2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Son düzenleme:

19unda duyamassak mayıs başına verir canım bencee beklicez yapcak bişey yookk :)

19unda duyamassak mayıs başına verir canım bencee beklicez yapcak bişey yookk :)
off yaaaaaaaaaaaa herkes 5 haftalıkken duyuyo neden bızım hcg düşük boylee korkuyla yasıyorum hep 2 hafta sonra 2 aylık olcak bebek kalp atıslarını duymayı cok ıstıyorumm acaba cuma gunu doktora desem vajinal ultrasonla bak o zamnn bellı olurmu ?

sen 2014 ocak annesi olcaksın biliyorum beeennn

inşallah canım yaaa ama önce şu illetten kurtulmam lazım o defolup gitsinde ben razıyım ocak annesi olmaya

bu arada herkese bebekleri hayırlı olsun kızlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

hcg düşük değilki gayet normall benim bat geçeli 4.günüm bugun 840 küsür olmuş olması gerek canımm.alttan baktırma bence bekle sabret :)5 haftalıkken duyan vardır ama az bi kısım canım çoğu 6 7 8. haftalarda duyuyo sabrettt :)

işallahh
ben ıkıncı kes gıttıgımde baktım beta yukselmıs hemencık hamılelık takvımı yaptım aslında keseyı gormeden bende yapmak ıstemıyodum ama heveslendım i,şde napıyım

işallahh
ben ıkıncı kes gıttıgımde baktım beta yukselmıs hemencık hamılelık takvımı yaptım aslında keseyı gormeden bende yapmak ıstemıyodum ama heveslendım i,şde napıyım

iyi yapmışsın cnm yükseldiyse problem yok demekki maşallah diyelim
bende yarın güzel haberi alırsam hemen oluşturcam ,
iyi düşünelim iyi olsun cnm

Canım inşallah değerin artarda takvimini yaparsın,keseyi görürsün,kalp atışını duyarsın... Herşey iyi gider inşalah.

Merhaba kızlar ben de aralık annesiyim inşallah.
25 yaşndayım ilk bebek sat 2 mart

Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bebişin.

iyi yapmışsın cnm yükseldiyse problem yok demekki maşallah diyelim
bende yarın güzel haberi alırsam hemen oluşturcam ,
iyi düşünelim iyi olsun cnm
amiiinnn işallah keseyıde gorursem cuma gunu rahatlıcam ...
Canım inşallah değerin artarda takvimini yaparsın,keseyi görürsün,kalp atışını duyarsın... Herşey iyi gider inşalah.

Canım hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun bebişin.
kııız aramızda en onde gıden sensın 8 haftalıksın 2 aylık olmus bebişin gordunmu bebeısını sen ?

Ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışı. Yarın gidiyom toptan.Sizde azcık sabredin kız rahat olun bebişler etkilenmesin stresten

Ben daha ne keseyi gördüm ne kalp atışı. Yarın gidiyom toptan.Sizde azcık sabredin kız rahat olun bebişler etkilenmesin stresten

canım içimizde en sabırlımız sen çıktın helal olsun.ama sonunda beklenen gun geldi :)))
yarın detaylı anlatırsın pıtpıtlarıda duyarsın.

ya kızlar ödem var bende onun için ne yapmak lazım .yeşilcay falan zararlımıdır

iyi sabırlıymışsın canım . doktor bana 15 gün sonra gel diyor dayanamayıp 1 hafta sonra gidiyorum.şimdi de kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi o kadar durabilir miyim bilmiyorum.

seninle başa baş gidiyorum emin ol bende senin kadar heycanlı endişeli ve stresliyim stres ve gerginlikten tadını çıkaramıcaz hamileliğimizn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…