sen 2014 ocak annesi olcaksın biliyorum beeennnhihohohooyyyytttt yakalandınız kızlar
benim burda ne işim var anlamadım ama içimden bi ses git bak tanıdıklar var didi :44:
çok şükür geldik buaralara Allah nasip ettikız yeni şafakladım aaa dedim aralıkta pırtlatcam ben
evet canım feda olsun onlara kurban olurum ben
işallah yaaa olsun keseyı gorelım kalp atıslarınıda artık bı dahakı randevuyu nezamana verırse oda cok beklenır yaa ooff sabr sabır
işallah yarın guzel haberlerını beklıyoruz hayırlı olsunsat kaç maxsallah betan yuksekmıss
kız baş donmesi pskolojik olyurmuymuşbaya baya yiyo bizi bebişlerimiz
evet canım feda olsun onlara kurban olurum ben
işallah yarın guzel haberlerını beklıyoruz hayırlı olsunsat kaç maxsallah betan yuksekmıss
ALLAH RAZI OLSUN CNM MORAL VERDİN
CANIM SAT 13 MART KANA 12 NİSAN DA BAKILDI YARINA BAKALIM NE OLACAK
HAMİLELİK TAKVİMİNE COK ÖZENİYORUM OLUŞTURMAK İÇİN AMA KORKUMDAN OLUŞTURAMIYORUM İNŞ.İYİ OLUR HERŞEY
[
off yaaaaaaaaaaaa herkes 5 haftalıkken duyuyo neden bızım hcg düşük boylee korkuyla yasıyorum hep 2 hafta sonra 2 aylık olcak bebek kalp atıslarını duymayı cok ıstıyorumm acaba cuma gunu doktora desem vajinal ultrasonla bak o zamnn bellı olurmu ?19unda duyamassak mayıs başına verir canım bencee beklicez yapcak bişey yookk :)
sen 2014 ocak annesi olcaksın biliyorum beeennn
off yaaaaaaaaaaaa herkes 5 haftalıkken duyuyo neden bızım hcg düşük boylee korkuyla yasıyorum hep 2 hafta sonra 2 aylık olcak bebek kalp atıslarını duymayı cok ıstıyorumm acaba cuma gunu doktora desem vajinal ultrasonla bak o zamnn bellı olurmu ?
işallahhALLAH RAZI OLSUN CNM MORAL VERDİN
CANIM SAT 13 MART KANA 12 NİSAN DA BAKILDI YARINA BAKALIM NE OLACAK
HAMİLELİK TAKVİMİNE COK ÖZENİYORUM OLUŞTURMAK İÇİN AMA KORKUMDAN OLUŞTURAMIYORUM İNŞ.İYİ OLUR HERŞEY
işallahh
ben ıkıncı kes gıttıgımde baktım beta yukselmıs hemencık hamılelık takvımı yaptım aslında keseyı gormeden bende yapmak ıstemıyodum ama heveslendım i,şde napıyım
KIZLAR MERHABA
BENDE YENİ ÖĞRENDİM HAMİLE OLDUĞUMU KAN TESTİ SONUCUM BETA 204,64 ÇIKTI.DR HAMİLELİK VAR DEDİ AMA KAN TESTİNİ TEKRARLA DEDİ YARIN TEKRAR YAPTIRACAĞIM LÜTFEN DUA EDİN ARTIŞ OLMUŞ OLSUN..
BENİM Bİ KIZIM VAR 7 YAŞINDA BU İKİNCİ OLACAK İNŞALLAH KIZIMDA BÖYLE Bİ DURUM OLMAMIŞTI 9 AY UĞRAŞTIK SONUNDA RABBİM VERDİ İNŞ.SONUNA KADAR DA GİDER HAYIRLISI DİYORUM ARTIK..
sİZLERDE İNŞ.SAĞ SALİM SAĞLIKLA BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ..
Merhaba kızlar ben de aralık annesiyim inşallah.
25 yaşndayım ilk bebek sat 2 mart
amiiinnn işallah keseyıde gorursem cuma gunu rahatlıcam ...iyi yapmışsın cnm yükseldiyse problem yok demekki maşallah diyelim
bende yarın güzel haberi alırsam hemen oluşturcam ,
iyi düşünelim iyi olsun cnm
kııız aramızda en onde gıden sensınCanım inşallah değerin artarda takvimini yaparsın,keseyi görürsün,kalp atışını duyarsın... Herşey iyi gider inşalah.
Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bebişin.
kııız aramızda en onde gıden sensın8 haftalıksın 2 aylık olmus bebişin gordunmu bebeısını sen ?
haklısın canım ama eldenbişey gelmıyo ister istemez stres yapıyoruz :18:Ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışı. Yarın gidiyom toptan.Sizde azcık sabredin kız rahat olun bebişler etkilenmesin stresten
Ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışı. Yarın gidiyom toptan.Sizde azcık sabredin kız rahat olun bebişler etkilenmesin stresten
Ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışı. Yarın gidiyom toptan.Sizde azcık sabredin kız rahat olun bebişler etkilenmesin stresten
hoşgeldin ayyy ne guzel buyuyoruz gıt gıdemrb arkadaşlar bende geldimm aralıkta işlh allatan bişey çıkmazsa bebişlerimiz kucağımızda :)))