle avm ye gıttık her mağazadan bi koku gelıyoo allahım allahım
Aynen artik avm gezmek iskence olmaya baskadi.
nerdesınız kızlar yaaaa
Buradayiz canim. 12 ye doru dokulur tum anneler.
sağ üst köşeden kullanıcı kontrol paneline gir ... daha sonra profilimi düzenleye tıkla bebeğinizin tahmini doğum tarihi yerine dogum tarıhını yaz...sonrada kayıt et... bebeğinin dogum tarıhını bılmıyosan son adet tarıhını soyle ben hesaplıyım ...
Fredoom gunaydin. Amin insallah diyorum. Evet bu aralik anneleri cok fena hemen kaynativeriyorlar degil mi. Bende gormek istiyorum 8. Hafta yazisini. Masallah sana...